Tuesday, April 2, 2019

κλιση γυνη παις

χατζης κωνσταντινος γναθοχειρουργος
ανταπτορες τροφοδοσιας
κλιση γυνη παις

Το U-3523 ήταν ένα από τα πιο εξελιγμένα υποβρύχια του Αδόλφου Χίτλερ. Ήταν σχεδιασμένο να παραμένει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας για μεγάλα διαστήματα και είχε τη δυνατότητα να φτάσει, δίχως ιδιαίτερα προβλήματα μέχρι την Νότια Αμερική.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_114.html

Το υποβρύχιο θεωρούνταν πως βυθίστηκε από τους Βρετανούς στις 6 Μαΐου του 1945, όμως το ναυάγιο δεν είχε εντοπιστεί έως τώρα, γεγονός που αναζωπύρωνε τις φήμες σχετικά με την τύχη του.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html

Ερευνητική ομάδα, σύμφωνα με το news, κατάφερε να εντοπίσει το U-3523 στη Δανία, περίπου 15 χιλιόμετρα από το σημείο που οι Βρετανοί υποστήριζαν ότι το είχαν βυθίσει.


Το Μουσείο Θαλάσσιου Πολέμου της Δανίας ενημέρωσε πως στο ναυάγιο δεν βρέθηκαν στοιχεία που να μαρτυρούν ότι μετέφερε ναζί ή τα λάφυρά τους. Ο Gert Normann Andersen, διευθυντής του μουσείου είπε: «Οι φήμες αναφέρουν πως το υποβρύχιο είχε πολλά λάφυρα από τη Γερμανία γιατί απομακρυνόταν από τη χώρα».


«Νομίζω πως οι φήμες αναπτύχθηκαν γιατί το U-3523 ήταν ένα πολύ μοντέρνο, μακρών αποστάσεων υποβρύχιο και ορισμένοι ναζί επιχείρησαν να το σκάσουν με τιμαλφή τις τελευταίες ημέρες (του πολέμου). Αλλά το υποβρύχιο πήγαινε στη Νορβηγία και όχι στη Νότια Αμερική».




κλιση γυνη παις

No comments:

Post a Comment