Friday, April 19, 2019

ιατρικα παιχνιδια δωρεαν

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_94.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_73.html
ιατρικα παιχνιδια δωρεαν

Σύμφωνα με τις αρχές η επιχείρηση θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και όλα μοιάζουν έτοιμα για να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.


Χιλιάδες κάτοικοι έχουν κληθεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και για αυτό το λόγο η κρατική μηχανή βρίσκεται σε συναγερμό.


Το CNN Greece βρίσκεται επί τόπου στο Κορδελιό. Σε γενικές γραμμές οι πολίτες ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των στρατιωτικών και των αστυνομικών αρχών.


η φωτια στο λιμανι στιχοι

Στα σημεία συγκέντρωσης για τους κατοίκους που θα μετακινηθούν, θα υπάρχουν εθελοντικές ομάδες, αστυνομικοί και υπάλληλοι του δήμου για να γίνεται με τάξη η επιβίβαση στα λεωφορεία. Παράλληλα θα διεξάγονται κανονικά τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ μέχρι τις 9 το πρωί.


kord10


Ο δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου απηύθυνε έκκληση προς όλους να απομακρυνθούν από την ακτίνα επικινδυνότητας των 1.900 μέτρων που έχει οριστεί από τον στρατό με βάση τα στοιχεία του τύπου της βόμβας και της ισχύος της.


Διαβάστε τη συγκλονιστική ιστορία πίσω από τη βόμβα


kord20


'Ηδη από το ΕΚΑΒ και με μέσα του Δήμου έχει αρχίσει η μεταφορά των ατόμων με αναπηρίες ή των ατόμων με προβλήματα υγείας ή των υπέργηρων σε νοσοκομεία (424, Γεννηματά, Παπανικολάου, Άγιος Δημήτριος) ή σε άλλες δομές φιλοξενίας, ενώ ο Δήμος έχει μισθώσει και ξενοδοχείο για τη δωρεάν φιλοξενία ατόμων που πρέπει να βρίσκονται σε κλινήρη κατάσταση, καθώς και των συνοδών τους.


kord30


Η επιχείρηση απενεργοποίησης θα αρχίσει στις 10 το πρωί και ο "συναγερμός" προβλέπεται να λήξει σε έξι έως και οκτώ ώρες, όταν θα έχει απομακρυνθεί η βόμβα από τον πολεοδομικό ιστό.


kord40


Η κεντρική ενημέρωση και για τους τρεις δήμους της περιοχής (Δήμος Ευόσμου - Κορδελιού, Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης και Δήμος Δέλτα) θα γίνεται από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπου θα υπάρχει εκπρόσωπος του δήμου Ευόσμου - Κορδελιού.


Ηχητικά μηνύματα ακούγονται σε όλο το δήμο διαρκώς και συνεχίζεται η ενημέρωση από το τηλεφωνικό κέντρο, όπου απασχολούνται 40 υπάλληλοι του δήμου.


kord50




ιατρικα παιχνιδια δωρεαν
δικαστικα εξοδα στην εφορια

No comments:

Post a Comment