Wednesday, April 10, 2019

πως βαζω λεφτα στο paypal balance

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_40.html
συμφεροντολόγος αντιθετο
πως βαζω λεφτα στο paypal balance

«Αυτή είναι μια καλή απόφαση για το SPD και ιδιαιτέρως για τη χώρα μας. Η κυβέρνηση έχει μπροστά της πολλή δουλειά, με την οποία πρέπει τώρα να ξεκινήσουμε γρήγορα. Τώρα το θέμα είναι, ας ξεκινήσουμε τη δουλειά!».


Αυτό έγραψε στο Twitter η νεοεκλεγείσα Γενική Γραμματέας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) Ανεγκρέτ Κραμπ Καρενμπάουερ, ενώ ο πρώην αρχηγός των Πρασίνων Τζεμ Έζντεμιρ έγραψε:


«Habemus GroKo (έχουμε μεγάλο συνασπισμό)! Συγχαρητήρια!» και πρόσθεσε ότι από το κόμμα του θα ασκηθεί «εποικοδομητική αντιπολίτευση, έτοιμη για διάλογο - για μια υποδομή των ευκαιριών και για την φιλελεύθερη κοινωνία μας, στην οποία μπορούμε να κινούμαστε ελεύθερα, να αναπνέουμε ελεύθερα και να εκφραζόμαστε ελεύθερα. Για το κλίμα, την Ευρώπη και μια εξωτερική πολιτική που θα κατευθύνεται από αξίες, ελεύθερη από βρώμικες συμφωνίες».


Ικανοποίηση της ηγεσίας του SPD για το «ναι» στο μεγάλο κυβερνητικό συνασπισμό


πως βαζω λεφτα στο paypal balance

Ο αρχηγός των Φιλελευθέρων (FDP) Κρίστιαν Λίντνερ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Σεβασμός - θα αποτελούσε όμως και γρίφο αν το SPD έλεγε όχι σε μια συμφωνία που έχει κατά 70% δικό του περιεχόμενο. Προσβλέπουμε σε μια έξυπνη αντιπολιτευτική δουλειά».


«Είναι καλό ότι στα μέλη του SPD επικράτησε προφανώς η λογική. Τώρα ας ξεκινήσουμε επιτέλους τη δουλειά!», δήλωσε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) στην Bundestag Αλεξάντερ Ντόμπριντ, ενώ ο αρχηγός του κόμματος, απερχόμενος Πρωθυπουργός της Βαυαρίας και πιθανότατα επόμενος υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ χαρακτήρισε το αποτέλεσμα «καλή βάση για μια σταθερή ομοσπονδιακή κυβέρνηση» και πρόσθεσε: «Τώρα υπάρχουν όλες οι ευκαιρίες για την περαιτέρω ανανέωση της Γερμανίας και για μια νέα κοινωνική συνοχή στη χώρα μας».



τα βραχιολια εκαψαν την χηρα
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_101.html

No comments:

Post a Comment