Sunday, February 24, 2019

ναφθαλίνη χρηση

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_144.html
ναφθαλίνη χρηση
ναφθαλίνη χρηση

Ο νυν και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ είχαν συνάντηση για παραπάνω από μια ώρα και όταν ολοκληρώθηκε οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον κ. Μεϊμαράκη αν τα βρήκαν μεταξύ τους. «Δεν χάσαμε τίποτα. Η χώρα είναι σε πολύ κρίσιμη καμπή και σταυροδρόμι για να ασχοληθούμε με κουτσομπολιά και παραπολιτική», απάντησε.


Αστειευόμενος πρόσθεσε: «Μου πρότεινε εθνική συνεννόηση για να λύσουμε το πρόβλημα του Τσακαλώτου να βγει με την Σκαρλέτ αλλά του είπα ο καθένας τα λύνει μόνος του αυτά..».


«Η χώρα είναι σε πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι. Όλα τα θέματα είναι ανοικτά. Τα εθνικά, η διαπραγμάτευση, η αξιολόγηση. Αυτά είναι τα ζητήματα που μας απασχολούν», είπε ακόμη και αποκάλυψε πως παρόμοιες συναντήσεις θα γίνονται συχνά.


καθηγητής φυσικής αγωγής στα αγγλικα

MEIM 1


επαναληπτικα θεματα μαθηματικων κατευθυνσης β λυκειου

(Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)


Ο κ. Μεϊμαράκης ξεκαθάρισε πως «εφόσον ο Τσίπρας δεν προχώρησε σε εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, αναλαμβάνει την αποκλειστική ευθύνη και εμείς δεν θα τα ψηφίσουμε. Το έχω πει από τότε που ήμουν πρόεδρος. Η κυβέρνηση οφείλει να φέρει το πακέτο και να προχωρήσει. Η χώρα σέρνεται. Το θέμα είναι αν θα τα ψηφίσουμε εμείς; Το θέμα είναι ότι οι Τσίπρας και Καμμένος αποδέχτηκαν να ολοκληρώσουν το πακέτο και να βγάλουν τη χώρα στις αγορές. Όταν είπαμε για εθνική ομάδα αρνήθηκαν. Δεν υπάρχει λοιπόν θέμα».



https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_86.html

No comments:

Post a Comment