Thursday, February 28, 2019

μαρια ψωμα καψιμο λιπους

Εξαρθρώθηκε συμμορία διαρρηκτών που είχε... αδυναμία στα δημόσια κτήρια

Η σπείρα διαρρηκτών δρούσε εδώ και τρεις μήνες, προτιμώντας τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων που βρίσκονται μέσα σε δημόσια κτήρια.


παγωτό γιαούρτι παγωτομηχανή

Στη εξάρθρωση τριμελούς σπείρας αλλοδαπών, οι οποίοι διέπρατταν κλοπές από τραπεζικά μηχανήματα αυτόματων πληρωμών, μέσα σε κτήρια δημόσιων υπηρεσιών, προχώρησε η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής.


μαρια ψωμα καψιμο λιπους



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ειδικότερα, συνελήφθησαν, στα Πατήσια και την Ελευσίνα, δύο 27χρονοι Γεωργιανοί και ένας 37χρονος Αλβανός.

Στο τελευταίο τους «χτύπημα» οι δράστες παραβίασαν με τροχό και διέρρηξαν αυτόματο μηχάνημα πληρωμών, το οποίο βρισκόταν εγκατεστημένο σε κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας της Ανατολικής Αττικής στην Αγία Παρασκευή, αφαιρώντας χρηματικό ποσό από το εσωτερικό του.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_35.html

μέθοδος project νηπιαγωγειο

Κατά τη διαφυγή τους, έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς και ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την περιοχή του Ασπροπύργου, όπου οι δράστες εγκατέλειψαν το όχημα, στο εσωτερικό του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ένας τροχός καθώς και χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες είχαν συστήσει εδώ και τρεις μήνες συμμορία. Ως προς τον τρόπο δράσης τους, αρχικά κατόπτευαν τους χώρους που θα δρούσαν, ενώ νυχτερινές ώρες, παραβίαζαν με τη χρήση λοστού τις πόρτες των κτιρίων, απενεργοποιούσαν τον συναγερμό κόβοντας τα καλώδια και ακολούθως άνοιγαν με τη χρήση τροχού, τα μηχανήματα πληρωμών και αφαιρούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί δύο κλοπές, στην Αγία Παρασκευή και το Περιστέρι, καθώς και μία απόπειρα στην Αγία Παρασκευή, ενώ συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιπτώσεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Αυτός είναι ο λόγος που θα δείτε παραπάνω χρήματα στο λογαριασμό σας - Τι αλλάζει στο μισθό σας

Συναγερμός για τρόφιμα – δηλητήριο από Τουρκία



μαρια ψωμα καψιμο λιπους
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html

sfera ρούχα τιμές

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_128.html
επιδιορθωσεις ενδυματων νεα σμυρνη
sfera ρούχα τιμές

Δημιουργήματα του, όπως η «Γκερνίκα» του Πικάσο, η Αφροδίτη της Μήλου, η Νίκη της Σαμοθράκης, γυναικεία αναγεννησιακά κορμιά και εκατοντάδες ακόμα σοκολατένια γλυπτά, αφού εκτέθηκαν σαν χάρμα οφθαλμών, έτρεψαν στη συνέχεια τους πιο επιδέξιους ουρανίσκους.


Ο Γιώργος Αυγέρος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκμυστηρεύεται πως από μικρός ασχολήθηκε με την κεραμική, την αγιογραφία και την ξυλογλυπτική, αλλά η «έκρηξη» μέσα του έγινε όταν είδε ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο ζαχαροπλάστες δημιουργούσαν γλυπτά από σοκολάτα. Έτσι παραδόθηκε όπως λέει στην τρέλα τής ιδέας ότι «η τέχνη μπορεί να φαγωθεί». Εγκατέλειψε την Καλαμπάκα Τρικάλων, για να σπουδάσει στη Θεσσαλονίκη ζαχαροπλαστική και να παντρέψει την αγάπη του για την τέχνη με τη λατρεία του για τη σοκολάτα. Γρήγορα καθιερώθηκε στον χώρο και κατέκτησε σημαντικές διακρίσεις, όπως χρυσό βραβείο στον Πανελλαδικό - Βαλκανικό διαγωνισμό καλλιτεχνικής σύνθεσης σοκολάτας.


«Όλοι θέλουν να γευτούν ένα έργο τέχνης»


«Με αφέλεια και ρομαντισμό ξεκίνησα να ασχολούμαι με τη ζαχαροπλαστική τέχνη. Με διάφορες τεχνικές προσπαθώ να δίνω στη σοκολάτα υφές και εμφανίσεις που δεν παραπέμπουν σε κάτι φαγώσιμο, αλλά σε υλικά όπως το σίδερο, το ξύλο και η πέτρα», επισημαίνει και εξομολογείται ότι αγαπημένη του στιγμή είναι να βλέπει την έκπληξη των ανθρώπων που καταναλώνουν τα ιδιαίτερα γλυκά του.


«Όταν οι άνθρωποι βλέπουν αυτά τα αντικείμενα, αρχικά θεωρούν ότι είναι από πορσελάνη ή ξύλο και μένουν έκπληκτοι όταν ενημερώνονται ότι είναι από σοκολάτα! Τότε αφήνουν οτιδήποτε υπάρχει γύρω τους, διότι θέλουν να καταναλώσουν τα σοκολατένια γλυπτά» περιγράφει ο executive pastry chef και συνεχίζει λέγοντας ότι δεν εμποδίζει την κατανάλωση τους, αφού «η μοναδικότητα των καλλιτεχνημάτων αυτών είναι ότι όλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να γευτούν ένα έργο τέχνης».


νυχτερινο δελτιο επεισοδιο 17

Ο Γιώργος Αυγέρος εμπνέεται από τη φύση, τον κόσμο αλλά και από γνωστά σε παγκόσμιο επίπεδο έργα τέχνης. Μάλιστα ένα από τα αγαπημένα του, είναι η «Γκερνίκα» το διασημότερο έργο του Πάμπλο Πικάσο.



sfera ρούχα τιμές

νάζια συνώνυμα

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html
ξενοδοχειο σαμο
δελτίο απογραφής εφέδρου

Η Ύδρα παραμένει για δεύτερη ήμερα χωρίς ρεύμα, λόγω της εκτεταμένης διακοπής που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής. Παράλληλα, υπάρχει και πρόβλημα στην υδροδότηση.


Όπως τόνισε ο δήμαρχος Γιώργος Κουκουδάκης, το πρόβλημα αναμένεται να έχει αποκατασταθεί πλήρως μετά το μεσημέρι σήμερα.


νάζια συνώνυμα

Σιγά - σιγά αποκαθίσταται το πρόβλημα υδροδότησης, με τον προσωρινό τρόπο της υδροφόρας του πολεμικού ναυτικού και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την ευαισθησία και την άμεση ανταπόκριση του» ανέφερε ο δήμαρχος Ύδρας μιλώνταςστον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ και πρόσθεσε ότι «αναμένονται και δύο μεγάλες γεννήτριες που θα ηλεκτροδοτήσουν το νησί».


Ο κ. Κουκουδάκης ζήτησε την κατανόηση των επισκεπτών, αλλά και των επαγγελματιών του νησιού και όπως είπε «δικαιολογημένα έχουν παράπονα και παρά την κατανόηση που δείχνουμε προς τους ανθρώπους του ΔΕΔΔΗΕ, καθώς τα συνεργεία βρίσκονται στην Ύδρα και μέχρι αργά το βράδυ έκαναν μετρήσεις, εγώ όταν τελειώσει αυτή κρίση, οφείλω με κάθε νόμιμο τρόπο να υπερασπιστώ τα συμφέροντα του νησιού, διότι η Ύδρα έχει υποστεί ζημιά».


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_148.html

νάζια συνώνυμα

Υδροφόρα του πολεμικού ναυτικού στην Ύδρα


«Από τις 2 τα ξημερώματα βρίσκεται στην Ύδρα υδροφόρα του πολεμικού ναυτικού και επίσης μεταφέρονται στο νησί γεννήτριες, για να τροφοδοτηθεί με ηλεκτρικό ρεύμα», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής, Παναγιώτης Χατζηπέρος, ο οποίος βρισκόταν μάλιστα εκεί όταν έγινε η διακοπή ηλεκτροδότησης, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις "Κουντουριώτεια 2018".


Ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Αττικής επισήμανε πως ο ΔΕΔΔΗΕ κινήθηκε άμεσα όμως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες στην αποκατάσταση, καθώς το «δίκτυο ηλεκτροδότησης είναι υποθαλάσσιο».


Ακόμη, τόνισε πως τα «προβλήματα υπήρξαν και στην υδροδότηση, διότι το νησί έχει αφαλάτωση, η οποία δεν μπορεί να λειτουργήσει εάν δεν υπάρχει ρεύμα».


Διευκρινίσεις από τον ΔΕΔΔΗΕ


Ο ΔΕΔΔΗΕ διευκρινίζει ότι συνεχίζει τις προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη επανηλεκτροδότηση του νησιού, ενώ, όπως σημείωσε σήμερα έχει προχωρήσει στην αποστολή Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (Η/Ζ), προκειμένου να αποκατασταθεί όσο το δυνατόν ταχύτερα η ηλεκτροδότηση του νησιού και ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση της βλάβης τις πρωινές ώρες, με τη σύνδεση των Η/Ζ.


Αυτή την ώρα, σύμφωνα με την ανακοίνωσή του, ολοκληρώνονται οι διαδικασίες φόρτωσης των Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (Η/Ζ) σε πλοίο το οποίο θα αποπλεύσει από τον Γαλατά και σε διάστημα περίπου δυο ωρών θα καταφθάσει στο νησί. Η σύνδεση των Η/Ζ με το Δίκτυο του νησιού εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί σε διάστημα περίπου δύο ωρών από την ώρα άφιξης του πλοίου στην Ύδρα.


Κατά τη διάρκεια της νύχτας υπήρξαν αντικειμενικές δυσκολίες στη διαδικασία φόρτωσης των Η/Ζ, αναφέρεται, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί η μεταφορά τους στο πλοίο πριν από λίγη ώρα, ενώ τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν τις προσπάθειες αποκατάστασης της βλάβης.


«Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητάει συγνώμη για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστεί η ενόχλησή τους», σημειώνεται στην ανακοίνωση.


Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων


εκπληρωσεις

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html
τριτο προγραμμα πατρα
εκπληρωσεις

Η σοφία της κουκουβάγιας, η εικόνα της οποίας ομόρφυνε τόσο ένα ιστορικό πλην όμως άχαρο λόγω της παλαιότητάς και της εγκατάλειψης κτίριο ανήκει σε δύο επιδραστικούς φορείς του πολιτισμού, όπως είναι το Κέντρο Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας (ΚΣΥΜΕ) και το Ίδρυμα Χουρμούζου-Παπαϊωάννου (ΙΧΠΑ), ήρθε σε πλήρη αντιδιαστολή με την ανωριμότητα ενός συμπολίτη μας που θεώρησε εξυπνάδα να περάσει με ροζ μπογιά το έργο τέχνης του WD καταστρέφοντάς το.


Σύμφωνα με το γκρουπ του Facebook Ιστορίες Γραφιστικής Τρέλας, έχουν ήδη ξεκινήσει προσπάθειες αποκατάστασης του γκράφιτι...


koukou



εκπληρωσεις
χρυση αυγη σποτ 2015
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_107.html

σκυλος ζηταει συγνωμη απο μωρο

σκυλος ζηταει συγνωμη απο μωρο
σκυλος ζηταει συγνωμη απο μωρο

Mιλώντας στο Πρώτο Θέμα, ο κ. Ρέγκλινγκ είπε πως το να υπάρχει διαθέσιμη κάποια προληπτική συμφωνία είναι καλό, διότι παρέχει περισσότερες διαβεβαιώσεις στις αγορές, τους επενδυτές και τον Ελληνικό πληθυσμό.


μπιμπης βιβλιοπωλειο

«Όμως εξαρτάται από το αν χρειάζεται πραγματικά», σημείωσε. «Αν όλα παραμείνουν ήσυχα, οι μεταρρυθμίσεις συνεχιστούν και η Ελλάδα συνεχίσει να αναπτύσσει την πρόσβασή της στην αγορά, τότε με βάση αυτά που γνωρίζουμε σήμερα πιθανότατα δεν θα χρειαστεί».


Ο κ. Ρέγκλινγκ επισήμανε πως η απόφαση για την μεσοπρόθεσμη ελάφρυνση χρέους θα ληφθεί πριν τον Αύγουστο και θα μπορούσε να περιλαμβάνει την αγορά των δανείων του ΔΝΤ – που είναι ακριβότερα - από τον ESM. «Αν υπάρξει επιπλέον ελάφρυνση χρέους, μπορεί να υπάρξει κάποια επιπλέον επιτήρηση, κάποιου είδους αυστηρότερη επιτήρηση», πρόσθεσε.


Ερωτηθείς αν το ΔΝΤ θα συμμετέχει και συμφωνήσει σε μια κοινή ανάλυση βιωσιμότητας χρέους για την Ελλάδα, ο επικεφαλής του ΔΝΤ είπε: «το ελπίζω, εργαζόμαστε σκληρά πάνω σ’ αυτό».


δε μιλουν η μαργαριτες


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_44.html

λυσεις β γυμν μαθηματικα

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_64.html
λυσεις β γυμν μαθηματικα
Πυροβολισμοί στην Κυψέλη: Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών η δολοφονία στη Φωκίωνος Νέγρη

Ακόμη μία εν ψυχρώ δολοφονία, που αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε περιοχή της Αθήνας.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_115.html

καθαρισμος εντερου φυσικα

πως αποφευγουμε το ροχαλητο

Μετά το μαφιόζικο χτύπημα το βράδυ της Κυριακής (25/2), στη συμβολή της λεωφόρου Θηβών με την οδό Τρεμπεσίνας, στο Περιστέρι όπου ένας άνδρας, 61 ετών, τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από πυροβολισμούς που δέχθηκε από άγνωστο δράστη, συναγερμός σήμανε στις αρχές με αφορμή ένα αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε αυτή τη φορά στη Φωκίωνος Νέγρη 15.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πιο συγκεκριμένα, αργά τα βράδυ της Δευτέρας στις 23:30, ένας άνδρας, ελληνικής καταγωγής, σύμφωνα με πληροφορίες δέχτηκε πυρά από τρεις άνδρες έξω από το μαγαζί «Χίλιες και Μία νύχτες» και ακολούθως μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο σε ιδιωτική κλινική.


λυσεις β γυμν μαθηματικα

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο από τους δράστες, φορώντας κουκούλες full face, πυροβόλησαν τον άνδρα 5 με 6 φορές.

Το θύμα αν και κατά τη μεταφορά του ήταν ζωντανός δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας, ο οποίος ήταν σεσημασμένος για διάφορα αδικήματα και καθόταν σε τραπέζι έξω από το μαγαζί, όταν δέχτηκε την επίθεση.

Οι δράστες στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση μαζί με τους συνεργούς τους και πλέον η αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Έρευνα για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.


εξετασεις αιματος προγεννητικου ελεγχου

προγράμματα αγο
εξετασεις αιματος προγεννητικου ελεγχου

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, σταθμοί στην πορεία αυτή θα είναι η έξοδος από το πρόγραμμα επιτήρησης και η παραγωγική ανασυγκρότηση, «εκείνες δηλαδή οι πολιτικές που όχι μόνο θα μεγαλώνουν την οικονομική πίτα, αλλά θα την μοιράζουν, επιτέλους, με δίκαιο τρόπο στους συμπολίτες μας».


Η Όλγα Γεροβασίλη κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «επικαλείται μία επικοινωνιακού τύπου "συμφωνία αλήθειας", υποσχόμενος ότι δεν θα υποσχεθεί τίποτε την ίδια στιγμή που υπόσχεται τα πάντα».


ολα μιλουν για σενα - γιωργος νταλαρας

Ταυτόχρονα υπογραμμίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης, μια εβδομάδα πριν από τη ΔΕΘ, άρχισε τις εξαγγελίες των φοροελαφρύνσεων σε κατ'ιδίαν συναντήσεις με παραγωγικές τάξεις, με ακοστολόγητες υποσχέσεις, παροχολογία και αριθμητικές αλχημείες, και ενδύεται με φιλολαϊκά χαρακτηριστικά αποκρύπτοντας τη νεοφιλελεύθερη πολιτική του και βασανίζοντας επικοινωνιακά τη λέξη «αλήθεια».


εξετασεις αιματος προγεννητικου ελεγχου

Αντίθετα, για την κυβέρνηση, για το έργο που έχει μέχρι σήμερα επιτελέσει και για τα όσα έχει δεσμευθεί στις προηγούμενες ΔΕΘ, η Όλγα Γεροβασίλη υπογραμμίζει ότι «η αλήθεια βρίσκεται στις πράξεις», καθώς «η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ - παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες - πραγματοποιεί όλα όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός σε εκείνες. Τόσο του 2014, όσο και του 2015».




https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html

πωλησεις σπιτιων λυκαβηττος

γιουλη ζαχαρακη

Η Mei Su, ένας θηλυκός χιμπατζής 18 ετών, που βρίσκεται σε ζωολογικό κήπο της Κίνας, είναι ίσως ο πιο τακτικός και νοικοκύρης χιμπατζής που υπάρχει στον κόσμο. Καθαρίζει τακτικά το κλουβί της με μία σκούπα, μιμούμενη τους υπεύθυνους του κήπου που βλέπει.


αλατα ποδολουτρου

Όπως φαίνεται σε πρόσφατο βίντεο του ζωολογικού κήπου, ο τεράστιος χιμπατζής σκουπίζει τα φύλλα από το πάτωμα και τα τοποθετεί σε ένα άδειο κουτί.


Σύμφωνα με το προσωπικό του ζωολογικού κήπου, η ευφυία της Mei Su αντιστοιχεί με εκείνη ενός τρίχρονου παιδιού. Οι ίδιοι αντιλήφθηκαν το πόσο έξυπνο ήταν το ζώο, όταν άνοιξε ένα μπουκάλι νερό γυρίζοντας το καπάκι, χωρίς να το δαγκώσει.


Η Mei Su φαινόταν να παρακολουθεί με προσοχή το προσωπικό όταν καθάριζε και έτσι εκείνοι αποφάσισαν να της δώσουν μία σκούπα. Επιπλέον, σκόρπισαν επίτηδες φύλλα στο κλουβί και προς έκπληξή τους, εκείνη να αρχίσει να τους αντιγράφει, καθαρίζοντας ακόμα και τις γωνίες!


Εκτός από το καθάρισμα, της αρέσει να παίζει και ποδόσφαιρο, ενώ οι υπεύθυνοι του κήπου εύχονται να βρει σύντομα ένα ταίρι για να γίνει μάνα.


Δείτε το βίντεο:




πωλησεις σπιτιων λυκαβηττος
πωλησεις σπιτιων λυκαβηττος
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_103.html

λιμενας θασου φαγητο

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_131.html
η πεινα του β' παγκοσμιου πολεμου
αθλητικα παπουτσια ανδρικα αντιντας

Μάλιστα, προειδοποιεί ότι θα αποχωρήσει αν δεν γίνει δεκτό το αίτημα να προχωρήσει αμέσως η εξέταση μαρτύρων.


Λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η προγραμματισμένη για σήμερα, Τρίτη (20/03/2018) συνεδρίαση της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για τη Novartis, ο βουλευτής Θεόδωρος Παπαθεοδώρου προέβη σε δημόσια δήλωση - προειδοποίηση προς την πλειοψηφία της επιτροπής (ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ).


λιμενας θασου φαγητο

«Στην Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis έχουμε ζητήσει από την πρώτη στιγμή να έχει πλήρεις αρμοδιότητες για να εξετάσει την υπόθεση. Στην προηγούμενη συνεδρίαση καταθέσαμε έγγραφο αίτημα, στον προγραμματισμό μας, να καλέσουμε τον κ. Φρουζή να δώσει εξηγήσεις για όλα τα θέματα τα οποία άπτονται αυτής της υπόθεσης, καθώς και άλλους μάρτυρες και ζητάμε από την πλειοψηφία αυτό να γίνει αποδεκτό έτσι ώστε να τελειώνουμε με τις συζητήσεις περί αρμοδιότητας, γιατί η επιτροπή έχει αρμοδιότητα, και να προχωρήσουμε στην ουσιαστική εξέταση της υπόθεσης» δήλωσε ο κ. Παπαθεοδώρου και πρόσθεσε: «Εάν δεν το κάνουν δεκτό, για εμάς είναι πλέον επιλογή να μην συμπράξουμε, να μη νομιμοποιήσουμε καμία συζήτηση ή παρελκυστική διαδικασία που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ και αυτό το οποίο ζητάμε σήμερα είναι ουσιαστική λειτουργία της Επιτροπής. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν γίνει αυτό δεκτό, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να καταγγείλουμε όλο αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι που κάνει η κυβέρνηση - ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ . Να καταγγείλουμε επίσης την παρελκυστική τακτική έτσι να περνάνε οι συνεδριάσεις χωρίς να κάνουμε τίποτα, και θα αποχωρήσουμε από την Προκαταρκτική Επιτροπή, καταγγέλλοντας τελικά τη σκευωρία που έστησε η κυβέρνηση εδώ και κάποιες εβδομάδες».


Κοινή δήλωση Βενιζέλου, Λοβέρδου και Κουτρουμάνη


Με μια κοινή δήλωση τοποθετήθηκαν για την αποχώρησή τους από την επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Novartis οι Ευάγγελος Βενιζέλος, Ανδρέας Λοβέρδος και Γιώργος Κουτρουμάνης.



λιμενας θασου φαγητο
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_20.html

ξενοι δημοσιογραφοι στην ελλαδα

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_110.html

Εικονολήπτης του Reuters είδε εργαζομένους να αγκαλιάζουν συναδέλφους τους και οχήματα να ετοιμάζονται στον χώρο της βρετανικής πρεσβείας.


Στο μεταξύ, ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ κατηγόρησε σήμερα το Λονδίνο ότι ωθεί τους συμμάχους του σε μια «αντιπαράθεση» με τη Μόσχα μετά την απόφαση της ΕΕ να ανακαλέσει τον πρεσβευτή της στη Ρωσία εξαιτίας της υπόθεσης Σκριπάλ.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_32.html

Οι βρετανικές αρχές «επιδιώκουν πυρετωδώς να υποχρεώσουν τους συμμάχους τους να πάρουν μέτρα που στοχεύουν στην αντιπαράθεση» με τη Μόσχα μετά τη δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην διπλού κατάσκοπου στην Αγγλία, δήλωσε ο Λαβρόφ από το Ανόι, σύμφωνα με τηλεγράφημα του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων RIA Novosti.


Η Ρωσία, η οποία διακηρύττει την αθωότητά της και κατηγορεί το Λονδίνο ότι «δεν θέλει να ακούσει τις απαντήσεις» της Μόσχας, διέταξε σε αντίποινα την απέλαση βρετανών διπλωματών και τον τερματισμό των δραστηριοτήτων του Βρετανικού Συμβουλίου στην επικράτειά της.


«Εξακολουθούμε να μην βλέπουμε γεγονότα. Και η απουσία τους μας κάνει να σκεφτόμαστε πως όλο αυτό δεν είναι παρά μια πρόκληση», κατήγγειλε ο Λαβρόφ κατηγορώντας το Λονδίνο ότι «ακολουθεί πορεία για να καταστήσει την κρίση με τη Ρωσία όσο το δυνατόν πιο βαθιά».


Η Δανία σκέφτεται να λάβει επιπλέον μέτρα




ξενοι δημοσιογραφοι στην ελλαδα
ξενοι δημοσιογραφοι στην ελλαδα
παιδικα βραχιολια σκρουτζ
τα καλύτερα αξιοθέατα στο παρίσι

γκουσμανια ξερα φυλλα

γκουσμανια ξερα φυλλα

Για το ερχόμενο έτος, στην Α' τάξη του δημοτικού θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2012 έως 31-12-2012.


εμποριο ξυλειας αιγιο

γκουσμανια ξερα φυλλα

Στα νηπιαγωγεία, θα εγγραφούν όσα παιδιά συμπληρώνουν τα 4 έτη, την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής. Δηλαδή, όπως σημειώνει και το υπουργείο Παιδείας, για το σχολικό έτος 2018-19 τα νηπιαγωγεία υποχρεούνται να δεχτούν όλες τις αιτήσεις νηπίων και προνηπίων που έχουν γεννηθεί το 2013 και 2014.


Εγγραφές για τα δημοτικά


Ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου αναρτά σε εμφανές σημείο της σχολικής μονάδας ή/και στην ιστοσελίδα της σχολικής μονάδας ανακοίνωση με πληροφορίες σχετικά με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του σχολείου και τα δικαιολογητικά εγγραφής.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_141.html

Οι προερχόμενοι από ιδιωτικά ή ξένα σχολεία που λειτουργούν στην Ελλάδα εγγράφονται στην αντίστοιχη τάξη του δημόσιου σχολείου με βάση το Αποδεικτικό Μετεγγραφής που εκδίδεται από τον Διευθυντή ή τον Προϊστάμενο του σχολείου.


Με ευθύνη του Διευθυντή του σχολείου, οι μαθητές καταχωρούνται στο Βιβλίο Μητρώου και στο πληροφοριακό σύστημα «myschool» από 18 Ιουνίου έως και την 21η Ιουνίου 2018.


Δικαιολογητικά για τα δημοτικά


Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:


α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Για την εγγραφή των μαθητών στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΠΕΘ.


β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού


γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή


δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή


ε. Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό


Εγγραφές για τα νηπιαγωγεία


Πριν από την έναρξη των εγγραφών, η διεύθυνση του Νηπιαγωγείου αναρτά σε εμφανές σημείο της σχολικής μονάδας ή/και στην επίσημη ιστοσελίδα του σχολείου ανακοίνωση με πληροφορίες σχετικά με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του σχολείου, τις ώρες υποβολής των αιτήσεων, τα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την αίτηση της εγγραφής και τα δικαιολογητικά που αφορούν στην παρακολούθηση του προαιρετικού ολοήμερου προγράμματος.


Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 αναρτώνται στα Νηπιαγωγεία:


α) ο οριστικός πίνακας των εγγραφέντων νηπίων και προνηπίων που θα φοιτήσουν τη σχολική χρονιά 2018-19,



ζωικο κυτταρο και φυτικο κυτταρο
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html

ανθολογιο ε δημοτικου λυσεις

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_81.html
κολλημα εντερων

«Οι παλινωδίες της κυβέρνησης και στο θέμα της συμφωνημένης επένδυσης του Ελληνικού συνεχίζονται. Μιας επένδυσης που στοχοποιήθηκε και πολεμήθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ και τις συνιστώσες του, παρά το γεγονός ότι δημιουργεί χιλιάδες θέσεις εργασίας και συμβάλλει στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής» σημείωσε ο κ. Κικίλιας.


Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, τόνισε πως «ο κ. Τσίπρας οφείλει να καταλάβει ότι η ανάπτυξη δεν διατάσσεται. Να συνειδητοποιήσει ότι, με τη λογική του, ούτε επενδύσεις μπορούν να γίνουν, ούτε ο πολιτιστικός μας πλούτος να προστατευτεί αποτελεσματικά». «Δεν μπορούμε να πάμε μακριά με αυτά τα μυαλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Όπως ανέφερε «οι επενδύσεις απαιτούν σχέδιο, σοβαρότητα και κυρίως ασφάλεια Δικαίου για να προχωρήσουν. Η χθεσινή απόφαση του Κ. Α.Σ., η σύνθεση του οποίου αποτελεί επιλογή της Κυβέρνησης, δημιουργεί πρόσθετα ερωτήματα ως προς την υλοποίηση της επένδυσης. Στέλνει εντελώς λάθος μήνυμα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό».


Τέλος, κάλεσε την κυβέρνηση «να πράξει τα αυτονόητα. Να τιμήσει τις δεσμεύσεις της και να σταματήσει να υπονομεύει με τις επιλογές της την υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου για την Αττική και για ολόκληρη την Ελλάδα».


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html

θεοφανους κομοτηνη


ανθολογιο ε δημοτικου λυσεις
ανθολογιο ε δημοτικου λυσεις

διαιτα για παχυσαρκους ανδρες

ασκησεις για το λεμφοιδημα

Αυτό ορίζει απόφαση του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιου Πετρόπουλου, σύμφωνα με την οποία, σε περίπτωση που προκύπτει άσκηση επαγγελματικής δραστηριότητας, μετά την έναρξη συνταξιοδότησης, στο πλαίσιο της χρηστής διοίκησης, οι ρυθμίσεις του άρθρου 20 του ν. 4387/2016 για μείωση της σύνταξης, λόγω απασχόλησης, δεν έχουν εφαρμογή για το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία έναρξης συνταξιοδότησης, μέχρι τις 31 Αυγούστου 2018.


Μέχρι την ίδια ως άνω ημερομηνία (31.8.2018), ο ασφαλισμένος δύναται, επίσης, να ανακαλέσει την αρχική αίτηση συνταξιοδότησης, υποβάλλοντας σχετική αίτηση και, ως εκ τούτου, δεν τίθεται ζήτημα εφαρμογής του άρθρου 20 του ν. 4387/2016.



διαιτα για παχυσαρκους ανδρες
διαιτα για παχυσαρκους ανδρες
ματαλα κρητης
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_108.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_44.html

μηχανη τρυγου μελιου

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_76.html
μηχανη τρυγου μελιου
μηχανη τρυγου μελιου

Οι δύο προπονητές των «Δικέφαλων» ετοιμάζουν τα πλάνα τους για την μεγάλη αναμέτρηση, η οποία θα κρίνει τον Κυπελλούχο Ελλάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να πανηγυρίσουν το νταμπλ, έπειτα από πολλά χρόνια, ενώ οι Θεσσαλονικείς ευελπιστούν να κάνουν το 2Χ2 στους τελικούς με την ΑΕΚ και να κρατήσουν την κούπα στον Λευκό Πύργο.


Στην ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ προβληματίζεται για μία θέση, κυρίως ελέω με την απουσία του Παναγιώτη Κονέ, λόγω τιμωρίας. Έτσι, σε σύστημα 4-2-3-1, ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στο δεξί άκρο θα είναι ο Μπακάκης, ο Χουλτ στο αριστερό και κεντρικό δίδυμο στην άμυνα θα είναι οι Βράνιες και Τσιγκρίσνκι.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html

συσκευασια πετ

Στην μεσαία γραμμή, ο Σιμόες αναμένεται να έχει ως… παρτενέρ τον Γαλανόπουλο. Στα αριστερά θα είναι ο Μπακασέτας, στα δεξιά ο Χριστοδουλόπουλος και ο Λιβάγια θα κινείται πίσω από τον Αραούχο.


Όσον αφορά στον ΠΑΟΚ, ο Ραζβάλ Λουτσέσκου θα προτιμήσει κι αυτός το σύστημα 4-2-3-1. Ο Πασχαλάκης θα είναι στον «άσο», με τον Μάτος στα δεξιά και τον Βιεϊρίνια στο αριστερό άκρο. Οι Βαρέλα και Κρέσπο θα είναι στο κέντρο της άμυνας.


Στο κέντρο θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος ο Μαουρίτσιο, με τον Σάκχοφ και τον Κάνιας να διεκδικούν την θέση, με τον πρώτο να έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Σε ρόλο οργανωτή θα είναι ο Πέλκας, στα δεξιά ο Κάμπος, αριστερά ο Μακ και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Πρίγιοβιτς.



εχω ενα καφενε συγχορδιες

las vegas hotels on the strip list

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_76.html
πως να αρρωστήσω σε μια μερα
κομητες στην γη
las vegas hotels on the strip list

«Νομίζω ότι είναι χειρότερες οι σχέσεις Ρωσίας – Δύσης. Επειδή την εποχή του ψυχρού πολέμου υπήρχαν δίαυλοι επικοινωνίας. Και δεν υπήρχε τέτοια ασθένεια ρωσοφοβίας, η οποία μοιάζει με απόπειρα γενοκτονίας μέσω κυρώσεων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.


las vegas hotels on the strip list

Παράλληλα στην συνέντευξη του ο Σεργκέι Λαβρόφ εξέφρασε την ελπίδα ότι ο κόσμος στην Δύση, περιλαμβανομένων και εκείνων που βρίσκονται στην εξουσία, θα αντιληφθεί τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή η κατάσταση.


Ο ίδιος απέρριψε επίσης τους ισχυρισμούς που διατύπωσε ο μόνιμος αντιπρόσωπος των ΗΠΑ στον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (ΟΑΧΟ), σύμφωνα τους οποίους η Ρωσία μπορεί να έχει παραποιήσει τα στοιχεία στον τόπο της φερόμενης επίθεσης με χημικά όπλα στην Συρία.


«Η Ρωσία δεν παραποίησε τα στοιχεία στον τόπο όπου υποτίθεται ότι έγινε χρήση χημικών όπλων στην Συρία», δήλωσε ο Λαβρόφ στη συνέντευξή του. «Μπορώ να εγγυηθώ ότι η Ρωσία δεν έχει παραποιήσει τα στοιχεία στον τόπο» της επίθεσης, σημείωσε.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html

Ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών προσέθεσε ότι οι ηγέτες των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γαλλίας βασίζονται σε στοιχεία των ΜΜΕ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όταν μιλούν για την υποτιθέμενη επίθεση με χημικά όπλα στην Συρία.


«Δεν μπορώ να είμαι αγενής απέναντι στους ηγέτες άλλων κρατών, αλλά εσείς διαβάζετε τις δηλώσεις των ηγετών της Γαλλίας, της Βρετανίας και των ΗΠΑ. Εντίμως πρέπει να σας πω ότι όλες οι αποδείξεις τις οποίες επικαλούνται, βασίζονται σε στοιχεία των ΜΜΕ και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης»,τόνισε.


κλέφτικη ζωή τραγούδι

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_124.html
στα διχτυα του πεπρωμενου τουρκικη σειρα επεισοδια
κλέφτικη ζωή τραγούδι

Μουσικές συναυλίες, ποιητικές βραδιές, παρατήρηση του έναστρου ουρανού, θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, παραστάσεις χορού, ξεναγήσεις και προβολές ταινιών πλαισιώνουν την πετυχημένη δράση, που σε ορισμένους χώρους και μουσεία ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα 27 Αυγούστου.


Φέτος θα πραγματοποιηθούν συνολικά εκδηλώσεις σε 132 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία της χώρας, ενώ θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό χωρίς τη διοργάνωση εκδηλώσεων 37 χώροι και μουσεία.




κλέφτικη ζωή τραγούδι
minion song on despicable me 2
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html

παιχνιδια τραπουλας μπλακ τζακ

https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_65.html
λιμανι σαμου

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ibna, ο εκπρόσωπος Τύπου του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών Χαμί Ακσόι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_102.html

παιχνιδια τραπουλας μπλακ τζακ


«Η Τουρκία αναγνωρίζει τη “Δημοκρατία της Μακεδονίας” με το συνταγματικό της όνομα από την ίδρυσή της. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την φιλική χώρα “Μακεδονία” για την ευημερία και την ασφάλειά της αλλά και για να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, όπως άλλωστε κάνουμε και μέχρι σήμερα».



Σε αντίθεση με το Κρεμλίνο, φαίνεται ότι η Άγκυρα συντάσσεται με την κυβέρνηση Ζάεφ αλλά και τους δυτικούς - Ευρωπαίους και Αμερικανούς - θεωρώντας ότι το δημοψήφισμα στη γειτονική χώρα έδειξε όντως πως η πλειοψηφία των πολιτών υποστηρίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών, παρά τη χαμηλή συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής.


Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών χαρακτήρισε χτες «άκυρο» το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, καθώς δεν προσήλθε στις κάλπες το 50% του εκλογικού σώματος.


παιχνιδια τραπουλας μπλακ τζακ





Video: Δημοψήφισμα Σκοπια: Οι επόμενες κινήσεις Ζάεφ


αντιπαρος αγιος γεωργιος διαμονη

χριστουγεννιατικες καρτες παιδικες κατασκευες

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_92.html
χριστουγεννιατικες καρτες παιδικες κατασκευες

Οι ύποπτοι, συνελήφθησαν επειδή χρησιμοποίησαν την εφαρμογή αποστολής κρυπτογραφημένων μηνυμάτων ByLock, την οποία, σύμφωνα με την Άγκυρα, χρησιμοποιεί το δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν, μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu.


Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο, 101 από τους υπόπτους εργάζονταν στο υπουργείο Οικονομικών και 32 στο υπουργείο Εργασίας. Από αυτούς, μόνο δύο ήταν εν ενεργεία.


Την Τετάρτη, μάλιστα, τουρκικό δικαστήριο έκρινε την Τετάρτη ενόχους 42 στρατιωτικούς με την κατηγορία ότι αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επιβάλλοντας στους περισσότερους εξ αυτών ποινές ισόβιας κάθειρξης.


2017 10 04T150126Z 1648146571 RC1C0F714070 RTRMADP 3 TURKEY SECURITYREUTERS/Osman Orsal


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_110.html

γιωργος σταυριανος περασες

Ο δικαστής Εμιρσά Μπαστόγκ στο δικαστήριο της Μούγλα, στη νοτιοδυτική Τουρκία, ανέγνωσε τις ετυμηγορίες για τους 42 από τους 47 κατηγορούμενους, όπως είχε μεταδώσει το Reuters.


2017 10 04T132304Z 1633834724 RC1B746174B0 RTRMADP 3 TURKEY SECURITYREUTERS/Osman Orsal


Συνολικά, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016 περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι έχουν φυλακιστεί για τη φερόμενη σύνδεσή τους με τον αυτοεξόριστο ιεροκήρυκα, ενώ 150.000 έχουν αποπεμφθεί ή τεθεί σε διαθεσιμότητα.




χριστουγεννιατικες καρτες παιδικες κατασκευες
ξυρισμενος αξυριστος

Wednesday, February 27, 2019

συνθετικοι ειναι σιγουρο

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_36.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html
συνθετικοι ειναι σιγουρο

Με την Ελλάδα «έχει ήδη συμφωνηθεί ότι είναι δυνατή η άμεση επαναπροώθηση των εκεί καταγεγραμμένων προσφύγων από την περιοχή κοντά στα σύνορα (ενν. της Γερμανίας)» δήλωσε η κ. Μέρκελ κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό στο ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο και πρόσθεσε ότι αντίστοιχα θα υπάρχει η δυνατότητα μετάβασης προσφύγων από την Ελλάδα στη Γερμανία, στο πλαίσιο της διαδικασίας επανένωσης οικογενειών.


φρασεις με βρισιες

συνθετικοι ειναι σιγουρο

Η καγκελάριος υπερασπίστηκε τον συμβιβασμό που πέτυχε με τους Χριστιανοκοινωνιστές (CSU) για τα κλειστά κέντρα ασύλου, σημειώνοντας ότι «πρέπει να επιβληθεί το δίκαιο και η τάξη» σε ό, τι αφορά τις επαναπροωθήσεις, ενώ επισήμανε επανειλημμένα τη σημασία του μεταναστευτικού για την Ευρώπη.


«Το μεταναστευτικό θα συμβάλει αποφασιστικά στο εάν η Ευρώπη μπορεί να εξακολουθήσει να υπάρχει», καθώς τα συμφέροντα των κρατών-μελών διαφέρουν, εξήγησε η κ. Μέρκελ και υποστήριξε ότι το μέλλον της Γερμανίας είναι συνδεδεμένο με αυτό της Ευρώπης.




παπει διδακτορικο

πανηγυρι στον εξαρχο

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html
λαρισα village cinemas
πανηγυρι στον εξαρχο
πανηγυρι στον εξαρχο

Ο υφυπουργός Εργασίας επεσήμανε ότι όλοι όσοι συνταξιοδοτηθούν μετά τις 13 Μαΐου του 2016 θα υποστούν περικοπή των συντάξεων τους, εκτός από τους συνταξιούχους του ΟΓΑ οι οποίοι απαλλάσσονται μέχρι 31/12/24.


Αναφορικά με την καταβολή του ΕΦΚΑ, είπε ότι θα πληρώνουν εισφορές για το φορολογητέο αγροτικό εισόδημα ή για την επιδότηση, με τον αντίστοιχο συντελεστή που θα ισχύει κάθε φορά, όλοι οι εργαζόμενοι ή ετεροεπαγγελματίες ή συνταξιούχοι, πλην εκείνων του ΟΓΑ.


Από την πλευρά του ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου ζήτησε την έκδοση διευκρινιστικής εγκυκλίου, επειδή όπως υποστήριξε, υπάρχουν αλληλοσυγκρουόμενες ερμηνείες σχετικά με την περικοπή της σύνταξης κατά 60%.



πληροφοριακα συστηματα βιβλιο επαλ

αθηναικη ζυθοποιια χατζηβασιλειου

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_124.html
Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Δείτε πόσα μοιράζει στην κλήρωση της Πέμπτης (26/07)

Κλήρωση Τζόκερ: Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ καθώς δεν αναδείχθηκε κάποιος νικητής στην πρώτη μεγάλη κατηγορία του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ


παθησεις εντερου και συμπτωματα

αθηναικη ζυθοποιια χατζηβασιλειου

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η αποψινή κληρωτίδα της είναι οι: 4, 27, 28, 34, 43 και Τζόκερ ο αριθμός 20.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


tzoker

Μετά και το αποψινό τζακ ποτ το Τζόκερ θα μοιράσει στον νικητή ή τους νικητές της πρώτης κατηγορίας τουλάχιστον 4.100.000 ευρώ!


αθηναικη ζυθοποιια χατζηβασιλειου

Αξίζει να σημειωθεί ότι βρέθηκαν στη δεύτερη κατηγορία 3 επιτυχημένα δελτία που κερδίζουν από 57.639,36 ευρώ το κάθε ένα!


ζαχαρο μπαμιες

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στατιστικά του ΟΠΑΠ με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Μπορείτε να δείτε τους τυχερούς αριθμούς των κληρώσεων μέχρι και τις 22/07/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.



https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_46.html

πλαστικα κ.κοτρωνησ α.β.ε.ε

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html

Ο Αμερικανός πρέσβης στην Γερμανία Ρίτσαρντ Γκρένελ ανήρτησε στο twitter φωτογραφία του ιδίου μαζί με τον Μπράνσον στον αεροδιάδρομο της αεροπορικής βάσης Ράμσταϊν.


αποσκοπω συνωνυμο

«Καλωσορίζω τον Πάστορα Μπράνσον και τη γυναίκα του στην Γερμανία στη στάση ανεφοδιασμού του αεροσκάφους τους. Βρίσκεται σχεδόν σπίτι του χάρη στον Ντόναλντ Τραμπ. Όταν του παρουσίασα την αμερικανική σημαία, κατευθείαν τη φίλησε», ανέφερε ο Γκρένελ στο tweet του.


Νωρίτερα ο Τούρκος δικηγόρος του πάστορα είπε στους δημοσιογράφους ότι ο Μπράνσον θα προβεί σε ιατρικές εξετάσεις στην αεροπορική βάση.



I welcomed Pastor Brunson & his wife to Germany on their refueling stop. He’s almost home thanks to @realDonaldTrump.
When I presented him with the US flag, he immediately kissed it. #agratefulnation pic.twitter.com/b82gA7PXVr


— Richard Grenell (@RichardGrenell) October 13, 2018



πλαστικα κ.κοτρωνησ α.β.ε.ε
πλαστικα κ.κοτρωνησ α.β.ε.ε
ποιοι δρομοι ειναι κλειστοι 17 νοεμβρη
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_123.html

κρητικος ρομαντικα στοιχεια

ελια ραντισματα
κρητικος ρομαντικα στοιχεια

Η συμφωνία του σχηματισμού της κυβέρνησης συνασπισμού της Άνγκελα Μέρκελ προβλέπει ότι οποιαδήποτε χώρα, πολίτες της οποίας λαμβάνουν άσυλο στην Γερμανία σε ποσοστό κάτω του 5%, θεωρητικά μπορεί να χαρακτηριστεί «ασφαλής χώρα καταγωγής».


Στο έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών περιλαμβάνονται οι εξής χώρες: Τανζανία, Ουκρανία, Πακιστάν, Μπενίν, Γουινέα-Μπισάου, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Τσαντ, Κολομβία, Κούβα, Βιετνάμ, Ινδία, Λευκορωσία, Κένυα και Μολδαβία.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_11.html

Το έγγραφο συντάχθηκε σε απάντηση αιτήματος παροχής πληροφοριών που υποβλήθηκε από βουλευτή της αντιπολίτευσης.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_117.html

Ωστόσο, στο έγγραφο διευκρινίζεται ότι η γερμανική κυβέρνηση, για λόγους συγχρονισμού με τους ευρωπαϊκούς κανόνες, μπορεί να χαρακτηρίσει μία χώρα ασφαλή εάν διασφαλίζεται ότι οι μετανάστες δεν θα υποστούν βασανιστήρια, απάνθρωπη μεταχείριση ή δεν απειληθούν με θάνατο σε πολεμική σύρραξη μετά τη επιστροφή τους.


παλαιοχωρα χανια δρομολογια

κρητικος ρομαντικα στοιχεια

Η κυβέρνηση της Μέρκελ τελεί υπό πίεση να επιταχύνει τις απελάσεις αιτούντων άσυλο, καθώς το δημόσιο αίσθημα μεταστρέφεται. Η Τυνησία, το Μαρόκο, η Αλγερία και η Γεωργία χαρακτηρίστηκαν τον τελευταίο χρόνο ασφαλείς χώρες.


καταγραφη βιντεο απο skype

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_133.html
καταγραφη βιντεο απο skype
καταγραφη βιντεο απο skype

Για τους επτά από αυτούς υπήρχε απορριπτική απόφαση χορήγησης καθεστώτος διεθνούς προστασίας σε β΄ βαθμό, για έναν απορριπτική απόφαση σε α΄ βαθμό, ενώ ένας ακόμα είχε παραιτηθεί από το αίτημά του για χορήγηση ασύλου.


Σημειώνεται ότι κατά το 2016 και από την 1η Ιανουαρίου 2017 μέχρι σήμερα έχουν επιστραφεί στην Τουρκία:


αποτελέσματα αμερικανικών εκλογών 2016

- Με βάση το διμερές Πρωτόκολλο Επανεισδοχής Ελλάδας - Τουρκίας, το 2016: 1183, το 2017: 14, σύνολο 1.197 αλλοδαποί, υπήκοοι τρίτων χωρών


αρης πορτοσαλτε στελιος ραμφος

- Με βάση τη Συμφωνία Επανεισδοχής Ε. Ε. - Τουρκίας, το 2016: 54, το 2017: 11, σύνολο 65 υπήκοοι Τουρκίας


- Με βάση την Κοινή Δήλωση Ε. Ε.-Τουρκίας, το 2016: 801, το 2017: 515, σύνολο 1.316 αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων από τους οποίους 202 από τη Συρία


Ας σημειωθεί επίσης ότι από την έναρξη εφαρμογής της Κοινής Δήλωσης Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας έχουν επιστραφεί στις χώρες καταγωγής τους οικειοθελώς μέσω του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, 1.402 αλλοδαποί υπήκοοι τρίτων χωρών που είχαν μπει στην Ελλάδα δια θαλάσσης από την Τουρκία.



https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_99.html

ονειροκοσμος βολος

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_109.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html

Ο Ιταλός κεντρικός τραπεζίτης ερωτηθείς για την προοπτική ολοκλήρωσης του ελληνικού προγράμματος τον Αύγουστο του 2018 και για την επιστροφή της χώρας στις αγορές, ξεκαθάρισε αφενός πως η ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης είναι σημαντική και αφετέρου πως οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να συνεχιστούν.


κομμωτηρια στρατηγου καλλαρη

Ο Μάριο Ντράγκι ανέφερε χαρακτηριστικά τα εξής:



«Η Ελλάδα έχει όντως πρόσβαση στις αγορές τις τελευταίες εβδομάδες. Αλλά υπό πιο ευρεία έννοια η πρόσβαση στις αγορές μεσοπρόθεσμα θα είναι διατηρήσιμη μόνον εφόσον υπάρξει συμμόρφωση με την αξιολόγηση και με το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα που είναι υπό συζήτηση αυτή την περίοδο στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης.


ονειροκοσμος βολος

»Με άλλα λόγια, βραχυπρόθεσμα η εμπιστοσύνη των επενδυτών μπορεί να είναι μεγάλη και να είναι ήρεμοι για διάφορους λόγους, αλλά μεσοπρόθεσμα αυτό που σίγουρα χρειάζεται είναι η συνέχιση της μεταρρυθμιστικής προσπάθειας».



Τί απάντησε ο Μαριο Ντραγκι για την Ελλαδα στο #IMFmeetings pic.twitter.com/tAswJAQegq

— Thanasis Koukakis (@nasoskook) 14 Οκτωβρίου 2017


ονειροκοσμος βολος
διαπλους κερκυρα

ούτε ψύλλος στον κόρφο μου

πως περναει το βουητο στα αυτια
μπαρμπι σχολειο για πριγκιπισσες παιχνιδια
ούτε ψύλλος στον κόρφο μου

Σχεδόν σαράντα χρόνια μετά, φαίνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας αναζητεί τον δικό του τρίτο δρόμο. Μόνο που αυτή τη φορά ο προορισμός δεν είναι ο σοσιαλισμός, αλλά η... ολοκλήρωση της αξιολόγησης.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html

ούτε ψύλλος στον κόρφο μου

Η επίσημη γραμμή


Επισήμως η κυβέρνηση επιμένει ότι συνεχίζει την προσπάθεια για να επιτευχθεί «καθαρή λύση» στο Eurogroup της 15η Ιουνίου. Δηλαδή, εκτός από το πράσινο φως στην εκταμίευση της δόσης, να συμφωνηθούν και οι μεσοπρόθεσμες ρυθμίσεις για το χρέος που θα επιτρέψουν τη συμμετοχή της Ελλάδας στο QE. Σύμφωνα με τα λόγια του ίδιου του πρωθυπουργού η κυβέρνηση εκτίμα ότι «μια σαφή λύση με χρονικό βάθος θα δημιουργήσει τον καθαρό δημοσιονομικό δρόμο που θα επιτρέψει μια πιο επεκτατική αναπτυξιακή πολιτική και στοχευμένες, προωθητικές φοροελαφρύνσεις».


Επισήμως, λοιπόν, οι διεθνείς επαφές Τσίπρα και Τσακαλώτου αποσκοπούν στην προώθηση της συνολικής λύσης που επεδίωκε η κυβέρνηση από την αρχή της διαπραγμάτευσης.


Η αναζήτηση του συμβιβασμού


Παρά τα όσα λέγονται επισήμως, η κυβέρνηση φαίνεται ότι έχει αρχίσει την αναδίπλωση. Μετά το «nein» του Σόιμπλε στη συμφωνία για το χρέος και την αναπάντεχη (;) οπισθοχώρηση του ΔΝΤ στο ζήτημα, ο συσχετισμός είναι αρνητικός ως προς τον αρχικό κυβερνητικό σχεδιασμό της συνολικής λύσης. Το Μαξίμου έχει βέβαια δίκιο όταν λέει ότι η Ελλάδα δεν είναι απομονωμένη, αλλά έχει την υποστήριξη σημαντικών χωρών όπως η Γαλλία και η Ιταλία. Αυτή η υποστήριξη, όμως, μπορεί να μην είναι αρκετή για να σπάσει τη σύμπραξη Γερμανίας-ΔΝΤ, αλλά μπορεί να πιέσει τον Σόιμπλε να δεχτεί μια πιο ευνοϊκή λύση για τα ελληνικά συμφέροντα.




https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_43.html

κεντρο φιλοξενιας προσφυγων θεσσαλονικη

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_57.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_50.html
μιλανο εκθεση καφε 2015
κεντρο φιλοξενιας προσφυγων θεσσαλονικη

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι ληστές μέσω του δικτύου των κατακομβών του Παρισιού, απέκτησαν πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό κελάρι, από όπου πήραν περισσότερες από 300 φιάλες με κρασί, αξίας πάνω από 250.000 ευρώ.


Η... επιδρομή έγινε στο κελάρι ενός διαμερίσματος στο έκτο δημοτικό διαμέρισμα του Παρισιού, κοντά στους Κήπους του Λουξεμβούργου, τη νύχτα της περασμένης Δευτέρας.


ευγενιος θεοδωριδης

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, οι ληστές είχαν «βάλει στο μάτι» το συγκριμένο κελάρι, μελέτησαν τον χάρτη της περιοχής και υπολόγισαν κάτω από ποιο κτίριο βρίσκεται και τελικά έφθασαν σε αυτό μέσα από τις κατακόμβες και κατάφεραν να το σκάσουν με αρκετές φιάλες εξαιρετικού και ακριβού κρασιού, επιπέδου grand cru.


κεντρο φιλοξενιας προσφυγων θεσσαλονικη

paris map
Το 6ο δημοτικό διαμέρισμα του Παρισιού/Πηγή:Google maps


«Πρέπει να είχαν επισκεφθεί το σημείο και στο παρελθόν. Δεν ανακάλυψαν τυχαία το συγκεκριμένο κελάρι», τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας μιλώντας στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης.



Thieves use Paris catacombs to steal fine wine – report #vino #food #winelover #winetasting #winelovers #terroir #vin #cellar #winecellar pic.twitter.com/0esq1S469I

— Wine Voyage (@winevoy) 30 Αυγούστου 2017

ενοικιαζομενα αυτοκινητα ναυπλιο

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html
σαλιγκαρι στα ισπανικα

Το τροχαίο σημειώθηκε στην αριστερή λωρίδα της Εθνικής Οδού, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί μεγάλο μποτιλιάρισμα που εκτίνεται για αρκετά χιλιόμετρα.


ενοικιαζομενα αυτοκινητα ναυπλιο

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν και οι οδηγοί που κινούνται στην άνοδο της Αθηνών - Λαμίας, καθώς και εκεί η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_52.html

ενοικιαζομενα αυτοκινητα ναυπλιο


34888934 914319358747652 3678469030361956352 n


35058164 914319282080993 5380681362812436480 n




πισω στο σπιτι σμαραγδα καρυδη

εκκλησια αγια φωτεινη ν σμυρνη

non beta lactam antibiotics pdf
εκκλησια αγια φωτεινη ν σμυρνη

Οι δύο αποφάσεις προβλέπουν επιχορήγηση συνολικού ύψους 2.043.434,94 ευρώ στους δήμους Μεγαρέων (90.975,70 ευρώ) για την κάλυψη δαπανών άμεσων βιοτικών αναγκών (επίδομα των 586,94 ευρώ) και Ραφήνας - Πικερμίου (1.952.459,24 ευρώ) για την καταβολή επιδόματος απλών επισκευαστικών εργασιών και την αντικατάσταση της οικοσκευής (έως 5.869,41 ευρώ).


Όπως επισημαίνει το υπουργείο Εσωτερικών:



«Στη βάση της κατεύθυνσης της κυβέρνησης για την επιτάχυνση των διαδικασιών αρωγής των πληγέντων από τις πυρκαγιές, επιδιώχθηκε και έγινε κατορθωτό οι σχετικές αποφάσεις να διεκπεραιωθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα - συγκριτικά με το παρελθόν - από την ημερομηνία υποβολής των αιτημάτων των δήμων. Επιπρόσθετα, για την τελική απόφαση απαιτείται η συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και διαφορετικών υπηρεσιών, όχι μόνο του υπουργείου Εσωτερικών, οι οποίες οφείλουν να ακολουθήσουν συγκεκριμένες διαδικασίες που, χρονικά, δεν μπορούν να συμπιεστούν απεριόριστα. Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν με τους ίδιους γοργούς ρυθμούς ανταπόκρισης στα αιτήματα των δήμων»


ποσο κοιμαται ενα μωρο 1 μηνων



εκκλησια αγια φωτεινη ν σμυρνη
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_116.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_145.html

περκα φιλετο στη γαστρα

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_147.html
μελισσα χριστινα ορεστιαδα

Αναλυτικά:


- Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 27 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη.


περκα φιλετο στη γαστρα

περκα φιλετο στη γαστρα

- Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 27 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_127.html

center of gravity ontario

- Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Μαρτίου 2018 ημέρα Πέμπτη.


- Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Μαρτίου 2018 ημέρα Πέμπτη.


- Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 27 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη.


- Το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις 2 Μαρτίου 2018 ημέρα Παρασκευή.


- Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 27 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη.


πομολα πορτας μεσογειων

διεθνεις κλησεις 0035
πομολα πορτας μεσογειων
Νύχτα τρόμου για Ουάρντα: Αποπειράθηκαν να του επιτεθούν με πιστόλι και μαχαίρι!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (20/2) στην περιοχή της Καισαριανής με θύμα τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου, Αμρ Ουάρντα.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_84.html

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html

πομολα πορτας μεσογειων

Ο παίκτης έφευγε από μαγαζί και πήγαινε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του, όταν δύο κουκουλοφόροι τον πλησίασαν και άρχισαν να τον απειλούν, με τον έναν να κρατάει πιστόλι, ενώ ένας ακόμα κράταγε μαχαίρι.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης της ομάδας του Περιστερίου, κατάφερε να ξεφύγει από τους δράστες, βρίσκοντας καταφύγιο σε ένα κοντινό μαγαζί. Στη συνέχεια κάλεσε την Αστυνομία και αργότερα βρέθηκε και στο τμήμα για να δώσει κατάθεση.


τυποι εκπαιδευτικης ηγεσιας

Η κατάθεση του παίκτη ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/2), με άνθρωπο της ομάδας του Ατρομήτου να τον συνοδεύει στο σπίτι του.

Σχετικά με τα κίνητρα της πρωτοφανούς επίθεσης, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις και με βάση πάντα την κατάθεση που έδωσε ο παίκτης, αποκλείστηκε η πιθανότητα ληστείας και όλα δείχνουν ότι ήταν επίθεση από οπαδούς.


Tuesday, February 26, 2019

χαριζονται κουταβια μικροσωμα ιωαννινα

Δέκα άνθρωποι έχουν μέχρι στιγμής χάσει τη ζωή τους, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό από τις τοπικές Αρχές, ενώ περισσότεροι από 20 χιλιάδες πολίτες έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους στην Πολιτεία που έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.


χαριζονται κουταβια μικροσωμα ιωαννινα

Οι νέες μεγάλες πυρκαγιές, που ξέσπασαν την Κυριακή, αλλά λόγω των ισχυρών ανέμων γρήγορα εξαπλώθηκαν σε διάφορα μέτωπα βόρεια του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, μαίνονται κυρίως στις κομητείες Νάπα και Σονόμα, περιοχές διάσημες για τους αμπελώνες τους.


χαριζονται κουταβια μικροσωμα ιωαννινα



We're praying for everyone. Wind seems to have died down. Photo is behind @gunbunwine #ABC7now #napafire #sonomafires #SonomaChat pic.twitter.com/zqmVsOjqjq

— Kate Kisset (@KateKisset) 9 Οκτωβρίου 2017


καστρα αττικης
το δημοσιονομικό σύμφωνο
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_112.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_63.html

ποιους προστατευει ο αγιος γερασιμος

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_79.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_19.html
ποιους προστατευει ο αγιος γερασιμος
ποιους προστατευει ο αγιος γερασιμος

Η τροπική καταιγίδα Κάι-Τακ κατευθύνθηκε χθες, Δευτέρα, προς την Νότια Θάλασσα της Κίνας αφού πέρασε πάνω από τα νησιά στο κέντρο του αρχιπελάγους των Φιλιππίνων προκαλώντας θανατηφόρες πλημμύρες και κατολισθήσεις.


Η υπηρεσία διαχείρισης καταστροφών ανακοίνωσε ότι 43 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί ενώ ακόμη 45 εξακολουθούν να αγνοούνται, οι περισσότεροι μετά τις κατολισθήσεις στο μικρό νησί Μπιλαράν, που καταπλακώθηκε από τις λάσπες.


«Οι επιχειρήσεις διάσωσης συνεχίζονται όμως δεν βρίσκουμε κανέναν ζωντανό. Βρίσκουμε μόνο πτώματα», δήλωσε ο Σοφρόνιο Ντασίγιο τοπικός αξιωματούχος. «Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να βρούμε κάποιον επιζώντα, αλλά οι ελπίδες μας εξανεμίζονται», πρόσθεσε.


Εκσκαφείς ψάχνουν στη λάσπη προσπαθώντας να βρουν θύματα μέσα στα σπίτια του Μπιλαράν, ένα νησί που βρίσκεται περίπου 500 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μανίλας.


Σχεδόν οι μισοί από τους 100.000 ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους εξαιτίας της καταιγίδας εξακολουθούν να διαμένουν σε καταφύγια, σύμφωνα με την κυβέρνηση.



τηλεκατευθυνομενα ελικοπτερα ufo
ιώνιο ιατρική

γραμματικη γερμανικων κουκιδη

η αγαπη ερχεται απο μακρια ηθοποιοι
γραμματικη γερμανικων κουκιδη
ΣΟΚ: Έτσι έστησαν παγίδα στους Έλληνες στρατιωτικούς οι Τούρκοι - Αφαίρεσαν πασσάλους στα σύνορα!

Λίγες μόλις ημέρες πριν από το επεισόδιο με τη σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο, η Τουρκία φέρεται να είχε αφαιρέσει - μονομερώς – πασσάλους, οι οποίοι βρίσκονται στο όριο του ανοίγματος, πλάτους περίπου 2,5 μέτρων, το οποίο οριοθετεί ουσιαστικά τη συνοριακή γραμμή.


Συνήθως, σύμφωνα με το hellasjournal.com, για οποιεσδήποτε εργασίες τέτοιας μορφής απαιτείται να έχει προηγηθεί συμφωνία στο επίπεδο της προβλεπόμενης μεθοριακής επιτροπής.


γραμματικη γερμανικων κουκιδη



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αν και δεν είναι γνωστό εάν είχε υπάρξει τέτοιου είδους συνεννόηση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αφαίρεση των πασσάλων και η καθυστέρηση στην επανατοποθέτησή τους είχε προκαλέσει ανησυχία και προβληματισμό στην ελληνική πλευρά.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html

Η περιπολία των δυο στρατιωτικών είχε και αυτό το περιεχόμενο, του ελέγχου δηλαδή της επανατοποθέτησης των πασσάλων στη θέση τους, κάτι που δεν είχε γίνει.

Αντιθέτως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι δυο στρατιωτικοί εντόπισαν τα ίχνη από πατημασιές, τις οποίες και προσπάθησαν να ακολουθήσουν για να εντοπίσουν τι είχε συμβεί και εάν είχαν τοποθετηθεί σε λάθος σημείο οι πάσσαλοι!

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στον ελληνικό στρατό: Αυτό είναι το έγγραφο - αποκάλυψη της Τουρκίας

Ραγδαίες εξελίξεις: 7.000 Έλληνες στρατιώτες μεταφέρονται σε Αιγαίο και Έβρο



υπόθεση ρόδεραμ
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_71.html

τις ημέρες μου άθροισα και δε σε βρήκα ποτέ πουθενά

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html
τιγρε αθλητικα adidas
τις ημέρες μου άθροισα και δε σε βρήκα ποτέ πουθενά

Το υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του κάλεσε τον κ. Ροτ "να είναι πιο προσεκτικός όταν επισκέπτεται χώρες των Βαλκανίων, να αποφεύγει να προσπαθεί να παραδίδει μαθήματα ιστορίας και να δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στις ευαισθησίες των Ευρωπαίων εταίρων του".


Οι δηλώσεις που άναψαν φωτιές...


Όπως αναφέρει τηλεγράφημα του πρακτορείου ειδήσεων “ΜΙΑ”, o Γερμανός ΥΦΥΠΕΞ, που πραγματοποιεί από επίσκεψη στα Σκόπια, συναντήθηκε με τον ΥΠΕΞ της πΓΔΜ, Νίκολα Ντιμιτρόφ.


γιώργος αλεξόπουλος ελπε

Απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση, ο Γερμανός ΥΦΥΠΕΞ σημείωσε ότι εφόσον υπάρξουν αποτελέσματα από την υλοποίηση των απαιτούμενων μεταρρυθμίσεων στην πΓΔΜ, καθώς και στον τομέα των σχέσεων καλής γειτονίας, τότε η Γερμανία θα είναι υποχρεωμένη, από την μεριά της, να παράσχει τη σχετική υποστήριξη.


«Η νέα κυβέρνηση (της πΓΔΜ) εισήγαγε μια σειρά από μέτρα, που πρέπει να αποκαταστήσουν το κλίμα εμπιστοσύνης, μεταξύ άλλων με την Ελλάδα και τη Βουλγαρία. Νομίζω ότι κάτι τέτοιο κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και ήταν απαραίτητο εδώ και καιρό. Είμαι βέβαιος ότι η “μακεδονική” κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται για τη μείωση των εντάσεων και την οικοδόμηση εμπιστοσύνης. Από τη στιγμή που προσφέρει ευκαιρία για διάλογο, αναμένω και εγώ, από την άλλη πλευρά, ότι οι εταίροι αυτοί θα αδράξουν την ευκαιρία αυτή. Κανείς εκτός “Μακεδονίας” και εκτός Ελλάδας δεν καταλαβαίνει τη διαφορά που υπάρχει μεταξύ τους, η οποία είναι εντελώς παράλογη. Νομίζω ότι θα πρέπει να αφήσουμε την ιστορία να παραμείνει ιστορία και να προχωρήσουμε προς ένα κοινό μέλλον. Η Γερμανία είναι έτοιμη, εφόσον της ζητηθεί, να παράσχει υποστήριξη προς την κατεύθυνση αυτή. Αλλά, πραγματικά, εκτιμώ τα μηνύματα που αποστέλλονται από εδώ. Στη συνέχεια, είμαστε υποχρεωμένοι και εμείς να υποστηρίξουμε τη “Μακεδονία”. Όταν λέω εμείς, δεν εννοώ μόνο τη Γερμανία, αλλά και ολόκληρη την ΕΕ. Για να ξεκινήσουν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις απαιτείται συναίνεση»




τις ημέρες μου άθροισα και δε σε βρήκα ποτέ πουθενά

captain america movie online watch in hindi

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_109.html
captain america movie online watch in hindi

«Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν», ανέφερε η πηγή σύμφωνα με το TASS.


Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ο οδηγός του ταξί συνελήφθη και είχε άδεια οδήγησης από το Κιργιστάν.


Η αρχή Διαχείρισης της κυκλοφορίας της Μόσχας δημοσίευσε μια φωτογραφία, όπου διακρίνεται το ταξί δίπλα σε μια πινακίδα κυκλοφορίας και άλλη μία που φαίνονται δύο ασθενοφόρα στο σημείο.


Η αστυνομία της Μόσχας αναφέρει ότι ο οδηγός το πιθανότερο έχασε τον έλεγχο του οχήματος.


Όπως μεταδίδει το Interfax, μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται Μεξικανοί υπήκοοι.



captain america movie online watch in hindi
αδικοπραξια ηθικη βλαβη
δεσιματα κορδονιων all star
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_80.html

τμημα οδικων μεταφορων νουμερα

αισθηματικες σειρες ξενες
τμημα οδικων μεταφορων νουμερα
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό για την υποχρεωτική διαμεσολάβηση ζητούν οι δικηγόροι

Η συντονιστική επιτροπή των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε σήμερα, Σάββατο, στην Κοζάνη, αποφάσισε να ζητήσει την άμεση συνάντηση με τον πρωθυπουργό για το ζήτημα της υποχρεωτικής διαμεσολάβησης που κρίθηκε από τη Διοικητική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου αντισυνταγματική, άλλα και για θέματα που απασχολούν τη Δικαιοσύνη.


Ειδικότερα, η συντονιστική επιτροπή των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αναφορικά με την απόφαση της Διοικητικής Ολομέλειας του Αρείου Πάγου που έκρινε αντισυνταγματικές τις διατάξεις της υποχρεωτικής διαμεσολάβησης (ν. 4512/2018), σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι το δικηγορικό σώμα έχει ταχθεί, κατ' επανάληψη, υπέρ των εναλλακτικών μορφών επίλυσης των διαφορών, όπως η διαιτησία και η διαμεσολάβηση, που προβλέπονται θεσμικά και από τον Κώδικα Δικηγόρων.


τμημα οδικων μεταφορων νουμερα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ακόμη, η συντονιστική επιτροπή αναφέρει, ότι από την αρχή της εισαγωγής προς ψήφιση του ν. 4512/2018 εξέφρασε το δικηγορικό σώμα τη διαφωνία του ως προς την υποχρεωτικότητα της διαμεσολάβησης, όπως αυτή προβλεπόταν στο αρχικό σχέδιο, χωρίς συντεχνιακές προσεγγίσεις. Αιτιάσεις που ασπάστηκε παράλληλα και η επιστημονική επιτροπή της Βουλής.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_69.html

Παρά τις όποιες σημαντικές αλλαγές επήλθαν στο ψηφισθέν νομοσχέδιο, το ζήτημα της ανεμπόδιστης πρόσβασης του πολίτη στην Δικαιοσύνη, ειδικά σε διαδικασίες μεγάλης κοινωνικής και οικονομικής σημασίας (αυτοκίνητα, οικογενειακές διαφορές κ. λπ.), δεν αντιμετωπίσθηκε επαρκώς, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



κληρωση ουεφα αεκ
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_62.html

δημος χαλκιδεων θεσεις εργασιας 2015

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_103.html
δημος χαλκιδεων θεσεις εργασιας 2015

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ρωτήθηκε για την ευχή που έδωσε στον ΠΑΟΚ, για καλή ευρωπαϊκή πορεία, κατά την χθεσινή του βόλτα στο περίπτερο της ΔΕΘ.


ηγουμενη ταβιθα αγιου ραφαηλ

Όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος, από πολλούς φίλους του ΠΑΟΚ η συγκεκριμένη ευχή θεωρήθηκε ειρωνική καθώς ο Δικέφαλος έχει ήδη αποκλειστεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.



«Δεν περίμενα ποδοσφαιρική ερώτηση...», είπε χαμογελώντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Έκανα λάθος. Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, δεν είχα πρόθεση να αναφερθώ ειρωνικά σε μία ιστορική ομάδα».


ιπποκρατειος πολιτεια ενοικιαση


Στη συνέχεια ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε με τον ΠΑΟΚ ούτε με καμία ομάδα. «Είμαι πάνω από όλα φίλαθλος», είπε χαρακτηριστικά.


δημος χαλκιδεων θεσεις εργασιας 2015


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_149.html

πατρον ελληνικης σημαιας

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html
πατρον ελληνικης σημαιας

Μέχρι τώρα έχουν ανασυρθεί τα άψυχα σώματα 24 ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους δύο παιδιά, σύμφωνα με απολογισμό του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 14:30, τοπική ώρα (13:30 ώρα Ελλάδας).


Έξι άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους δύο παιδιά, έχουν διασωθεί ενώ εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη 20 προσώπων. «Η δουλειά συνεχίζεται επιτόπου», προστίθεται σε ανακοίνωση του υπουργείου.


Ένα μέρος της εννεαώροφης πολυκατοικίας κατέρρευσε από την έκρηξη που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στη Μαγκνιτογκόρσκ, μια βιομηχανική πόλη στην περιφέρεια του Τσελιαμπίνσκ, περίπου 1.700 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας, στα Ουράλια.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_91.html

Σχεδόν 1.100 άνθρωποι κατοικούσαν σ' αυτό το κτίριο από μπετόν που είχε κατασκευασθεί το 1973, την εποχή της ΕΣΣΔ, και είχε 35 διαμερίσματα.


βρεφικη ανορεξια

πατρον ελληνικης σημαιας

Οι διασώστες ανέσυραν χθες, Τρίτη, από τα συντρίμμια ένα ζωντανό μωρό. Τηλεοπτικές εικόνες το έδειξαν σε μια νοσοκομειακή κλίνη με τη μητέρα του να βρίσκεται δίπλα του.


Αξιωματούχοι του τομέα της υγείας στη Μόσχα είπαν πως βρίσκεται σε σοβαρή, αλλά σταθερή κατάσταση και πως υποφέρει από κρυοπαγήματα, καθώς και από ένα τραύμα στο κρανίο και κατάγματα. Ο κυβερνήτης της περιφέρειας κήρυξε τη σημερινή ημέρα πένθους.


Η ρωσική Ανακριτική Επιτροπή, οργανισμός που αναλαμβάνει τις κύριες αστυνομικές έρευνες στη χώρα, ανακοίνωσε χθες το βράδυ πως δεν βρέθηκε κανένα ίχνος εκρηκτικών ή συστατικών τους στα συντρίμμια που έχουν ήδη εξετασθεί, ενώ μερικά τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν φήμες σύμφωνα με τις οποίες η έκρηξη οφειλόταν σε επίθεση.


Οι φήμες αυτές εντάθηκαν έπειτα από μια άλλη έκρηξη, χθες το βράδυ, σε μικρό λεωφορείο, επίσης στο Μαγκνιτογκόρσκ, η οποία στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.


Οι αρχές δεν έκαναν καμιά σύνδεση μεταξύ των δύο επεισοδίων.



ξενοδοχεια πανω στη θαλασσα πελοποννησος

δρομολογια κτελ ζακυνθου απο αθηνα

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html
αποτελεσματα γιουροπα 2017
δρομολογια κτελ ζακυνθου απο αθηνα

Το συγκρότημα του Θανάση Σκουρτόπουλου δεν έπαιξε τόσο καλά όσο είχε παίξει στο παιχνίδι με την Εσθονία, αλλά στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε.


Οι διεθνείς πάντως κατάφεραν να πανηγυρίσουν την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια και βρίσκονται μόνοι τους στην κορυφή του τέταρτου ομίλου των προκριματικών. Αντίθετα οι Βρετανοί έχασαν και τις τελευταίες ελπίδες που είχαν για πρόκριση στην τελική φάση.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_42.html

Ο Γιάννης Μπουρούσης ήταν ο κορυφαίος για την «επίσημη αγαπημένη» και μάλιστα σκόραρε τα κρίσιμα καλάθια λίγο πριν το φινάλε.


Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα έχει ξανά υποχρεώσεις τον Ιούνιο, καθώς θα αντιμετωπίσει την Εσθονία και το Ισραήλ εκτός έδρας.


Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε:


«Πρώτα απ' όλα, κρατάμε τα αποτελέσματα. Ήταν πολύ δύσκολη εβδομάδα. Για την άμυνα του πρώτου ημιχρόνου, δεν έχω εξήγηση. Υπάρχει ένα άγχος που μας τρώει πάντα στα πρώτα λεπτά. Είπαμε στα παιδιά να παίξουμε απλά, ώστε να πάρουν το δρόμο τους τα πράγματα. Δεν αλλάξαμε τακτική, είχαμε απλά μεγαλύτερη διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο. Κάποια παιδιά δεν παίρνουν πρωτοβουλία, αλλά εμείς τους ζητάμε να παίξουμε ελεύθερα, να το ευχαριστιούνται και να μην σκέφτονται τα πράγματα δύο και τρεις φορές.


Έχουμε πολύ καλή επικοινωνία με τα παιδιά, είμαι ευχαριστημένος και τους δίνω συγχαρητήρια. Από αύριο, ο καθένας πάει στο μετερίζι του. Όταν θα μαζευτούμε ξανά και, ελπίζοντας ότι θα 'χουμε κι άλλα παιδιά, θέλουμε να είμαστε καλύτερη. Όταν ξεκινήσαμε, υπήρχε μεγάλη αμφισβήτηση. Τώρα όμως έχει γίνει ένα πρώτο βήμα και θέλουμε να κάνουμε το 6Χ6 για να συνεχίσουμε αήττητοι στην επόμενη φάση».


Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στις πιθανότητες να ενισχύσει την ομάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στα επόμενα «παράθυρα»: «Θα πρέπει να μιλήσουμε με τα παιδιά του ΝΒΑ, αλλά και με τους Μπακς στην περίπτωση του Γιάννη. Τα μηνύματα είναι πάρα πολύ θετικά από όλους, αλλά και από την ομάδα του Γιάννη. Νομίζω ότι στα παιχνίδια της επόμενης φάσης (σ. σ. αρχίζουν τον Σεπτέμβριο) θα μας βοηθήσει και ο Γιάννης και άλλα παιδιά».


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος τόνισε:


«Αν ήμουν οπαδός του δόγματος ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, το 4-0 θα ήταν ικανοποιητικό. Δεν είμαι όμως οπαδός του δόγματος και πολλά άσχημες σκέψεις με απασχολούν και πρέπει να δοθεί λύσει απ' όλους όσους ασχολούνται με το ευρωπαϊκό μπάσκετ και τις εθνικές. Αν δεν υπάρχει Εθνική, δεν υπάρχει μπάσκετ. Δυστυχώς κάποιοι περνάνε την ανάπτυξη μέσα από τη δική τους διοργάνωση».


Εν συνεχεία είπε: «Είναι ωραίο να μην παίζουν οι καλύτεροι παίκτες στις εθνικές; Να μην υπάρχει συναγωνισμός των καλύτερων. Τα παιδιά αφιερώνουν χρόνο για να υπερασπιστούν τα κεκτημένα της εθνικής και τα παιδιά ανταποκρίνονται. Κάποιοι πρέπει να σκεφτούν πως πάνω απ' όλα είναι η εθνική ομάδα».


Για τις σκέψεις που υπάρχουν σχετικά με την επόμενη μέρα του ευρωπαϊκού μπάσκετ: «Υπάρχουν σκέψεις. Είμαστε σε μια διαβούλευση για να αλλάξει το σκηνικό. Πρέπει να μπούμε μπροστά, να αλλάξουμε τις εξελίξεις και τα γεγονότα και όλοι κάποιοι άλλοι να τα φτιάχνουν. Αυτό το καταγκιοζιλίκι με την Ευρωλίγκα πρέπει να τελειώνει και να μπει σε μια τάξη αυτή η ιστορία».


Για την Euroleague: «Η κοινή γνώμη που ασχολείται με τον αθλητισμό θα δώσει λύση. Δεν είναι ευρωπαϊκή πρόοδος. Μέσα στο τερέν υπάρχουν 10 παίκτες που δεν είναι Ευρωπαίοι. Πρέπει να σοβαρευτούμε γιατί θα χάσουμε και το μπάσκετ, αλλά και τον κόσμο».


Για την παρουσία των παικτών στα παιχνίδια των παραθύρων: «Ήταν συγκινητική η παρουσία των παικτών, ξεπέρασαν κάποιες φορές τον εαυτό τους. Θέλω να σταθώ και στην παλιά φρουρά. Τα παιδιά να είναι το παράδειγμα ώστε η Εθνική να έχει ότι καλύτερο μπορεί στο παρκέ. Αυτοί εκπροσωπούν το ελληνικό μπάσκετ. Ο στόχος επετεύχθη. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ήταν παρόντες για να γίνει το 4Χ4 αλλά και στον κόσμο και όσους βοήθησαν στην οργάνωση».



δρομολογια κτελ ζακυνθου απο αθηνα
ποσο θελουν να βρασουν τα αυγα

μη αποδοχη θανατου

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html
ο βιος του αγιου μηνα
μη αποδοχη θανατου

Αυτό προκύπτει σύμφωνα με έρευνα της ολλανδικής οικονομικής εταιρείας «Kpmg» για την «The European Elite 2018», εκτιμώντας τα οικονομικά στοιχεία των κορυφαίων 32 ομάδων στην Ευρώπη.


Πίσω από Γιουνάιτεντ, που έχει αξία 3.2 δις ευρώ, ακολουθεί η Ρεάλ Μαδρίτης με 2.9 δις, και ακολουθεί η Μπαρτσελόνα (2.8 δις). Να σημειωθεί πως η αξία της Γιουνάιτεντ αυξήθηκε κατά 5%, σε σχέση με το 2017. Συνολικά η αξία των 32 μεγαλύτερων συλλόγων έφθασε στα 32.5 δις ευρώ, έχοντας αύξηση κατά 9% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_89.html

Για την συμμετοχή στην «Euopean Elite» ένας σύλλογος πρέπει να είναι ανάμεσα στους 50 κορυφαίους από τα λειτουργικά έσοδα, να βρίσκεται μεταξύ των 50 πρώτων στην UEFΑ, συνεχόμενα τα πέντε τελευταία χρόνια και να είναι μεταξύ των 30 κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων με βάση τον αριθμό των οπαδών που την ακολουθούν στο Facebook μέχρι την 31 Μαρτίου το 2018.


Ανάμεσα στις 32 ομάδες δεν βρίσκεται καμία από την Ελλάδα. Η λογική πίσω από αυτά κριτήρια είναι ότι αναζητούνται σύλλογοι με μεγάλο βαθμό επιτυχίας μέσα στο γήπεδο, και κατέχουν ένα εμπορικό σήμα με υψηλή διεθνή προβολή.



μη αποδοχη θανατου
μενταγιόν φωτογραφοθηκες

ξηρός βήχας

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_106.html
ξηρός βήχας

Το αεροσκάφος της εταιρείας Skyjet που εκτελούσε εσωτερικό δρομολόγιο χτυπήθηκε ενώ προσέγγιζε στο αεροδρόμο Ζαν Λεσάζ του Κεμπέκ, αλλά κατάφερε να προσγειωθεί χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.


«Είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται σύγκρουση μεταξύ μη επανδρωμένου και εμπορικού αεροσκάφους στον Καναδά. Είμαι πολύ ανακουφισμένος που το εμπορικό δεν υπέστη παρά μικρές ζημιές και προσγειώθηκε με ασφάλεια» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Μεταφορών, Μαρκ Γκαρνό.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_63.html

Σύμφωνα με την εφημερίδα Journal de Québec το αεροπλάνο, στο οποίο επέβαιναν 6 επιβάτες και δύο μέλη πληρώματος, χτυπήθηκε στο δεξιό φτερό ενώ βρισκόταν σε ύψος 450 μέτρων και σε απόσταση περίπου 3 χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο.


τζανετακος πετρος

Ο Γκαρνό υπενθύμισε στους χειριστές των μη επανδρωμένων αεροσκαφών ότι το να θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια ενός αεροσκάφους τιμωρείται με πρόστιμο που μπορεί να φτάσει τα 25.000 δολάρια Καναδά (περίπου 13.000 ευρώ), με φυλάκιση ή και με τα δύο.


ποιοι εκλεγονται στο επιμελητηριο λαρισας

Στον Καναδά απαγορεύεται να πετούν μη επανδρωμένα αεροσκάφη σε ύψος μεγαλύτερο των 90 μέτρων και σε ακτίνα μικρότερη των 5,5 χιλιομέτρων γύρω από αεροδρόμια. Από τις αρχές του έτους έχουν γίνει στο υπουργείο Μεταφορών 1.596 καταγγελίες για πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών και οι 131 από αυτές τις περιπτώσεις ήταν «ανησυχητικές για την ασφάλεια των αερομεταφορών», σημείωσε ο υπουργός.



ξηρός βήχας

πως μπορω να μεγαλωσω γρηγορα τα νυχια μου

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_120.html
πως μπορω να μεγαλωσω γρηγορα τα νυχια μου
πως μπορω να μεγαλωσω γρηγορα τα νυχια μου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου (AΠΕ-ΜΠΕ), στη συνέχεια ο κ. Ζουράρις απέστειλε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.


Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε δηλώσεις μετά τη Δευτέρα, και αφότου ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_47.html

φαγε αεκ wiki

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ζουράρις, μιλώντας χθες σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, είπε στον «αέρα» ένα υβριστικό σύνθημα των οπαδών του ΠΑΟΚ, παραφράζοντάς το βέβαια με τα... δικά του ελληνικά.


Το γεγονός αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένο, να ζητά νωρίτερα την αποπομπή του υφυπουργού Παιδείας.



καστανιες νικησιανη

γραψε στα αστερια το ονομα σου

γραψε στα αστερια το ονομα σου
Αγίου Πνεύματος 2018: Πόσα χρήματα θα λάβουν όσοι δουλέψουν

Η ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος (Δευτέρα 28 Μαΐου 2018) δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες αργίες που ορίζει ο νόμος για τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.


H ΓΣΕΕ, μέσω του Κέντρου Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων της Συνομοσπονδίας (ΚΕ. Π.Ε. Α./ΓΣΕΕ), www.kepea.gr ενημερώνει τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα για την αμοιβή της ημέρας εορτασμού του Αγίου Πνεύματος.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι ιδιωτικές επιχειρήσεις στη χώρα μας αργούν στην περίπτωση που η ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος Δευτέρα έχει χαρακτηρισθεί αργία από διάταξη ΣΣΕ, Κανονισμού Εργασίας της επιχείρησης, από επιχειρησιακή συνήθεια και έθιμο, κατά το οποίο η επιχείρηση παραμένει κλειστή την ημέρα αυτή.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_71.html

Στην περίπτωση που οι εργαζόμενοι μισθωτοί δεν εργασθούν σύμφωνα με τα παραπάνω δεν θα έχουν καμία μείωση του μισθού τους, ενώ όσοι αμείβονται με ημερομίσθιο, δικαιούνται να λάβουν το ημερομίσθιό τους (άρθρ. 2 παρ.3 ΝΔ 3755/1955).

Αν παρότι έχει χαρακτηρισθεί η ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος πρόσθετη εορτή αργία για μία επιχείρηση, αυτή λειτουργήσει φέτος κατ’εξαίρεση, τότε για πλήρη απασχόλησή τους οι υπάλληλοι δικαιούνται προσαύξηση μισθού κατά 1/25 και οι αμειβόμενοι με ημερομίσθιο ένα ακόμα ημερομίσθιό τους, επί του ωρομισθίου των οποίων θα υπολογισθεί και η προσαύξηση κατά 75% για την εργασία σε ημέρες αργίας.

Η ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος έχει αναγνωρισθεί ως αργία σύμφωνα με ειδικές διατάξεις συλλογικών συμβάσεων εργασίας ή άλλων αποφάσεων για κατηγορίες εργαζομένων, όπως:

Βιβλιοπωλείων, Διαγνωστικών Κέντρων, Δημοσιογράφους Περιοδικών, Εργοδηγούς Σχεδιαστές, Οίκων Ευγηρίας, Εφημερίδων Αθηνών και Θεσσαλίας κλπ, Ηλεκτροτεχνίτες Βιομηχανίας και Καταστημάτων, Θυρωρούς, Καπνοβιομηχανιών, Κλινικών, Ξυλεμπορικών Καταστημάτων (Αθηνών – Πειραιώς – Περιχώρων), Περιοδικών, Πετρελαιοειδών επιχειρήσεων, Πρακτορείων Ναυτιλιακών κλπ., Ραδιοηλεκτρολόγους – Ραδιοτεχνίτες βιομηχανίας, Ραδιοφωνικών Σταθμών, Ραδιοφώνου Τεχνικούς, Ρυμουλκών Ναυαγοσωστικών Γραφείων, Τηλεοπτικών Σταθμών, Τηλεοράσεως τεχνικούς Β. Ελλάδος, Τυπογράφους Επαρχιακών Εφημερίδων, Φορτοεκφορτωτές Ημερήσιων Εφημερίδων, Φροντιστηρίων Μέσης, Ανώτερης, Ανώτατης Εκπαίδευσης, και Ξένων Γλωσσών, Φωτοστοιχειοθέτες, Χειριστές βιομηχανικών κλπ επιχειρήσεων, Λατομείων Πέτρας-Μαρμάρου και Τεχνικών Έργων.

Στοιχεία των ΣΣΕ, καθώς και κωδικοποιήσεις συλλογικών ρυθμίσεων μπορούν να αναζητηθούν στη σελίδα του Ο. ΜΕ. Δ. στην ακόλουθη διεύθυνση:http://www.omed.gr/el/syllogikes-rythmiseis


Αγίου Πνεύματος 2018: Πόσα χρήματα θα λάβουν όσοι δουλέψουν
01
Αγίου Πνεύματος 2018: Πόσα χρήματα θα λάβουν όσοι δουλέψουν

γραψε στα αστερια το ονομα σου
μοτο φοξ κορυδαλλος
αγορα αυτοκινητου απο γερμανια 2014
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html

πως γινεται η μπεσαμελ

διευθυνση μεταφραση αγγλικα
πως γινεται η μπεσαμελ
πως γινεται η μπεσαμελ

Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε πως ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης θα συναντηθούν με τον πρόεδρο του Eurogroup τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 3 στο υπουργείο Οικονομικών.


Σύμφωνα με πληροφορίες στη συνάντηση αυτή θα μετέχει και ο επικεφαλής του EuroWorking Group Τόμας Βίζερ.


Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ μέσα στον Οκτώβριο θα αφυπηρετήσει από τη θέση του Ολλανδού υπουργού των Οικονομικών, ενώ θα παραμείνει επικεφαλής του Eurogroup έως τον προσεχή Ιανουάριο. Έως τον Ιανουάριο θα παραμείνει και ο Τόμας Βίζερ στο EuroWorking Group.


Σημειώνεται πως ο Γερούν Ντάισελμπλουμ θα μιλήσει το απόγευμα της Δευτέρας σε συνέδριο του Economist, όπου θα απευθύνει ομιλία και ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου με θέμα «ΗΠΑ, ΕΕ και Ελλάδα: Τα μαθήματα 10 χρόνια μετά την κρίση του 2008».


υδρογειος θεσσαλονικη ασφαλιστικη

Θα προηγηθεί μία τετ α τετ συζήτηση του Τζακ Λιου με τον Ευάγγελο Μυτιληναίο, πρόεδρο του Ομίλου Μυτιληναίου, στην οποία οι δύο άνδρες να εστιάσουν στο πόσο γρήγορα μπορεί να αναπτυχθεί η Ελλάδα και ποια είναι η ενδεδειγμένη στρατηγική για την επιτυχία της χώρας και των επιχειρήσεων της.



https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_33.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_40.html

Monday, February 25, 2019

τσιτος γιωργος

αρχαιο ελληνικο παιχνιδι

Φωτιά τώρα: Πυρκαγιά από άγνωστη αιτία ξέσπασε νωρίς το πρωί της Τρίτης (24/7) στην περιοχή Χλωμό Φθιώτιδας.


Η φωτιά κατακαίει δασική έκταση, ενώ στο σημείο για την κατάσβεσή της έχουν κινητοποιηθεί και επιχειρούν 18 Πυροσβέστες με εννέα οχήματα.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_78.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.


καρναβαλι 2015 ξανθη

τσιτος γιωργος

#Δασική πυρκαγιά σε εξέλιξη στην περιοχή Χλωμό Φθιώτιδας.'Έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 24 Ιουλίου 2018

fotia xlomo

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα πύρινα μέτωπα στη χώρα



τσιτος γιωργος

χολαργος υψομετρο

https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html
χολαργος υψομετρο

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση σχεδόν επτά στους δέκα ερωτηθέντες (65%) απορρίπτουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, που οδηγεί σε κύρωση της ονομασίας των Σκοπίων, ενώ μόνο το 17% την εγκρίνει.


Αξιοσημείωτη είναι και η αντίδραση των ερωτηθέντων για τον Σκοπιανό πρωθυπουργό, Ζόραν Ζάεφ. Το 53% των ερωτηθέντων έχει αρνητική άποψη για τον πρωθυπουργό της γείτονος (ποσοστό μεγαλύτερο σε σύγκριση με το 42% που είχε διαμορφωθεί τον Ιούλιο του 2018).


pi01


pi02


pi03


pi04


pi05



χολαργος υψομετρο
πρωτάθλημα ποδοσφαίρου απθ
πανελληνιες νεο λυκειο
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_115.html

αγαπη μου σε χανω στιχοι

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_134.html
αγαπη μου σε χανω στιχοι

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στο σημείο της επίθεσης και στις δηλώσεις που έκανε ξεκαθάρισε ότι «η δημοκρατία και η πολυφωνία δεν φιμώνονται», εξέφρασε «την αμέριστη συμπαράστασή» του στους εργαζομένους και ζήτησε να «βρεθούν επιτέλους οι δράστες».


«Αυτό το τοξικό κλίμα που διαμορφωνόταν με ευθύνη της κυβέρνηση έχει παρενέργειες, πρέπει να πέσουν οι τόνοι, να μη ρίξουμε άλλο νερό στο μύλο της πόλωσης και να αφήσουμε τις Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους» τόνισε.


«Η ανοχή στη βία από τη βία μικρής έντασης σε ένα τρομoκρατικό χτύπημα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη» ανέφερε, και συμπλήρωσε:



«Όταν γίνεται διαχωρισμός μεταξύ "καλής" και "κακής" βίας τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε. Δυστυχώς εκτρέφεται νέα γενιά τρομοκρατών. Η απόσταση που χωρίζει μια μολότοφ από ένα καλάσνικοφ μια βαριοπούλα από μια ισχυρή βόμβα δεν είναι μεγάλη. Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, να εκφράσουμε συμπαράσταση χωρίς αστερίσκους, να σταματήσουμε την πόλωση και την ακραία στοχοποίηση που μόνο κακό κάνουν στη δημοκρατία μας. Τον πρώτο λόγο τον έχει η κυβέρνηση. Το κλίμα της ακραίας πόλωσης, της φτωχοποίησης, δεν το καλλιεργούμε εμείς, άλλοι το καλλιέργησαν. Ας κάνουν όλοι ένα βήμα πίσω και να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτά τα φαινόμενα».





αγαπη μου σε χανω στιχοι
κωσταρελος ωρλ καρδιτσα
δρ βαρδακας κωνσταντινος βιογραφικο
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_79.html

σημερα μπλοκα αγροτων

τρουφακια φλωρα
Στη Σκιάθο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ; Το υπερπολυτελές σκάφος… μυστήριο (pic)

Ένα μήνα σχεδόν μετά το γάμο που τράβηξε τα φώτα ολόκληρης της υφηλίου, ο πρίγκιπας Χάρι και η πριγκίπισσά του, Μέγκαν Μαρκλ φέρονται να χαίρονται τις πρώτες τους ημέρες ως νεόνυμφοι στο νησί του Παπαδιαμάντη.


Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται επίσημα, το ζευγάρι το οποίο «ταξιδεύει με μαγευτικό τρικάταρτο σκάφος» (gallery), εθεάθη στην παραλία του νησιού το μεσημέρι της Παρασκευής (01/06) και μάλιστα με την παρουσία της φρουράς ιδιαιτέρως διακριτική.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το ινγκόγκνιτο της παρουσίας του ζεύγους στο νησί, εφόσον ισχύει, αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι Αρχές του νησιού δεν έχουν κάποια επίσημη πληροφόρηση, γεγονός όμως το οποίο δεν συμβαίνει για πρώτη φορά σε περιπτώσεις παρουσίας διασήμων.

Γι΄αυτό η Σκιάθος ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι άλλωστε ένας από τους ινκόγκνιτο προορισμούς της Μεσογείου και του Αιγαίου, για αστέρες του Χόλιγουντ μέχρι και για ηγέτες κρατών, αφού σε αυτήν μπορούν να περάσουν (σχεδόν) απαρατήρητοι.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html

ΠΗΓΗ: e-volos.gr


Στη Σκιάθο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ; Το υπερπολυτελές σκάφος… μυστήριο (pic)
01
Στη Σκιάθο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ; Το υπερπολυτελές σκάφος… μυστήριο (pic)

σημερα μπλοκα αγροτων
σημερα μπλοκα αγροτων
λάππας παιδοχειρουργός
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html

καρκινος στα μικρα χειλη του αιδιου

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, το βαρομετρικό χαμηλό «Λητώ» θα προκαλέσει νέα επιδείνωση του καιρού αρχικά στο Ιόνιο και στη συνέχεια και στην υπόλοιπη χώρα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, πυκνές χιονοπτώσεις όχι μόνο στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλό υψόμετρο, θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html

καρατζας δικηγορος χανια

Πάντως η «Λητώ», σύμφωνα με το meteo.gr θα κινηθεί γρήγορα ανατολικά-βορειοανατολικά με αποτέλεσμα τη γρήγορη βελτίωση του καιρού μέσα στη Δευτέρα.


καρκινος στα μικρα χειλη του αιδιου

Ήδη έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν την κεντρική Ελλάδα. Στα πεδινά βρέχει ακατάπαυστα από τα μεσάνυχτα ενώ από υψόμετρο 200 μέτρων και πάνω χιονίζει με ιδιαίτερα μεγάλη ένταση, από τις 4 τα ξημερώματα.


«Μάχη» να μείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι


Έντονες χιονοπτώσεις σημειώνονται στην περιοχή του Δομοκού με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να διεξάγεται με δυσκολία και μόνο με αλυσίδες στον δρόμο Λαμίας Δομοκού προς Καρδίτσα και Τρίκαλα. Μηχανήματα της Περιφέρειας Στερεάς προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο, ενώ από τις 5.30 το πρωί η Τροχαία έχει στήσει μπλόκο λίγο μετά τη Λαμία και απαγορεύει τη διέλευση των φορτηγών αυτοκινήτων ενώ υποχρεώνει τα ΙΧ να βάλουν αλυσίδες για να προχωρήσουν το ταξίδι τους προς τον Δομοκό, την Καρδίτσα και τα Τρίκαλα.


θεωρια βυζαντινης μουσικης

Στο δρόμο Λαμίας-Καρπενησίου στην περιοχή του Τυμφρηστού το χιόνι έχει φτάσει τα 30 εκατοστά και τα μηχανήματα της Περιφέρειας Στερεάς δίνουν μια πραγματική μάχη για να μπορέσουν να κρατήσουν το δρόμο ανοιχτό ενώ είναι απαραίτητες οι αλυσίδες.


Στα ορεινά χωριά της δυτικής Φθιώτιδας χιονίζει ακατάπαυστα, ενώ στα πεδινά της Λαμίας βρέχει με ιδιαίτερα μεγάλη ένταση γεγονός το οποίο προβληματίζει τους αρμόδιους, ιδιαίτερα για την κατάσταση που αναμένεται να διαμορφωθεί τις επόμενες ώρες στον Σπερχειό ποταμό. Σε αρκετά σημεία είναι σε οριακή κατάσταση για να ξεφύγει από τα αναχώματα και να πλημμυρίσει τον κάμπο.


Στα «λευκά» το Καρπενήσι



καρκινος στα μικρα χειλη του αιδιου
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html

βιδάλ

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_53.html
το κάστρο της σκύρου

Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση του ΤΑΙΠΕΔ, το οποίο έκανε γνωστά χθες, για τεχνικούς λόγους, μόνο τα ονόματα των εταιρειών που αποκλείστηκαν από τον επόμενο γύρο της διαγωνιστικής διαδικασίας.


Το Ταμείο ακολούθησε αυτήν την τακτική καθώς απομένουν κάποιες τεχνικές εγκρίσεις ως προς τα δύο σχήματα που προκρίνονται στη φάση της υποβολής των δεσμευτικών προσφορών.


Η ολλανδική Vitol έχει οκτώ διυλιστήρια, έσοδα 181 δισ. δολάρια και καθημερινή εμπορία 7 εκατ. βαρελιών πετρελαίου. Η ελβετική Glencore παρουσιάζει πολυσχιδή δραστηριότητα στην ενέργεια, τα ορυκτά και τα commodities.


βιδάλ

Η Glencore τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχει έλθει αντιμέτωπη με δικαστικές έρευνες αναφορικά με δραστηριότητές της σε χώρες.


Μάλιστα, χθες έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της ότι έλαβε κλήτευση από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ προκειμένου να προσκομίσει στοιχεία και έγγραφα συμμόρφωσης με την αμερικανική νομοθεσία περί νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Η Glencore σημειώνει ότι τα στοιχεία αφορούν τις δραστηριότητες της θυγατρικής της στο Κονγκό, στη Νιγηρία και στη Βενεζουέλα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της «Wall Street Journal» και του Bloomberg, η μετοχή της εταιρείας έπεσε κατά 13% χάνοντας πάνω από 7,2 δισ. δολάρια.


Οι εκτιμήσεις της αγοράς θέλουν τους δύο προκριθέντες να επιδιώκουν την απόκτηση των ΕΛΠΕ προκειμένου να την εντάξουν στις δραστηριότητες εμπορίας πετρελαιοειδών προϊόντων.



βιδάλ
πεντικιουρ παγκρατι φιλολαου
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_117.html