Thursday, March 28, 2019

οι αναλώσιμοι 3 υποθεση

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_55.html
οι αναλώσιμοι 3 υποθεση

«Επί 14 χρόνια όλες οι συμβάσεις του υπουργείου Άμυνας έχουν υποστεί εξονυχιστικό έλεγχο από διοικητικές και δικαστικές αρχές, χωρίς να έχει βρεθεί καμία απολύτως ένδειξη - ή υποψία ένδειξης - παράνομων ή παράτυπων ενεργειών ή παραλείψεών μου», αναφέρει ο Γιάννος Παπαντωνίου, προσθέτοντας ότι «αναφορές του τύπου "μόνο ο τάδε τα έκανε;" εκχυδαΐζουν τον δημόσιο διάλογο και απαξιώνουν τη λειτουργία της προτεινόμενης κοινοβουλευτικής επιτροπής».


Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστηρίζει ότι δεν προκύπτουν στοιχεία «από τις δικαστικές αρχές που έχουν πραγματοποιήσει τις 14ετείς έρευνες».


οι αναλώσιμοι 3 υποθεση

«Άλλες είναι οι σκοπιμότητες της στοχοποίησης μου: Είναι η επικοινωνιακή κυβέρνησης, όπως προκύπτει από την εξέλιξη της οικονομίας και τη συσσώρευση προβλημάτων με αιχμή την τρέχουσα διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Είναι η επίθεση στο ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, που βρίσκονται σε τροχιά ανάκαμψης Είναι, τέλος, η "τιμωρία" της κυβέρνησης Σημίτη και, ειδικότερα η δική μου, για την επιτυχή διαδρομή της ελληνικής οικονομίας εκείνη την περίοδο: Δραστική μείωση του πληθωρισμού, υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης, άνοδος των εισοδημάτων, μεγάλα έργα υποδομών.


Επιστέγασμα της τεράστιας προσπάθειας που είχε καταβάλει τότε η κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός ήταν η ένταξη στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης, την Οικονομική και Νομισματική Ένωση», τονίζει ο κ. Παπαντωνίου



φαουστ υποθεση
σκηνες camping πετριδης
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_129.html

No comments:

Post a Comment