Tuesday, January 29, 2019

σαπούνι με γάλα γαιδούρας

σαλουφα μαρια
σαπούνι με γάλα γαιδούρας

Ο Γεράσιμος Μπαλαούρας μιλώντας σε ραδιόφωνο της Ζακύνθου (Στίγμα 97,6), παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν «και εγώ συμμετείχα σε διαδηλώσεις κατά των ΗΠΑ και έκαιγα αμερικανικές σημαίες έξω από την αμερικανική πρεσβεία» αλλά συμπλήρωσε: «Αυτά ούτε παραγράφονται ούτε ξεχνιούνται. Εξακολουθούμε να έχουμε τις ίδιες αντιλήψεις για τους πολέμους που δημιουργούν ιμπεριαλιστικά κράτη».


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε επίσης ότι «οι ΗΠΑ έπαιξαν έναν καθοριστικό ρόλο αποσταθεροποίησης της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου. Αυτά δεν κρύβονται», ενώ πρόσθεσε ότι «Γαλλία, ΗΠΑ και Γερμανία, ευθύνονται για τις επεμβάσεις στην Μέση Ανατολή με τα γνωστά προβλήματα».


«Στην Συρία, η Γαλλία και εν μέρει η Γερμανία έπαιξαν έναν ρόλο παρόμοιο ίσως και περισσότερο έντονο από ότι οι Η. Π.Α.», τόνισε ο κ. Μπαλαούρας.


Ωστόσο, σύμφωνα με το stigmafm.gr, θέλησε να διαχωρίσει την πολιτική του Μπαράκ Ομπάμα λέγοντας: «Ο Ομπάμα πάντα στήριζε τις ελληνικές θέσεις. Ελπίζω αυτό να μην αλλάξει επί προεδρίας Τραμπ. Η πολιτική Ομπάμα δεν είναι ίδια με την πολιτική των Μπους. Ο Ομπάμα δεν ήταν ποτέ υπέρ της λιτότητας, ανέκαμψε την οικονομία των ΗΠΑ όχι όμως και την μεσαία τάξη, γι' αυτό και εξελέγη Πρόεδρος ο Τραμπ».


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_9.html

Παράλληλα, ανέφερε ότι «όλη η υφήλιος από την ΕΕ έως τον Ισημερινό ήταν εναντίον του Τραμπ που τελικώς δυστυχώς εξελέγη».


Στη συνέχεια τόνισε ότι η πολιτική στις ΗΠΑ «δεν διαμορφώνεται τόσο από τον πρόεδρο, αλλά από άλλους μηχανισμούς. ο πρόεδρος βάζει την σφραγίδα του και τον χρωματισμό του, είναι ένας κρίκος στην αλυσίδα» προβλέποντας πως «ο Τραμπ θα αναγκαστεί σε πολλά ζητήματα να κάνει πίσω, όπως για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που ήδη το πήρε πίσω».



σαπούνι με γάλα γαιδούρας
πηγαινε προστακτικη
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_34.html

No comments:

Post a Comment