Saturday, April 27, 2019

tv sport heute

tv sport heute

Η κυβερνητική εκπρόσωπος προσδιόρισε χρονικά τον ανασχηματισμό μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «εκείνο που ξέρω είναι η δήλωση του πρωθυπουργού ότι θα ασχοληθεί με το θέμα, ότι θα αναδομηθεί η κυβέρνηση, μετά τις διαδικασίες που θα ολοκληρωθούν στον ΣΥΡΙΖΑ».


συνεργαζομενα ρουλεμαν

«Η κυβέρνηση κρίνεται για το έργο της, κρίνεται και από τον πρωθυπουργό. Στόχος μας είναι μια ευέλικτη, γρήγορη διακυβέρνηση της χώρας. Δεν είναι θέμα προσώπων, πολύ συχνά είναι ακόμα και θέμα δομής των υπουργείων. Έχουμε ένα τεράστιο θέμα μπροστά μας, το Προσφυγικό, με ένα αδύναμο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, από πλευράς δομής», υπογράμμισε η κ. Γεροβασίλη και πρόσθεσε: «Θα δοθεί βάρος στο υπουργείο Μετανάστευσης».


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_17.html

δαπεδο για γκαραζ

tv sport heute

«Πρόσωπα καινούρια πάντα υπάρχουν. Εκτιμώ ότι θα υπάρχουν και άλλα πρόσωπα», τόνισε.


«Μετά τη δεύτερη αξιολόγηση η ρύθμιση του χρέους»


Αναφορικά με τη δεύτερη αξιολόγηση η Όλγα Γεροβασίλη σημείωσε τη δέσμευση της κυβέρνηση να «ολοκληρωθεί γρήγορα και επιτυχώς» και συνέχισε:



Στρατηγικά, ακολουθούμε το στόχο να ρυθμιστεί το ελληνικό χρέος. Σε μια μάχη, θα έχεις και οπισθοχωρήσεις, όταν είσαι μέσα σε μια διαπραγμάτευση. Θα χάσεις και μάχες. Η ρύθμιση του χρέους θα γίνει μετά την αξιολόγηση.





https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html

No comments:

Post a Comment