Tuesday, April 2, 2019

in your eyes inna y yandel descargar

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html
ζητειται φυλακας
in your eyes inna y yandel descargar
in your eyes inna y yandel descargar

Ο Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε την προσφορά της Ε. Ε. να εξαλειφθούν εντελώς οι δασμοί στα αυτοκίνητα, χαρακτηρίζοντάς την «ανεπαρκή», και υποστήριξε ότι η εμπορική πολιτική των Βρυξελλών είναι «σχεδόν όσο κακή όσο αυτή της Κίνας», σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg.


Σε συνέντευξή του στο εν λόγω πρακτορείο ειδήσεων, ο Τραμπ τόνισε, μάλιστα: «Αν δεν αλλάξουν στάση, θα αποσυρθώ από τον ΠΟΕ».


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_41.html

Ο ΠΟΕ δημιουργήθηκε το 1994 για να καθορίζει τους κανόνες του παγκόσμιου εμπορίου και να επιλύει τις διαφορές μεταξύ χωρών. Όμως ο Αμερικανός πρόεδρος, που ακολουθεί μια πολιτική προστατευτισμού αναφορικά με το εμπόριο, καταγγέλλει ότι οι ΗΠΑ αντιμετωπίζονται με άδικό τρόπο από τον οργανισμό.


Τον Ιούλιο ο Τραμπ είχε συμφωνήσει να απόσχει από την επιβολή επιπρόσθετων τελωνειακών δασμών στα εισαγόμενα αυτοκίνητα ενόσω τα δύο μέρη προσπαθούν να άρουν άλλα εμπόδια στο διμερές εμπόριο, απόφαση που περιγράφηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως μια σημαντική παραχώρηση από μέρους της Ουάσινγκτον.


Έχουμε βαθιές διαφωνίες με τις ΗΠΑ


Μιλώντας στην επιτροπή Εμπορίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την Πέμπτη, η επίτροπος Εμπορίου Μάλμστρεμ αναφέρθηκε στην ειδική ομάδα εργασίας των οποίων θα ηγηθούν η ίδια και ο Αντιπρόσωπος των ΗΠΑ για το Εμπόριο (USTR) Ρόμπερτ Λαϊτχάιζερ και θα εξετάσει το πώς μπορεί να απαλειφθούν οι δασμοί σε βιομηχανικά αγαθά εκατέρωθεν.


«Δεν διαπραγματευόμαστε εμείς οτιδήποτε, έχουμε μια ομάδα εργασίας. Έχουμε βαθιές διαφωνίες με τις ΗΠΑ όσον αφορά την εμπορική πολιτική», τόνισε η Μάλμστρεμ.



φωτο με γριες

No comments:

Post a Comment