βρες τα αντικειμενα games
«Τα μεταπτυχιακά, ό, τι και να γίνει πρέπει να είναι στημένα με κανόνες ποιότητας, με κανόνες αξιοκρατίας, με κανόνες ακαδημαϊκότητας. Και ακριβώς επειδή πρέπει να είναι στημένα με κανόνες ακαδημαϊκότητας, κανένας φοιτητής και καμία φοιτήτρια δεν πρέπει να μείνει έξω από τα μεταπτυχιακά, για λόγους οικονομικούς. 'Αρα, όλα τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην πρόσβαση στα μεταπτυχιακά και τα παιδιά, τα οποία δεν έχουν αυτή την ευχέρεια την οικονομική, θα μπαίνουν χωρίς να πληρώνουν τίποτε απολύτως» ανέφερε ο κ. Γαβρόγλου, μιλώντας στους δημοσιογράφους, όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο.
αντωνης βαρκαρης σερετης
βρες τα αντικειμενα games
«Θέλω να είναι σαφές ότι υπάρχει το περιθώριο μέχρι το 40% των φοιτητών να μην πληρώνουν τέλη φοίτησης» πρόσθεσε, διότι όπως είπε, οι φορολογικές δηλώσεις του 40% του πληθυσμού, είναι κάτω από τον μέσο όρο. «Θεωρούμε ότι τα παιδιά με έναν αλγόριθμο, ο οποίος είναι πολύ απλός, και με βάση τα εισοδήματα των οικογενειών τους που ανήκουν σε αυτό το κομμάτι της κατανομής - περίπου 40% - δεν θα πληρώνουν καθόλου δίδακτρα», συνέχισε.
Στην περίπτωση, ωστόσο, που σε κάποιο τμήμα εισαχθούν παραπάνω από το 40% φοιτητών με οικονομικές δυσκολίες, όπως ανέφερε ο κ. Γαβρόγλου, «τότε η Πολιτεία θα πληρώνει ό, τι αντιστοιχεί για τον επιπλέον αριθμό των φοιτητών», καθώς, όπως είπε, έχουν προβλεφθεί και εξασφαλιστεί τα κονδύλια που θα αφορούν την κάλυψη αυτών των αναγκών.
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_118.html
Μάλιστα, θέλοντας να δώσει ένα παράδειγμα, ο υπουργός ανέφερε ότι εάν σε ένα μεταπτυχιακό τα δίδακτρα είναι 1.000 ευρώ και οι φοιτητές που δέχεται 100, τότε η διαχείριση της πληρωμής των διδάκτρων, ανάλογα με το ποσοστό των φοιτητών που θα έχουν οικονομικές δυσκολίες, θα έχει ως εξής: «Μπορεί στη φετινή χρονιά να μην έρθουν 40 που είναι από τα ασθενέστερα στρώματα και να έρθουν 30. Οι 10, αφού δεν είναι από τα ασθενέστερα στρώματα, θα δώσουν 1.000 ευρώ. Αν όμως έρθουν 50 και όχι 40, τότε η Πολιτεία θα δώσει για τους 10 που θα έρθουν» είπε ο κ. Γαβρόγλου.
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_18.html
No comments:
Post a Comment