Friday, March 29, 2019

ερωτησεις κεε βιολογια κατευθυνσης

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_146.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html
ελεγχος σταθμης με ηλεκτροδια
κεπ κερατσινιου
ερωτησεις κεε βιολογια κατευθυνσης
ερωτησεις κεε βιολογια κατευθυνσης

Θα έχει προηγηθεί συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου με αντικείμενο την παραγωγική ανασυγκρότηση όπου δεν αποκλείεται ο πρωθυπουργός να ενημερώσει και για τις εξελίξεις περί την διαπραγμάτευση.


Η χθεσινή ημέρα δεν κύλησε πάντως ομαλά καθώς οι υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας αναγκάστηκαν να διακόψουν τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές για τα εργασιακά ακούγοντας για μία ακόμη φορά το ΔΝΤ να προβάλει αξιώσεις που δεν γίνονται δεκτές από την ελληνική πλευρά.


Οι Τσακαλώτος και Αχτσιόγλου αποχώρησαν άπρακτοι από το Hilton όταν η Ντέλια Βελκουλέσκου έβαλε σύμφωνα με πληροφορίες για μία ακόμη φορά εμπόδια στην επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων αγνοώντας το ευρωπαϊκό κεκτημένο.


Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συζήτηση δεν προχώρησε καν στο ζήτημα των ομαδικών απολύσεων όπου το ΔΝΤ επιμένει σε αύξηση του ορίου των ομαδικών απολύσεων από το 5% στο 10%.


Της διαπραγμάτευσης στο Hilton είχε προηγηθεί σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου όπου οι αρμόδιοι υπουργοί ενημέρωσαν για τα νεώτερα δεδομένα και πήραν κατευθύνσεις για τη στάση τους στην συζήτηση περί τα εργασιακά.


No comments:

Post a Comment