Tuesday, February 26, 2019

τμημα οδικων μεταφορων νουμερα

αισθηματικες σειρες ξενες
τμημα οδικων μεταφορων νουμερα
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό για την υποχρεωτική διαμεσολάβηση ζητούν οι δικηγόροι

Η συντονιστική επιτροπή των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε σήμερα, Σάββατο, στην Κοζάνη, αποφάσισε να ζητήσει την άμεση συνάντηση με τον πρωθυπουργό για το ζήτημα της υποχρεωτικής διαμεσολάβησης που κρίθηκε από τη Διοικητική Ολομέλεια του Αρείου Πάγου αντισυνταγματική, άλλα και για θέματα που απασχολούν τη Δικαιοσύνη.


Ειδικότερα, η συντονιστική επιτροπή των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αναφορικά με την απόφαση της Διοικητικής Ολομέλειας του Αρείου Πάγου που έκρινε αντισυνταγματικές τις διατάξεις της υποχρεωτικής διαμεσολάβησης (ν. 4512/2018), σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι το δικηγορικό σώμα έχει ταχθεί, κατ' επανάληψη, υπέρ των εναλλακτικών μορφών επίλυσης των διαφορών, όπως η διαιτησία και η διαμεσολάβηση, που προβλέπονται θεσμικά και από τον Κώδικα Δικηγόρων.


τμημα οδικων μεταφορων νουμερα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ακόμη, η συντονιστική επιτροπή αναφέρει, ότι από την αρχή της εισαγωγής προς ψήφιση του ν. 4512/2018 εξέφρασε το δικηγορικό σώμα τη διαφωνία του ως προς την υποχρεωτικότητα της διαμεσολάβησης, όπως αυτή προβλεπόταν στο αρχικό σχέδιο, χωρίς συντεχνιακές προσεγγίσεις. Αιτιάσεις που ασπάστηκε παράλληλα και η επιστημονική επιτροπή της Βουλής.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_69.html

Παρά τις όποιες σημαντικές αλλαγές επήλθαν στο ψηφισθέν νομοσχέδιο, το ζήτημα της ανεμπόδιστης πρόσβασης του πολίτη στην Δικαιοσύνη, ειδικά σε διαδικασίες μεγάλης κοινωνικής και οικονομικής σημασίας (αυτοκίνητα, οικογενειακές διαφορές κ. λπ.), δεν αντιμετωπίσθηκε επαρκώς, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



κληρωση ουεφα αεκ
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_62.html

No comments:

Post a Comment