Wednesday, April 3, 2019

μικροφωνα ηχογραφησης για pc

https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_23.html
παντελιδης ηταν μεθυσμενος
διατρεχω συνωνυμο

Τα πτώματά τους βρέθηκαν στην έπαυλή του ζευγαριού, που είναι ένα από τα πλουσιότερα στο Καναδά, την Παρασκευή.


Η αστυνομία ανέφερε πως ειδοποιήθηκε για τους θανάτους έπειτα από μια κλήση στο κέντρο άμεσης βοήθειας που έγινε από το σπίτι των Σέρμαν, σε μια ακριβή συνοικία στο βορειοανατολικό Τορόντο, το μεσημέρι (19:00 ώρα Ελλάδας). Δύο πτώματα, καλυμμένα με κουβέρτες, απομακρύνθηκαν από το οίκημα και μεταφέρθηκαν σε ένα φορτηγάκι χωρίς διακριτικά το απόγευμα της Παρασκευής.


«Οι συνθήκες του θανάτου τους μοιάζουν ύποπτες και τις αντιμετωπίζουμε ως τέτοιες», δήλωσε ο Ντέιβιντ Χόκπινσον, αξιωματικός της καναδικής αστυνομίας. Ερευνητές του τμήματος ανθρωποκτονιών είπαν σε δημοσιογράφους ότι δεν εντοπίστηκαν ενδείξεις παραβίασης στην έπαυλη.


μικροφωνα ηχογραφησης για pc

Οι γείτονες των Σέρμαν, συνεργάτες τους και ορισμένοι από τους ισχυρότερους πολιτικούς του Καναδά εξέφρασαν τη λύπη τους για τον θάνατο του ζευγαριού.


«Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους φίλους τους και σε όποιον άγγιξε το όραμά τους και το πνεύμα τους», έγραψε ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό στον λογαριασμό του στο Twitter.



Sophie and I are saddened by news of the sudden passing of Barry and Honey Sherman. Our condolences to their family & friends, and to everyone touched by their vision & spirit.

— Justin Trudeau (@JustinTrudeau) December 16, 2017


μικροφωνα ηχογραφησης για pc
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html

No comments:

Post a Comment