Thursday, January 31, 2019

αεκ μπασκετ υποβιβασμος

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_84.html
μπανσκο κτελ
αεκ μπασκετ υποβιβασμος

Πολλοί έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Αλέξη Τσίπρα και να του χρεώσουν... διπλωματική αγένεια, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς και ο Ουκρανός Πρόεδρος, όπως φαίνεται και στο βίντεο, προχώρησε ακριβώς στην ίδια ενέργεια, αφήνοντας για λίγο μόνο τον Έλληνα Πρωθυπουργό.


ορειχαλκινα μαχαιρια

Επιπλέον, όπως φαίνεται επίσης, στο βίντεο ο κ. Τσίπρας, αποχώρησε από το βήμα για ελάχιστα δευτερόλεπτα και τη στιγμή που ο Πέτρο Ποροσένκο δεχόταν ερώτηση και όχι τη στιγμή που απαντούσε.



Ακουλουθεί το βίντεο με το συγκεκριμένο περιστατικό.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_25.html

αεκ μπασκετ υποβιβασμος



γηροκομειο σαμιου ελενη

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_17.html

«Πριν από δύο δεκαετίες, με την εκλογή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, η γενιά μας τόλμησε ένα νέο ξεκίνημα, ένα ποιοτικό άλμα στο μέλλον για την παράταξή μας και την Ελλάδα. Στο χρονικό αυτό διάστημα, με την ψήφο του λαού της Αρκαδίας εξελέγην σε πέντε εκλογικές αναμετρήσεις βουλευτής και διετέλεσα υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, υπουργός Υγείας και γραμματέας του κόμματός μας, αναφέρει ο κ. Λυκουρέντζος σε δήλωσή του στο αθηναϊκό πρακτορείο.


γηροκομειο σαμιου ελενη

«Μαζί με τον αρκαδικό λαό διανύσαμε μία πορεία, η οποία χαρακτηρίζεται από επιτυχίες, κατακτήσεις αλλά και από λάθη, αποτυχίες και απογοητεύσεις», σημειώνει και συνεχίζει:


«Σε κάθε περίπτωση, ήμουν πάντα μαζί με εκείνους με τους οποίους στηρίξαμε τα εθνικά και τοπικά συμφέροντα, χωρίς προσωπικούς υπολογισμούς και ιδιοτέλεια. Πορευτήκαμε σταθερά με ειλικρίνεια, ευθύτητα και ακεραιότητα. Μιλήσαμε πάντοτε τη γλώσσα της αλήθειας».


Όπως λέει, «στην Αρκαδία αγωνίστηκα να γίνουν πράξη αξίες και αρχές, οι οποίες συγκροτούν το αληθινό νόημα της πολιτικής. Απέρριψα την υποκρισία, τον λαϊκισμό και τη δημαγωγία. Με τη μαχητικότητά μου αλλά και την υπογραφή μου, μεταξύ άλλων πολλών και σημαντικών δράσεων, αναπτύχθηκαν νέες υποδομές στους τομείς της Εκπαίδευσης και της Υγείας, ιδιαίτερης κοινωνικής σημασίας, κυρίως για τη νέα γενιά».


μαλλια ανδρων 2015

καρτα για κλησεις στο εξωτερικο

«Σήμερα, είκοσι χρόνια αργότερα, με προσωπική μου απόφαση δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας», τονίζει λέγοντας μεταξύ άλλων πως θα είναι πάντα μαζί με τον αρκαδικό λαό στην πρώτη γραμμή.



γηροκομειο σαμιου ελενη
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_139.html

βρες διευθυνση στο χαρτη

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html
χωριο της ειρηνης βαπτιση τιμες
βρες διευθυνση στο χαρτη
Πτώση Mirage στη Σκύρο: Πηγές του ΥΕΘΑ διαψεύδουν τα σενάρια περί κατάρριψης

Συντριβή αεροσκάφους | Πτώση Mirage 2000: Πηγές του ελληνικού Πενταγώνου απέκλεισαν κατηγορηματικά αργά το μεσημέρι της Πέμπτης (12/04/2018) πληροφορίες που είχαν δει νωρίτερα το φως της δημοσιότητας, ότι το Mirage 2000-5 που κατέπεσε στη Σκύρο, καταρρίφθηκε.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ζεύγος των ελληνικών Mirage 2000-5 είχε, πράγματι, κατευθυνθεί νωρίτερα στο Βόρειο Αιγαίο για την αποστολή αναχαίτισης η οποία όμως δεν πραγματοποιήθηκε καθώς τα εχθρικά αεροσκάφη είχαν ήδη βγει από το FIR Αθηνών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα και το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο Haber Turk είχε αναφέρει, επικαλούμενο πηγές των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, ότι δεν υπάρχαν τουρκικά αεροσκάφη στην περιοχή.


βρες διευθυνση στο χαρτη

Διαβάστε σχετικά:

  • Συντριβή Mirage 2000 στη Σκύρο: Τι λένε οι Τούρκοι
  • Πτώση Mirage στη Σκύρο: Αυτό είναι το αεροσκάφος που κατέπεσε

Διαβάστε εδώ όλο το χρονικό της υπόθεσης και όλες τις τελευταίες εξελίξεις



λαστιχα αυτοκινητου λευκωσια
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_116.html

δικαστης τζουντι

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_37.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_132.html

«Τι κι αν αυστηροποιήθηκαν οι νόμοι, τι κι αν ήρθαν ξένοι επιτηρητές της UEFA, τι κι αν άλλαξε η ΕΠΟ, τι κι αν ήρθαν τακτικοί δικαστές;», σημειώνει το κόμμα και διαπιστώνει:


τιμεσ ελαστικων για 4χ4

«Παραμένει το ποδόσφαιρο των μεγαλοεπιχειρηματιών που, με την ανοχή και στήριξη όλων των κυβερνήσεων – και της σημερινής – παίζουν τα δικά τους πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια στις πλάτες των ομάδων και των φιλάθλων. Γι’ αυτό και η κατάσταση, όχι μόνο δεν εξυγιαίνεται, αλλά πάει από το κακό στο χειρότερο».


φιλοζωικη εταιρεια κορωπι

δικαστης τζουντι


Στην ίδια ανακοίνωση το ΚΚΕ τονίζει πως «η διακοπή του πρωταθλήματος, από μόνη της, δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα. Αυτό που χρειάζεται και πλέον περισσότερος φίλαθλος κόσμος αντιλαμβάνεται, είναι η κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στο ποδόσφαιρο και συνολικά στον αθλητισμό».



δικαστης τζουντι

επεισοδια ομικρον θετικο

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_30.html
επεισοδια ομικρον θετικο
Έλληνας ΓΕΕΘΑ προς Τούρκο ΓΕΕΘΑ: «Με αυτά που κάνετε στο Αιγαίο μπορεί να έχετε “ατύχημα”»

Τον «κώδωνα» του κινδύνου «έκρουσε» ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο οποίος συμμετείχε στην 178η Σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, σε επίπεδο Αρχηγών ΓΕΕΘΑ (Military Committee in Chiefs of Defence Session – MC/CS στις Βρυξέλλες από 15 έως και 17 Ιανουαρίου 2018), προς τον Τούρκο ομόλογό του.


η αβ στα ελληνικα

O Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ στο περιθώριο της Συνόδου και σε προσωπική επαφή με τον Τούρκο ΓΕΕΘΑ Χ. Ακάρ είπε σχετικά με την συμπεριφορά της Άγκυρας στο Αιγαίο ότι «κινδυνεύετε να έχετε ‘ατύχημα’ στις τουρκικές ΕΔ» εάν συνεχίσουν τις προκλήσεις.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η «σύσταση» έγινε στο περιθώριο της Συνόδου όταν οι δύο Αρχηγοί είχαν προσωπική επαφή.

Τα θέματα τα οποία συζητήθηκαν στη σύνοδο αφορούσαν κυρίως:

  • Στη συμβολή των επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ στην προαγωγή της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής.
  • Στην εξέλιξη της επιχείρησης «RESOLUTE SUPPORT» στο Αφγανιστάν και στη συμβολή της συμμαχίας στη σταθεροποίηση του Ιράκ.
  • Στην εξέταση της προσαρμογής και της συνοχής της συμμαχικής δομής διοίκησης στο εξελισσόμενο περιβάλλον ασφαλείας/απειλών.
  • Στην ανάλυση του περιβάλλοντος ασφαλείας στην Ουκρανία και στη Γεωργία.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στις τοποθετήσεις του επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι:

Η μεταβλητότητα του σύγχρονου περιβάλλοντος ασφαλείας, απαιτεί την αποτελεσματική ανταπόκριση της συμμαχικής δομής διοίκησης τόσο στο επίπεδο διαχείρισης κρίσεων όσο και στο επίπεδο συλλογικής ασφάλειας και άμυνας.

Η βέλτιστη χρήση των αναπτυσσόμενων στρατηγείων ετοιμότητας της δομής διοίκησης του ΝΑΤΟ (Graduated Readiness HQs), θα συμβάλλει στην πληρέστερη αντιμετώπιση των επιχειρησιακών απαιτήσεων της Συμμαχίας, στα επίπεδα Διοίκησης και Ελέγχου.

Η περαιτέρω αξιοποίηση εκπαιδευτικών οντοτήτων του ΝΑΤΟ όπως το ΚΕΝΑΠ, θα βελτιώσει την επίγνωση κατάστασης στη νότια πτέρυγα της Συμμαχίας, στο πλαίσιο πληρέστερης αντιμετώπισης επιχειρησιακών απαιτήσεων στους τομείς της θαλάσσιας ασφάλειας, των ειδικών επιχειρήσεων και της ανταλλαγής πληροφοριών.

Η ανάπτυξη περιοχικών, διμερών και πολυμερών, στρατιωτικών συνεργασιών, θα επαυξήσουν τη διαλειτουργικότητα στο τακτικό επίπεδο, προβάλλοντας ταυτόχρονα σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή κοινού ενδιαφέροντος.

Η συνέχιση της συνεργασίας του ΝΑΤΟ με την ΕΕ, στο επιχειρησιακό επίπεδο, σε συμπληρωματικό ρόλο, κρίνεται επιβεβλημένη.

Με πληροφορίες από pentapostagma.gr



επεισοδια ομικρον θετικο
service τηλεορασεων sony αθηνα
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_129.html

γαλαξιας φεισμπουκ

ρολόγια ανδρικά skroutz
γαλαξιας φεισμπουκ

Το πρόβλημα όμως προέκυψε όταν η μαϊμού δεν κατάφερνε να πιάσει το αντικείμενο του πόθου της.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_108.html

κοκκινες πιπεριες γεμιστες με ρυζι

Τις εικόνες, που έγιναν viral, κατέγραψε ο Πίτερ Κοέν όταν είχε πάει για πάει για ψαροντούφεκο, στο ακρωτήριο Vidal. Μικρές μαϊμούδες περιτριγύρισαν το αυτοκίνητό του κα μια από αυτές ανέβηκε στο ταμπλό του αυτοκινήτου και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να πιάσει ένα μισοτελειωμένο μπέργκερ που είχε αφήσει βιαστικά πίσω από το τζάμι ο 37χρονος, ο οποίος είχε βγει για να απαντήσει σε ένα τηλεφώνημα.


γαλαξιας φεισμπουκ

Το μικρό και ζωηρό ζώο έδειξε μεγάλο ζήλο, θέλοντας να φτάσει το ζουμερό μπιφτέκι με το αφράτο ψωμί, ωστόσο δεν τα κατάφερνε. Ο Πίτερ μπήκε στο αυτοκίνητο και είδε την μικρή μαϊμού να γρατσουνάει το τζάμι του έβγαλε την κάμερα και κατέγραψε την αποτυχημένη προσπάθεια της μαϊμούς.


Ο ίδιος, είπε ότι η εικόνα αυτή τον έκανε να γελάσει πολύ, ωστόσο δεν μάθαμε εάν τελικά η μικρή μαϊμού ανταμείφθηκε με μια μικρή δοκιμή μπέργκερ.





https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_30.html

βικιλεξικο δανικος

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_39.html
bmw ηρακλης θεσσαλονικη
βικιλεξικο δανικος

Ο Ινδονήσιος πρόεδρος Τζόκο Ουιντόντο «μας εξουσιοδότησε να δεχθούμε επείγουσα διεθνή βοήθεια (...) για την αντιμετώπιση της καταστροφής», δήλωσε ο Τομ Λεμπόνγκ, κυβερνητικός αξιωματούχος αρμόδιος για τις ξένες επενδύσεις. Όπως πρόσθεσε, ο ίδιος θα αναλάβει τον συντονισμό συνεισφορών από τον ιδιωτικό τομέα.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html

Δεκάδες μη κυβερνητικές οργανώσεις και διεθνείς οργανισμοί διαβεβαιώνουν ότι βρίσκονται σε ετοιμότητα να προσφέρουν βοήθεια στην κυβέρνηση στην Τζακάρτα, που είναι αντιμέτωπη με μια μείζονα καταστροφή.


βικιλεξικο δανικος

Οι αρχές αποδύθηκαν σήμερα, Δευτέρα, σε μια εσπευσμένη προσπάθεια να διανείμουν τρόφιμα, πόσιμο νερό, είδη πρώτης ανάγκης και εξοπλισμό στην Κελέβη, ενώ ο απολογισμός των θυμάτων θεωρείται βέβαιο ότι θα αυξηθεί κι άλλο, τρεις ημέρες μετά το πλήγμα που δέχθηκε το νησί από τον σεισμό των 7,5 βαθμών και το τσουνάμι που προκάλεσε.


Την προθυμία τους να προσφέρουν βοήθεια εξέφρασαν ήδη οι κυβερνήσεις διαφόρων χωρών, μεταξύ άλλων της Ταϊλάνδης και της Αυστραλίας.


χωνεψη σκυλου

suzuki τιμές

μυτιληνη λαθρομεταναστες
Μoναδικές εμπειρίες σε όλη την Ελλάδα με τον ΟΠΑΠ

Από αγώνες ταχύτητας στο χώμα…μέχρι αγώνες βόλεϊ στο χιόνι περιλαμβάνουν οι εμπειρίες που προσέφερε στον κόσμο ο ΟΠΑΠ την περασμένη χρονιά στο πλαίσιο του χορηγικού του προγράμματος.


Με κεντρικό μήνυμα το «Ζήσε την Εμπειρία» υποστήριξε 16 διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας νέες μοναδικές εμπειρίες και έντονες στιγμές διασκέδασης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε το βίντεο του #ΖiseΤinEmpeiria για το 2018:


suzuki τιμές


Η νέα χρονιά

Το 2019 ξεκινά δυναμικά με το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Snow Volleyball, που θα πραγματοποιηθεί με χορηγό τον ΟΠΑΠ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Έξι τυχεροί θα ταξιδέψουν στο χιονοδρομικό κέντρο Μαινάλου με τον ΟΠΑΠ για να ζήσουν την εμπειρία της διοργάνωσης και αναμετρηθούν στο χιόνι με διάσημους αθλητές και celebrities. Παράλληλα, όλοι οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή υπό τους ήχους του συγκροτήματος Burger Project.



suzuki τιμές
νυφικα χτενισματα αερινα
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_115.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_82.html

μπουφέσ παιδικού πάρτυ γενεθλίων

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html
επιπλο τηλεορασης παλετες
μπουφέσ παιδικού πάρτυ γενεθλίων

Συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει απορρίψει την τιμολογιακή πολιτική της Εγνατίας Οδού που είχαν υποβληθεί στο πλαίσιο της ιδιωτικοποίησης τον περασμένο Ιούνιο, καθώς έχει ζητήσει η τιμολόγηση στα βαρέα οχήματα άνω των 3,5 τόνων να γίνεται με βάση τους εκπεμπόμενους ρύπους.


«Δεν θα υπάρξει καμία αύξηση στη τιμή των διοδίων ούτε την 1η Ιανουαρίου, ούτε στις 10 Ιανουαρίου» δηλώνει ο κ. Αντωνούδης, εξηγώντας πως δεν υφίσταται αναίρεση της απόφασης της Γενικής Διεύθυνσης Κινητικότητας και Μεταφορών της ΕΕ (DG Move).


Η DG Move απέρριψε την τιμολογιακή πολιτική που πρότεινε ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης τον προηγούμενο Ιούνιο και η οποία προβλέπει σημαντικές αυξήσεις στις τιμές των διοδίων.


Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργείου Οικονομικών και του υπουργείου Υποδομών, από την 1η Ιανουαρίου 2019, για τα διόδια στον αυτοκινητόδρομο που συνδέει την Ηγουμενίτσα με τους Κήπους Έβρου προβλέπεται αύξηση από 0,03 ευρώ (με ΦΠΑ) σε 0,05 ευρώ (με ΦΠΑ), ανά χιλιόμετρο, για τα Ι. Χ. αυτοκίνητα.



μπουφέσ παιδικού πάρτυ γενεθλίων
εφιαλτες μωρα
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html

κρεβατι προσφορα groupon

λιλιπούπολη παιδικός σταθμός ηράκλειο

Κάποιοι ευρηματικοί οπαδοί των πρωταθλητών Αγγλίας έφεραν μια νεκροφόρα έξω από το γήπεδο και έκαναν την «κηδεία του ποδοσφαίρου», για τον τρόπο που επέλεξαν οι Ταϊλανδοί ιδιοκτήτες της Λέστερ να απολύσουν τον Κλαούντιο Ρανιέρι.


της ψυχης τα αντισωματα στιχοι

2017 02 27T184218Z 131222538 MT1ACI14758699 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND LEI LIV
("αναπαύσου εν ειρήνη ποδόσφαιρο"... - Πηγή: Reuters / Darren Staples Livepic)


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html

κρεβατι προσφορα groupon

Δεν έλειψαν μάλιστα και οι μάσκες Ρανιέρι, που φόρεσαν αρκετοί από τους οπαδούς των «αλεπούδων».


2017 02 27T185357Z 131223237 MT1ACI14758721 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND LEI LIV
(Και μάσκες Ρανιέρι στο γήπεδο - Πηγή: Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic)


κρεβατι προσφορα groupon

Ο Βάρντι "διέλυσε" τη Λίβερπουλ


Όταν όμως άρχισε το ματς στο γήπεδο υπήρχε μία μόνο ομάδα. Η Λέστερ καθοδηγούμενη από τον αφηνιασμένο Τζέιμι Βάρντι, έβαλε δύο γκολ στο 45λεπτο στους «κόκκινους», με ωραίο πλασέ του Άγγλου επιθετικού στη γωνία του Μινιολέ και ένα ακόμη κεραυνό εκτός περιοχής του Ντρινκγουότερ.


2017 02 27T202918Z 131228958 MT1ACI14758793 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND LEI LIV
(Ο Βάρντι πλασάρει για το πρώτο γκολ της Λέστερ - Πηγή: Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic)


Η «σοφτ» Λίβερπουλ δεν είχε τρόπο να απαντήσει στην αποφασιστικότητα των γηπεδούχων, που καίγονταν για τους βαθμούς και πέτυχαν και 3ο γκολ με κεφαλιά του Βάρντι πάνω στην συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού.


2017 02 27T212012Z 131232012 MT1ACI14758826 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND LEI LIV
(Με κεφαλιά το 2ο γκολ του Βάρντι - Πηγή: Action Images via Reuters / Jason Cairnduff Livepic)


Ο Κουτίνιο, που είχε χάσει ένα τετ α τετ στο πρώτο ημίχρονο από τον Σμάιχελ, μπόρεσε να νικήσει το Δανό γκολκίπερ στο 68 για το 3-1, όμως ο φύλακας-άγγελος της Λέστερ σταμάτησε τις υπόλοιπες ενέργειες των φιλοξενούμενων και το τρίποντο έδωσε ανάσα στη Λέστερ.


2017 02 27T212825Z 131232505 MT1ACI14758842 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND LEI LIV
(Ο Κουτίνιο το γκολ της Λίβερπουλ - Πηγή: Reuters / Darren Staples Livepic)


Οι πρωταθλητές έφυγαν από τις τρεις θέσεις του υποβιβασμού, που βρέθηκαν εχθές και με 24 βαθμούς βρέθηκαν και πάλι στην 15η θέση, ατενίζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.


Όσο για την Λίβερπουλ είναι πλέον εκτός 4άδας και μάλιστα με Άρσεναλ, Σίτυ και Γιουνάιτεντ να έχουν από ένα ματς λιγότερο.


2017 02 27T212329Z 131232209 MT1ACI14758831 RTRMADP 3 SOCCER ENGLAND LEI LIV
(Πάει για χαμένη χρονιά και πάλι η Λίβερπουλ - Πηγή: Reuters / Darren Staples Livepic)


Η 25η αγωνιστική


Σάββατο
Τσέλσι - Σουόνσι 3-1 (19' Φάμπρεγας, 72' Πέδρο, 84' Ντιέγκο Κόστα / 45' Γιορέντε)
Κρίσταλ Πάλας - Μίντλεσμπρο 1-0 (34' Φαν Άανχολτ)
Έβερτον - Σάντερλαντ 2-0 (40' Γκουέιγ, 80' Λουκακού)
Χαλ - Μπέρνλι 1-1 (72' πέν. Χάντλστοουν / 76' Μάικλ Κιν)
Γουέστ Μπρομ - Μπόρνμουθ 2-1 (10' Ντόσον, 22' ΜακΌλεϊ / 5' πέν. Κινγκ)
Γουότφορντ - Γουέστ Χαμ 1-1 (3' πέν. Ντίνι / 73' Αντρέ Αγιού)


Κυριακή
Τότεναμ - Στόουκ 4-0 (14', 32', 34' Κέιν, 45'+1 Άλι)


Δευτέρα
Λέστερ - Λίβερπουλ 3-1 (28’, 30’ Βάρντι , 39’ Ντρινκγουότερ / 68’ Κουτίνιο)


Αναβολή
Σαουθάμπτον - Άρσεναλ
Μάντσεστερ Σίτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ


Η βαθμολογία (25 αγώνες)


1. Τσέλσι 63
2. Τότεναμ 53
3. Μάντσεστερ Σίτι 52 (24 αγ.)
4. Άρσεναλ 50 (24)
--------------------
5. Λίβερπουλ 49
---------------------
6. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 48 (24)
7. Έβερτον 44
8. Γουέστ Μπρομ 40
9. Γουέστ Χαμ 33
10. Στόουκ 32
11. Μπέρνλι 31
12. Γουότφορντ 31
13. Σαουθάμπτον 30 (24)
14. Μπόρνμουθ 26
15. Λέστερ 24 (-17)
16. Σουόνσι 24 (-25)
17. Μίντλεσμπρο 22
-----------------------
18. Κρίσταλ Πάλας 22
19. Χαλ 21
20. Σάντερλαντ 19


*Οι 4 πρώτοι Champions League
*Η 5η θέση Europa League (League Cup και FA Cup οι άλλες δύο)
*Οι 3 τελευταίοι υποβιβάζονται



https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_53.html

tent online uae

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_53.html

Εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ τόνισε ότι κινήσεις της Μόσχας δείχνουν ότι η κυβέρνηση της χώρας δεν «ενδιαφέρεται για τον διάλογο στα θέματα που έχουν σημασία».


τι ποσο ειναι η επιδοτηση πετρελαιου

Μάλιστα, η Χέδερ Νάουερτ χαρακτήρισε «αδικαιολόγητες» τις απελάσεις και σημείωσε ότι η Ουάσινγκτον επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να ανταπαντήσει στα μέτρα αυτά.


Η ρωσική «απάντηση» στις ΗΠΑ ήρθε νωρίτερα σήμερα δια στόματος του Σεργκέι Λαβρόφ.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html

παλατινο χοτελ τριπολη

tent online uae

2018 03 29T173048Z 1158057374 UP1EE3T1CNCQU RTRMADP 3 MIDEAST CRISIS SYRIA LAVROV MISTURA


REUTERS/Sergei Karpukhin


Όπως αναφέρει το CNNi, 60 διπλωμάτες -58 από τη Μόσχα και δύο από το Γεκατερίνμπουργκ - θα πρέπει να εγκαταλείψουν τη Ρωσία μέχρι τις 5 Απριλίου.


Ο Λαβρόφ δήλωσε, παράλληλα, ότι εκλήθη στο ρωσικό υπουργείο ο Αμερικανός πρέσβης στη Ρωσία, Τζον Χάντσμαν, για να του ανακοινωθεί η απόφαση.


Οι κατηγορίες της Βρετανίας για την υπόθεση δηλητηρίασης του Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του, Γιούλια, έχουν προκαλέσει τον εκνευρισμό του Κρεμλίνου. Η ενόχληση αυτή έγινε ακόμη πιο έντονη όταν οι ΗΠΑ αλλά και άλλες ευρωπαϊκές χώρες, προχώρησαν στην απέλαση Ρώσων διπλωματών. Σε αυτό το πλαίσιο, οι ΗΠΑ είχαν απελάσει 60 Ρώσους διπλωμάτες τη Δευτέρα.




tent online uae

μαγικος καθρεφτης full movie

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html

Κατά τις ίδιες πηγές, η έκρηξη οφειλόταν σε έναν βομβιστή-καμικάζι ο οποίος πυροδότησε τα εκρηκτικά που είχε ζωστεί κοντά στην είσοδο του κτιριακού συγκροτήματος της Εθνικής Διεύθυνσης Ασφαλείας. Η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση αυτοκτονίας.


κυλινδρικες δεξαμενες νερου

Η σημερινή επίθεση καταγράφεται μία εβδομάδα έπειτα από μια έφοδο—την ευθύνη για την οποία ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ)—σε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης ανδρών της ίδιας υπηρεσίας, οι δράστες της οποίας πάντως σκοτώθηκαν πριν προκαλέσουν μεγάλο αριθμό θυμάτων.



μαγικος καθρεφτης full movie

μαγικος καθρεφτης full movie


κυηση αντιβιωση
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_150.html

καρεκλες κηπου σκρουτζ

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_38.html
δρομολογια χ96 σαββατο
καρεκλες κηπου σκρουτζ
καρεκλες κηπου σκρουτζ

Σε αυτή την ανακοίνωση προχώρησαν η Αττικό Μετρό και ο δήμος Κορυδαλλού. Πρόκειται για τους σταθμούς Αγίας Βαρβάρας, Πλατείας Ελευθερίας στον Κορυδαλλό καθώς και Αγίου Νικολάου στη Νίκαια της γραμμής 3 του μετρό.


Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση και οι τρεις σταθμοί θα τεθούν σε λειτουργία στις 30 Ιουνίου 2019.


Η ημερομηνία παράδοσης των σταθμών, αλλά και άλλοι παράμετροι του έργου, αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια σύσκεψης του Δημάρχου Κορυδαλλού, Σταύρου Κασιμάτη, με εκπροσώπους της Αττικό Μετρό.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_109.html


αλλαγη κλιματος

στολη της μινι

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_22.html

Ο άγνωστος άνδρας είναι ήρεμος, δεν έχει διατυπώσει αιτήματα και βρίσκεται σε τακτική επαφή με την αστυνομία μέσω των τηλεφώνων των ομήρων, δήλωσε στο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό κανάλι 112 ο επικεφαλής της περιφερειακής αστυνομίας, Όλεγκ Μπεχ.


pearson openclass tutorial

Σε τηλεοπτικές εικόνες φαίνονται αστυνομικοί και σταθμευμένα αστυνομικά οχήματα έξω από ένα διώροφο λευκό και κίτρινο κτίριο. Η περιοχή έχει κλείσει για την κυκλοφορία.


«Προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα για να διατηρήσουμε την επικοινωνία μαζί του και να κάνουμε ό, τι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε την απελευθέρωση των ανθρώπων», δήλωσε ο Μπεχ.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html


στολη της μινι



#СРОЧНО неизвестный захватил заложников в одном из почтовых отделений #Харьков’а. pic.twitter.com/R3wQ0OnYid

— Днепропетровск (@dneprotwit) 30 Δεκεμβρίου 2017


στολη της μινι
αγία βαρβάρα πλωμάρι

περιφερειακό ταμείο ανάπτυξης αττικής

Η κα. Μπεν-Άμπα συνομίλησε τηλεφωνικώς σήμερα με τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, «για το θέμα της πρόσφατης επίθεσης με μπογιές εναντίον της πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα από την οργάνωση Ρουβίκωνας».


Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ισραηλινής πρεσβείας, «κατά την διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Υπουργός καταδίκασε την επίθεση εναντίον της Πρεσβείας και υποσχέθηκε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την σύλληψη των δραστών και την παραπομπή τους στην δικαιοσύνη».


περιφερειακό ταμείο ανάπτυξης αττικής

Όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, «η Πρέσβυς ευχαρίστησε τον κ. Υπουργό για την γρήγορη αντίδραση της Ελληνικής Αστυνομίας μετά την επίθεση και μετέφερε αίτημα της κυβέρνησής της για την σύλληψη των δραστών».


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_90.html


περιφερειακό ταμείο ανάπτυξης αττικής
συμμαθητες νεος κυκλος
αννουλα χιονια
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_101.html

final voice 2015 portugal

ποιες γενιες ψηφιζουν στο δημοψηφισμα
final voice 2015 portugal

«Βλέπουμε ότι η Βενεζουέλα περνάει μια δύσκολη περίοδο. Η εντύπωση που αποκομίζω είναι ότι εσείς καταφέρατε παρόλα αυτά να έχετε κάποιον διάλογο με εκείνες τις πολιτικές δυνάμεις που σας αντιμάχονται» , δήλωσε ο Πούτιν.


Ο Ρώσος πρόεδρος, τόνισε ότι η προηγούμενη συνάντηση με τον Μαδούρο πραγματοποιήθηκε πριν από ένα χρόνο, αλλά και οι δύο ηγέτες είχαν τακτική τηλεφωνική επικοινωνία. «Η συνεργασία από μέρους μας συνεχίζεται και στον τομέα της οικονομίας. Υπάρχει κάποια μείωση στις εμπορικές συναλλαγές, αλλά θεωρούμε ότι αυτά είναι ζητήματα αντικειμενικού χαρακτήρα, ενώ υπάρχουν και θετικές πλευρές όπως η συνέχιση της συνεργασίας σε μεγάλα έργα», παρατήρησε ο Ρώσος πρόεδρος.


2017 10 04T142246Z 1863775945 UP1EDA413XX3K RTRMADP 3 RUSSIA VENEZUELA


(Πηγή: REUTERS/Yuri Kadobnov/Pool)


Παράλληλα ευχαρίστησε τον Μαδούρο για την παρουσία του στο διεθνές ενεργειακό φόρουμ “Russia Energy Week 2017” που πραγματοποιείται στη Μόσχα, λέγοντας:



Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που σας βλέπουμε και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε επειδή συμμετέχετε σε την διεθνή αυτή διοργάνωση, κάτι που είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον για τους εκπροσώπους της παγκόσμιας οικονομίας.



2017 10 04T142602Z 1013019428 UP1EDA4143D3M RTRMADP 3 RUSSIA VENEZUELA


(Πηγή: REUTERS/Yuri Kadobnov/Pool)






final voice 2015 portugal
νεοδμητα διαμερισματα αθηνα κεντρο
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_90.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_73.html

Wednesday, January 30, 2019

γεράσιμος αρσένης γαμοι

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_148.html
λακρε α.ε. νέα αρτάκη

«Το περιστατικό με τα "παιχνίδια" ορισμένων με σαμπουάν σε κεντρικά σιντριβάνια του Δήμου Θεσσαλονίκης καταδεικνύει ότι η παραβατικότητα επιδρά αποφασιστικά στην απαξίωση των δημόσιων υποδομών» τονίζει ο κ. Παππάς και υπογραμμίζει ότι όλοι οι φορείς πρέπει να συμβάλλουν στην πάταξη φαινομένων φθοράς στη δημοτική περιουσία (κτίρια, πάρκα, παιδικές χαρές κ. ά.).


«Δεν αρκούν οι προθέσεις και δράσεις του Δήμου, αλλά απαιτούνται μείζονες παρεμβάσεις από τη συντεταγμένη πολιτεία» σημειώνει ο αντιδήμαρχος.


γεράσιμος αρσένης γαμοι

pic


γεράσιμος αρσένης γαμοι


ζουζουνια τραγουδια για τα σχηματα
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_127.html

max mara παλτο τιμη

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_18.html
ρομαντικα μεταλλικα κρεβατια

Με τρία παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της 5ης στροφής του πρωταθλήματος της πρώτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας. Τουλάχιστον βάσει του προγράμματος της διοργανώτριας αρχής, μια και ο μεσογειακός κυκλώνας «Ζορμπάς» που αναμένεται να πλήξει πολλές περιοχές της Ελλάδας, απειλεί την διεξαγωγή των δύο ματς - εκ των τριών - του Σαββάτου (29/9).


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_136.html

Το παιχνίδι που δεν φαίνεται πως επηρεάζεται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι αυτό της Λάρισας με τον Παναιτωλικό (18:15, Novasports 1) στην Θεσσαλία. Οι «βυσσινί» με τον Τζιανλούκα Φέστα για πρώτη φορά στον πάγκο τους, θέλουν τη νίκη για να… ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους, την στιγμή που τα «καναρίνια» θα παλέψουν για το «διπλό», έπειτα από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες.


Βάσει προγράμματος, στις 19:00 (ΕΡΤ 1) έχει οριστεί η σέντρα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει προχωρήσει σε έκτακτη ενημέρωση για ακραία φαινόμενα στην Αττική και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, η τελική απόφαση θα παρθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (29/9).


υποταση κινδυνοι

Κάτι ανάλογο ισχύει και στο παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ στις 20:30 (Novasports 2) στο «Γεντί Κουλέ». Οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως τα φαινόμενα δεν θα είναι το ίδιο… ισχυρά, ωστόσο, η τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί λίγο πριν την σέντρα από τον διαιτητή, Τάσο Σιδηρόπουλο.


Συνοπτικά, το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:


Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου
18:15 ΑΕΛ - Παναιτωλικός
19:00 Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα
20:30 ΟΦΗ - ΑΕΚ


Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου
16:00 Απόλλων Σμύρνης - Πανιώνιος
18:15 Λεβαδειακός - Ατρόμητος
19:00 Άρης - Αστέρας Τρίπολης
20:30 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ


Δευτέρα 1 Οκτωβρίου
19:00 Λαμία - Ξάνθη


Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες):
1. Ολυμπιακός 12
2. ΠΑΟΚ 10*
3. Ατρόμητος 10
4. Άρης 9
5. ΑΕΚ 9
6. Παναθηναϊκός 6**
7. ΠΑΣ Γιάννινα 6
8. Ξάνθη 5
9. Παναιτωλικός 5
10. Αστέρας Τρίπολης 3
11. ΑΕΛ 3
12. Λεβαδειακός 3
13. Πανιώνιος 1
14. ΟΦΗ 1
15. Λαμία 1
16. Απόλλων Σμύρνης 0


* Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 λόγω τιμωρίας
** Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 λόγω μη αδειοδότησης



max mara παλτο τιμη
max mara παλτο τιμη

ονειροκριτης σχεση με φιλη

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_76.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_90.html
εφημεριδα κερδος εκλεισε

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι «η μετάβαση στο νέο σύστημα θα γίνει με τρόπο που δεν θα διαταράσσει την επιχειρησιακή ικανότητα και συνέχεια του υφιστάμενου συστήματος, και θα διασφαλίζει την κλιμακωτή μετεξέλιξη και επιχειρησιακή αναβάθμιση του συστήματος, σύμφωνα με τον νέο επιχειρησιακό σχεδιασμό».


Επισημαίνεται εκτός των άλλων, η φιλοσοφία του νέου συστήματος, η αναβάθμιση του ρόλου των ενόπλων δυνάμεων, οι επιρροές από όσα ισχύουν σε άλλες χώρες, η χρήση νέας τεχνολογίας, ο ρόλος του κάθε εμπλεκόμενου φορέα, αλλά και ο τρόπος στελέχωσης του οργανισμού που θα γίνει κατ' εξαίρεση του νόμου για την κινητικότητα στο δημόσιο, ενώ υπάρχει και σχεδιάγραμμα με το οργανόγραμμα και την διάρθρωση της υπηρεσίας.




ονειροκριτης σχεση με φιλη
ονειροκριτης σχεση με φιλη
τωρα νεα σκαι

paper παγκύπριων

Η βασική αιτία της φονικής και καταστροφικής πυρκαγιάς στο Μάτι ήταν η αλλοίωση του φυσικού τοπίου και η αλλαγή χρήσης γης, επισημαίνει στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιόχαν Γκέοργκ Γκόλνταμερ, προσθέτοντας ότι η αλλαγή συνηθειών έχει οδηγήσει στην εγκατάλειψη της υπαίθρου. Και καταθέτει την πρόταση, «να εκπονηθεί ένα εθνικό, «ολιστικό σχέδιο» για την πρόληψη και αντιμετώπιση τέτοιων καταστροφών όπως στο Μάτι».


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_130.html

paper παγκύπριων

Για το τι θα πρέπει να κάνουν άμεσα οι Έλληνες o παγκοσμίως κορυφαίος ειδικός λέει: «Όλοι, όχι μόνο οι Έλληνες, πρέπει να προσανατολιστούμε προς τις μεταβολές που φέρνει η κλιματική αλλαγή. Θα είναι επώδυνο, διότι πρέπει να αποχαιρετίσουμε οριστικά συνήθειες του παρελθόντος, ώστε να καταστήσουμε γενικά το περιβάλλον ανθεκτικό απέναντι σε τέτοιες ακραίες καιρικές καταστάσεις. Να αποχαιρετήσουμε λ. χ. τα παλιά πολεοδομικά πρότυπα και να σχεδιάσουμε όλοι μαζί μακροπρόθεσμα. Η κλιματική αλλαγή πρέπει να γίνει μεγάλο πολιτικό θέμα. Είναι πολύ σημαντικό, διότι θα καθορίσει την μελλοντική εξέλιξη του κόσμου. Επιβάλλεται να γίνει έστω και αν πονέσει».




paper παγκύπριων
παμε στο λογγο για ξυλα μωρ λενη
αρτεμισ μεντιουμ
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_133.html

κινα δικτατορια

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_141.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html
εκταρια στρεμματα
κινα δικτατορια

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατά συρροή και σε απόπειρα, από άτομα που διαπράττουν διακεκριμένες κλοπές οχημάτων κατ επάγγελμα και κατά συνήθεια, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας όσον αφορά τα στοιχεία αναγνώρισης πλαισίου και κινητήρα, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Οι δράστες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.


Σύμφωνα με την αστυνομία, έχουν εξιχνιαστεί έως τώρα δώδεκα μοντέλα οχημάτων συγκεκριμένων εταιρειών, στις οποίες είχαν προτίμηση οι δράστες, επειδή παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση, ενώ εκτιμάται ότι οι συνολικές κλοπές είναι πολύ περισσότερες. Το οικονομικό όφελος της σπείρας υπερβαίνει το ποσό των 200.000 ευρώ, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών.


Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος, κατά τη διάρκεια της σημερινής παρουσίασης της υπόθεσης, τα μέλη της σπείρας ενεργούσαν επαγγελματικά, μεθοδικά και οργανωμένα, με κύρια χαρακτηριστικά τη διαρκή δράση τους, την τήρηση αυστηρής δομής και ιεραρχίας, καθώς και σεβασμού των νεότερων μελών προς τον αρχηγό.


Ως προς τον τρόπο δράσης της, η εγκληματική οργάνωση αναζητούσε είτε σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, είτε από συνεργεία αυτοκινήτων, τρακαρισμένα οχήματα, τα οποία είχαν υποστεί σοβαρές υλικές ζημιές και η επισκευή τους ήταν ασύμφορη για τους ιδιοκτήτες τους. Όταν αυτό δεν ήταν εφικτό, τότε η σπείρα εντόπιζε τρακαρισμένα οχήματα από το εξωτερικό, τα οποία αγόραζε και στη συνέχεια εισήγαγε στην Ελλάδα, όπου και τα ταξινομούσε.


υπολογισμος αποδοχων

Οι δράστες φρόντιζαν πρώτα να έχουν στην κατοχή τους το τρακαρισμένο όχημα, ενώ στη συνέχεια αναζητούσαν, προκειμένου να το κλέψουν, αυτοκίνητο ίδιας μάρκας, τύπου, ακόμη και χρώματος. Αφού έκλεβαν τα οχήματα, είτε τοποθετούσαν τα ανταλλακτικά από τα κλεμμένα αυτοκίνητα στα «τρακαρισμένα», είτε πλαστογραφούσαν στους αριθμούς πλαισίου των κλεμμένων αυτοκινήτων τους ανάλογους αριθμούς που είχαν τα τρακαρισμένα και έτσι τα παρουσίαζαν ως «νόμιμα».


Οι δράστες «χτυπούσαν» σε διάφορες περιοχές, κυρίως στην Καλλιθέα και το Παλαιό Φάληρο, ενώ τα κλεμμένα οχήματα τα μετέφεραν αρχικά και τα στάθμευαν προσωρινά σε δρόμους κοντά στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, όπου τα κάλυπταν με κουκούλες. Τα οχήματα παρέμεναν στο σημείο για μία ή δύο ημέρες, μέχρι τα μέλη της σπείρας να βεβαιωθούν ότι δεν διαθέτουν σύστημα γεωγραφικού εντοπισμού θέσης (GPS).


Αμέσως μετά, τοποθετούσαν στα οχήματα άλλες πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε αυτοκίνητα που δεν απασχολούσαν τις Αρχές και με ειδικό γερανοφόρο τα μετέφεραν στον χώρο αποσυναρμολόγησής τους, στην περιοχή των Άνω Λιοσίων. Αφού αποσυναρμολογούσαν τα κλεμμένα οχήματα, ορισμένα μέρη τους είτε τα πετούσαν σε κάδους απορριμμάτων στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, είτε τα μετέφεραν σε σκραπατζίδικα στον Ασπρόπυργο για καταστροφή.




κινα δικτατορια

τιμολογιο ληψησ υπηρεσιων υποδειγμα

τιμολογιο ληψησ υπηρεσιων υποδειγμα

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε συγκλονιστικές εικόνες από το Nick Galis Hall και την καταστροφή στις κερκίδες από τα επεισόδια, που έγιναν στο τέλος του αγώνα και κατά την διάρκεια της απονομής στον Παναθηναϊκό Superfoods, με τους οπαδούς του Άρη να συγκρούονται με τα ΜΑΤ.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_21.html

4054048
(Ο φωτεινός πίνακας και σπασμένα καθίσματα στο Αλεξάνδρειο - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


τιμολογιο ληψησ υπηρεσιων υποδειγμα

4054050
(Εικόνες καταστροφής στο Αλεξάνδρειο - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_57.html

οργανα μετρησης γειωσης

Από την σφοδρότητα των συμπλοκών και τον "πόλεμο" με τα καπνογόνα και τις φωτοβολίδες οι κερκίδες έχουν δεκάδες σπασμένα καθίσματα αλλά και πολλές καμμένες περιοχές.


4054045
(Καμμένα και σπασμένα καθίσμστα - Πηγή: EUROKINISSI / MOTION TEAM)


Η ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της το απόγευμα της Κυριακής έδωσε την δική της εκδοχή για τα όσα έγιναν, επιρρίπτοντας ευθύνες σε ΕΟΚ, Αστυνομία και ΚΑΕ Παναθηναϊκό Superfoods, αρκούμενος να καταδικάσει μόνο τα γεγονότα.



Ανακοίνωση της ΑΡΗΣ Κ. Α.Ε. #arisbc #SinexizoumeMazi https://t.co/K7lu4ePCjy

— ARIS B. C. (@ARISBCgr) February 19, 2017


κουρτινες δωματιου jumbo

group on διακοπες

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_84.html
ανθυποπυραγων μορια 2014

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκεπτούν την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://stegastiko. minedu. gov.gr (ή μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου), ώστε να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.


Αξίζει να σημειωθεί πως για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α. Α.Δ. Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.


group on διακοπες

Το μεγαλύτερο μέρος των δικαιολογητικών θα ελέγχεται μέσω αυτόματης διασύνδεσης ηλεκτρονικής εφαρμογής με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων από όπου αντλούνται τα σχετικά στοιχεία.


Προσοχή: Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της αίτησης είναι ο φοιτητής για τον οποίο χορηγείται το επίδομα να είναι Έλληνας υπήκοος ή υπήκοος άλλης χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να είναι κάτοχος Ακαδημαϊκής Ταυτότητας σε ισχύ και να είναι και κάτοχος Α. Φ.Μ. Διευκρινίζεται ότι η υπηκοότητα αφορά μόνο στο πρόσωπο του φοιτητή και όχι στων γονέων ή κηδεμόνων αυτού.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_114.html

Διαδικασία υποβολής της αίτησης


Η αίτηση υποβάλλεται από τον δικαιούχο του επιδόματος, δηλαδή το πρόσωπο που θεωρείται ότι βαρύνει ο φοιτητής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του ν. 4172/2013 (Α' 167). Σε περίπτωση διαζευγμένων ή εν διαστάσει συζύγων, δικαιούχος του επιδόματος είναι ο γονέας τον οποίο βαρύνει ο φοιτητής και τον εμφανίζει ως προστατευόμενο μέλος. Κατ' εξαίρεση, δικαιούχος θα είναι ο ίδιος ο φοιτητής εφόσον: α) είναι ορφανός από τους δύο γονείς ή β) οι γονείς του είναι κάτοικοι εξωτερικού ή γ) είναι πάνω από είκοσι πέντε (25) ετών, ή δ) είναι υπόχρεος σε υποβολή φορολογικής δήλωσης και δεν θεωρείται εξαρτώμενο μέλος, σύμφωνα με το άρθρο 11 του ν. 4172/2013 (Α' 167).


Για την είσοδό του στην ηλεκτρονική εφαρμογή ο δικαιούχος (γονέας ή φοιτητής) θα χρησιμοποιήσει το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password), που του χορηγήθηκε από την ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet. Η εισαγωγή των κωδικών πρόσβασης επέχει θέση δήλωσης συναίνεσης διασταύρωσης των στοιχείων του.



group on διακοπες
αρκετά ριεκα

ολοκληρωμενες αμερικανικες σειρες

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html
δημοσ παλληνησ τμημα προνοιασ
Ένταση στα Ίμια - ΗΠΑ: No ships, no troops, no flags

«Βρείτε τα μεταξύ σας» είναι το μήνυμα που στέλνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προς Τουρκία και Ελλάδα έπειτα από την απαράδεκτη επιθετική κίνηση των Τούρκων εναντίον ελληνικού πλοίου στο Αιγαίο Πέλαγος.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_128.html

τι ονομα ειχα στην προηγουμενη ζωη

ολοκληρωμενες αμερικανικες σειρες

Απαντώντας σε ερώτηση της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας του Μιχάλη Ιγνατίου (Mignatiou.com), εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε σχετικά:


ολοκληρωμενες αμερικανικες σειρες



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Έχουμε επίγνωση των αναφορών των μέσων ενημέρωσης για αυτό το συμβάν. Η Τουρκία και η Ελλάδα έχουν καθιερωμένα διπλωματικά κανάλια για την αντιμετώπιση θεμάτων του Αιγαίου. Ενθαρρύνουμε όλα τα μέρη να λάβουν μέτρα που θα μειώσουν την τρέχουσα κατάσταση. Ως θέμα αρχής, οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν την κυριαρχία των χωρών της περιοχής, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Τουρκίας».

Διαβάστε ΕΔΩ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το σκηνικό έντασης στα Ίμια.

skafos090 imia

Παράλληλα, σε επικίνδυνη κλιμάκωση με απρόβλεπτες συνέπειες οδηγείται η ένταση που ξεκίνησε το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή των Ιμίων.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι οι Τούρκοι εμβόλισαν το σκάφος του Λιμενικού, στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις σήμανε κόκκινος συναγερμός, ενώ τα σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού ενημερώθηκαν να είναι σε πολεμική ετοιμότητα.

Η τουρκική Hürriyet, με άρθρο που δημοσιεύθηκε το απόγευμα της Τρίτης, περιγράφει ένα… πολεμικό σκηνικό που έχει στηθεί γύρω από τα Ίμια.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, από τις 14.30 το μεσημέρι υπάρχει μία συγκέντρωση πλοίων στις βραχονησίδες, καθώς τα ελληνικά πλοία είναι οκτώ, ενώ, πάντα σύμφωνα με τους Τούρκους, με την προσέλευση δύο πλοίων ακτοφυλακής και δύο ταχύπλοα, οι τουρκικές δυνάμεις στην περιοχή φτάνουν τα 11 πλοία.

Όπως σχολιάζουν οι Τούρκοι, στις 14.45 δύο ταχύπλοα, με οπλισμένους Έλληνες στρατιώτες, έπιασαν την προσοχή των τουρκικών δυνάμεων όταν έφυγαν από τη Λέρο και περνώντας στο ένα μίλι από τα Ίμια, πήγαν στη Κω.

Ο ελληνικός στόλος είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να κινηθεί προς την περιοχή των Ιμίων και να επέμβει, αν χρειαστεί. Παράλληλα, όλες οι μονάδες στα ακριτικά νησιά αλλά και στον Έβρο είναι σε κατάσταση επιφυλακής.

Διαβάστε επίσης:

Ένταση στα Ίμια: Διάβημα του Υπουργείου Εξωτερικών προς την ΤουρκίαΈνταση στα Ίμια: Τουρκικό σκάφος εμβόλισε πλοίο της ελληνικής Ακτοφυλακής

Αυστηρό μήνυμα Κομισιόν σε Ερντογάν

Νέα προειδοποίηση προς την Άγκυρα ότι πρέπει να σέβεται τη διατήρηση των σχέσεων καλής γειτονίας, απηύθυνε την Τρίτη (13/02) η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σημειώνοντας ότι οι εντάσεις των τελευταίων ημερών αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης μεταξύ της ύπατης εκπροσώπου της ΕΕ, Φεντερίκα Μογκερίνι με τον Τούρκο υπουργό εξωτερικών, στο περιθώριο της Συνόδου του Κουβέιτ για το Ιράκ.

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, τόνισε ότι η Επιτροπή παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις στο Αιγαίο, προσθέτοντας ότι «το ελληνικό πλοίο που συμμετείχε στην επιχείρηση συγχρηματοδοτείται από την ΕΕ και την Ευρωπαϊκή Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή και άρα πρόκειται για χρήματα Ευρωπαίων φορολογουμένων».

sxoinas komision erntogan

Συνεχίζοντας, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής επισήμανε ότι η Τουρκία «πρέπει να απέχει από αρνητικές δηλώσεις που βλάπτουν τις σχέσεις καλής γειτονίας». Αυτό, είπε ο Μ. Σχοινάς, είναι αναγκαίο, ειδικά ενόψει της Συνόδου Κορυφής που θα διεξαχθεί στις 26 Μαρτίου στη Βάρνα της Βουλγαρίας, με τη συμμετοχή των τριών ηγετών της ΕΕ - Ντόναλντ Τουσκ, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Αντόνιο Ταγιάνι - με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο κ. Σχοινάς επανέλαβε, επίσης, ότι «η Τουρκία πρέπει να δεσμευτεί ξεκάθαρα στη διατήρηση των σχέσεων καλής γειτονίας, και να απέχει από κάθε προστριβή, απειλή ή ενέργεια έναντι ενός κράτους-μέλους διαταράσσοντας τις σχέσεις καλής γειτονίας και την ειρηνική επίλυση διαφορών». Επεσήμανε, ακόμη «την ανάγκη να σεβαστεί η Τουρκία την κυριαρχία των κρατών-μελών σε ό, τι αφορά τη χερσαία επικράτεια, τα εθνικά χωρικά ύδατα και τον εθνικό εναέριο χώρο τους».

Διαβάστε σχετικά:

  • Εκτός ορίων ο Ερντογάν: Απειλεί ανοιχτά Ελλάδα και Κύπρο με πόλεμο

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Migrnatiou


λουνα παρκ τα αηδονακια πεππα

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_133.html
μποτες 2015 φλατ
λουνα παρκ τα αηδονακια πεππα

Μπροστά στις σφοδρές επικρίσεις για την τραγωδία και τον τραγικό αυτό απολογισμό, η εισαγγελία της Γουατεμάλας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για να προσδιοριστεί εάν υπάρχουν ποινικές ευθύνες, αμέλεια από πλευράς των σωμάτων ασφαλείας διότι δεν δόθηκε έγκαιρα εντολή επείγουσας απομάκρυνσης των κατοίκων.


λουνα παρκ τα αηδονακια πεππα

«Οι κλιματικές συνθήκες και τα ακόμη πυρακτωμένα υπολείμματα στις πληγείσες περιοχές δεν επιτρέπουν την προστασία της σωματικής ακεραιότητας των μελών των σωστικών συνεργείων», εξήγησε σε δημοσιογράφους ο Νταβίντ δε Λεόν, εκπρόσωπος της υπηρεσίας Εθνικού Συντονισμού για την Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών (CONRED).


«Υπενθυμίζουμε ότι μπορεί να σημειωθούν εκρήξεις στην περιοχή και ότι η βροχή μπορεί να προκαλέσει χείμαρρους λάσπης και ηφαιστειακής τέφρας», πρόσθεσε ο ίδιος.


Τις τελευταίες τρεις ημέρες σωστικά συνεργεία, αστυνομικοί και στρατιωτικοί αναζητούν στα συντρίμμια, στην ηφαιστειακή τέφρα και στα βράχια πτώματα θυμάτων στο Σαν Μιγκέλ Λος Λότες και τα άλλα χωριά που σάρωσαν ποτάμια λάβας την Κυριακή μετά την έκρηξη του ηφαιστείου, σε υψόμετρο 3.763 μέτρων, 35 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας της Γουατεμάλας.





παραμυθια για παιδια αισωπος
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html

μαθηματικα στ δημοτικου εξισωσεις με κλασματα

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_87.html
μαθηματικα στ δημοτικου εξισωσεις με κλασματα

«Μετά την επικοινωνία μου με τη Φεντερίκα Μογκερίνι, σήμερα, στο Συμβούλιο Υπουργών Εθνικής Άμυνας Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα θέσω το θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων, των δύο Ευρωπαίων στρατιωτικών σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στην Τουρκία», ενημέρωσε ο κ. Καμμένος.


Υπογράμμισε ότι η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία σε ένα παραμεθόριο επεισόδιο, το οποίο συνήθως λυνόταν διά της διαπραγματεύσεως των διοικητών, έχει οδηγήσει ουσιαστικά σε μία εμπλοκή εκ μέρους της Τουρκίας, με την άρνηση του εισαγγελέα της Τουρκίας να αποδεχθεί το αίτημα της ελληνικής πλευράς, οι δύο στρατιωτικοί αυτοί να παραμείνουν στην Τουρκία μέχρι την εκδίκαση της δίκης, αλλά στο προξενείο.


«Είναι θέμα που απασχολεί και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί έκαναν περιπολία σε περιοχή που έχουμε παράνομη είσοδο προσφύγων και μεταναστών και δράση διακινητών» επισήμανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόσθεσε: «Ακολουθώντας συγκεκριμένα στίγματα, τα οποία κατ' αυτούς θα οδηγούσαν σε διακινητές και σε παράνομους μετανάστες, οι οποίοι θα πέρναγαν στη χώρα από εκείνο το σημείο, είχε σαν αποτέλεσμα να περάσουν μέσα στο τουρκικό έδαφος για λίγα μέτρα και εκεί συνελήφθησαν».


«Είναι θέμα που αφορά και τις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας» συμπλήρωσε, ενημερώνοντας ότι «μετά το πέρας της Συνόδου Υπουργών θα ενημερωθεί και ο αναπληρωτής γραμματέας του ΝΑΤΟ».


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html

κανόνας γκόντγουιν

«Η Τουρκία είναι μέλος του ΝΑΤΟ, σύμμαχος της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ και τέτοιου είδους επεισόδια λύνονται δια της ειρηνικής οδού και μετά από διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο Ένοπλων Δυνάμεων» κατέληξε ο κ. Καμμένος.



μαθηματικα στ δημοτικου εξισωσεις με κλασματα
ποσο θελουν να βρασουν τα αυγα

ομπαμα κουβα

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_25.html
rama ταινιες

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών των ΗΠΑ αρνήθηκε (σ. σ. αυτή την πρόταση) σημειώνοντας: «Δεν γνωρίζω τους λόγους για την άρνηση του FBI στον εν λόγω μάρτυρα».


Ο κ. Κούλογλου σχολίασε ότι «δεν έχει υπάρξει προηγούμενο στην δημοκρατική ιστορία της χώρας μετά την μεταπολίτευση που να καταγγέλλονται δικαστές ότι έχουν στήσει μια υπόθεση, και μάλιστα όταν πρόκειται για την Εισαγγελέα Διαφθοράς την οποία θα έπρεπε όλοι να την υποστηρίζουν», τονίζοντας:


https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html


Όλα τα μεγάλα οικονομικά σκάνδαλα έχουν αποκαλυφθεί χάριν στην δράση των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος, όπως τα panama papers, και άλλα. Είναι οι μοντέρνοι ήρωες της εποχής μας και πρέπει να υπάρχει προστασία μαρτύρων και στη χώρα μας.


ομπαμα κουβα



ομπαμα κουβα
λουσι ταινια κριτικες

Tuesday, January 29, 2019

αιτια αυτοκτονιας

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html

Συνεχίζοντας την επίθεση στην κυβέρνηση ανέφερε: «Δημιούργησε εντυπώσεις υποσχόμενη στους πολίτες τα πάντα και κατέληξε έχοντας υπογράψει μέτρα για μετά τη θητεία της, έχοντας υπογράψει πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% έως το ‘22 και 2,2% για πολλά χρόνια μετά, έχοντας υπογράψει την υποθήκη της δημόσιας περιουσίας για 99 χρόνια και έχοντας στην πραγματικότητα αποτρέψει την ανάκαμψη της Ελλάδος που πλέον όλοι συνομολογούν ότι είχε ξεκινήσει από το τέλος του '14».


Ακολούθως επικέντρωσε τα πυρά της σε μία σειρά από πρόσωπα: «Ο κ. Παππάς κάνει μία προσπάθεια να δικαιολογήσει τις επιλογές του πρωθυπουργού. Άνθρωποι που συμβόλισαν την καταστροφή στο Μάτι - με πρώτο τον κ. Σκουρλέτη - μένουν στο σύστημα».


αιτια αυτοκτονιας

«Ο κ. Σκουρλέτης έγινε Γραμματέας του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ».


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_111.html

«Οι βασικοί πρωταγωνιστές της συμφωνίας με τα Σκόπια, ο κ. Κοτζιάς και ο κ. Καμμένος παραμένουν στις θέσεις τους».


«Επίσης, ο κ. Τσακαλώτος, ο άνθρωπος που έχει βάλει τη σφραγίδα στο μείγμα της οικονομικής πολιτικής που είναι η υπερφορολόγηση και ταυτόχρονη η μείωση της απορρόφησης του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων για να δημιουργηθεί το υπερπλεόνασμα».


Ειδική αναφορά έκανε στον νέο υπουργό Δικαιοσύνης: «...Ο κ. Καλογήρου έχει εκπροσωπήσει και έχει υπερασπιστεί και εκτός δικαστικών αιθουσών - θέλω να το ξαναπώ αυτό: και εκτός δικαστικών αιθουσών - καταδικασμένους για τρομοκρατία. Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τα βίντεο στα οποία υπερασπίζεται, εκτός δικαστηρίου σε συνεντεύξεις και ειδικές εκδηλώσεις, τις απόψεις πελάτη του ο οποίος έχει καταδικαστεί για τρομοκρατία».



αιτια αυτοκτονιας
βικιπαίδεια σταν
υπολοιπο λογαριασμου πειραιως

γιγάντιο πάντα βικιπαίδεια

Σύμφωνα με μαρτυρίες που μεταδίδει η ηλεκτρονική έκδοση της La Repubblica, η κατάρρευση της οδογέφυρας στον αυτοκινητόδρομο Α 10 της Γένοβας, μπορεί να οφείλεται σε κεραυνό που έπεσε, σήμερα το μεσημέρι. στο συγκεκριμένο σημείο.


γιγάντιο πάντα βικιπαίδεια

Πρόκειται για ένα ενδεχόμενο που θα πρέπει φυσικά να εξακριβωθεί από τις έρευνες, αλλά το οποίο φαίνεται να ενισχύεται και από το γεγονός ότι ένα σπίτι, που βρισκόταν δίπλα στην γέφυρα, καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε μετά την κατάρρευση. Δυο άνθρωποι που ζούσαν σε αυτό, μεταφέρθηκαν με εγκαύματα σε νοσοκομείο της Γένοβας.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html

γιγάντιο πάντα βικιπαίδεια


θεατρικες κωμωδιες ολοκληρες 2017
μια ντουφεκιά ζαχαρωτή
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_18.html

δωματια λυκοβρυση αραχωβα

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_62.html
γυναικολογοι εοπυυ νικαια
δωματια λυκοβρυση αραχωβα

Αυτό ήταν και το νόημα της παρέμβασης του αρχηγού της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση Ερντογαν ότι ξεπουλάει τα εθνικά εδάφη και τα εθνικά δίκαια με την εξωτερική πολιτική που εφαρμόζει. Έτσι, ο Κιλιτσντάρογλου, έκανε λόγο για 18 μικρά νησιά που έχει σφετεριστεί η Ελλάδα αλλά ανήκουν στην Τουρκία.


δωματια λυκοβρυση αραχωβα

PicMonkey Collage12Κιλιτσντάρογλου αριστερά, Ερντογάν δεξιά - πηγή: Reuters


Capture


Και βέβαια δεν πρόκειται για μια καινούρια ιστορία. Αντίθετα, η Κεμαλική αντιπολίτευση διακινεί αυτή την ιστορία εδώ και μία δεκαετία. Με συχνές ερωτήσεις βουλευτών, εμμένει να κατηγορεί την κυβέρνηση Ερντογάν ότι έδωσε ουσιαστικά τη συγκατάθεσή της στην εγκατάσταση ελληνικού στρατού στα νησιά αυτά.


Ωστόσο, αυτή τη φορά ο Κιλιτσντάρογλου έκανε λόγο για «ξεπούλημα» εθνικών συμφερόντων της Τουρκίας πρώτα στο Αιγαίο και μετά στην Κύπρο. Δεν σταματάει μάλιστα εκεί, αλλά ζητάει από τον Ερντογάν... να τα πάρει πίσω!


Τα νησιά που ζητά ο Κιλιτσντάρογλου βρίσκονται στο Βόρειο Αιγαίο, το Κεντρικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και το Κρητικό Πέλαγος. Σε αυτά είχε αναφερθεί από το βήμα της τουρκικής βουλής, την άνοιξη του 2013, και ο τότε υπουργός Εξωτερικών Νταβούτογλου.


Αυτά είναι τα νησιά που θέλουν οι Τούρκοι


Βόρειο Αιγαίο:
1. Φούρνοι
2. Θύμαινα
3. Οινούσες


Ανατολικό Αιγαίο:
4. Παναγιά


Κεντρικό Αιγαίο:
5. Καλόγεροι


Κρητικό Πέλαγος:
6. Διονυσάδες
7. Κουφονήσι
8. Γαιδουρονήσι
9. Γαύδος


Δωδεκάνησα:
10. Αρκιοί
11. Αγαθονήσι
12. Κίναρος
13. Φαρμακονήσι
14. Καλόλιμνος
15. Πλάτη
16. Γυαλί
17. Λέβιθα
18. Σύρνα


Πόσα νησιά ζητάνε οι Τούρκοι;



γεμιστηρα μολοτ
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_33.html

μικρα ζωα για το σπιτι

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_52.html
νηστισιμα κεικ καροτο
μικρα ζωα για το σπιτι

Επιπλέον, οι εμπνευστές του σχεδίου ανησυχούσαν και για το μέλλον της Ελλάδας στην ΕΕ καθώς ήταν ασαφές αν υπήρχε νομική οδός για έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη, χωρίς να φύγει ταυτόχρονα και από την ΕΕ. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο Γκάλμπρεϊθ στην εφημερίδα «Καθημερινή» το ερώτημα απευθύνθηκε στους νομικού συμβούλους της κυβέρνησης που δεν έδωσαν απάντηση.


Παράλληλα ο αμερικανός οικονομολόγος παραδέχεται ότι ήταν «βαθιά προβληματισμένος» για τις συνέπειες της εμπλοκής του στρατού στο σχέδιο σε περίπτωση μετάβασης στο εθνικό νόμισμα.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_41.html

«Ο Γιάνης μου ζήτησε να βοηθήσω στο συντονισμό μιας ομάδας που θα μελετούσε το θέμα αυτό στα μέσα Μαρτίου» λέει στην εφημερίδα. «Είχα καταλάβει ότι εφάρμοζε εντολή του πρωθυπουργού» σημειώνει.


«Όλες οι προσπάθειες του υπουργείου Οικονομικών είχαν στόχο την επίτευξη συμφωνίας εντός του ευρώ και εντός της ΕΕ. Η κυβέρνηση ήταν - και παραμένει - φιλοευρωπαϊκή» σημειώνει ο Γκάλμπρεϊθ και διαψεύδει ότι η κυβέρνηση απειλούσε τους Ευρωπαίους με έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ


Τέλος, ο Γκάλμπρεϊθ αποκαλύπτει ότι ήταν παρών σε συνάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Βόλφγκανκ Σόιμπλε στην οποία ο γερμανός υπουργός Οικονομικών πρότεινε στον Έλληνα ομόλογό του να συζητήσουν τη πιθανότητα του Grexit κάτι που απέρριψε ο Βαρουφάκης λέγοντας ότι δεν είχε τέτοια εντολή.



μικρα ζωα για το σπιτι
βελγικο λυκοσκυλο malinois

ερμηνευτικα σχολια ηθικα νικομαχεια

ταξιδι στην κολομβια
ερμηνευτικα σχολια ηθικα νικομαχεια

Μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Λοβέρδος δήλωσε: «Όχι παιχνίδια με 'μας, φτάνει πια με τα παιχνίδια». Επιπλέον, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εκτίμησε ότι το κλείσιμο της αξιολόγησης δεν θα γίνει μέσα στον Μάρτιο αλλά στα τέλη Απριλίου, ίσως και τον Μάιο.


«Εάν η διεκδίκηση της τελικής συμφωνίας, κρατήσει κάποιους μήνες, τότε η επιβάρυνση της ελληνικής οικονομίας είναι δεδομένη. Ό, τι αργεί εισπράττεται με χειρότερα μέτρα», είπε.


«Πιστεύω ότι όταν μας ακούνε αυτοί που γράφουν τα non-papers του Μαξίμου, γελάνε. Πρέπει να κρατάνε την κοιλιά τους από τα γέλια... Μας βάζουν και συζητάμε αν θα είναι 6.000 το αφορολόγητο ή αν θα είναι 6.200. Γίνεται 6.100 και σου λέει "νικήσαμε", δεν βλέπουν ότι το κατέβασαν από τα 9.000 και σου λέει "νικάμε". Αυτό το παιχνίδι της πλάκας, εγώ δεν το παρακολουθώ», δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_61.html


ερμηνευτικα σχολια ηθικα νικομαχεια
ρουμανική οικονομία
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_121.html

tips on how to get pregnant easily

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_32.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_52.html
αγια ζωνη σιδηροκαστρο

Η χορήγηση του επιδόματος το οποίο θα κυμαίνεται από τα 70 έως τα 210 ευρώ ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση, προϋποθέτει ότι θα πληρούνται μια σειρά από κριτήρια. Κριτήρια εισοδηματικά, περιουσιακά αλλά και κριτήρια που έχουν να κάνουν με το ύψος των καταθέσεων ή ακόμη και με τους τόκους που θα εισπράττει ο ενδιαφερόμενος.


Ο δικαιούχος μπορεί να είναι ενοικιαστής ή ακόμη και ιδιοκτήτης ακινήτου, ο οποίος αποπληρώνει στεγαστικό δάνειο. Για τη χορήγηση του επιδόματος, θα είναι υποχρεωτικό να έχει κατατεθεί – για τις περιπτώσεις ενοικιαστών - ηλεκτρονικά το ενοικιαστήριο.


Αναλυτικά η απόφαση:


Άρθρο 1


Επίδομα Στέγασης


φαγητο στα μεσογεια

tips on how to get pregnant easily

Το Επίδομα Στέγασης είναι προνοιακό πρόγραμμα για νοικοκυριά που διαμένουν σε μισθωμένη κατοικία ή επιβαρύνονται με το κόστος εξυπηρέτησης στεγαστικού δανείου πρώτης κατοικίας.


Άρθρο 2


Ορισμοί για την εφαρμογή του Επιδόματος Στέγασης


Ως Ωφελούμενες μονάδες ορίζονται οι κάτωθι κατηγορίες:
α. Μονοπρόσωπο νοικοκυριό: κάθε ενήλικο άτομο που διαμένει μόνο του σε κατοικία και δεν εμπίπτει στην κατηγορία ενηλίκων έως 25 ετών που φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές ή σχολεία ή ινστιτούτα επαγγελματικής εκπαίδευσης ή κατάρτισης της ημεδαπής ή αλλοδαπής.
β. Πολυπρόσωπο νοικοκυριό: όλα τα άτομα που διαμένουν κάτω από την ίδια στέγη. Στο πολυπρόσωπο νοικοκυριό εντάσσονται: α) φιλοξενούμενα άτομα ή φιλοξενούμενη οικογένεια, με την προϋπόθεση ότι η φιλοξενία είχε δηλωθεί στην τελευταία εκκαθαρισμένη δήλωση φορολογίας εισοδήματος, και β) τα ενήλικα τέκνα έως 25 ετών που φοιτούν σε πανεπιστημιακές σχολές ή σχολεία ή ινστιτούτα επαγγελματικής εκπαίδευσης ή κατάρτισης, ανεξαρτήτως του τόπου διαμονής τους.
Δικαιούχος: το ενήλικο άτομο που έχει υποβάλλει αίτηση για λογαριασμό του νοικοκυριού, η οποία έχει εγκριθεί από το αρμόδιο όργανο του Ο. Π.Ε. Κ.Α.
Ανήλικα μέλη: τα μέλη του νοικοκυριού έως 18 ετών.
Μονογονεϊκή οικογένεια: ένας μόνος γονέας (άγαμος, σε χηρεία ή διαζευγμένος, ή λόγω κράτησης του έτερου γονέα σε σωφρονιστικό κατάστημα), ασκεί κατ’αποκλειστικότητα ή μετά από σχετική ανάθεση με δικαστική απόφαση ή συμβολαιογραφική πράξη, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, την προσωρινή ή μόνιμη επιμέλεια ενός ή περισσότερων ανήλικων τέκνων.
Για τις ανάγκες του προγράμματος, το νοικοκυριό θα πρέπει να απαρτίζεται αποκλειστικά από τα μέλη της μονογονεϊκής οικογένειας, δηλαδή τον γονέα και το ένα ή περισσότερα ανήλικα τέκνα.


Απροστάτευτα τέκνα: τα ανήλικα μέλη του νοικοκυριού που είναι ορφανά και από τους δύο γονείς ή που κανείς γονέας δεν μπορεί να ασκήσει τη γονική τους μέριμνα, λόγω ασθενείας, αναπηρίας, κράτησης ή στρατιωτικής θητείας και που η επιμέλεια τους έχει ανατεθεί με δικαστική απόφαση σε μέλος του νοικοκυριού.


Συνολικό εισόδημα: το πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα από κάθε πηγή προέλευσης προ φόρων, μετά την αφαίρεση των εισφορών για κοινωνική ασφάλιση που εισπράχθηκε από όλα τα μέλη του νοικοκυριού, κατά το τελευταίο φορολογικό έτος. Στο συνολικό εισόδημα συμπεριλαμβάνεται και το σύνολο των επιδομάτων και άλλων ενισχύσεων, καθώς και το εισόδημα που απαλλάσσεται από το φόρο ή φορολογείται με ειδικό τρόπο.



tips on how to get pregnant easily

συνταγες της παρεας για πιτσα

συνταγες της παρεας για πιτσα

«Δεν τα έβαλα εγώ με την Εκκλησία, η Εκκλησία τα έβαλε μαζί μου, προσπαθώντας να ασκήσει ένα ιδιότυπο bullying, έναν ιδιότυπο εκφοβισμό» τόνισε ο πρώην υπουργός αναφορικά με τις δηλώσεις του ότι υπάρχουν Μητροπολίτες που είναι ομοφυλόφιλοι.


Ο Γιάννης Ραγκούσης δεν φαίνεται κάνει πίσω στην αντιπαράθεση με την εκκλησία και περνά στην αντεπίθεση.



«Δεν πρόκειται να αλλάξω τίποτα» ανέφερε ο κ. Ραγκούσης, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι και πρόσθεσε: «Η Εκκλησία ας κάνει ό, τι νομίζει. Νομίζω ότι είναι μεγάλο λάθος της να περνάει το μήνυμα του εκφοβισμού της αντίθετης γνώμης».


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_112.html

οσφυαλγια ασκησεις αποκαταστασης


Τέλος, χαρακτήρισε σωστό το νομοσχέδιο για την ταυτότητα υ και ευχήθηκε να το ψηφίσει και η Νέα Δημοκρατία.



συνταγες της παρεας για πιτσα
ηλιεμ τι ειδεσ σημερα
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_52.html

σαπούνι με γάλα γαιδούρας

σαλουφα μαρια
σαπούνι με γάλα γαιδούρας

Ο Γεράσιμος Μπαλαούρας μιλώντας σε ραδιόφωνο της Ζακύνθου (Στίγμα 97,6), παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν «και εγώ συμμετείχα σε διαδηλώσεις κατά των ΗΠΑ και έκαιγα αμερικανικές σημαίες έξω από την αμερικανική πρεσβεία» αλλά συμπλήρωσε: «Αυτά ούτε παραγράφονται ούτε ξεχνιούνται. Εξακολουθούμε να έχουμε τις ίδιες αντιλήψεις για τους πολέμους που δημιουργούν ιμπεριαλιστικά κράτη».


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε επίσης ότι «οι ΗΠΑ έπαιξαν έναν καθοριστικό ρόλο αποσταθεροποίησης της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου. Αυτά δεν κρύβονται», ενώ πρόσθεσε ότι «Γαλλία, ΗΠΑ και Γερμανία, ευθύνονται για τις επεμβάσεις στην Μέση Ανατολή με τα γνωστά προβλήματα».


«Στην Συρία, η Γαλλία και εν μέρει η Γερμανία έπαιξαν έναν ρόλο παρόμοιο ίσως και περισσότερο έντονο από ότι οι Η. Π.Α.», τόνισε ο κ. Μπαλαούρας.


Ωστόσο, σύμφωνα με το stigmafm.gr, θέλησε να διαχωρίσει την πολιτική του Μπαράκ Ομπάμα λέγοντας: «Ο Ομπάμα πάντα στήριζε τις ελληνικές θέσεις. Ελπίζω αυτό να μην αλλάξει επί προεδρίας Τραμπ. Η πολιτική Ομπάμα δεν είναι ίδια με την πολιτική των Μπους. Ο Ομπάμα δεν ήταν ποτέ υπέρ της λιτότητας, ανέκαμψε την οικονομία των ΗΠΑ όχι όμως και την μεσαία τάξη, γι' αυτό και εξελέγη Πρόεδρος ο Τραμπ».


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_9.html

Παράλληλα, ανέφερε ότι «όλη η υφήλιος από την ΕΕ έως τον Ισημερινό ήταν εναντίον του Τραμπ που τελικώς δυστυχώς εξελέγη».


Στη συνέχεια τόνισε ότι η πολιτική στις ΗΠΑ «δεν διαμορφώνεται τόσο από τον πρόεδρο, αλλά από άλλους μηχανισμούς. ο πρόεδρος βάζει την σφραγίδα του και τον χρωματισμό του, είναι ένας κρίκος στην αλυσίδα» προβλέποντας πως «ο Τραμπ θα αναγκαστεί σε πολλά ζητήματα να κάνει πίσω, όπως για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που ήδη το πήρε πίσω».



σαπούνι με γάλα γαιδούρας
πηγαινε προστακτικη
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_34.html

ο τρελαρας

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html

Σα να μην πέρασε μία ημέρα ο Όττο Ρεχάγκελ και ο Γιάννης Τοπαλίδης έστησαν την ομάδα, που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο της Ίντερ. Κυκλοφόρησε την μπάλα και δημιούργησε αρκετές τελικές (σε ένα νέο και χορταστικό στυλ παιχνιδιού), κρατώντας μακριά από την εστία τους νερατζούρι.


ο τρελαρας

4153188
(Τελευταίες οδηγίες του Ρεχάγκελ και του Τοπαλίδη στο Σεϊταρίδη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)


προτυπα εγγραφα σχολειου

Ακόμη και μετά τον τραυματισμό του Χαριστέα (που ήταν ο κύριος εκφραστής στις τελικές της εθνική) και την αναγκαστική αλλαγή με τον Καφέ, οι διεθνείς δεν άλλαξαν φιλοσοφία αναζητώντας πλέον τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.


ο τρελαρας

4153190
(Ο Χαριστεας προσπαθεί να περάσει από τον Ματεράτσι - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)


Ένα φάουλ του Τσιάρτα πέρασε σύρριζα από το δοκάρι του Τόλντο. Ο Καραγκούνης με το γνωστό πείσμα του. Ο Μπασινάς με το Νταμπίζα άνετα έπαιζαν ακόμη και σήμερα.


Στο μοναδικό λάθος της Ελληνικής άμυνας στο 38, ο Σουαζό βρήκε μπαλιά-τρύπα ανάμεσα σε Δέλλα και Νταμπίζα και ο Χαλκιάς είδε την μπάλα στην εστία του από το τελείωμα του Καλόν (πρώην παίκτη της ΑΕΚ).


4153201
(Μεγάλο πάθος από τον αρχηγό της εθνικής Γιώργο Καραγκούνη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)


Στο β μέρος η εθνική όμως συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με Καραγκούνη και Τσιάρτα να δοκιμάζουν τον Φρέι (δυο φορές μάλιστα ο γκολκίπερ της Ίντερ σταμάτησε το αριστερό πόδι του el mago).


4153204
(Ο Καραγκούνης συγχαίρει το σκόρερ της εθνικής Κώστα Κατσουράνη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)


Νικήθηκε όμως στο 51 με τον Κατσουράνη να σκοράρει και να δείχνει το όνομα του (στον κλασσικό «πανηγυρισμό Κατσούρ») στον κόσμο που τον αποθέωσε.


2 4153195
(Κατάμεστο το Παγκρήτειο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)


Η Ίντερ ενισχύθηκε και με τον Καραγκούνη στο β μέρος (με τον Ρεχάγκελ να γίνεται έξαλλος γιατί κανείς δεν τον είχε ενημερώσει και δε θα έδινε την άδεια του για κάτι τέτοιο). Τα «μπλε και μαύρα» φόρεσε ο Γεωργάτος στο α ημίχρονο, ενώ για λίγα λεπτά στο τέλος έπαιξε και ο Χούτος.


Με το ισόπαλο 1-1 στα 80 λεπτά του αγώνα, ο νικητής κρίθηκε στα πέναλτυ. Ο Φρέι σταμάτησε το 2ο κτύπημα του Γεωργιάδη και είδε την 4η εκτέλεση του Καφέ να πηγαίνει άουτ για το τελικό 2-4 της Ιντερ (Μπασινάς και Παπαδόπουλος ευστόχησαν για την εθνική μας).


4153097
(Οι δύο αρχηγοί Ζανέτι και Ζαγοράκης - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)


Χαλκιάς, Σεϊταρίδης (44 Γεωργιάδης), Νταμπίζας (46 Καψής), Δέλλας, Φύσσας (46 Λάκης), Ζαγοράκης (46 Κατσουράνης), Μπασινάς, Καραγκούνης (65 Ζαγοράκης), Τσιάρτας, Παπαδόπουλος, Χαριστέας (19 Καφές) ήταν οι διεθνείς που αγωνίστηκαν ενώ στον πάγκο έμειναν οι τραυματίες Νικολαΐδης, Βενετίδης και Γιαννακόπουλος.


4153089
(Γιαννακόπουλος, Νικολαϊδης, Βενετίδης και Κατσουράνης στον πάγκο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)


Απουσίαζαν οι Νικοπολίδης, Γκούμας, Κατεργιανάκης και Βρύζας καθώς οι τρεις πρώτοι έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα ως προπονητές και ο Βρύζας ως υπεύθυνος Εθνικών ομάδων.


Όλοι όσοι έκαναν δηλώσεις είχαν να πουν ένα καλό λόγο στον κόσμο, που στήριξε το Ίδρυμα για τους εθελοντές δότες μυελού των οστών. Και κυρίως χάρηκε για μια ακόμη φορά τους «θριαμβευτές της Πορτογαλίας».


2 4153100
(Η αρχική 11άδα της εθνικής - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ)



θα σε βρω στον παραδεισο
https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html

πρωταγωνιστες γριτσης

πατηρ σιλουανος πλακα

Ο πολίτης που το εντόπισε ανέβασε αμέσως τη φωτογραφία στο twitter, ώστε, όπως δήλωσε, «να το δουν οι επιστήμονες».


Ένας από αυτούς ήταν και ο Preeti Desai του National Audobon Society ο οποίος ανέφερε: «Με την πρώτη ματιά μοιάζει με πλάσμα που ζει στα βάθη των ωκεανών.»


Άλλοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι πρόκειται για κάποιο είδος χελιού, το οποίο βέβαια είναι τεράστιο και με πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Ανάλογα πλάσματα έχουν αναφερθεί στον κόλπο του Μεξικού, όπως ουδέποτε έχει αιχμαλωτιστεί κάποιο, ώστε να μελετηθεί.


Τα ερυθρά χέλια ζουν σε βάθος μεταξύ 30 και 90 μέτρων και περνούν τη ζωή τους κρυμμένα σε βράχια.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_32.html

πρωταγωνιστες γριτσης

Ο Kenneth Tighe του Εθνικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Smithsonian πιστεύει ότι το νεκρό πλάσμα είναι ένα χορτοφάγο χέλι.


«Μπορεί να είναι κάποιο Bathyuroconger vicinus ή κάποιο Xenomystax congroides», είπε και πρόσθεσε ότι το πλάσμα «φέρει στοιχεία από τρία μεγάλα είδη χελιών, τα οποία ζουν στον κόλπο του Μεξικού.»



πρωταγωνιστες γριτσης
παραστασεις θεσσαλονικη μαιος 2015
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_14.html

μπλε παντελονι γυναικειο

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_64.html
συνώνυμο του παιδευω
Φωτιά Μάτι: Κορυφώνεται η αγωνία για τους δεκάδες αγνοούμενους

Φωτιά Αττική: Η επόμενη ημέρα των πυρκαγιών στην ανατολική Αττική βρίσκει εκατοντάδες ανθρώπους να θρηνούν τους δικούς τους και άλλοι τόσοι να αναζητούν συγγενικά και αγαπημένα πρόσωπα που εδώ και τρεις μέρες αγνοούνται. Το δράμα αυτών των ανθρώπων δεν λέει να τελειώσει καθώς όσο περνούν οι ώρες οι ελπίδες για ανεύρεση επιζώντων εξανεμίζονται.


ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό, τα θύματα της τραγωδίας ανέρχονται σε 81, ενώ στα νοσοκομεία εξακολουθούν να νοσηλεύονται 60 ενήλικες, από τους οποίους οι 11 διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς και τέσσερα παιδιά.

Την ίδια ώρα, παραμένει ασαφής ο αριθμός των αγνοουμένων, με τους διασώστες να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να τους εντοπίσουν, πραγματοποιώντας εδώ και δύο ημέρες έρευνες σπίτι - σπίτι.

Δραματικές ώρες για τους συγγενείς των αγνοουμένων

Τα μάτια των συγγενών που ψάχνουν εναγωνίως τα δικά τους άτομα είναι κατακκόκινα από το κλάμα, η φωνή τους τρέμει και οι περισσότεροι προσπαθούν να συγκρατήσουν τον εαυτό τους. Στους καταλόγους των «τυχερών» που διασώθηκαν από την πύρινη κόλαση χάρη στην άμεση κινητοποίηση πλωτών μέσω συγκαταλέγονται συνολικά 702 άτομα.

Όσοι αναζητούν τους δικούς φίλους και συγενείς των οποίων έχασαν τα ίχνη μετά την τραγική πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν τα στοιχεία τους και τις φωτογραφίες τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://missingpeople. audax.gr/ που τέθηκε σε ισχύ το μεσημέρι της Τρίτης (24/7). Σημειώνεται ότι πρόκειται για ιδιωτική πρωτοβουλία.

Ήδη στον συγκεκριμένο ιστότοπο, έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες αρκετών αγνοουμένων, από τις πληγείσες περιοχές, κάθε ηλικίας και υ.

agnooumenoi1

Το Newsbomb.gr σας δίνει όλες τις φωτογραφίες και τα στοιχεία. Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για αυτά τα πρόσωπα να επικοινωνεί άμεσα με την Πυροσβεστική στο 199 και με την Αστυνομία στο 100.

Αγωνία για την τύχη της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη1 61

Στιγμές αγωνίας ζουν οι συγγενείς και οι φίλοι της γνωστής ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη, καθώς τα ίχνη της χάθηκαν μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές. Μαζί της αγνοείται και ο σύζυγός της, Δημήτρης Τουρβανίτης.

H ηθοποιός μαζί με τον σύζυγο της Δημήτρη Τουρναβίτη, αθλητή αλιείας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας βρίσκονταν στο εξοχικό τους την ημέρα της τραγωδίας και την Πέμπτη θα έφευγαν για διακοπές στην Άνδρο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το boatfishing.gr.

«Ψάχνω την μαμά μου, χάθηκε στο Μάτι»

NELI

Η κόρη της αγνοούμενη, Ιωάννα Καρακουλάκη αναζητεί εναγωνίως τη μητέρα της, Αθηνά Καραλή 48 ετών.

Όπως είπε η Ιωάννα Καρακουλάκη η μητέρα της έφυγε από το σπίτι της για να σωθεί από τη φωτιά και πήγε στη θάλασσα. Τηλεφώνησε στο κινητό της και το σήκωσε κάποιος άλλος που της είπε ότι είναι μαζί του αλλά τραυματισμένη. Η τελευταία φορά επικοινώνησε μαζί της στις 9.06 το βράδυ της Δευτέρας.

Αγωνιώδης έκκληση για τα δύο κοριτσάκια, τον παππού και τη γιαγιά τους

Την ίδια ώρα δραματική έκκληση μιας γυναίκας για τον εντοπισμό των δύο παιδιών της και των παππούδων τους που βρίσκονταν στη Ραφήνα χθες κατά την ώρα της φωτιάς.

Μέσω Facebook η κυρία Μαρία Μεγαγιάννη ζητά από οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τους ανθρώπους της να επικοινωνήσουν μαζί τους.

«Αγνοούνται από χθες το απόγευμα στις 7! Στην περιοχή της Ραφήνας! Σας παρακαλώ πολύ οποίος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει μαζί μου ή με την Eleni Filippopoulou. Σας παρακαλώ πολύ! SOS τηλέφωνο επικοινωνίας: 6955191144 Ελένη Φιλιπποπούλου», έγραψε η κυρία Μεγαγιάνη.

p1 copy

Μιχάλης Πολυπόρτης

Έκκληση για τον εντοπισμό του θείου του κάνει και ο παραγωγός του Star, Ηλίας Φλωριώτης, ο οποίος έζησε την κόλαση της φωτιάς.

Ο εικονιζόμενος ονομάζεται Μιχάλης Πολυπόρτης και χάθηκε από τους συγγενείς του την ώρα της μεγάλης φωτιάς.

a4

Πόπη Σιαπκαρά

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση στα Social Media και για την Πόπη Σιαπκαρά. Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν στην περιοχή Μάτι όταν ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά.

a3

«Αγνοείται ο αδερφός μου»

Πληροφορίες για τον αδερφό του που αγνοείται από χθες στη φωτιά στο Μάτι ζητά και ο Αντώνης Κάκαρης, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook.

«Αγνοείται ο αδερφός μου από εχθές στη φωτιά στο ματι, αν κάποιος έχει κάποια πληροφορία ας βοηθήσει», έγραψε o κ. Κάκαρης.

aa6

Παναγιώτης Χαμηλοθώρης

Τη δική της έκκληση για τον αδερφό της, Παναγιώτη Χαμηλοθώρη απευθύνει μέσω facebook η Κατερίνα Χαμηλοθώρη, που ζητά να μάθει πληροφορίες για όσους τον έχουν δει ή ξέρουν κάτι.

«Αυτός εδώ είναι ο αδερφός μου και αγνοείται στην πυρκαγιά στο Μάτι παραπάνω από ένα 24ωρο! Όποιος τον έχει δει ή ξέρει κάτι, παρακαλώ να μας ενημερώσει! Κοινοποιήστε το για να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι! Ευχαριστώ…», έγραψε η κυρία Χαμηλοθώρη.

a7

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ



μπλε παντελονι γυναικειο
μπλε παντελονι γυναικειο
κομβος μεταχειρισμενα ηρακλειο
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_15.html

αρνητικά των ζωδίων

https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_32.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_146.html
πως να χασω λιπος και ποντους
αρνητικά των ζωδίων
αρνητικά των ζωδίων

Το πρώτο παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους» θα είναι εντός έδρας 23 Αυγούστου, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στις 30 Αυγούστου.


Με Σπαρτάκς Γιούρμαλα ή Σούντουβα αν αποκλειστεί η ΑΕΚ


Το νικητή του ζευγαριού Σπαρτάκς Γιούρμαλα (Λετονία)-Σούντουβα (Λιθουανία) θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον ο «Δικέφαλος» αποκλειστεί από τη Σέλτικ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (6/8) στη Νιόν της Ελβετίας.


Η Ένωση θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας στις 23 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 30/8.


Τα ζευγάρια που προέκυψαν από το μονοπάτι των πρωταθλητών:


Λέγκια Βαρσοβίας/Ντουντελάνζ - Αλασκέρτ/Κλουζ


Κορκ Σίτι/Ρόζενμποργκ - Σάλτσμπουργκ/Σκεντίγια


Χαποέλ Μπερ Σεβά/ΑΠΟΕΛ - Αστάνα/Ντιναμό Ζάγκρεμπ


Ολίμπια Λιουμπλιάνας/Ελσίνκι - Ερυθρός Αστέρας/Σπάρτακ Τρνάβα


Σπάρτακς Γιουρμάλα/Σουντούβα - Σέλτικ/ΑΕΚ


Σερίφ/Βαλούρ - Καραμπάγκ/ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ


Μάλμε/Βίντι - Νιου Σεντς/Μίντιλαντ


Τορπέντο Κουτάισι/Κουκέσι - Λουντογκόρετς/Ζρίνσκι




ενας σκυλος με μπλογκ τελευταιο επεισοδιο

συνέδριο βιοχημείας και μοριακής βιολογίας 2015

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_114.html
κοριτσια στον ηλιο ολη η ταινια
πεδιαδες ελλαδας χαρτης
συνέδριο βιοχημείας και μοριακής βιολογίας 2015
Χανιά: Η «τρελή» πορεία ενός αυτοκινήτου σταμάτησε πάνω στην κολώνα (pics)

Περισσότερα από 10 αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές.


Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (01/02), στην παλαιά Εθνική Οδό Χανίων - Κισσάμου, στο ύψος της Παρηγοριάς.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, που κινούνταν από Χανιά προς Κίσσαμο έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, το οποίο ακολουθώντας «τρελή» πορεία, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα και σταμάτησε σε μια κολώνα.

troxaio chania5

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_95.html

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν πεζοί στο σημείο και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα ενώ αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι ούτε ο οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε.

Οι ζημιές όμως που προκλήθηκαν σε περίπου 10 σταθμευμένα αυτοκίνητα, είναι μεγάλες.


Χανιά: Η «τρελή» πορεία ενός αυτοκινήτου σταμάτησε πάνω στην κολώνα (pics)
01
Χανιά: Η «τρελή» πορεία ενός αυτοκινήτου σταμάτησε πάνω στην κολώνα (pics)















συνέδριο βιοχημείας και μοριακής βιολογίας 2015