Monday, April 15, 2019

στεφανος χιος κουμουτσακος

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html

Τα τελευταία χρόνια, με τις σαρωτικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας, το HR καλείται να αναλάβει περισσότερες ευθύνες που όμως αναδεικνύουν τη σπουδαιότητά του. Η εξειδίκευση στον εν λόγω τομέα, όπως άλλωστε και σε κάθε τομέα, είναι απαραίτητη. Γι’ αυτό και οι επαγγελματίες του κλάδου πρέπει να ακολουθήσουν τις εξελίξεις και να προσαρμοστούν στις νέες επιταγές των καιρών, προκειμένου να ξεκινήσουν ή να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία τους.


φιλαρμονικη δημου βριλησσιων

Απαραίτητες οι αλλαγές…


Στη δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε φαίνεται ότι το έργο του ΗR γίνεται ακόμη πιο δύσκολο και απαιτητικό. Και αυτό διότι, αρχικά, πρέπει να βρει έναν τρόπο να περιορίσει ή να εξαλείψει το κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας που επικρατεί σε κάθε επαγγελματικό κλάδο. Η θωράκιση και η ενίσχυση της θετικής ψυχολογίας των εργαζόμενων από την πλευρά του HR πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα και μπορεί να επιτευχθεί μέσα από πολλές και ποικίλες δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα.


Παράλληλα, ένα καλό HR πρέπει να μπορεί να επενδύει στην απασχολησιμότητα του υπάρχοντος ανθρώπινου δυναμικού. Πώς; Προχωρώντας στις απαραίτητες αλλαγές που θα βοηθήσουν τόσο τους εργαζόμενους, όσο και την εταιρεία να εξελιχθούν. Η αξιοποίηση των επαγγελματιών και η τοποθέτησή – ή επανατοποθέτησή τους – σε θέσεις «κλειδιά» είναι απαραίτητη κίνηση.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html

ολα τα καινουργια μοντελα αυτοκινητων 2014

Προκειμένου όμως να μπορούν να ανταποκριθούν στα νέα τους καθήκοντα πρέπει να εξελίσσονται και να βελτιώνονται διαρκώς. Η προσαρμοστικότητα, η δημιουργικότητα και η διαχείριση της αλλαγής είναι βασικές ικανότητες που πρέπει να αναπτύξουν, προκειμένου να είναι πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τις νέες συνθήκες.


Διά βίου μάθηση και συνεχής ενημέρωση


Το HR πρέπει να προσαρμοστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, αξιοποιώντας τα σύγχρονα μέσα που έχει στη διάθεσή του και μπορούν να διευκολύνουν σημαντικά αρκετές διαδικασίες. Προκειμένου να συνδράμει στην κερδοφορία και την ανάπτυξη της εκάστοτε εταιρείας είναι αναγκαίο να υιοθετήσει τα HR Metrics και HR Analytics, που αποτελούν χρήσιμα και απαραίτητα «εργαλεία». Η διά βίου μάθηση και η συνεχής ενημέρωση για τις εξελίξεις στον τομέα είναι πλέον αυτονόητες, καθώς το HR πρέπει να μπορεί να αποδείξει τα σημεία υπεροχής του.


Πώς, λοιπόν, κάποιος μπορεί να εμπλουτίσει τις γνώσεις του και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του; Η εκπαίδευση που θα προσφέρει τόσο θεωρητικές, όσο και πρακτικές γνώσεις είναι μία αποτελεσματική λύση για κάθε επαγγελματία που θέλει να παρακολουθεί τις εξελίξεις στον κλάδο του. Ένα πλήρως ενημερωμένο μεταπτυχιακό μπορεί να προσφέρει σημαντικές επαγγελματικές προοπτικές. Για παράδειγμα, το MSc in Strategic Human Resources Management του Alba Graduate Business School θεωρείται ένα από τα πιο καλά ενημερωμένα προγράμματα καθώς συνδυάζει υψηλών προσόντων καθηγητές, βραβευμένο ακαδημαϊκό πρόγραμμα, μάθηση προσανατολισμένη στη δράση και διεθνή προοπτική.


1213



στεφανος χιος κουμουτσακος
στεφανος χιος κουμουτσακος

No comments:

Post a Comment