Monday, April 8, 2019

ενοικιαζομενα δωματια χαλκιδικη ποσειδι τιμες

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html

«Η στάση του Ταμείου για την κατάργηση του αφορολόγητου και την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς (νόμος Κατρούγκαλου) ήταν γνωστή» είπε ο κ. Μηταράκης αναφερόμενος στις διαφοροποιήσεις Θεσμών - Ταμείου, που καθυστερούν την αξιολόγηση.


«Είναι παράλογο να ζητούν μέτρα για μετά το 2018, όμως στο θέμα του χρέους, απομείωση δεν πετύχαμε, ανάπτυξη μέσω νέων επενδύσεων δεν επετεύχθη, οι παλιές επενδύσεις προχωρούν εξαιρετικά αργά. Για παράδειγμα το Ελληνικό από το 2014 έχει μονογραφεί η σύμβαση, πέρασαν 6 μήνες από τη στιγμή που η κυβέρνηση έφερε τη σύμβαση στη Βουλή και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα», υπογράμμισε ο αναπληρωτής τομέαρχης Κοινωνικής Ασφάλισης στο «Πρακτορείο 104,9Fm» και συμπλήρωσε:


«Όσο τα πράγματα δεν προχωράνε, οι θεσμοί θα επιμείνουν σε αυτό που υπέγραψε η κυβέρνηση για πλεόνασμα 3,5%» εκτίμησε ο κ. Μηταράκης. Τόνισε, πάντως, πως δεν υπήρχε λόγος να φτάσει η Ελλάδα σε αυτό το σημείο και χρέωσε στην κυβέρνηση παλινωδίες και λάθος αποφάσεις, που κόστισαν στη χώρα ένα τρίτο μνημόνιο και περίπου 80 δισ.


πλεονεκτηματα του γραπτου λογου

ενοικιαζομενα δωματια χαλκιδικη ποσειδι τιμες

ενοικιαζομενα δωματια χαλκιδικη ποσειδι τιμες


ικεα καναπεδες κρεβατια 2015
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_124.html

No comments:

Post a Comment