Sunday, March 31, 2019

πηρα το κακο το δρομο

πηρα το κακο το δρομο

Στις αρχές του μήνα, οι εργαζόμενοι στο Κινεζικό Κέντρο Προστασίας και Έρευνας για τα Γιγάντια Πάντα, παρατηρώντας στην οθόνη το πάντα, το οποίο ζει προσωρινά σε ζωολογικό κήπο στη βορειοανατολική πόλη Σενγιάνγκ, διαπίστωσαν ότι η συμπεριφορά του είχε τα χαρακτηριστικά των αρσενικών πάντα, όταν για παράδειγμα κινείται προς τα πίσω και σηκώνει ψηλά τα πόδια. Αμέσως ενημέρωσαν τη διεύθυνση του ζωολογικού κήπου στέλνοντας τον φύλακα να κοιτάξει προσεκτικά την περιοχή των γεννητικών του οργάνων. Προς μεγάλη τους έκπληξη διαπίστωσαν ότι το πάντα Που Που ήταν αρσενικό.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_43.html

πηρα το κακο το δρομο

Ο Χουάνγκ Γιαν, εμπειρογνώμονας στο Κέντρο Προστασίας, υποστήριξε ότι είναι δύσκολο να διαπιστωθεί το των γιγάντιων πάντα επειδή τα γεννητικά όργανα του νεογέννητου, το οποίο ζυγίζει μόλις 100 γραμμάρια, δεν είναι εμφανή. Κάποτε οι ζωολόγοι πίστευαν ότι το ενός γιγαντιαίου πάντα μπορούσε να αποσαφηνισθεί, μόνο μετά την ηλικία των τριών χρόνων, σύμφωνα με το πρακτορείο Xinhua.


βγες τη νυχτα στο μπαλκονι



φωτογραφια αγγελοπουλου
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_79.html

α αμπα

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_84.html

Η κηδεία του δημοσιογράφου θα γίνει στις 11 π. μ., στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Γλυφάδα, ενώ η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Γλυφάδας.


α αμπα

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, ο οποίος «έφυγε» προδομένος από τη καρδιά του.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_76.html

Η οικογένεια, αντί στεφάνων, επιθυμεί να κατατεθούν χρήματα για τις ανάγκες των μητέρων και των παιδιών, που για κοινωνικούς λόγους νοσηλεύονται στο ΓΝΜ Έλενα Βενιζέλου και Αλεξάνδρα (Τράπεζα Πειραιώς GR08 0172 1760 0051 7608 9171 619)


ποιοι νομοι δικαιουνται λαπτοπ


α αμπα
τσαφ τσουφ μου 2015

τροφες εναντια στη διαρροια

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_62.html
τροφες εναντια στη διαρροια

«Για ακόμη μία φορά καταδικάζουμε εντόνως την έγκριση, από τις ελληνικές Αρχές, μίας τέταρτης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, καταδικασμένο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17ης Νοέμβρη», αναφέρεται σε ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ, που, συνεχίζοντας, κάνει λόγο για ασέβεια στη μνήμη των νεκρών.


«Τέτοια ανοχή σε έναν τρομοκράτη ο οποίος σκότωσε διπλωμάτες μας, είναι ασέβεια στη μνήμη τους και τις οικογένειές τους που υποφέρουν».


Ολοκληρώνοντας, η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας τονίζει πως το να επιτρέπεται σε έναν «τρομοκράτη να επωφελείται από τέτοιους κανονισμούς δημιουργεί σοβαρή ανεπάρκεια στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας».


Capture


Η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ



τροφες εναντια στη διαρροια
πληθυσμος ελλαδας 2016
παστίλιες για τον πονο του γαυρου

ςςε τζον σινα

https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_117.html
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_139.html
karate game offline
ςςε τζον σινα

Σε σχετική ανακοίνωση η Standard & Poor's αναφέρει ότι η αναθεώρηση του των προοπτικών αντανακλά την εκτίμηση πως το χρέος της γενικής κυβέρνησης της Ελλάδας και το κόστος εξυπηρέτησης του χρέους θα υποχωρήσουν σταδιακά, λαμβάνοντας στήριξη από την οικονομική ανάκαμψη, τα δημοσιονομικά μέτρα ως το 2020 που έχουν ψηφιστεί από τη Βουλή και τη δέσμευση των πιστωτών της Ελλάδας και ειδικά του Eurogroup, για περαιτέρω βελτίωση της βιωσιμότητας του χρέους.


Όπως αναφέρει, στην ανακοίνωση της 15ης Ιουνίου το Eurogroup συμφώνησε να διευκολύνει την πρόσβαση της Ελλάδας στις αγορές με τη δημιουργία ενός «μαξιλαριού» ρευστότητας με εκταμιεύσεις δόσεων πάνω από το ποσό που χρειάζεται η ελληνική κυβέρνηση για την εξυπηρέτηση του χρέους και την πληρωμή των καθυστερούμενων οφειλών.


Κατά τη γνώμη του οίκου η στήριξη αυτή αναμένεται να ανοίξει το δρόμο για να επιστρέψει επιτυχημένα η Ελλάδα φέτος στις αγορές κρατικού χρέους.


Επίσης, επισημαίνει ότι το Eurogroup επανέλαβε την πρόθεση του να προσφέρει στην Ελλάδα επιπλέον επιμηκύνσεις δανείων που έχει λάβει από τον EFSF, καθώς και αναστολές πληρωμών τόκων, μετά τη λήξη του προγράμματος. Τα δάνεια αυτά, τα οποία χορηγήθηκαν κατά τη διάρκεια του δεύτερου προγράμματος της Ελλάδας, αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος του ελληνικού χρέους. Ως εκ τούτου, σημειώνει η S&P, τα επιπρόσθετα αυτά μέτρα, μόλις τεθούν σε ισχύ, θα επιμηκύνουν ακόμα περισσότερο το προφίλ του ελληνικού χρέους πάνω από τα 18 χρόνια που είναι σήμερα και θα μειώσουν τις ετήσιες χρηματοδοτικές ανάγκες.


ςςε τζον σινα

Οι πληρωμές για την εξυπηρέτηση του ελληνικού χρέους θα ανέλθουν το 2019 στα 13,5 δισ. ευρώ, στο 7% του ΑΕΠ. Η S&P αναμένει ότι η κυβέρνηση θα εκδώσει χρέος για να εξομαλύνει τις μελλοντικές πληρωμές, συμπεριλαμβανομένων και αυτών του 2019.



κρατικα λαχεια αε

αθερίνα με κρεμμύδια

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html
αθερίνα με κρεμμύδια
αθερίνα με κρεμμύδια
Τζόκερ τζακ ποτ: Αυτό είναι το ιλιγγιώδες ποσό που θα μοιράσει στην κλήρωση της Κυριακής 29 Ιουλίου

Κλήρωση Τζόκερ: Τα εννέα συνεχόμενα τζακ ποτ έχουν... εκτοξεύσει το ποσό που θα μοιράσει το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ στην επόμενη κλήρωσή του.


Τουλάχιστον 4.800.000 ευρώ θα «χαρίσει» στον νικητή ή τους νικητές της πρώτης κατηγορίας την Κυριακή (29/07) το Τζόκερ, μετά και το σημερινό τζακ ποτ (26/7)!




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε σήμερα η κληρωτίδα ήταν οι: 6, 17, 19, 24, 44 και Τζόκερ ο αριθμός 3.

025

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στατιστικά του ΟΠΑΠ με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Μπορείτε να δείτε τους τυχερούς αριθμούς των κληρώσεων μέχρι και τις 22/07/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

tzoker3tzoker3

Διαβάστε επίσης:

Προσοχή! Αν δείτε αυτό το e - mail ενημερώστε ΑΜΕΣΩΣ την Αστυνομία

Καναδάς: Ένοπλη επίθεση στην ελληνική συνοικία του Τορόντο με νεκρούς και τραυματίες (pics+vid)


Τζόκερ Τζάκποτ: Αυτό είναι το ιλιγγιώδες ποσό που θα μοιράσει στην κλήρωση της Κυριακής 29 Ιουλίου
01
Τζόκερ Τζάκποτ: Αυτό είναι το ιλιγγιώδες ποσό που θα μοιράσει στην κλήρωση της Κυριακής 29 Ιουλίου

ναρκωτικο εκσταση
planet of the apes 1968 online subtitrat
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_117.html

φορος υπεραξιας μεριδιων επε

σαρωνίς ξενοδοχείο αγκίστρι
φορος υπεραξιας μεριδιων επε
φορος υπεραξιας μεριδιων επε

Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή το σύνολο των απασχολουμένων, κατά τον Φεβρουάριο του 2018, εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.735.098 άτομα.


Οι άνεργοι ανήλθαν σε 978.072 άτομα ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 3.277.165 άτομα.


Οι απασχολούμενοι αυξήθηκαν κατά 33.636 άτομα σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2017 (αύξηση 0,9%) και μειώθηκαν κατά 14.195 άτομα σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2018 (μείωση 0,4%).


Οι άνεργοι μειώθηκαν κατά 102.296 άτομα σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2017 (μείωση 9,5%) και κατά 2.045 άτομα σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2018 (μείωση 0,2%).


Οι οικονομικά μη ενεργοί, δηλαδή τα άτομα που δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία, αυξήθηκαν κατά 34.469 άτομα σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2017 (αύξηση 1,1%) και κατά 12.740 άτομα σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2018 (αύξηση 0,4%).



καμένα βούρλα ξενοδοχεία
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_64.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_125.html

πρωτοτυπα ανοιξιατικα στεφανια

τσαυ επιδομα μητροτητας
πρωτοτυπα ανοιξιατικα στεφανια
πρωτοτυπα ανοιξιατικα στεφανια

Όπως επισημαίνει η γενική γραμματεία, από την υποχρέωση αυτή εξαιρούνται μόνον οι κατηγορίες υπόχρεων, για τις οποίες έχουν εκδοθεί από το ΣτΕ αποφάσεις αναστολής (δηλαδή, δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί και μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους) και σύμφωνα με το διατακτικό των σχετικών αποφάσεων αναστολής.


Η εξαίρεση ισχύει μέχρι την έκδοση οριστικής απόφασης επί των αιτήσεων ακυρώσεως που έχουν συζητηθεί ενώπιον της Ολομέλειας του ΣτΕ.


Ακόμη, αναφέρεται στην ανακοίνωση, ότι «σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία ελλείψεις ή ανακρίβειες υποβληθείσας δήλωσης περιουσιακής κατάστασης μπορούν να συμπληρωθούν από τον υπόχρεο αυθορμήτως εντός μηνός από την υποβολή της».


Επίσης, η υποβολή της εν λόγω δήλωσης μετά την 30-6-2017 και εντός προθεσμίας 30 ημερών απ΄ αυτήν επισύρει την επιβολή διοικητικού προστίμου.


Τέλος, αναφέρει η γενική γραμματεία, ότι «η μη υποβολή δήλωσης μετά την πάροδο 30 ημερών από την άνω καταληκτική προθεσμία της 30-6-2017 επιφέρει ποινικές κυρώσεις»



ρουντολφ το ελαφακι με λογια
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_138.html
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html

εγκαίνια διώρυγας σουέζ

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_30.html
εγκαίνια διώρυγας σουέζ
εγκαίνια διώρυγας σουέζ

Στον αγιασμό των υδάτων και το περιεχόμενο των μεταμφιέσεων που κυριαρχούν και πάλι στα εορταστικά δρώμενα συνυπάρχουν στοιχεία που ξορκίζουν το κακό, συνθήκες που σηματοδοτούν την αύξηση της διάρκειας της ημέρας και τη μείωση της διάρκειας της νύχτας, αλλά και αναπαραστάσεις παραδοσιακού γάμου.


«Σε αυτό το πλαίσιο, το νέο ξεκίνημα της ανθρωπότητας καταλύει μεν τον παγανισμό και τις αρχές ενός ειδωλολατρικού κόσμου, ωστόσο δίνει ένα άλλο πνευματικό νόημα και περιεχόμενο σε πολλά από αυτά τα στοιχεία που διατηρούνται από την εκκλησία» επισημαίνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο καθηγητής του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Μιχαήλ Τρίτος.


«Η γιορτή των Θεοφανείων και το μήνυμά της ξεπερνούν τις στενές χωροχρονικές συναρτήσεις και αποσκοπούν να εντάξουν τον άνθρωπο στο μεγάλο μυστήριο της σωτηρίας. Είναι τομές μέσα στον ιστορικό χρόνο που τον αγκαλιάζουν και τον κάνουν αιωνιότητα, είναι μεγάλα ορόσημα με μοναδική λυτρωτική σημασία για τον πιστό. Έτσι ο χρόνος για τον άνθρωπο που συμμετέχει στον γιορταστικό κύκλο της Εκκλησίας δεν είναι μια μονότονη ροή ωρών ημερονυκτίων, εβδομάδων, μηνών και ετών, αλλά ενταγμένος στη λυτρωτική διάσταση αυτών των ημερών, του μεταφέρει το μήνυμα της εν Χριστώ αναγεννήσεως» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Τρίτος.


Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι η γιορτή των Θεοφανείων ή Επιφανείων ή Αγίων Φώτων είναι η αρχαιότερη μετά το Πάσχα δεσποτική γιορτή και το θέμα της είναι η βάπτιση του Ιησού Χριστού από τον Ιωάννη τον Πρόδρομο στον Ιορδάνη ποταμό, η φωνή του πατέρα για τον υιό και η κάθοδος του Αγίου Πνεύματος με τη μορφή του περιστεριού.


μοντερνο συνθετο τηλεορασης

«Οι εθνικοί της Αιγύπτου και της Αραβίας γιόρταζαν το χειμερινό ηλιοστάσιο το οποίο κατά τους αρχαίους υπολογισμούς συνέπιπτε με την έκτη Ιανουαρίου και την αρχόμενη - με την αύξηση της ημέρας - νίκη του φωτός κατά του σκότους. Στις αρχές του 3ου αιώνα πρώτοι οι αιρετικοί οπαδοί του Βασιλείου επιχείρησαν την αντικατάσταση της ειδωλολατρικής αυτής γιορτής με τη γιορτή της βαπτίσεως του Χριστού. Λίγο αργότερα η εκκλησία της ανατολής καθόρισε την 6η Ιανουαρίου ως ημέρα γιορτής των Επιφανείων ή Θεοφανείων. Έτσι στην επιφάνεια των ψευδών θεών και αυτοκρατόρων η χριστιανική Εκκλησία αντέταξε την επιφάνεια του αληθινού θεού και βασιλέως Χριστού» τονίζει.



λατινικα γ λυκειου κειμενο 32 συντακτικο
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_10.html

συντομογραφιες πλοιων

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_80.html
συντομογραφιες πλοιων

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ., κληθείς να σχολιάσει περί σεναρίων για ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, αφού αναφέρθηκε σε ορισμένες χώρες που έχουν εκλογές το προσεχές διάστημα, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι «η μόνη χώρα που έχειορίζοντα τριετίας για εκλογές είναι η Ελλάδα».


συντομογραφιες πλοιων

Σε συνομιλία που είχε με τους Έλληνες δημοσιογράφους, στο περιθώριο της διάσκεψης και εν μέσω των διμερών επαφών του, ο πρωθυπουργός μίλησε και για το επενδυτικό ενδιαφέρον των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για την Ελλάδα και στη συνάντηση που είχε με τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ με τον οποίο συζήτησαν τις εξελίξεις για τη δεύτερη αξιολόγηση εν όψει του Eurogroup.


Μέγαρο Μαξίμου


Την ίδια ώρα, που ο Έλληνας πρωθυπουργός "φρενάρει" την κουβέντα περί πρόωρων εκλογών, κυβερνητικές πηγές αναφέρονται στη διαπραγμάτευση και στο κρίσιμο ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τον Γάλλο πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ.


Το μήνυμα που έστειλαν από κοινού οι δύο ηγέτες για την ελληνική οικονομία, μόλις δύο εικοσιστετράωρα πριν από το Eurogroup της Δευτέρας για την δεύτερη αξιολόγηση, ήταν ξεκάθαρο: Είναι επιβεβλημένη η συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο ως το Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου και η λήψη μέτρων για την ελάφρυνση του χρέους ως το τέλος του έτους.


Άλλωστε, ο Έλληνας πρωθυπουργός έπειτα από προσωπική πρόσκληση του Γάλλου Προέδρου συμμετείχε στη διεθνή Διάσκεψη για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, την οποία συνδιοργανώνωσαν τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Γαλλία.


Αναβάθμιση της οικονομικής συνεργασίας με τα Εμιράτα


Με αφορμή τη διάσκεψη, ο κ. Τσίπρας ήρθε στο 'Αμπου Ντάμπι προκειμένου να συζητήσει με τον κ. Ολαντ για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, την δεύτερη αξιολόγηση, αλλά και με τη στόχευση της περαιτέρω αναβάθμισης των σχέσεων της Ελλάδας με τα ΗΑΕ και τις υπόλοιπες χώρες του Περσικού Κόλπου.
Οι προνομιακές σχέσεις που διαθέτει η Γαλλία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι γνωστές. Είναι εξάλλου χαρακτηριστικό ότι ο Πρόεδρος Ολαντ είναι ο μόνος δυτικός ηγέτης που συμμετέχει στο συμβούλιο συνεργασίας ηγετών των χωρών του Κόλπου, ενώ ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη η οικονομική συνεργασία και μέσα από τον τομέα της 'Αμυνας. Πρόκειται για τομέα όπου αναπτύσσεται επενδυτικό ενδιαφέρον, μαζί με το συνολικό ενδιαφέρον που επιδεικνύουν χώρες των ΗΑΕ και άλλες του Κόλπου, προς την Ελλάδα.


Η Αθήνα, κατόπιν της πρόσκλησης Ολάντ προς τον Αλέξη Τσίπρα να έρθει στο 'Αμπου Ντάμπι προκειμένου να συμμετάσχει στη Διάσκεψη, δεν θα άφηνε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να αξιοποιήσει τις καλές σχέσεις της με το Παρίσι, ώστε να ενισχύσει την ελληνική οικονομική συνεργασία με τα Εμιράτα και τις άλλες χώρες του Κόλπου. Στη διμερή επαφή τους, οι κ. κ. Τσίπρα και Ολαντ συζήτησαν για την αναβάθμιση των οικονομικών σχέσεων Ελλάδας με Χώρες του Περσικού Κόλπου.





Μάλιστα στη συνάντηση που είχαν στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας με τον διάδοχο του θρόνου του 'Αμπου Ντάμπι, Σεΐχη Μοχάμεντ Μπιν Ζάγεντ αλ Νάχιαν, συζητήθηκε εκτενώς η ενίσχυση των διμερών, διπλωματικών και οικονομικών σχέσεων Ελλάδας-Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ειδικότερα αναφέρθηκαν στη θετική πορεία των επενδύσεων των Εμιράτων στην Ελλάδα, και στην προοπτική περαιτέρω προώθησης των επενδύσεων, ενόψει και της σύγκλησης της 3ης Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας - ΗΑΕ, τον ερχόμενο Φεβρουάριο, στο Αμπού Ντάμπι. Ενδεικτικό του θετικού κλίματος το γεγονός ότι σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκε η προοπτική ανταλλαγής επισκέψεων σε ανώτατο επίπεδο το επόμενο διάστημα, με την πρώτη επίσκεψη, είτε του πρωθυπουργού στα Εμιράτα, είτε του διαδόχου του 'Αμπου Ντάμπι στην Ελλάδα, να εξετάζεται να πραγματοποιηθεί τον επόμενο Απρίλιο.


Παράλληλα όμως ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων εκπροσωπώντας μια χώρα που διαθέτει στο παγκόσμιο πεδίο του Πολιτισμού το ιστορικό προνόμιο μιας πολιτιστικής κληρονομιάς χιλιάδων χρόνων, αλλά και μιας χώρας με παραδοδιασκά καλές σχέσεις με τις χώρες του Αραβικού Κόσμου, που εκπροσωπεί διαχρονικά τις αρχές της σταθερότητας και της συνεργασίας στη Μ. Ανατολή.



ζώνες πρασίνου
αριθμοί κρατικού λαχείου
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html

φρειζερ τζο

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_120.html
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_88.html
μιλκο διαφημιση 2015
φρειζερ τζο
φρειζερ τζο
Βίντεο - ντοκουμέντο από την εισβολή «Ρουβίκωνα» στο υπουργείο Εσωτερικών (pics)

Βίντεο από την εισβολή μελών του, το πρωί της Τρίτης (13/03) στο υπουργείο Εσωτερικών, έδωσε στη δημοσιότητα ο «Ρουβίκωνας».


ψηφιακες υπηρεσιες οτε

Νωρίτερα, περίπου είκοσι μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας εισέβαλαν στο υπουργείο Εσωτερικών και αφού πέταξαν τρικάκια με τα συνθήματα «δεν θα ζήσουμε σαν δούλοι, δεν θα γεράσουμε επαίτες» και «κάτω τα χέρια από τα βαρέα και ανθυγιεινά», αποχώρησαν.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Σε ανάρτησή του αργότερα σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο «Ρουβίκωνας» καταφέρεται εναντίον των πολιτικών που περιορίζουν τα εργασιακά δικαιώματα.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Τρίπολης - Εικόνες σοκ

Εξοικονομώ κατ’ Οίκον - exoikonomisi. ypen.gr: Είναι οριστικό... Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις!


Βίντεο - ντοκουμέντο από την εισβολή «Ρουβίκωνα» στο υπουργείο Εσωτερικών (pics)
01
Βίντεο - ντοκουμέντο από την εισβολή «Ρουβίκωνα» στο υπουργείο Εσωτερικών (pics)

















α μπλοκερ

α μπλοκερ

Σύμφωνα με την απόφαση, την οποία υπογράφει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, η χορήγηση και αποζημίωση γυαλιών οράσεως γίνεται κατόπιν ιατρικής γνωμάτευσης που έχει εκδοθεί, μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΕΟΠΥΥ, από πιστοποιημένο στο μητρώο του ΕΟΠΥΥ ιατρό-οφθαλμίατρο και κατόπιν ιατρικού ελέγχου από ελεγκτή ιατρό. Ως παράρτημα της γνωμάτευσης, εκδίδεται βεβαίωση, η οποία έχει την περιγραφή «Βεβαίωση Αποζημίωσης», φέρει ως διακριτικό το λογότυπο του ΕΟΠΥΥ, έναν μοναδικό αριθμό (barcode) καθώς και το όνομα, επίθετο και ΑΜΚΑ του δικαιούχου. Επί της βεβαίωσης προσδιορίζεται το προς αποζημίωση δικαιούμενο ποσό, όπως ορίζεται σύμφωνα με τις διατάξεις του ΕΚΠΥ και το οποίο φέρει τη λεκτική περιγραφή «ανώτατο αποζημιούμενο ποσό». Τη βεβαίωση υπογράφει ηλεκτρονικά ο Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υποθέσεων του ΕΟΠΥΥ ή ο νόμιμος αναπληρωτής αυτού, και παραδίδεται στον δικαιούχο περίθαλψης. Στη βεβαίωση προβλέπεται ευδιάκριτο πεδίο υπογραφής του δικαιούχου προκειμένου να το υπογράψει και στη συνέχεια να την καταθέσει σε κατάστημα οπτικών, ώστε να λάβει την παροχή που δικαιούται.


Στη συνέχεια και κατόπιν υποβολής σε μηνιαία βάση από το κατάστημα οπτικών ειδών, των ιατρικών γνωματεύσεων, των ηλεκτρονικών βεβαιώσεων και του τιμολογίου που αντιστοιχεί σε αυτά, το ποσό που αναγράφεται στη βεβαίωση αποζημιώνεται απευθείας από τον Οργανισμό στον πάροχο οπτικών ειδών. Η μηνιαία υποβολή θα κατατίθεται στον ΕΟΠΥΥ μέχρι την 20η ημερολογιακή ημέρα του επόμενου μήνα.


Αναφορικά με την ειδική αγωγή ακολουθείται κατ’ αντιστοιχία η ίδια διαδικασία. Ειδικότερα, για την ειδική αγωγή οι ιατροί που εκδίδουν ηλεκτρονικές γνωματεύσεις είναι παιδίατροι, παιδοψυχίατροι, νευρολόγοι-ψυχίατροι, ψυχίατροι και νευρολόγοι. Η γνωμάτευση δύναται, κατ’ επιλογή του θεράποντος ιατρού, να εκδίδεται είτε ως «πακέτο» ειδικής αγωγής είτε μεμονωμένα ανά πράξη οπότε ανάλογα εκδίδεται και ο αντίστοιχος αριθμός βεβαιώσεων. Στην περίπτωση που από το πλήθος των πράξεων που θα ζητηθούν από το γιατρό υπάρχει υπέρβαση του ανώτατου ορίου αποζημίωσης όπως ορίζεται από τον ΕΚΠΥ, τότε το ποσό της υπέρβασης αφαιρείται αναλογικά από κάθε θεραπευτική πράξη, προκειμένου το συνολικό ποσό να είναι στο ύψος του ανώτατου αποδιδόμενου ορίου δαπάνης.


νεροποντή στην αθήνα

Στην περίπτωση υπέρβασης των ορίων δαπάνης, το υπερβάλλον ποσό αναζητείται από τον ΕΟΠΥΥ από τα καταστήματα οπτικών ειδών και τους παρόχους ειδικής αγωγής αντίστοιχα. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα όρια δαπανών έτους 2018, για τα οπτικά προβλέπεται ποσό 50 εκατ. ευρώ, ενώ για την ειδική αγωγή 80 εκατ. ευρώ.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html

Η ισχύς της παραπάνω απόφασης ξεκινά την 1η Αυγούστου 2018.



α μπλοκερ
jumbo πετ
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_30.html

ανακατασκευες επιπλων

χρονικη αντικατασταση του διακρινω
φθηνο πετρελαιο κινησησ
ανακατασκευες επιπλων
ανακατασκευες επιπλων

«Φτάσαμε γύρω στις 10.30πμ στην παραλία, κολυμπήσαμε και μετά από 15′ επιστρέψαμε στη βάρκα μας και ξαφνικά είδαμε τα βράχια να πέφτουν ενώ είμαστε σε μια απόσταση περίπου στα 20 μέτρα», λέει στο imerazante.gr ο Αυστραλο-Κύπριος Χαράλαμπος Ευριπίδης, που βρίσκεται στη Ζάκυνθο για διακοπές.

«Πριν το συνειδητοποιήσουμε έπεσε και δεύτερο τμήμα βράχων και το κύμα που δημιουργήθηκε μας αναποδογύρισε τη βάρκα. Πέσαμε στο νερό, ενώ δίπλα μας είδαμε άλλη μια βάρκα που ήταν κυριολεκτικά στον αέρα, να σκάει πάνω στη δικιά μας. Σε αυτή ήταν η οικογένεια των 4 Τσέχων με τη γυναίκα να είναι αιμόφυρτη και να ζητούν βοήθεια. Τους πήραμε μαζί μας στο πόρτο Βρόμη και από εκεί πήγαμε όλοι στο νοσοκομείο. Είμαστε τυχεροί στην ατυχία μας», πρόσθεσε ο ίδιος.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html




https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_40.html

χρυση ευκαιρια αγορα σπιτιου πειραιας

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html
https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html
χρυση ευκαιρια αγορα σπιτιου πειραιας

«Επιθυμούμε τη δικαιοσύνη εδώ και όλη η αλήθεια θα αποκαλυφθεί», δήλωσε ο Ερντογάν σε ομιλία του κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης στην Κωνσταντινούπολη.


Ο Ερντογάν πρόσθεσε ότι θα κάνει όλες τις απαραίτητες δηλώσεις για την υπόθεση Κασόγκι σε συνεδρίαση με μέλη του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) στο κοινοβούλιο την Τρίτη.


«Θα κάνω τη δήλωσή μου για την υπόθεση την Τρίτη στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας», είπε ο Ερντογάν, μια μέρα μετά την παραδοχή για πρώτη φορά από τη Σαουδική Αραβία ότι ο Κασόγκι σκοτώθηκε μέσα στο προξενείο του βασιλείου στην Κωνσταντινούπολη στις 2 Οκτωβρίου.


Το Ριάντ διαβεβαίωνε μέχρι τότε ότι ο Κασόγκι έφυγε ζωντανός από το προξενείο.


Οι τουρκικές Αρχές εκτιμούν ότι οι 15 Σαουδάραβες που μετέβησαν στην Κωνσταντινούπολη στις 2 Οκτωβρίου με δύο αεροσκάφη έχουν σχέση με τον θάνατο του Κασόγκι.




χρυση ευκαιρια αγορα σπιτιου πειραιας
γιωργος δασκαλος συνεντευξη
αντιγραφα κοσμηματων

αγοραστος χαλανδρι

αγοραστος χαλανδρι

Η κυβέρνηση της πολιτείας Βερακρούζ, στην οποία ανήκει η πόλη Αλβαράντο, επικαλέστηκε το γεγονός ότι μόλις 30 από τους 130 αστυνομικούς της πόλης είχαν λάβει πιστοποίηση ότι μπορούν να συμμετέχουν στο αστυνομικό σώμα.


έκλειψη σελήνης στο ζυγό 2015

αγοραστος χαλανδρι

Ο δήμαρχος της πόλης όμως, αμφισβήτησε την απόφαση αυτή, λέγοντας ότι οι περισσότεροι αστυνομικοί είναι νέες προσλήψεις και δεν έχουν αρχίσει ακόμα την εκπαίδευσή τους στην αστυνομική ακαδημία. Αποκάλεσε την απόφαση αυτή «πολιτική βεντέτα» και την απέδωσε στις επερχόμενες εθνικών και πολιτειακών εκλογών την 1 Ιουλίου.


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_139.html

Ως συμβολική ένδειξη διαμαρτυρίας, ο δήμαρχος Bogar Ruiz Rosas μοίρασε σφεντόνες και μικρές πέτρες στους αστυνομικούς της περιοχής.



An entire police force in Veracruz, #Mexico had their guns taken and replaced with slingshots. https://t.co/LuOXnv0jZM pic.twitter.com/x34E5j8ToP


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_105.html
— Steve Fisher (@Stevelfisher) 26 Ιουνίου 2018


ειδη αποδοχων για βεβαιωσεισ ελευθερων επαγγελματιων

μια τρελη οικογενεια star web tv

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_81.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_58.html
χ.α παπαελληνας

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νοτιά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, βαθμιαία σε νότιους τοπικά στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Στα υπόλοιπα ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 έως 5 και βαθμιαία 6 με 7 μποφόρ.


βιλα με πισινα πελοποννησος

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


μια τρελη οικογενεια star web tv

Αττική


καιρός: λίγες νεφώσεις που σταδιακά από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν και τη νύχτα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 που σταδιακά από το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα.
Θερμοκρασία: από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες και τη νύχτα χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης από το βράδυ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 08 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σταδιακά από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν και από το βράδυ, στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, θα εκδηλωθούν τοπικά ισχυρές καταιγίδες και πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά (πάνω από τα 300 μέτρα) και αργά τη νύχτα πιθανώς τοπικά στα πεδινά της δυτικής Μακεδονίας.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία από το μεσημέρι 4 με 6, στα ανατολικά τοπικά 7 και πιθανώς τη νύχτα έως 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 03 έως 09 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Σταδιακά, από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες καθώς και πυκνές χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της ηπείρου και της Στερεάς. Αργά τη νύχτα πυκνές χιονοπτώσεις πιθανώς και σε πεδινές περιοχές της Ηπείρου.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 στρεφόμενοι βαθμιαία σε νότιους νοτιοανατολικούς 4 με 6 και από το βράδυ 5 με 7 και στο Ιόνιο 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.




μια τρελη οικογενεια star web tv

Saturday, March 30, 2019

βρεχει κεφτεδες 1 τορρεντ

αγορα ρεστοραν χιλτον
βρεχει κεφτεδες 1 τορρεντ
βρεχει κεφτεδες 1 τορρεντ

Σε συνέντευξή του στο «Βήμα» ο Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας τονίζει πως στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας όπου η δομή είναι καθετοποιημένη υπάρχουν απόψεις διαμετρικά αντίθετες. «Υπάρχει μία θέση και η εντολή που την ακολουθεί. Οι διαμετρικά αντίθετες απόψεις της πολιτικής ηγεσίας συνιστούν τεράστιο κίνδυνο. Φαντάζεστε, σε ενδεχόμενο θερμού επεισοδίου, τη στιγμή της κρίσης, να υπάρξουν δύο διαφορετικές εκτιμήσεις και άρα δύο διαφορετικές εντολές;» διερωτάται ο κ. Κικίλιας προσθέτοντας πως ο κ. Καμμένος έχει πει ότι στηρίζει απολύτως τον ΥΠΕΞ κ. Κοτζιά, που διαπραγματεύεται ονομασία με τον όρο Μακεδονία. «Την ίδια στιγμή δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν θα δεχτεί τον όρο Μακεδονία».


Παράλληλα όμως τονίζει ότι θα πάει μέχρι τέλους με τον κ. Τσίπρα και αγκαζέ με τους συντρόφους των «53», όπως οι κ. Τσακαλώτος-Αχτσιόγλου, οι οποίοι είναι αναφανδόν υπέρ της ξεκάθαρης χρήσης του Μακεδονία. «Τι σχέση έχει η ΝΔ με αυτήν την αλλοπρόσαλλη, οπορτουνιστική και τυχοδιωκτική πολιτική συμπεριφορά; O κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο έβαλαν τη χώρα σε μεγάλες περιπέτειες, γιατί χρησιμοποίησαν τα εθνικά θέματα προκειμένου να πλήξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Ο ελληνικός λαός δεν τους συγχωρεί ότι έβαλαν τα κόμματά τους πάνω από την χώρα», δηλώνει χαρακτηριστικά.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_134.html

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_142.html

Κριτική στην κυβέρνηση ασκεί και για τους χειρισμούς της στο θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από την Τουρκία λέγοντας πως η Νέα Δημοκρατία αντιμετώπισε τη σύλληψη των δύο στρατιωτικών, τηρώντας σοβαρή, υπεύθυνη και εθνική στάση. «Από τη στιγμή που το πρόβλημα δεν λύθηκε εντός του πρώτου κρίσιμου 24ώρου, η κυβέρνηση θα έπρεπε να γνωρίζει ότι μπαίνουμε σε μια επίπονη διαδικασία. Έξι ημέρες μετά το περιστατικό αποφάσισε ο κ. Τσίπρας να συγκαλέσει κυβερνητικό συμβούλιο και δειλά να «διεθνοποιήσει» το θέμα. Θα έπρεπε να γίνει αμέσως παράσταση στην αναπληρώτρια γραμματέα του ΝΑΤΟ κ. Γκοτμέλερ - που βρισκόταν στη χώρα μας ακριβώς τις ημέρες που έγινε το συμβάν και συνομιλούσε με την κυβέρνηση για άλλα θέματα - να μεταβεί αμέσως ο Ακόλουθος Αμύνης από την 'Αγκυρα στην Αδριανούπολη, - προκειμένου να παρέμβει. Επιπλέον να διοριστούν οι καλύτεροι δικηγόροι προκειμένου να εκπροσωπήσουν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς μας. Τώρα, δυστυχώς, κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας μιας χώρας, με δυσδιάκριτο τον διαχωρισμό δικαστικής, νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας» τονίζει.



δημοσκοπησεις ζουγκλας

ποσο εχει ενασ παπαγαλοσ

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html
ποσο εχει ενασ παπαγαλοσ
ποσο εχει ενασ παπαγαλοσ

Όπως είπε ο κ. Κουμουτσάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, οι αποκαλύψεις του κ. Γκάλμπρεϊθ «πρέπει να αποτελέσουν αντικείμενο μεγάλης, σοβαρής και υπεύθυνης δημόσιας συζήτησης στην οποία η κυβέρνηση πρέπει να έρθει απολογούμενη και να δώσει εξηγήσεις».


αρχη εγκυμοσυνης και πυρετος

«Η σιωπή είναι συνενοχή και παραδοχή ενοχής. Αυτή η σκοτεινή περίοδος πρέπει να βγει στο φως» πρόσθεσε.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_99.html

«Η αίτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής παίρνει πλέον νέο περιεχόμενο μετά τις αποκαλύψεις και γίνεται πολιτικά ακόμη πιο επιτακτική. Αυτή η σκοτεινή περίοδος πρέπει να βγει πλήρως στο φως. Παίχτηκε το μέλλον της χώρας και των Ελλήνων αυτή την περίοδο και αποτέλεσμα της είναι η φτωχοποίηση των Ελλήνων» τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.



ποιοι γιορταζουν στις 26 δεκεμβριου

σχεδια για πριγκιπισσες

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_73.html
σχεδια για πριγκιπισσες

Η επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν για τα στελέχη της ΕΛΑΣ, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όχι γιατί δεν υπήρχαν αρκετές δυνάμεις έξω από τα γραφεία του κυβερνώντες κόμματος στην Κουμουνδούρου αλλά για το εάν οι δυνάμεις αυτές αντέδρασαν όπως είχαν διαταχθεί και όπως θα έπρεπε, για να συλληφθούν τα άτομα, που μέρα μεσημέρι, με θράσος και υπερβολική άνεση, ντύθηκαν μασκαράδες και έφτασαν μέχρι την πόρτα των γραφείων.


σχεδια για πριγκιπισσες

Στην περιοχή υπήρχαν και ομάδες ΔΙΑΣ και εποχούμενες περιπολίες της ασφαλείας με αστυνομικούς με πολιτικά. Μάλιστα, το πρωί, στην αποτίμηση της κατάστασης που έγινε, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής ζήτησε να μάθει με λεπτομέρεια δευτερολέπτου, πως λειτούργησαν οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή και αν εκτέλεσαν κατά γράμμα τις εντολές που είχαν.


Για να είναι πιο εύκολο για τους αστυνομικούς να καταδιώξουν τα άτομα σε περίπτωση καταδρομικής επίθεσης είχε προβλεφθεί η παρουσία μηχανών και όχι διμοιρίας που δεν θα μπορούσε να κυνηγήσει στους δράστες.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_99.html

Σε συσκέψεις πάντως που έγιναν σήμερα στη Κατεχάκη έγινε σαφές ότι το "κλειδί" και για να μπει τέλος στη δράση των μπαχαλάκιδων αλλά και στη δράση των νεαρών που καταστρέφουν τα ακυρότητα μηχανήματα, είναι να ενεργοποιηθεί το "δίκτυο πληροφοριών" ώστε "αυτιά" και " μάτια" να δίνουν τις κατάλληλες εκείνες πληροφορίες που θα μπορέσουν να οδηγήσουν την έρευνα σε σωστά μονοπάτια και σε δικογραφίες που δεν θα καταπέσουν στα δικαστήρια.



ωραριο καταστηματων παραμονη χριστουγεννων 2014 θεσσαλονικη
που θα βρω toms στην αθηνα

αρβυλα κυνηγιου φθηνα

κορτιζολη συνεπειες
αρβυλα κυνηγιου φθηνα
Πανελλήνιες 2018: Πώς θα επηρεάσει η αύξηση του αριθμού των εισακτέων τις βάσεις εισαγωγής

Πανελλήνιες 2018: Στους 74.692 θα ανέλθει ο συνολικός αριθμός εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και σύμφωνα με τα στοιχεία, τα τμήματα Πληροφορικής, Γεωπονίας και Ψυχολογίας είναι εκείνα που, σημειώνουν τις μεγαλύτερες αυξήσεις στον αριθμό θέσεων.


Οι μεγαλύτερες αυξήσεις




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ειδικότερα, από τα τμήματα των πανεπιστημίων, τη μεγαλύτερη αύξηση αριθμού εισακτέων σημειώνουν τα τμήματα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (ΦΠΨ) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (αύξηση κατά 35, από 280 σε 315) και του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (αύξηση κατά 34, από 270 σε 304). Ακολουθεί το τμήμα Γεωπονίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, με αυξημένο κατά 30 τον αριθμό εισακτέων (240 πέρυσι, 270 φέτος). Μεγάλη είναι η αύξηση του αριθμού εισακτέων, κατά 29 θέσεις στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και στο τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (230 πέρυσι, 259 φέτος).


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_36.html

Ακόμη, 28 θέσεις περισσότερες σε σχέση με πέρυσι θα έχουν το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (225 πέρυσι, 253 φέτος) και το τμήμα Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου (220 πέρυσι, 248 φέτος).

Σημειώνεται ότι γενναία είναι η αύξηση και στις νομικές σχολές, αφού αυξάνεται ο αριθμός θέσεων κατά 27 στη σχολή της Κομοτηνής (450 πέρυσι, 477 φέτος), κατά 25 στης Αθήνας (410 πέρυσι, 435 φέτος) και 21 στης Θεσσαλονίκης (350 πέρυσι, 371 φέτος).

Όσον αφορά στα τμήματα των ΤΕΙ, τη μεγαλύτερη αύξηση σε αριθμό θέσεων εισακτέων σημειώνουν τα τμήματα Τεχνολόγων Γεωπόνων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και Μηχανικών Αυτοματισμού ΤΕ του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, με αύξηση 31 θέσεων (από 250 που είχαν πέρυσι, σε 281).

Ακολουθούν τα τμήματα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ και Τεχνολόγων Γεωπόνων του ΤΕΙ Θεσσαλίας και το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων-Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, με αύξηση 30 θέσεων (από 240, σε 270 θέσεις). Μεγάλη είναι η αύξηση --κατά 28 θέσεις-- και στα τμήματα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και των Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ του ΤΕΙ Ηπείρου (από 220 θέσεις πέρυσι, σε 248 φέτος).

Πάντως, στις σχολές Ιατρικής, αν και πέρυσι είχε ανακοινωθεί η μείωση του αριθμού εισακτέων, φέτος παραμένει αμετάβλητος.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2018

Περισσότεροι εισακτέοι, ηπιότερος ανταγωνισμός

Το πρώτο επακόλουθο που μπορεί να έχει η αύξηση του αριθμού των εισακτέων είναι η αύξηση των πιθανοτήτων των υποψηφίων να εισαχθούν σε κάποιο τμήμα ή σε κάποια σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Όπως επεσήμαναν αναλυτές στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η αύξηση είναι λελογισμένη, αλλά σίγουρα όχι αμελητέα και αναμένεται να κάνει ευκολότερη την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι όλες αυξήσεις έγιναν σε τμήματα που ανταποκρίνονται σε ανάγκες της αγοράς.

«Η αύξηση του αριθμού δεν είναι αμελητέα, αφού ξεπερνά το 5%, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι ηπιότερος φέτος ο ανταγωνισμός μεταξύ των υποψηφίων για την εισαγωγή τους σε κάποια τμήματα και γενικότερα, θα είναι ευκολότερη η πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση», σχολίασε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος Χατζητέγας, εκπαιδευτικός αναλυτής.

Κατά συνέπεια, σύμφωνα με τον κ. Χατζητέγα, οι βάσεις των περιφερειακών τμημάτων θα παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα και θεωρείται πιθανότερη η πτώση των βάσεων των τμημάτων του 2ου και του 4ου πεδίου, δηλαδή των Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών και των Επιστημών Οικονομίας και Πληροφορικής.

Όσον αφορά στα παιδαγωγικά τμήματα, πάντως, λόγω της κατάργησης του πεδίου των Παιδαγωγικών Επιστημών, αναμένεται αύξηση της ζήτησης και άρα, άνοδος και των βάσεων.

Αναφορικά με τις περιζήτητες σχολές, ο κ. Χατζητέγας ανέφερε ότι «δεν επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις για μείωση του αριθμού εισακτέων στα κεντρικά ΑΕΙ και έτσι, δεν μεταβάλλεται το τοπίο».

Εξάλλου, η αύξηση των θέσεων σε ορισμένες σχολές εγείρει το ερώτημα του κατά πόσον αυτή είναι χρήσιμη. «Αν και λελογισμένη η αύξηση του αριθμού εισακτέων, σε ορισμένα τμήματα η προσθήκη δέκα ή δεκαπέντε θέσεων δεν ικανοποιεί ουσιαστικά ούτε τους μαθητές, ούτε την αγορά εργασίας», σχολίασε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τη μεριά του ο Στράτος Στρατηγάκης, επίσης εκπαιδευτικός αναλυτής. «Για παράδειγμα, όταν έχουμε λίγους νοσηλευτές και πάρα πολλούς γιατρούς, θα έπρεπε να αυξηθούν δραστικά οι θέσεις στους νοσηλευτές και να μειωθούν εκείνες των γιατρών», συμπληρώνει.

Για τον κ. Στρατηγάκη, οι θέσεις στις Γεωπονικές σχολές είναι «πλασματικές» και «δεν θα λειτουργήσουν», αφού πολύ λίγοι είναι εκείνοι που επιλέγουν και εν τέλει παρακολουθούν τις σχολές αυτές, ενώ για τις σχολές ΦΠΨ, τονίζει ότι «οι αυξήσεις γίνονται γιατί είναι θεωρητικές και άρα φτηνές οι σπουδές». «Στις σχολές των Ηλεκτρολόγων, έπρεπε να γίνουν αυξήσεις, για να μη μένουμε ουραγοί στα θέματα της Τεχνολογίας και των εξελίξεων και φαίνεται λογική η αύξηση των θέσεων», συμπλήρωσε.

Το σημαντικό, ωστόσο, για τον κ. Στρατηγάκη είναι να απαντηθεί το ερώτημα «πού θα βάλουν τους φοιτητές τα ΑΕΙ;», αφού ήδη υπάρχουν διαμαρτυρίες από πλευράς πρυτάνεων, ότι ο αριθμός των φοιτητών σε αρκετά τμήματα είναι μεγαλύτερος από όσο μπορούν να αντέξουν τα αμφιθέατρα.



αρβυλα κυνηγιου φθηνα
μεταφορα βουλγαρια ελλαδα
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_2.html

σαν βγεισ στον πηγαιμό για την ιθάκη καβαφησ

δεσποινα τσουλφα
σαν βγεισ στον πηγαιμό για την ιθάκη καβαφησ

Η Δαμασκός έστειλε στα Ηνωμένα Έθνη μια επιστολή στην οποία, σύμφωνα με το πρακτορείο SANA διαβεβαιώνει «ότι η Συρία δεν έκανε, ούτε πρόκειται να κάνει χρήση τοξικών αερίων ενάντια στο λαό της επειδή δεν διαθέτει τέτοια».


Σύμφωνα με την Επιτροπή Έρευνας του ΟΗΕ για τη Συρία, κυβερνητικό αεροσκάφος έριξε σαρίν στην πόλη Χαν Σεϊχούν που βρίσκεται στην επαρχία Ιντλίμπ. 80 άμαχοι είχαν σκοτωθεί η πλειονότητα των οποίων ήταν γυναίκες και παιδιά.


640x640


βαψιμο πλακακια κουζινας

Πηγή: Reuters/File


Τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην πόλη αυτή είχε διαπιστωθεί ότι περιείχαν ένα άοσμο νευροτοξικό παράγοντα. Όμως στο πόρισμα αυτό, στο οποίο κατέληξε διερευνητική αποστολή του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων (OAXO), δεν αναφερόταν ποια πλευρά ήταν υπεύθυνη.



Η Δαμασκός έχει υποστηρίξει ότι οι επιθέσεις στο Χαν Σεϊχούν έπληξαν μια αποθήκη όπλων που ανήκει στις δυνάμεις των ανταρτών, ισχυρισμό τον οποίο απέρριψαν οι ερευνητές του ΟΗΕ.



σαν βγεισ στον πηγαιμό για την ιθάκη καβαφησ
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_5.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_118.html

xtribal

Σύμφωνα με το evros-news.gr, o Τούρκος δημοσιογράφος είναι κορυφαίο στέλεχος της τουρκικής εφημερίδας Yeni Yasam, και παραδόθηκε στις ελληνικές Aρχές, στην περιοχή των Φερών λίγο μετά τη γιορτή των Θεοφανείων. Στους αστυνομικούς είπε πως διώκεται από το καθεστώς Ερντογάν, έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 8 χρόνων και ζήτησε πολιτικό άσυλο στην χώρα μας αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.


Για την περίπτωσή του ενδιαφέρθηκε μάλιστα άμεσα και η Διεθνής Ένωση Δημοσιογράφων, που ήρθε σε επικοινωνία με τις ελληνικές Αρχές, προκειμένου να βοηθήσει στις γραφειοκρατικές διαδικασίες, οι οποίες ακολουθούνται σε τέτοιες περιπτώσεις. Λίγες μέρες μετά την είσοδό του στην Ελλάδα, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Φυλακίου Ορεστιάδας, όπου και υπέβαλε αίτηση χορήγησης πολιτικού ασύλου.


δυναται κλιση αρχαια

Η περίπτωσή του κρατήθηκε μυστική όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να κερδίσει χρόνο. Τον ανέλαβε δικηγόρος της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος και κατάφερε να διεκπεραιώσει γρήγορα και αποτελεσματικά όλες τις απαραίτητες διαδικασίες. Αφού υποβλήθηκε η αίτηση χορήγησης ασύλου, ο Τούρκος δημοσιογράφος έμεινε ελεύθερος και έφυγε από τον Έβρο.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html

Άγνωστο παραμένει εάν παραμένει στην Ελλάδα ή μετέβη σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.


xtribal


xtribal
πολο βιντεο
https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_17.html

αντζελα γκερεκου συνεντευξη

ισπανος ζωγραφος του 17ου αιωνα
δαιμονες 2013 καστ
αντζελα γκερεκου συνεντευξη
ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ: Αστραφτερό fashion show στο Rubirosa!

Με φόντο τη θάλασσα και με τη βροχή να δημιουργεί μια υποβλητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το μεγάλο fashion show που διοργάνωσε το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στο Rubirosa Seaside Delight (Λουτρά Αλίμου) το Σάββατο 30 Ιουνίου σε συνεργασία με τον αγαπημένο σχεδιαστή μόδας των celebrities Δημήτρη Στρέπκο (Celebrity Skin).


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_110.html

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_150.html

Το μενού περιλάμβανε εντυπωσιακά ρούχα, minimal μακιγιάζ και κομμώσεις στα μοντέλα, δυνατή μουσική και πολύ κέφι.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τα βλέμματα τράβηξαν τα μοντέλα που «φόρεσαν» το body painting με θέμα «Candy Bodies» που δημιούργησαν η Μίνα Παπαδοπούλου και η Σοφία Γκουρογιάννη και μοίρασαν γλειφιτζούρια και καραμέλες στον κόσμο που κατέκλυσε το Rubirosa.

Όλοι οι κορυφαίοι συνεργάτες της Σχολής Ομορφιάς του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ήταν εκεί: ο κορυφαίος beauty artist Αχιλλέας Χαρίτος, η μοναδική nail artist των stars Τέτα Καμπουρέλη και o «Celebrity Skin» Δημήτρης Στρέπκος.

Από το μεγάλο πάρτυ του ΟΜΗΡΟΥ δεν θα μπορούσε να λείπει ο πιο ταλαντούχος έλληνας Σεφ, Άκης Πετρετζίκης ο οποίος παραδίδει μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων Μαγειρικής στους Αρχιμάγειρες-ΣΕΦ της σχολής Τουρισμού-Επισιτισμού του ΙΕΚ.

Την παράσταση έκλεψε η αστραφτερή Τέτα Καμπουρέλη που έκανε φινάλε στην πασαρέλα φορώντας ένα «total black dress» του Δημήτρη Στρέπκου, συνοδευόμενη από τον ίδιο τον σχεδιαστή στο catwalk.

Το πάρτυ συνεχίστηκε με πολύ καλή διάθεση, εντυπωσιακά βεγγαλικά, δυνατή μουσική, tails και ξέφρενο χορό. Φίλοι, στελέχη και συνεργάτες του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και του Aegean College, καθώς και πλήθος θαμώνων ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και έδωσαν ραντεβού για το νέο Ακαδημαϊκό Έτος.

Δείτε φωτογραφίες από τη λαμπερή εκδήλωση!



αντζελα γκερεκου συνεντευξη

οικόπεδα προς πώληση στη λεμεσό

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html
πολυτελη ξενοδοχεια στα χανια

Περιλαμβάνονται επίσης 10 εκατομμύρια ανιθαγενείς, που έχουν στερηθεί τη δυνατότητα να έχουν ιθαγένεια και πρόσβαση σε βασικά δικαιώματα όπως η εκπαίδευση, η ιατρική φροντίδα, η εργασία και η ελευθερία μετακίνησης.


Σε έναν κόσμο, όπου κάθε λεπτό 20 άνθρωποι αναγκάζονται να εκτοπιστούν, ως συνέπεια συρράξεων ή διώξεων


κοστουμι τινκερμπελ

55% των προσφύγων παγκοσμίως προέρχονται από τρεις χώρες:



  • ΣΥΡΙΑ 5,5 εκατομμύρια

  • ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ 2,7 εκατομμύρια

  • ΝΟΤΙΟ ΣΟΥΔΑΝ 1,4 εκατομμύρια


28.300 άνθρωποι καθημερινά αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις εστίες τους εξαιτίας των συγκρούσεων και των διώξεων


19504182


Το γράφημα αποτυπώνει στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τις ροές των μεταναστών / ΑΠΕ - ΜΠΕ / Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δημ. Φραγκουλιώτης


Πώς συγκεντρώνονται στοιχεία


Οι στατιστικολόγοι της Ύπατης Αρμοστείας στον Τομέα Πληροφοριών Πεδίου και Συντονισμού εργάζονται συνεχώς καταγράφοντας τον αριθμό των ανθρώπων που αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις εστίες τους, έτσι ώστε όταν ξεσπάσει μία μεγάλη κρίση εκτοπισμού, να είναι σε θέση να υπολογίσουν πόσοι άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια, πόση βοήθεια χρειάζονται και πόσο προσωπικό θα πρέπει να διατεθεί.


Αυτά τα δεδομένα δημοσιεύονται κάθε χρόνο στις εκθέσεις μας με τίτλο Παγκόσμιες Τάσεις (Global Trends) και Παγκόσμια Έκκληση (Global Appeal).




οικόπεδα προς πώληση στη λεμεσό
οικόπεδα προς πώληση στη λεμεσό
https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_71.html

τρυφων πιτες κατερινη

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_45.html

Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του πρωθυπουργού για το συλλαλητήριο για το ονοματολογικό λέγοντας: «Από την Εύβοια που περιοδεύω, άκουσα τον κ. Τσίπρα να αποκαλεί ετερόκλητο όχλο τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που διαδηλώνουν για τους απαράδεκτους χειρισμούς του στο Σκοπιανό. Αντιλαμβάνομαι τον πανικό του, όπως και τους λόγους που τον οδηγούν σε μια εμφανή προσπάθεια χειραγώγησης ακόμη και της Δικαιοσύνης στην υπόθεση της Novartis».


Ακολούθως επανέλαβε την θέση του για την υπόθεση της Novartis:



Και επειδή παριστάνει ότι δεν άκουσε τις θέσεις μου θα τις επαναλάβω για να μην έχει την παραμικρή απορία. Η Νέα Δημοκρατία και εγώ προσωπικά είπαμε από την πρώτη στιγμή όλα στο φως. Αλλά χωρίς κουκούλες. Είναι αδιανόητο να γνωρίζει η κυβέρνηση ποιοι είναι οι κουκουλοφόροι που σπιλώνουν στοχευμένα ακόμη και πρώην πρωθυπουργούς και να αρνείται ο κ. Τσίπρας να καταθέσουν επώνυμα στη Βουλή τους ισχυρισμούς τους. Το κράτος δικαίου βάλλεται βάναυσα από τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα. Οι πολίτες απαιτούν διαφάνεια.


Και κάτι τελευταίο: Ο κ. Τσίπρας ζημίωσε τους πολίτες με 100 δισ. ευρώ και θα πληρώνουμε για πολλά ακόμη χρόνια τις αυταπάτες του. Δεν θα του επιτρέψω να παριστάνει τον τιμητή της κάθαρσης όταν εκείνος ήταν που έδινε μάχες για να μην μειωθεί η φαρμακευτική δαπάνη.


γυναικεια ενδυματα ηρακλειο κρητης


Το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη:



Το Κράτος Δικαίου βάλλεται βάναυσα από τις μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης του κ. Τσίπρα. Δεν θα του επιτρέψω να παριστάνει τον τιμητή της κάθαρσης, όταν εκείνος ήταν που έδινε μάχες για να μην μειωθεί η φαρμακευτική δαπάνη. https://t.co/nrlWsEvZQq pic.twitter.com/TwBnYOZAI5

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 12 Φεβρουαρίου 2018


τρυφων πιτες κατερινη
τρυφων πιτες κατερινη
καλουπια σιλικονης για φιμο
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html

προδοσια παρασταση

μεταχειρισμενα κεντρικη μακεδονια
βάλια σκούρα
προδοσια παρασταση

Η Σαρλί Λαγκάρντ από το Κεμπέκ αγόρασε ένα «ξυστό» μαζί με ένα μπουκάλι σαμπάνια για να γιορτάσει τα 18α γενέθλιά της στις 14 Μαρτίου.


Κέρδισε και είχε την εξής επιλογή: είτε να εισπράξει εφ΄άπαξ όλο το ποσό, που ανερχόταν σε 780.000 δολάρια (περίπου 629.000 ευρώ), είτε να λαμβάνει εφ’ όρου ζωής 1.000 δολάρια την εβδομάδα.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_20.html

Αφού συμβουλεύτηκε έναν οικονομικό σύμβουλο, η νεαρή νικήτρια προτίμησε το ισόβιο εβδομαδιαίο εισόδημα γιατί δεν θα φορολογείται.


«Είναι αφορολόγητο επομένως είναι αντίστοιχο με έναν μισθό μεγαλύτερο των 100.000 δολαρίων ετησίως. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό ξεκίνημα για τη ζωή της νεαρής αυτής κυρίας», δήλωσε στο Canadian Press ο Πατρίς Λαβουά, ένας εκπρόσωπος της εταιρείας λοταρίας.



Le sourire d'une fille qui s'achète un 1er billet de loterie le jour de ses 18 ans et gagne 1000$ par semaine à vie, ça ressemble à ça! Bravo Charlie! Et on te souhaite de réaliser ton rêve : une carrière à @NatGeo #nosgagnants #gagnantavie pic.twitter.com/X17IaspsSz

— Patrice Lavoie (@PatriceLavoie) 26 Μαρτίου 2018


προδοσια παρασταση
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_12.html

παντελιδης η καρδια

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_73.html

Ο Νέιτ κινείται με ταχύτητα 31 χιλιομέτρων την ώρα και συνοδεύεται από ανέμους ταχύτητας 140 χιλιομέτρων την ώρα, κατά μέσο όρο. Σύμφωνα με το NHC, ενδέχεται να προκαλέσει πλημμύρες, με το ύψος του νερού σε ορισμένες περιοχές να φθάσει και τα 3,7 μέτρα.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_17.html

θεατρικα εργα για χριστουγεννα

Ο Νέιτ, που προστίθεται σε μια σειρά κυκλώνων που έχουν πλήξει τις ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα, άφησε ήδη πίσω του 31 νεκρούς στην Κεντρική Αμερική, προκαλώντας εκτεταμένες πλημμύρες και ζημιές κατά το πέρασμά του.


Οι αρχές στη Νέα Ορλεάνη, την οποία ισοπέδωσε ο κυκλώνας Κατρίνα το 2005, προκαλώντας τον θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων, αλλά και σε άλλες πόλεις του Κόλπου του Μεξικού βρίσκονται σε επαγρύπνηση και λαμβάνουν μέτρα προφύλαξης.


παντελιδης η καρδια

STORM 2


(REUTERS/Jonathan Bachman)


Το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας τέθκη σε ισχύ από τις 18.00 του Σαββάτου τοπική ώρα (01.00 Κυριακή ώρα Ελλάδας) στη Νέα Ορλεάνη και οι κάτοικοι σε ορισμένες περιοχές έχουν ήδη κληθεί να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους.



«Η χειρότερη απειλή δεν είναι απαραίτητα η βροχή, αλλά οι θυελλώδεις άνεμοι και τα κύματα» επισήμανε ο δήμαρχος της πόλης, Μιτς Λαντριέ.



Την ίδια ώρα, μεγάλα λιμάνια κατά μήκος των κεντρικών αμερικανικών ακτών του Κόλπου έκλεισαν από το Σάββατο ενόψει του Νέιτ.


Η αμερικανική ακτοφυλακή διέταξε τη διακοπή κάθε δραστηριότητας και αναστολή της κυκλοφορίας αρχής γενομένης από τις 8 το πρωί τοπική ώρα για τη Νέα Ορλεάνη και σε πόλεις στο Μισισίπι, την Αλαμπάμα και τη Φλόριντα.




παντελιδης η καρδια
δρχ σε ευρώ

φτιαχνω παπρικα

φτιαχνω παπρικα

Όπως σημειώνεται την ίδια ώρα στον ιστότοπο του πρωθυπουργού, τα τρία τελευταία χρόνια, μέσω των Ενεργητικών Πολιτικών Απασχόλησης, έχουν ωφεληθεί 220.000 άνεργοι, ενώ έχουν δαπανηθεί 1,1 δισ. ευρώ και έχουν ήδη ανακοινωθεί 11 νέα προγράμματα που απευθύνονται σε 88.500 ωφελούμενους, συνολικού προϋπολογισμού 632.500.000 ευρώ.


«Καταφέραμε να μειώσουμε την ανεργία καρά κατά 8 μονάδες, από το 26% στο 18,6% και σταθερά μειώνεται κατά 2% κάθε χρόνο. Στο ίδιο διάστημα αυξήσαμε την απασχόληση κατά 376.766 σταθερές θέσεις» αναφέρεται χαρακτηριστικά.


Στο δημοσίευμα εξηγεί η κυβέρνηση πως, η συνολική αναβάθμιση τόσο του ΟΑΕΔ όσο και του ΣΕΠΕ συμβάλλουν στη στοχευμένη και αποτελεσματικότερη υλοποίηση πολιτικών καταπολέμησης της ανεργίας αλλά και της αδήλωτης και της υποδηλωμένης εργασίας. Από το 2015 έως σήμερα έχουν διεξαχθεί 206.987 έλεγχοι και έχουν καταβληθεί 45.488.900 ευρώ δεδουλευμένων στους εργαζόμενους, μέσω του έργου της επιθεώρησης εργασίας.


θερμοπομποί atlantic f117 design




φτιαχνω παπρικα
γκαζετα παο
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_79.html

δευτεροβαθμια εκπαιδευση σαπφους θεσσαλονικη

ιώνιο ιατρική
δευτεροβαθμια εκπαιδευση σαπφους θεσσαλονικη

Ο Δεκαπενταύγουστος αποτελεί εθνική αργία και τιμάται ιδιαιτέρως στη χώρα μας, με τα νησιά των Κυκλάδων – με επίκεντρο την Τήνο και την Πάρο – να έχουν την τιμητική τους.


δρομολογια ροδος σορωνη

Η Golden Star Ferries φροντίζει να σας μεταφέρει με ασφάλεια, ταχύτητα και με τις πλέον οικονομικές τιμές στα αγαπημένα σας κυκλαδονήσια, προκειμένου να προσκυνήσετε την Παναγία της Τήνου και την Παναγία Εκατονταπυλιανή της Πάρου, αλλά και το μοναστήρι της Παναγίας Τούρλιανης στη Μύκονο.


δευτεροβαθμια εκπαιδευση σαπφους θεσσαλονικη

Επισκεφτείτε το www.goldenstarferries.gr , κάντε online κράτηση και online check in στην πρωτοποριακή ιστοσελίδα της Golden Star Ferries και ταξιδέψτε αυθημερόν στους αγαπημένους σας προορισμούς.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ GOLDEN STAR FERRIES ΓΙΑ ΚΥΚΛΑΔΕΣ


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_91.html

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΑ VIDEO ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΙΣ GOLDEN STAR FERRIES:









https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_107.html

μεταπτυχιακο λογικη και θεωρια αλγοριθμων

Όπως προανήγγειλε η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου, μιλώντας στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή, το υπουργείο θα ανακοινώσει παράταση υποβολής όλων των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, ΦΠΑ, λοιπών παρακρατουμένων φόρων σε πρώτη φάση, έως το τέλος Σεπτεμβρίου και μετά θα υπάρξει επανεκτίμηση της κατάστασης.

Επίσης, θα ανακοινωθεί απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ του 2018 για τα ακίνητα των περιοχών που επλήγησαν από τις πυρκαγιές και παράταση της προθεσμίας καταβολής βεβαιωμένων και ρυθμισμένων οφειλών, καθώς και αναστολή ληξιπρόθεσμων οφειλών.


grand enterprise ασφαλιστικη

μεταπτυχιακο λογικη και θεωρια αλγοριθμων




μεταπτυχιακο λογικη και θεωρια αλγοριθμων
κωμωδιες με πολυ γελιο 2015
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_4.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_52.html

Friday, March 29, 2019

πωλειται διαμερισμα στην τριπολη

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html
αλεξανδρος ξενοδοχειακο προγραμμα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι φάκελοι είχαν σταλεί από χτες αλλά δεν ανοίχτηκαν. Όταν έγιναν αντιληπτοί, οι Αρχές κινήθηκαν ταχύτητα ακολουθώντας το σχετικό πρωτόκολλο.


Οι Αρχές δεν έχουν ακόμη καταλήξει για το εάν υπάρχει σκόνη μέσα στον φάκελο που έφτασε στην Κρήτη αλλά κρίθηκε ύποπτος και εξετάζεται. Παρόλα αυτά, έχει διαπιστωθεί ότι ύποπτη σκόνη υπάρχει μέσα στους δύο φακέλους που εντοπίστηκαν στην Κέρκυρα και το Μετσόβιο.


πωλειται διαμερισμα στην τριπολη

Αποκλεισμένα τα ΕΛΤΑ Κέρκυρας


Στην Κέρκυρα, ο φάκελος δεν έφτασε ποτέ στο πανεπιστήμιο καθώς εντοπίστηκε στα ΕΛΤΑ και κινήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία.


χαμογελα ρεμος στιχοι

Η περιοχή έχει αποκλειστεί εσωτερικά στο χώρο του ταχυδρομείου, αλλά και εξωτερικά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, της πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, όσοι βρίσκονταν μέσα στο ταχυδρομείο, αναμένεται να μεταφερθούν σε ασφαλή χώρο αντιμετώπισης κινδύνου (καραντίνα), σύμφωνα με το Σχέδιο Αντιμετώπισης Χημικών Βιολογικών, Ραδιενεργών και Πυρηνικών Απειλών, που τέθηκε σε ισχύ, ενώ ο φάκελος «ύποπτης τοξικότητας», που δεν έχει ανοιχτεί ακόμη, φέρεται να έχει αποσταλεί από την Ινδία με παραλήπτη το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.


Τον ύποπτο «φάκελο» αναμένεται να μεταφέρει ειδική ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, που είναι εφοδιασμένη με ειδικές στολές, σε ασφαλή χώρο.


Ωστόσο, η επιστολή με αποδέκτη στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο έφτασε στην Πρυτανεία στην Πανεπιστημιούπολη.


Οι φάκελοι θα σταλούν και αυτοί στο Χημείο του Κράτους για να εξεταστεί το περιεχόμενό τους και πλέον αναμένονται οι ανακοινώσεις.


Σε καραντίνα επτά άτομα στη Μυτιλήνη


Υπενθυμίζεται ότι επτά άτομα - πέντε διοικητικοί υπάλληλοι, ένας νομικός σύμβουλος του ιδρύματος και ένας αστυνομικός - που ήρθαν σε επαφή με τον ύποπτο φάκελο στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου παραμένουν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.


Ο φάκελος είχε αποδέκτη την πρύτανη του Πανεπιστημίου, Χρυσή Βιτζιλάκη, και είχε αποσταλεί από την Ινδία.


Στον φάκελο υπήρχαν και φυλλάδια στα οποία ήταν γραμμένη, στα αγγλικά, η φράση:



«Η νίκη θα είναι του Ισλάμ χωρίς τους μουσουλμάνους».



Όπως έγινε γνωστό, με το άνοιγμα του φακέλου, κάποιοι από τους παρόντες εργαζομένους παρουσίασαν συμπτώματα ερεθισμού στο στόμα και στη μύτη, τα οποία από χθες το βράδυ κιόλας είχαν υποχωρήσει.


Ο φάκελος από το πανεπιστήμιο Αιγαίου μεταφέρθηκε στα εργαστήρια του Γενικού Χημείου του Κράτους στις 5 σήμερα το πρωί με πτήση στρατιωτικού αεροπλάνου C 130.


Επιπλέον, ειδικοί επιστήμονες εξέτασαν τους χώρους του Πανεπιστημίου, όπως σε τέτοιες περιπτώσεις ορίζεται από σχετικά πρωτόκολλα ασφαλείας.


Σημειώνεται ότι η λειτουργία του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Μυτιλήνη, με χθεσινοβραδινή απόφαση των πρυτανικών Αρχών έχει ανασταλεί επ' αόριστον.




πωλειται διαμερισμα στην τριπολη

ομπρελες για κηπο

Μέσω των ρυθμίσεων που προωθούνται, θεσπίζεται το επίδομα παιδιού, το οποίο καταβάλλεται από την 1η Ιανουαρίου 2018.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_149.html

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_117.html

μαγιο με ρελια

ορια συναρτησεων πολλων μεταβλητων

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η κ. Φωτίου έκανε λόγο για μία νέα λογική και αρχιτεκτονική των οικογενειακών επιδομάτων. Όπως εξήγησε, πριν υπήρχε ένα ενιαίο επίδομα για όλους και μόνο για τους τρίτεκνους και πολύτεκνους δινόταν ένα επίδομα, ανεξάρτητα από την εισοδηματική κατηγορία. «Η κυβέρνησή μας θέλησε να σχεδιάσει ένα ενιαίο σύστημα, στο οποίο προσθέσαμε 260 εκατ. ευρώ, ακριβώς για να πριμοδοτήσουμε τα πολύ χαμηλά επιδόματα, δηλαδή τις ασθενέστερες κατηγορίες. Ο συνολικός προϋπολογισμός των οικογενειακών επιδομάτων, ο οποίος ανερχόταν στα 650 εκατ. ευρώ, αυξήθηκε κατά 40% (κατά 260 εκατ. ευρώ). Πρόκειται για ένα δικαιότερο σύστημα κατανομής μεταξύ του πρώτου και του έκτου, έβδομου, όγδοου παιδιού, κτλ» διευκρίνισε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.


Παράλληλα, η κ. Φωτίου σημείωσε ότι συνολικά 738.000 οικογένειες, από τις 804.000 που λαμβάνουν τα οικογενειακά επιδόματα, θα έχουν αυξήσεις από πολύ μεγάλες μέχρι μικρότερες. Η συντριπτική πλειονότητα (680.000 οικογένειες) θα δει μεγάλες αυξήσεις από 75% έως 100%. Αποσαφήνισε δε ότι το καθεστώς που εισάγει το υπουργείο, χαρακτηρίζεται από μία σταθερή σχέση ανά εισοδηματική κατηγορία ανάμεσα στο πρώτο παιδί και στο τρίτο, τέταρτο, κτλ. «Επομένως, θεωρούμε ότι αυτό είναι ένα δικαιότερο σύστημα» σχολίασε η κ. Φωτίου, διαπιστώνοντας ότι, πράγματι, γίνονται κάποιες μικρότερες μειώσεις σε μία κατηγορία τριτέκνων και πολυτέκνων.


«Θα προτιμούσαμε να εξαλειφθούν, γιατί κανείς προφανώς τέτοιες ώρες δεν θέλει να βλέπει ούτε και πέντε ευρώ το μήνα να του μειώνεται το επίδομά του» είπε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, συμπληρώνοντας: «Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο - και λαμβάνοντας υπόψη ότι η ασφάλεια των οικογενειών και, ιδιαίτερα, των μεγαλύτερων, υπάρχει μόνο, αν υπάρχουν υπηρεσίες για το παιδί - η κυβέρνηση εξασφάλισε 40 εκατ. ευρώ για σχολικά γεύματα, ώστε τα παιδιά να μπορούν να γευματίζουν στο σχολείο, που είναι μία σημαντική ελάφρυνση για την οικογένεια. Επίσης, «εξασφαλίσαμε 15 εκατ. ευρώ επιπλέον μόνο για εφέτος, για να ιδρύσουμε 400 νέους βρεφονηπιακούς σταθμούς, μετασκευάζοντας υφιστάμενα κτίρια που έχουν οι δήμοι. Γι' αυτό τους καλέσαμε και όλοι ανταποκρίθηκαν πολύ θετικά. Έτσι ώστε, εντός του 2018, να πάρουν voucher 120.000 παιδιά από 110.000 που πήραν πέρυσι. Δηλαδή, 120.000 παιδιά θα έχουν δωρεάν πρόσβαση στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Αυτή είναι η πολιτική μας, γενικότερα, για το παιδί και θα ενισχυθεί και με άλλες δράσεις. Η κυβέρνηση θα δώσει προτεραιότητα στο παιδί».



ομπρελες για κηπο
ομπρελες για κηπο

ερωτησεις κεε βιολογια κατευθυνσης

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_146.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html
ελεγχος σταθμης με ηλεκτροδια
κεπ κερατσινιου
ερωτησεις κεε βιολογια κατευθυνσης
ερωτησεις κεε βιολογια κατευθυνσης

Θα έχει προηγηθεί συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με αντικείμενο την παραγωγική ανασυγκρότηση όπου δεν αποκλείεται ο πρωθυπουργός να ενημερώσει και για τις εξελίξεις περί την διαπραγμάτευση.


Η χθεσινή ημέρα δεν κύλησε πάντως ομαλά καθώς οι υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας αναγκάστηκαν να διακόψουν τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές για τα εργασιακά ακούγοντας για μία ακόμη φορά το ΔΝΤ να προβάλει αξιώσεις που δεν γίνονται δεκτές από την ελληνική πλευρά.


Οι Τσακαλώτος και Αχτσιόγλου αποχώρησαν άπρακτοι από το Hilton όταν η Ντέλια Βελκουλέσκου έβαλε σύμφωνα με πληροφορίες για μία ακόμη φορά εμπόδια στην επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων αγνοώντας το ευρωπαϊκό κεκτημένο.


Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συζήτηση δεν προχώρησε καν στο ζήτημα των ομαδικών απολύσεων όπου το ΔΝΤ επιμένει σε αύξηση του ορίου των ομαδικών απολύσεων από το 5% στο 10%.


Της διαπραγμάτευσης στο Hilton είχε προηγηθεί σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου όπου οι αρμόδιοι υπουργοί ενημέρωσαν για τα νεώτερα δεδομένα και πήραν κατευθύνσεις για τη στάση τους στην συζήτηση περί τα εργασιακά.


καυγας σεφερλη

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html

Ο κ. Σακελλαρίου κάνει λόγο για «άνευ προηγουμένου επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της» τις οποίες, όπως λέει, καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο. Παράλληλα τονίζει ότι «επιχειρείται, κατά συστηματικό πλέον τρόπο, να κλονισθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών προς την Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της» και καλεί «όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να επιδείξουν την δέουσα αυτοσυγκράτηση πριν η ιδιαίτερα σοβαρή αυτή θεσμική κρίση που προκλήθηκε από τις επιθέσεις αυτές και οδήγησε στην θλιβερή αυτή αντιπαράθεση λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την κοινωνική ειρήνη και συνοχή».


«Ο φετινός εορτασμός της 43ης επετείου από την πτώση της Δικτατορίας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Χώρα μας σκιάζεται δυστυχώς από τις συνεχιζόμενες, άνευ προηγουμένου, επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της» αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΣτΕ και προσθέτει:



Από της θέσεως ταύτης ως Πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας, αρχαιότερος Δικαστής της Χώρας και Πρόεδρος του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου, εκπροσωπώντας το σύνολο της ελληνικής Δικαιοσύνης, καταδικάζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις παντελώς αδικαιολόγητες αυτές επιθέσεις από όπου και αν προέρχονται, επιθέσεις οι οποίες στρέφονται ευθέως κατά του Κράτους Δικαίου, θεμελιώδης πυλώνας του οποίου είναι η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, στη μείωση του κύρους της οποίας προδήλως αποβλέπουν.


υπαλληλος χε

αντιβιοτικα κεφαλοσπορινες


«Με άκριτες ενέργειες, λοιδωρίες, αδικαιολόγητους και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, αλλά και προσβλητικούς για τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης υπαινιγμούς περί δήθεν αρνήσεώς τους να εκπληρώσουν βασικές υποχρεώσεις τους, επιχειρείται, κατά συστηματικό πλέον τρόπο, να κλονισθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών προς την Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της.


Οι απρόκλητες αυτές επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της επιβάλλεται να παύσουν αμέσως για να μπει ένα τέλος στην απαράδεκτη και στείρα αυτή αντιπαράθεση μεταξύ της Κυβερνήσεως και της Δικαιοσύνης. Προς τούτο καλώ όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να επιδείξουν την δέουσα αυτοσυγκράτηση πριν η ιδιαίτερα σοβαρή αυτή θεσμική κρίση που προκλήθηκε από τις επιθέσεις αυτές και οδήγησε στην θλιβερή αυτή αντιπαράθεση λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, με ανυπολόγιστες συνέπειες για την κοινωνική ειρήνη και συνοχή» υπογραμμίζει ο Νικόλαος Σακελλαρίου.


«Πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό, ότι το Σύνταγμά μας καθορίζει με σαφήνεια τον διακριτό ρόλο και τα όρια της δράσεως μιας εκάστης των τριών λειτουργιών της Πολιτείας, τα όργανα των οποίων οφείλουν να περιορίζονται αυστηρά και μόνον στον θεσμικό ρόλο που τους επιφυλάσσει το ίδιο το Σύνταγμα» συνεχίζει.


«Η Δικαιοσύνη σέβεται απολύτως τον θεσμικό ρόλο της νομοθετικής και εκτελεστικής λειτουργίας, απαιτεί όμως και τον ανάλογο σεβασμό του δικού της θεσμικού ρόλου» καταλήγει.



καυγας σεφερλη
καυγας σεφερλη
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_58.html

παιδικες φιγουρες τοιχου

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_69.html
γιωργος νιτσας βιογραφικο

«Ο κ. Τσίπρας μέσα στην ατμόσφαιρα βούρκου που καλλιεργεί, προσφέρει προεκλογικές κορδέλες και γλειφιτζούρια, σαπίζοντας ακόμη και το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.


«Κατανοούμε τους λόγους που ο κ. Τσίπρας αποφεύγει να σχολιάσει τις ανακοινώσεις της ΝΔ, αλλά γιατί, άραγε, δεν έχει το θάρρος να απαντήσει σε όσα είπε για εκείνον σήμερα ο άνθρωπος που τον έχρισε αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος;», διερωτάται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.



παιδικες φιγουρες τοιχου
παιδικες φιγουρες τοιχου
γαλλικη ταινια με παρκουρ
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_76.html

hotel kavouras ναξος

γκλετσος αναποδογυριζει τραπεζι
συνταγη ραβανι με βουτυρο
hotel kavouras ναξος

Οι νέοι βρήκαν τις δικές τους μοναδικές εμπειρίες σε τρία διαδοχικά τουρνουά gaming, ξεκινώντας με το Samsung Challenge, συνεχίζοντας με το LG Gaming tournament και κορυφώνοντας την αδρεναλίνη με το G29 Driving Force event για ατελείωτες διαδρομές από τα pits των αμαξιδίων. Οι πλούσιες διαδράσεις, όπως καρέκλα για 4D εμπειρία, headset με mixed reality περιεχόμενο, προσομοίωση οδήγησης με το Grand Tourismo Sport, VR τεχνολογίες και drones, ενθουσίασαν τους επισκέπτες, ενώ ένας μεγάλος διαγωνισμός μοίρασε πλούσια δώρα στους τυχερούς των επισκεπτών.


Τα «έξυπνα» οικοσυστήματα συσκευών είχαν την τιμητική τους, φανερώνοντας πως η τεχνολογία δεν κερδίζει απλά τις εντυπώσεις, αλλά γίνεται απαραίτητη για την καθημερινότητα όλων! Οι «έξυπνες» συσκευές απέδειξαν πως μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, έχοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα την «Alexa», η οποία φροντίζει να ειδοποιεί πότε είναι έτοιμο το φαγητό, να δίνει έξυπνες συμβουλές μαγειρικής, ακόμα και να τους ενημερώνει για την πορεία της πλύσης των ρούχων τους. Επίσης, πλυντήρια με διαίσθηση και χειρισμό μέσω φωνητικών εντολών ή απλών sms δημιούργησαν μια νέα εμπειρία γύρω από το πλύσιμο των ρούχων. Οι εκπλήξεις στην κατηγορία των μεγάλων οικιακών συσκευών δεν ήταν μόνο αυτές! Τα ψυγεία του μέλλοντος μετατρέπονται στο κέντρο του σπιτιού όπου εκτός από εσωτερικές κάμερες για την παρακολούθηση των οικογενειακών προμηθειών, μπορούν να ενημερώνουν και για την ημερομηνία λήξης τους, ενώ προσφέρουν στους ιδιοκτήτες τους τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιούν για να προηγούνται στο internet, να ακούνε ραδιόφωνο και να ελέγχουν τις συσκευές όλου του σπιτιού.


ThankstoTech Kotsovolos1


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html

Η υψηλή τεχνολογία δεν μπορεί να αφήσει εκτός ενδιαφέροντος και τις «έξυπνες» συσκευές από το χώρο της εικόνας και του ήχου, αφού οι επισκέπτες είδαν από κοντά την πιο λεπτή και εύκαμπτη τηλεόραση του κόσμου, αλλά και τηλεοράσεις που όταν δεν λειτουργούν μετατρέπονται σε έργα τέχνης και συνδέονται με τα μεγαλύτερα μουσεία. Ακόμα, είχε τη δυνατότητα να γνωρίσει τα ακουστικά που φοριούνται γύρω από το λαιμό και μπορούν ασύρματα, μέσω bluetooth, να μεταφέρουν τον ήχο από το smartphone, το tablet ή την τηλεόραση, ενώ είδε από κοντά αδιάβροχα ηχεία που λειτουργούν άψογα ακόμα και μέσα στο νερό!


Η τεχνολογία γίνεται συνώνυμο της εμπειρίας και χάρη σε αυτήν η Κωτσόβολος δεσμεύεται προς το κοινό να προσφέρει αμέτρητες τεχνολογικές στιγμές για έξυπνο μαγείρεμα, διαισθητική πλύση, άνετο καθάρισμα στο σπίτι και ψυχαγωγία με απόλυτη συνδεσιμότητα!


Η έκθεση πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία των Alpha Bank, MELLON Technologies, Oral-B, VISA.


Μάθετε περισσότερα στο www.kotsovolos.gr και το #ThanksToTech #Kotsovolos



hotel kavouras ναξος
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_43.html

λέλα χατζηϊωάννου

ζωρζ σαρη παρουσιαση
κτελ αθηνα ναυπλιο τιμη φοιτητικο
λέλα χατζηϊωάννου

Σύμφωνα με το Reuters μιλώντας στο Δουβλίνο σε δημοσιογράφους, o Ευρωπαίος Επίτροπος Πιερ Μοσκοβισί τόνισε πως «θα δούμε πώς μπορούμε να κινηθούμε σε γρήγορη ολοκλήρωση... αλλά αυτό προφανώς δεν μπορεί να επιτευχθεί την Πέμπτη». «Ελπίζουμε ότι μπορεί να γίνει το συντομότερο δυνατόν», συμπλήρωσε.


Στις προσπάθειες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την επίτευξη όσο το δυνατόν μεγαλύτερης προόδου πριν από το Eurogroup της Πέμπτης, 26 Ιανουαρίου, είχε αναφερθεί χθες ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση του Τύπου στις Βρυξέλλες.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_45.html

λέλα χατζηϊωάννου

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εργάζεται εντατικά με τις ελληνικές Αρχές και τους υπόλοιπους εταίρους, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή πρόοδος ενόψει του Eurogroup», είχε υπογραμμίσει ο κ. Σχοινάς, προσθέτοντας πως «στόχος παραμένει η ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης το συντομότερο δυνατό».





https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_78.html

δωδεκα τα οχι

ο κρίτωνας βρίσκεται στο νοσοκομείο
δωδεκα τα οχι

«Η κυβέρνηση ποτέ δεν έχει αποδεχθεί πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% για 10 χρόνια μετά τη λήξη του προγράμματος. Η ΝΔ, για άλλη μια φορά, διαστρεβλώνοντας κατάφωρα την πραγματικότητα, προσπαθεί να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό καταθέτοντας κείμενα που ουδεμία σχέση έχουν με ό, τι έχει υπογράψει η σημερινή κυβέρνηση» σημειώνουν κυβερνητικές πηγές.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_42.html

Υπενθυμίζεται πως η αξιωματική αντιπολίτευση κατέθεσε απόσπασμα της έκθεσης που συνέταξε τον Ιούνιο η Κομισιόν.


«Το κείμενο που κατέθεσε η ΝΔ στη Βουλή, και υποστηρίζει ότι η χώρα έχει δεσμευθεί για πλεονάσματα 3,5% για μια 10ετία, αποτελεί Έκθεση Συμμόρφωσης (Compliance Report) της Κομισιόν, όπου πράγματι αναφέρει πρωτογενή πλεονάσματα 3,5%. Υπάρχει, όμως, και άλλη Έκθεση Συμμόρφωσης, αυτή του ΔΝΤ, που αναφέρει πρωτογενή πλεονάσματα 1,5%! Τα κείμενα αυτά δεν είναι δεσμευτικά για την ελληνική κυβέρνηση! Ούτε της Κομισιόν με το 3,5%, ούτε του ΔΝΤ με το 1,5%! Γι’ αυτό και δεν υπογράφονται από την Ελληνική Κυβέρνηση, καθώς δεν αποδέχεται αυτές τις υποθέσεις για τα πλεονάσματα, διεκδικώντας μια βιώσιμη λύση για το χρέος» επισημαίνουν οι ίδιοι κύκλοι.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_1.html

Το tweet του Γιάννη Βρούτση με το έγγραφο της συμφωνίας συμμόρφωσης (compliance report):


δωδεκα τα οχι


Έχουν ναρκοθετήσει τ Χωρα! Κατέθεσα σ Βουλή τ First review σελ14 ΣΥΡΙΖΑ για 3,5%πρωτογενες πλεόνασμα γ 10 χρόνια! pic.twitter.com/OhXObVrrrX

— Giannis Vroutsis (@VroutsisGiannis) December 14, 2016


how to scan documents on hp deskjet 2540

στανιση κατερινα δισκογραφια

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_121.html
πανεπιστήμιο πειραιώς αξιόλογοι απόφοιτοι
στανιση κατερινα δισκογραφια
στανιση κατερινα δισκογραφια

Η εκκίνηση θα γίνει από το ύψος της Πλατείας Συντάγματος (Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη) και η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι: Λ. Αμαλίας - Πανεπιστημίου - Aιόλου (αριστερά) - Σταδίου (αριστερά) - Φιλελλήνων - Λ. Αμαλίας (δεξιά) - Λ. Βασ. Όλγας (αριστερά) - Λ. Βασ. Κων/νου (στο ρεύμα καθόδου) μέχρι Ερατοσθένους (αλλαγή ρεύματος κυκλοφορίας στο ρεύμα ανόδου προς Κηφισιά) - Λ. Βασ. Σοφίας - κόμβος Λ. Βασ. Σοφίας/Λ. Κηφισίας/Λ. Αλεξάνδρας - Λ. Αλεξάνδρας (αριστερά, στο ρεύμα καθόδου προς Πατησίων) - Πατησίων (δεξιά) - αναστροφή στην οδό Κεφαλληνίας - Πατησίων (προς Ομόνοια) - Αιόλου - Σταδίου (αριστερά) - Φιλελλήνων - Λ. Αμαλίας (δεξιά) και στο φανάρι της Λ. Βασ. Όλγας αλλαγή ρεύματος κυκλοφορίας (ρεύμα ανόδου προς Σύνταγμα) - Αθ. Διάκου (αριστερά) - Αρδηττού (αριστερά, στο ρεύμα καθόδου προς Πειραιά) - Λ. Βασ. Κων/νου (στο ρεύμα καθόδου προς Πειραιά) - Λ. Βασ. Σοφίας (στο ρεύμα καθόδου προς Πειραιά) - Ζαχάρωφ (αριστερά) - Λ. Αλεξάνδρας (αριστερά, στο ρεύμα ανόδου προς Αμπελοκήπους) - Πατησίων (αριστερά, στο ρεύμα προς Πατήσια) - Πανεπιστημίου (αριστερά) - Λ. Αμαλίας - Τερματισμός μπροστά στην Πλατεία Συντάγματος (Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη).
Παράλληλα, την ίδια ημέρα και κατά τις ώρες:


-09:10-10:00 θα διεξαχθεί Αγώνας Δρόμου 3 χλμ. με εκκίνηση επί της Λ. Βασ. Σοφίας (Στάση μετρό «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ») και διαδρομή: Λ. Βασ. Σοφίας (στο ρεύμα καθόδου προς Σύνταγμα) - Ακαδημίας - Χαλκοκονδύλη - Πατησίων - Πανεπιστημίου - Τερματισμός μπροστά στην Πλατεία Συντάγματος (Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη).


-09:35 -10:00 θα διεξαχθεί Αγώνας Δρόμου 1.000μ Παιδιών και για αθλητές ΑμεΑ - Special Olympics με εκκίνηση από την διασταύρωση Ριζάρη και Λ. Βασ. Σοφίας - Λ. Βασ. Σοφίας - Τερματισμός μπροστά στην Πλατεία Συντάγματος (Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη).


-11:45-13:10 θα διεξαχθεί Αγώνας Δρόμου 5 χλμ. με εκκίνηση από το ύψος της Πλατείας Συντάγματος (στο ύψος της οδού Ερμού) και διαδρομή: Φιλελλήνων - Λ. Αμαλίας (δεξιά) - στο φανάρι της Λ. Βασ. Όλγας (αριστερά) - Λ. Βασ. Κων/νου (αριστερά) - Κόμβος Χίλτον (αριστερά) - Λ. Βασ. Σοφίας (στο ρεύμα ανόδου από Σύνταγμα προς Χίλτον) - Ακαδημίας (δεξιά) - Χαρ. Τρικούπη (αριστερά) - Πανεπιστημίου (αριστερά) - Λ. Αμαλίας. Τερματισμός μπροστά στην Πλατεία Συντάγματος (Μνημείο Αγνώστου Στρατιώτη).


Σύμφωνα με την αστυνομία, λόγω των αγώνων, την Κυριακή από τις 07:00 το πρωί έως τις 13:30 Μετά το μεσημέρι θα πραγματοποιηθούν οι εξής προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.


Α. Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων (συμπεριλαμβανομένων των ποδηλάτων), σε λεωφόρους, οδούς και πλατείες περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως εξής:


-Λ. Βασ. Αμαλίας, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στο συγκεκριμένο τμήμα η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα ισχύσει κατά τις ώρες 05:00 έως τις 14:00.
-Λ. Βασ. Αμαλίας, στο τμήμα της μεταξύ των λεωφόρων Βασ. Όλγας και Συγγρού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Πανεπιστημίου, Σταδίου, Ακαδημίας, Σόλωνος, Πλατεία Ομονοίας.
-Πλατεία Συντάγματος.
-Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Πατησίων - 28ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλεξάνδρας και της πλ. Ομονοίας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Πατησίων - 28ης Οκτωβρίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Αλεξάνδρας και της οδού Αγ. Μελετίου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο. Στο συγκεκριμένο τμήμα η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα ισχύσει κατά τις ώρες 07:00 έως 11:00.
-Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Αμ. Φραντζή και της Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Καλλιρόης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αμ. Φραντζή και Αθ. Διάκου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
-Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Συγγρού.
-Ηρ. Αττικού, Αραβαντινού και Ησιόδου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Κολωνού και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σοφοκλέους και της πλ. Ομονοίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Ανώνυμη οδός (δίπλα στο πάρκο Ελευθερίας) και Κόκκαλη, σε όλο το μήκος τους.
-Μονής Πετράκη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Υψηλάντου και της Λ. Βασ. Σοφίας.
-Χατζηκώστα και Ζαχάρωφ, σε όλο το μήκος τους.
-Τσόχα, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Π. Κυριακού και της Λ. Βασ. Σοφίας.
-Λ. Βουλιαγμένης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Τιμολέοντος και Αρδηττού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθ. Διάκου.
-Αρδηττού, στο τμήμα της μεταξύ των λεωφόρων Βουλιαγμένης και Βασ. Όλγας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Όλγας και της οδού Βασ. Αλεξάνδρου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Φειδιππίδου και της Λ. Βασ. Κων/νου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, εξαιρουμένης της οδού Παπαδιαμαντοπούλου.
-Λ. Κηφισίας, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πανόρμου και Φειδιππίδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Βασ. Σοφίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Λ. Αλεξάνδρας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο, πλην των οδών Ιπποκράτους και Χαριλάου Τρικούπη.
-Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ζαγοράς και Φειδιππίδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αλεξάνδρας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
-Φειδιππίδου, στο τμήμα της μεταξύ των λεωφόρων Μεσογείων και Βασ. Σοφίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Αλεξάνδρας


Β. Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων από την Ημιμαραθώνια διαδρομή, κατά τις ώρες που τα τμήματα αυτής θα είναι αποκλεισμένα από την κυκλοφορία των οχημάτων, εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης:


-Λ. Αλεξάνδρας - Ιπποκράτους.
-Λ. Αλεξάνδρας - Χαρ. Τρικούπη.
-Πατησίων - 28ης Οκτωβρίου - Κοδριγκτώνος.
-Πατησίων - 28ης Οκτωβρίου - Στουρνάρη.
-Λ. Βασ. Σοφίας - Ηρώδου Αττικού (μόνο για τα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας).
-Λ. Βασ. Σοφίας - Παπαδιαμαντοπούλου.
-Λ. Βασ. Σοφίας - Κόκκαλη.
-Λ. Βασ. Σοφίας - Ρηγίλλης (μόνο για οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Ε. Κ.Α. Β.).
-Λ. Βασ. Κων/νου - Ριζάρη.
-Λ. Βασ. Κων/νου - Βασ. Γεωργίου.
-Λ. Βασ. Κων/νου - Λ. Βασ. Σοφίας.



γιαννης μανωλιας
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_40.html

πως να ψήσεις καστανα

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_115.html
πως να ψήσεις καστανα
Ποια είναι η «πόλη η μεγάλη» που αναφέρεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης;

«Και η γυνή ην είδες έστιν η πόλις η μεγάλη η έχουσα βασιλείαν επί των βασιλέων της γης» (δια να θερίσει μετ’ ολίγον την καταστροφή της από αυτούς τους βασιλείς).


η νύχτα μυρίζει γιασεμί πλούταρχος


Στον τελευταίο στίχο του κεφαλαίου αυτού, ο άγιος Ιωάννης μας λέγει ξεκάθαρα ότι η πόλη η μεγάλη Βαβυλώνα-Ρώμη έχει εξουσία και κυριαρχία επάνω σε άλλους βασιλείς. Εν ολίγοις, θέλει να μας πει ότι είναι διοικητική πρωτεύουσα αυτοκρατορίας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο iellada.gr


πως να ψήσεις καστανα


χαρης ρωμας υπερ του ναι
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html

snoopy βικιπαιδεια

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_32.html
βασεις πανελληνιων 2015 στρατηγακης
μετατροπη lm σε watt
snoopy βικιπαιδεια

Χθες Παρασκευή, το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) όρισε τον Μουχαρέμ Ιντζέ υποψήφιό του στις προεδρικές εκλογές της 24ης Ιουνίου. Από την πλευρά του, το φιλοκουρδικό Κόμμα Δημοκρατίας των Λαών (HDP) έχει ανακοινώσει την υποψηφιότητα του φυλακισμένου πρώην ηγέτη, Σελαχατίν Ντεμιρτάς.


Τα μέλη «του HDP είναι επίσης παιδιά αυτού του έθνους, του AKP είναι επίσης παιδιά αυτής της χώρας… Μην κρατάς τον Ντεμιρτάς στη φυλακή. Έλα, ας αναμετρηθούμε σαν άνδρες» είπε ο Ιντζέ ενώπιον υποστηρικτών του κόμματός του στην πόλη Γιάλοβα, όπου πραγματοποίησε την πρώτη του προεκλογική συγκέντρωση.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_57.html

snoopy βικιπαιδεια

Στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε σε διεθνή ΜΜΕ μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο Ντεμιρτάς, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή εδώ και 1,5 χρόνο για κατηγορίες ασφαλείας, επισήμανε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι η διεξαγωγή δίκαιων εκλογών είναι αδύνατη υπό το καθεστώς έκτακτης ανάγκης που παραμένει σε ισχύ μετά την απόπειρα πραξικοπήματος του Ιουλίου του 2016.


Εκλογές Τουρκία: Ο Μουχαρέμ Ιντσέ πήρε το χρίσμα του υποψηφίου από την αντιπολίτευση


Ο Ιντζέ προέτρεψε τα μέλη του CHP να στηρίξουν και τους άλλους υποψήφιους που επιζητούν 100.000 υπογραφές προκειμένου να έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στις εκλογές, μεταξύ αυτών την πρώην υπουργό Εσωτερικών Μεράλ Ακσενέρ για το κόμμα Iyi Parti.


Σήμερα, τέσσερα κόμματα της αντιπολίτευσης ανακοίνωσαν επισήμως τη συγκρότηση μιας εκλογικής συμμαχίας, που στοχεύουν να λειτουργήσει ως ανάχωμα στα σχέδια του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


ηλεκτρολογικός πίνακας

Εκφράζοντας φόβους περί «επιδείνωσης της ανθρωπιστικής κρίσης» ο ΟΗΕ απηύθυνε έκκληση να κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός για τουλάχιστον έναν μήνα σε όλη τη Συρία, χώρα που σπαράσσεται από έναν καταστροφικό πόλεμο από τον Μάρτιο του 2011 με πάνω από 340.000 νεκρούς και εκατομμύρια ξεριζωμένους.


ηλεκτρολογικός πίνακας

ηλεκτρολογικός πίνακας

Μία ημέρα μετά τον θάνατο 31 ανθρώπων σε επιδρομές στην Ανατολική Γούτα, τα αεροσκάφη του καθεστώτος έπληξαν την Τρίτη πολλές κοινότητες σε αυτόν τον θύλακα, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 70 άμαχοι να χάσουν τη ζωή τους, ανάμεσά τους 18 παιδιά, και άλλοι περίπου εκατό να τραυματιστούν, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Επρόκειτο για τις πλέον πολύνεκρες επιδρομές από την έναρξη πριν από έξι εβδομάδες μιας επιχείρησης των δυνάμεων του καθεστώτος στην περιφέρεια της Ανατολικής Γούτας, μιας περιοχής κοντά στην πρωτεύουσα Δαμασκό, πρόσθεσε αυτή η ΜΚΟ.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_62.html

Στη Σάκμπα, μια από τις κοινότητες της Ανατολικής Γούτας που πολιορκείται από το 2013, τα Λευκά Κράνη, τα μέλη των σωστικών συνεργείων στις περιοχές που ελέγχουν οι αντάρτες, έβγαλαν από τα συντρίμμια ένα κοριτσάκι με το πρόσωπο αιμόφυρτο. Στην Καφρ Μπάτνα, μέλη σωστικών συνεργείων και κάτοικοι μέσα σε ένα πηχτό σύννεφο σκόνης μετέφεραν σε φορεία ή στα χέρια αιμόφυρτους τραυματίες εν μέσω ενός ωκεανού από συντρίμμια.


μπισκοτα με πορτοκαλι νηστισιμα


Upon finding the lifeless body of this child, #SCD teams completed gruelling search and rescue operations in #Arben city. 9 civilians were rescued alive, including two children. Another 2 women and 4 children were killed in the same aerial attack. pic.twitter.com/UOgAAxThdz

— The White Helmets (@SyriaCivilDef) 6 Φεβρουαρίου 2018


γερμανια χαιδελβεργη
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_107.html

στράτος παγιουμτζής - είναι ευτυχής ο ανθρωπος

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_120.html
αρνος αγγλικα ε δημοτικου activity book
στράτος παγιουμτζής - είναι ευτυχής ο ανθρωπος

Ο Χριστόδουλος Χάλαρης γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου 1946. Μεγάλωσε στην Κρήτη και από νεαρή ηλικία παρακολούθησε μαθήματα βυζαντινής μουσικής. Από το 1964 εγκαταστάθηκε στο Παρίσι και σπούδασε μαθηματικά, κυβερνητική και μουσικό αυτοματισμό (École Pratique des Hautes Etudes).


στράτος παγιουμτζής - είναι ευτυχής ο ανθρωπος

Το 1969 επέστρεψε στην Ελλάδα και άρχισε να ερευνά σε βάθος τη βυζαντινή μουσική. Η διδακτορική του διατριβή (Παν/μιο του Βενσέν) είχε ως θέμα τη δομική ανάλυση της βυζαντινής μουσικής. Το 1970 έγινε μέλος του Παρισινού «Κέντρου Μαθηματικών Σπουδών Μουσικού Αυτοματισμού». Στην Ελλάδα, ίδρυσε την «Ορχήστρα παλαιών παραδοσιακών και πρωτότυπων Οργάνων», κατασκευάζοντας πολλά από αυτά τα όργανα μόνος του και παρουσίασε την «Κοσμική βυζαντινή μουσική».


Η 17μελής ορχήστρα του, μετονομασμένη σε «Ορχήστρα λεπτών οργάνων αρχαίου και βυζαντινού ρεπερτορίου», λειτούργησε για αρκετό διάστημα υπό την αιγίδα της Τράπεζας Μακεδονίας-Θράκης. Παράλληλα, ο Χριστόδουλος Χάλαρης στη δεκαετία του 1980 δημιούργησε τη δισκογραφική εταιρεία «Οrata», η οποία έχει στον κατάλογό της σημαντικά έργα της βυζαντινής περιόδου, που ηχογραφήθηκαν υπό την εποπτεία του και συνάντησαν διεθνή αποδοχή.


κοινό των σιών

Ο ίδιος διέθεσε μεγάλο μέρος του χρόνου και των χρημάτων του για να ανακαλύψει και να αποκρυπτογραφήσει - ως έργο ζωής - χειρόγραφα μεσαιωνικής βυζαντινής μουσικής, που βρίσκονται στην κατοχή του. Επίσης, δημιούργησε στη Θεσ/νίκη το Μουσείο Αρχαίων και Βυζαντινών Οργάνων, τα οποία επανακατασκεύασε με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια μέσα από παραστάσεις αγγείων και άλλες διαθέσιμες πηγές.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html

Η δισκογραφία του:


Τροπικός της Παρθένου (1973)
Ακολουθία (1974)
Τα Παιδικά (1974)
Δροσουλίτες (1975)
Ερωτόκριτος (1976)
O Μεγαλέξαντρος (1980, η μουσική της ταινίας)
Πάθη απόκρυφα (1986, 2 LP)
Οι Μελωδοί του πάθους (1986, 2LP)
Φωτογραφία (1986, η μουσική της ταινίας)
Δήμων ωδές, Αρχαία, Βυζ. Μουσική (1988, 5LP)
Πανδώρα: Αστική μεταβυζαντινή κοσμική μουσική (Ι, ΙΙ, ΙΙΙ - 1990,91,93, 3CDs)
Κοσμική βυζ. μουσική (1-5, 1989-92, 5 CDs)
Συμποτικά (Ι και ΙΙ, 1990-91, 2 CDs)
Ακριτικά (Ι και ΙΙ, 4 CDs, 1990-91)
Βυζαντινοί μαΐστορες (Ι και ΙΙ: 6 CDs, 1991)
Ελλήνων ωδές, Ι (1992, 3 CDs)
Γαμήλια» (1992, 2 CDs)
Μουσική της αρχαίας Ελλάδος (1992, 3CDs)
Μουσικές του Αιγαίου Πελάγους, Ι, ΙΙ, ΙΙΙ (1992-93, 3 CDs)
Κλέφτικα (1993, 2 CDs)
Ελληνικές ελεγείες (1993, CD)
Μουσικές του Έρωτα (1993, CD)
Ανθολογία μεσαιωνικής βυζ. μουσικής, Ι-ΙΙ (1993, 2 CDs)
Ελληνικά μεσαιωνικά τραγούδια, Ι (1993, CD)
Ενόργανα, Ι (1994, CD)
την όπερα "Πουλολόγος, οι Γάμοι του Κόκορα" (1993, CD, από σατιρικό βυζαντινό κείμενο του 13ου αι.).