Friday, May 31, 2019

γραφειο εργασιας υψωνας

γραφειο εργασιας υψωνας

Ο πιλότος σήμανε συναγερμό όταν αντιλήφθηκε την ύπαρξη καπνού στο εσωτερικό του αεροσκάφους. Αμέσως ειδοποίησε την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας και ζήτησε να κάνει αναγκαστική προσγείωση.


Τελικώς, δόθηκε άδεια στον πιλότο του Boeing 777 να προσεγγίσει το αεροδρόμιο Ιρκουτσκ, στην Ρωσία, οπου και εκτέλεσε αναγκαστική προσγείωση.


γραφειο εργασιας υψωνας

Σύμφωνα με το πρακτορείο RIA Novosti, το αεροπλάνο προσγειώθηκε με ασφάλεια και οι επιβάτες φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία κοντά στο αεροδρόμιο.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_98.html

ακτινοβολια μαγνητικης τομογραφιας



ψηφιακοι δεκτες γερμανος
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_146.html

ενα υπολογιστικο συστημα αποτελειται απο το

«Η υπουργός αντιμετώπισε με υπευθυνότητα τα αιτήματα που έθεσε με το εξώδικό της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού, δρομολογώντας συγκεκριμένες ενέργειες για χρόνια ζητήματα που αφορούν τους εργαζομένους στο ΥΠ. ΠΟ. Α.», αναφέρεται σε ανακοίνωση της η Εκτελεστική Επιτροπή της Π. Ο.Ε.-ΥΠ. ΠΟ.


«Η Ε. Ε. της Π. Ο.Ε.-ΥΠ. ΠΟ. συνεχίζει αταλάντευτα και σταθερά να χειρίζεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα όλα τα καίρια ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους στο ΥΠ. ΠΟ. Α. στέκοντας ταυτόχρονα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο» καταλήγει η ανακοίνωση.


Σημειώνεται πως η εκτελεστική επιτροπή της Π. Ο.Ε.-ΥΠ. ΠΟ. υλοποιώντας απόφαση του γενικού συμβουλίου της ομοσπονδίας, είχε προκηρύξει 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση με κλείσιμο μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, για το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουλίου στο νομό Αττικής. Συγκεκριμένα, ζητούσαν από την πολιτική ηγεσία του ΥΠ. ΠΟ. Α.:


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html

Α) Την άμεση διευθέτηση, με τις απαιτούμενες ενέργειες από την πλευρά της υπουργού, όλων των εκκρεμοτήτων (πλαίσιο λειτουργίας, χρηματοδότηση, τακτοποίηση του συνόλου του προσωπικού και του Παιδικού Σταθμού) που αφορούν στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων ΥΠ. ΠΟ. Α. με καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης τα μέσα Σεπτεμβρίου και την εν συνεχεία έκδοση της απαραίτητης υπουργικής απόφασης.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_68.html

ενα υπολογιστικο συστημα αποτελειται απο το

Β) Την άμεση προκήρυξη, με τον ορισμό συγκεκριμένων ημερομηνιών όσον αφορά τις διαδικασίες πρόσληψης, των θέσεων 33 αρχαιολόγων και 200 αρχαιοφυλάκων, καθώς και την άμεση έκδοση της απαραίτητης υπουργικής απόφασης για το σύνολο των συναδέλφων στο ΥΠ. ΠΟ. Α. που εμπίπτουν στο άρθρο 47 του νόμου 4440/2016.


Γ) Την άμεση σύσταση ομάδας εργασίας με συμμετοχή του Υπουργείου, της Π. Ο.Ε.-ΥΠ. ΠΟ. και του οικείου Σωματείου Εργαζομένων για έναρξη ουσιαστικού διαλόγου, αναφορικά με το νέο Οργανικό Πλαίσιο Λειτουργίας του Τ. Α.Π. Α. και με δέσμευση ώστε να περιλαμβάνεται ειδική ρύθμιση για τη διασφάλιση των κεκτημένων δικαιωμάτων των εργαζομένων στη φύλαξη και την καθαριότητα των Μουσείων και των Αρχαιολογικών χώρων για την απρόσκοπτη καταβολή των αμοιβών για την εργασία που παρέχουν τις αργίες και τις εξαιρέσιμες ημέρες, ούτως ώστε να μην έχουμε κλειστά Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους κατά τις ημέρες αυτές.



ενα υπολογιστικο συστημα αποτελειται απο το
τι σημαινει η λεξη σνακ
γιωργος παρδαλος

πενα για υπολογιστη

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_89.html
μεταχειρισμενα τρακτερ απο ιδιωτες κρητη
πενα για υπολογιστη

Δημότες και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το μεγάλο αποκριάτικο πάρτι και τη συναυλία του δημοφιλούς συγκροτήματος "Otherview, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στον ανακαινισμένο πεζόδρομο της Σωτήρος Διός, ενώ οι μικροί φίλοι θα ψυχαγωγηθούν με πληθώρα δραστηριοτήτων, φουσκωτά παιχνίδια, μουσική, χορό, δημιουργική απασχόληση, παράσταση Καραγκιόζη, ξυλοπόδαρους και πολλές ακόμα εκπλήξεις.


Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα με τις εκδηλώσεις:


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html

24/2/2017


Η Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά υποδέχεται μαθητές δημοτικών σχολείων του Πειραιά και γιορτάζει τις Απόκριες, διοργανώνοντας πρωτότυπα εργαστήρια στο πνεύμα της Αποκριάς, δωρεάν για όλα τα παιδιά. Συγκεκριμένα, σήμερα Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, τα παιδιά θα δημιουργήσουν μάσκες από ζωγραφικά μοτίβα, εμπνευσμένες από ήρωες κινουμένων σχεδίων, ενώ θα ακολουθήσει μουσικό πάρτι και βράβευση καλλιτεχνών στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.


19:00 - Μουσική εκδήλωση από τον Σύλλογο Φίλων Κλασσικής Μουσικής& Όπερας, στο αίθριο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά.


25/2/2017


10:30-11:00: Αποκριάτικες μελωδίες από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά.


11:00 - 14:00: Δραστηριότητες για παιδιά: Ομαδικά Αποκριάτικα Παιχνίδια: 3 ψυχαγωγοί που υποδύονται παιδικούς ήρωες παίζουν μαζί με τα παιδιά συνεχόμενα, διαφορετικά διασκεδαστικά παιχνίδια.


Ξυλοπόδαρος: Ο πανύψηλος φίλος των παιδιών με εντυπωσιακό κοστούμι παίζει με μικρούς και μεγάλους.


Μασκότ Γιγαντοστολή


Νεράιδα - Face Painter : 2 σταθμοί όπου οι νεράιδες μεταμορφώνουν τα παιδικά πρόσωπα.


Κατασκευή Χαρταετού Μινιατούρας: Ο τεχνίτης Προκόπης βοηθάει τα παιδιά και τα καθοδηγεί να φτιάξουν χαρταετό.


Κατασκευή Αποκριάτικης Μάσκας: Με πολλά και διαφορετικά υλικά και φαντασία το κάθε παιδί φτιάχνει τη μάσκα του.


Μουσική με DJ για όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης στην πλευρά της Ηρώων Πολυτεχνείου.


Κατά μήκος του δρόμου θα υπάρχουν παιχνίδια με επιτραπέζιο air hockey, catch the light, ποδοσφαιράκι, και 4 φουσκωτά παιχνίδια. Σε όλα τα παιχνίδια θα υπάρχει επιτήρηση από ειδικούς.


11:30 - 12:30: Παράσταση Καραγκιόζη


12:30 - 14:00: Συναυλία του συγκροτήματος Otherview




πενα για υπολογιστη
ενισχυση μνημης βιταμινες

πυρετος σε βρεφη μετα απο εμβολιο

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html
πυρετος σε βρεφη μετα απο εμβολιο

Ο αστυνομικός αναφέρει συγκεκριμένες ημερομηνίες με πιο πρόσφατη αυτή που μέλος του καρτέλ έφυγε από το Ελευθέριος Βενιζέλος για το Εκουαδόρ, όπου συνάντησε τους συνεργούς του.


«Συγκεκριμένα στις 10/9/2018 ο Λ. Α πήγε αεροπορικώς από την Ελλάδα στο Εκουαδόρ προκειμένου να συναντήσει τα εκεί μέλη της οργάνωσης και να ελέγξει ιστιοπλοϊκό σκάφος που ήδη το κύκλωμα είχε αγοράσει και προοριζόταν για τη μεταφορά της κοκαΐνης. Πράγματι, κατά το διάστημα που ο Λ. Α βρισκόταν στο Εκουαδόρ τα μέλη της οργάνωσης του υπέδειξαν ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος που το κύκλωμα είχε ήδη αγοράσει. Του υπέδειξαν το σκάφος με την ονομασία "Sanest" που ελλιμενιζόταν στο λιμάνι της Salinas του Εκουαδόρ. Την 13/9/2018 και εφόσον είχε ελέγξει το σκάφος καθώς και τα απαραίτητα στοιχεία, έχοντας συλλέξει και φωτογραφικό υλικό του ανώτερου σκάφους, επέστρεψε αεροπορικώς στην Αθήνα και ενημέρωσε τους άλλους δυο δηλαδή τον Σ. Β αλλά και τον Π. Η».


πυρετος σε βρεφη μετα απο εμβολιο

Στην Αθήνα οι τρεις κατηγορούμενοι συνέχισαν να συναντιούνται κάτω από άκρα μυστικότητα για να σχεδιάσουν τις λεπτομέρειες της μεταφοράς.


«Από τη φυσική επιτήρηση των ανωτέρω προέκυψε πλήθος συναντήσεων μεταξύ τους, λαμβάνοντας πάντα ιδιαίτερες προφυλάξεις και αποφεύγοντας να συναντιούνται σε δημόσιους χώρους παρά μόνο στη μάντρα αυτοκινήτων του Σ. Β.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_41.html

τσιπρας πουτιν σημερα

Οι Σ. Β και ο Π. Η χρηματοδοτούσαν τις ανάγκες που εγχειρήματος είτε οι ίδιοι είτε δια χειρός του Λ. Α. Όπως προέκυψε από τη διερεύνηση της υπόθεσης, ο Σ. Β και Π. Η χρηματοδότησαν για τις ανάγκες της μεταφοράς με το ποσό των 29.000 ευρώ, μέρος εκ των οποίων διατέθηκαν για αγορά ηλεκτρολογικού εξοπλισμού για τη λειτουργικότητα του σκάφους, καθώς και για τις ανάγκες του ταξιδιού. Καθ’ όλο το διάστημα ενημερωνόμασταν ανελλιπώς από τις Αρχές του Εκουαδόρ για τις επαφές των υπολοίπων μελών στο Εκουαδόρ και την κινητικότητα τους στο σκάφος, κάτι το οποίο υποδείκνυε ότι βρίσκονταν στην τελική φάση του σχεδίου τους».


Οι αξιωματικοί της δίωξης ναρκωτικών αποφάσισαν να κάνουν επιχείρηση και να συλλάβουν τους τρεις Έλληνες.


«Κατά την προσέγγιση μας στην οικία του Σ. Β στην επιχείρηση για τη σύλληψη του εκείνος βγήκε στο μπαλκόνι κρατώντας ένα περίστροφο.



υπολογισω κοστος ελτα

ματαλα ροδος

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_36.html
σαν χοσε χιλη

Τα προγράμματα αφορούν στην υποστήριξη πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων όλων των κλάδων τόσο για τα πρώτα τους ψηφιακά βήματα όσο και για την ψηφιακή τους αναβάθμιση με πιθανότερη ημερομηνία ανακοίνωσης για την έναρξή τους την 25η Μαΐου.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_3.html

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση, οι συγκεκριμένες δράσεις περιλαμβάνονται σε μια σειρά στοχευόμενων παρεμβάσεων που ανταποκρίνονται στην επιτακτική ανάγκη για ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων. Οι προσκλήσεις που αναμένεται να εκδοθούν εντός της εβδομάδας αφορούν στις δράσεις «Ψηφιακά Βήματα« και «Ψηφιακό Άλμα».


ματαλα ροδος

Ψηφιακά Βήματα


Η δράση «Ψηφιακά Βήματα» είναι προϋπολογισμού 50 εκατ. ευρώ, και ωφελούμενες θα είναι πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις όλων των κλάδων.


μερισμα στρατου

Η επιδότηση θα είναι στο 50% ενώ η διαδικασία αξιολόγησης θα γίνει με αντικειμενικά κριτήρια και με κατάταξη των επιχειρήσεων σε τέσσερις ψηφιακές βαθμίδες.


Ο επιχορηγούμενος προϋπολογισμός κάθε επενδυτικού σχεδίου κυμαίνεται από 7.000 ευρώ έως 50.000 ευρώ και προϋπόθεση συμμετοχής του δυνητικού δικαιούχου στη δράση θα είναι να υποβάλλει επενδυτικό σχέδιο που θα τον οδηγήσει κατ' ελάχιστον σε μία ανώτερη ψηφιακή βαθμίδα από αυτή της αρχικής κατάταξης, εκτός αν έχει καταταγεί ήδη στην ανώτατη βαθμίδα. Επιλέξιμες είναι δαπάνες που αφορούν στην προμήθεια, μεταφορά, εγκατάσταση και λειτουργία νέων μηχανημάτων και λοιπού εξοπλισμού τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, απαραίτητου για την λειτουργία της επιχείρησης και την εξασφάλιση των παρεχόμενων υπηρεσιών.


Ο προμηθευόμενος εξοπλισμός θα πρέπει να είναι καινούργιος, αμεταχείριστος και στην κυριότητα της επιχείρησης. Δεν είναι επιλέξιμες οι δαπάνες που αφορούν σε δασμούς, φόρους και τέλη αλλά δεν θα είναι επιλέξιμες και οι δαπάνες που αφορούν σε προμήθεια tablets, κινητών τηλεφώνων και τηλεοράσεων.


Επίσης επιλέξιμες θα είναι κάθε μορφής ενέργειες και δαπάνες που θα αφορούν στην προμήθεια λογισμικού και σε παραμετροποίηση αυτού, υπό τους ακόλουθους όρους:


-Το προμηθευόμενο λογισμικό να είναι καινούριο και η επιχείρηση να είναι νόμιμος κάτοχος της άδειας χρήσης αυτού.


-Η παροχή υπηρεσιών υποστήριξης είναι επιλέξιμη μέχρι ένα έτος από το χρόνο προμήθειας.


-Το κόστος παραμετροποίησης Λογισμικού/Εφαρμογών και εκπαίδευσης στη χρήση αυτών είναι επιλέξιμο ως δαπάνη μέχρι και 20% του κόστους αγοράς του λογισμικού/εφαρμογής.



ματαλα ροδος

εκδρομη βιεννη αεκ

ταινιες του disney channel
εκδρομη βιεννη αεκ

Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς ως εξής:



  • Το μετρό, ο ηλεκτρικός και το τραμ θα κινηθούν αύριο, ημέρα της απεργίας, μόνο από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα – και αυτό για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των απεργών στις συγκεντρώσεις.

  • Τρένα και προαστιακός θα μείνουν ακινητοποιημένα αύριο όλο το 24ωρο. Επίσης δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του μετρό από τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Για σήμερα Τρίτη οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ οργανώνουν στάση εργασίας από τις 9.30 π. μ. έως τις 4.30 μ. μ. προκειμένου το προσωπικό να παραστεί στις κηδείες των δύο εργαζομένων της εταιρείας που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα του περασμένου Σαββάτου στο Αδενδρο Θεσσαλονίκης.

  • Οι εργαζόμενοι στην ΟΣΥ (λεωφορεία και τρόλεϊ) ανακοίνωσαν στάσεις εργασίας από τις 16 έως τις 18 Μαΐου. Αναλυτικότερα, στις 16 Μαΐου τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ δεν θα εκτελούν δρομολόγια από τις 11 π. μ. έως τις 4 μ. μ., στις 17 Μαΐου από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας και στις 18 Μαΐου από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 π. μ. και από τις 9 μ. μ. έως τη λήξη της βάρδιας.

  • Δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια. Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) προκήρυξε 48ωρη απεργία 16 και 17 Μαΐου. n Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση με στάση εργασίας από τις 11 π. μ. έως τις 3 μ. μ. της Τετάρτης.


Επίσης:


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_26.html


  • Αποχή από τα καθήκοντά τους στις 17, 18 και 19 Μαΐου αποφάσισαν οι συμβολαιογράφοι.

  • Οι εργαζόμενοι στον χώρο των ΜΜΕ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 6 π. μ. της Τρίτης 16 Μαΐου έως τις 6 π. μ. της Τετάρτης 17 Μαΐου.

  • Πρόσκληση για δυναμικές κινητοποιήσεις προς όλο το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας απευθύνει με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων. Στο νομοσχέδιο εμπεριέχεται και το νέο ειδικό μισθολόγιο των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ενοπλες Δυνάμεις. Με σύνθημα: «Τα ψέματα τελείωσαν – Όλοι στους δρόμους», η Ομοσπονδία καλεί όλους τους αστυνομικούς να δώσουν το «παρών» στην πανελλαδική συγκέντρωση των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τετάρτη 17/5/2017 και ώρα 5 μ. μ. στην Πλατεία Κολοκοτρώνη.

  • Στους δρόμους κατεβαίνουν και οι επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς και καλούν «κάθε ελεύθερο επαγγελματία να υψώσει τη φωνή του ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για τις νέες, καταστροφικές αυξήσεις στο Ασφαλιστικό και τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται αυτήν την εβδομάδα στη Βουλή».Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε συνέχεια των αποφάσεων για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της πανελλαδικής γενικής απεργίας της Τετάρτης 17 Μαΐου, οι μεγαλύτεροι επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς της χώρας θα συγκεντρωθούν την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, ημέρα συζήτησης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής στις 7 μ. μ. το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να δείξουν έμπρακτα στους εκπροσώπους του λαού ότι ο λαός δεν συμφωνεί με τα μέτρα που ψηφίζονται.



εκδρομη βιεννη αεκ
εκτυπωτες πειραιας
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html

δικτυωτο διαγραμμα

φαγητο βρεφους
δικτυωτο διαγραμμα

Παράλληλα, τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί, που διακομίστηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και ένας πολίτης, στην πλατεία Εξαρχείων, ο οποίος επίσης διακομίστηκε σε νοσοκομείο.


χειροποιητα ζυμαρικα συνταγες

Τα επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι στην πλατεία Κλαυθμώνος, κατά την διάρκεια του μαθητικού - φοιτητικού συλλαλητηρίου και το βράδυ, που ήταν και τα σοβαρότερα, στην περιοχή των Εξαρχείων.


Νεαροί κουκουλοφόροι έστησαν οδοφράγματα, έβαλαν φωτιές και έριξαν δεκάδες βόμβες μολότοφ, πέτρες, καδρόνια και διάφορα άλλα αντικείμενα κατά αστυνομικών δυνάμεων, που απάντησαν με χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου - λάμψης.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_42.html

Παράλληλα, δύο ειδικά οχήματα της ΕΛ. ΑΣ. έκαναν ρίψεις νερού στα Εξάρχεια, προκειμένου να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους.


Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.



δικτυωτο διαγραμμα
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_142.html

μια φορά τον χρόνο

επεισοδια σε αγγλικο γηπεδο

Το συνέδριο αυτό είναι το ενδέκατο που πραγματοποιείται στον κύκλο των περιφερειακών συνεδρίων που έχουν προγραμματιστεί, προκειμένου να υπάρξει ένας αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021».


Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σκοπός του συνεδρίου είναι η σε βάθος διερεύνηση των παραγωγικών δυνατοτήτων, ώστε να τεθούν ποιοτικοί και ποσοτικοί στόχοι για την αναπτυξιακή προοπτική της Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο ενός συνεκτικού σχεδίου περιφερειακής παραγωγικής ανασυγκρότησης. Μέσω της διαβούλευσης, θα επιδιωχθεί η κατάρτιση ενός οδικού χάρτη ενεργειών, σε συνάρτηση, αφενός με τις προτεραιότητες της “Εθνικής Στρατηγικής Ανάπτυξης 2021”, αφετέρου με τις πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν ήδη αναπτυχθεί ή σχεδιαστεί από την Περιφέρεια, σηματοδοτώντας την μετάβαση της περιοχής από την εποχή της κρίσης στην εποχή της δίκαιης ανάπτυξης.


αρχη προσφυγων νεος κοσμος

μια φορά τον χρόνο

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 26 Μαρτίου με την ομιλία του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννη Δραγασάκη και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 28 Μαρτίου με την κεντρική εκδήλωση.


Στην κεντρική εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, Λάζαρος Κυρίζογλου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ομιλία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.


μια φορά τον χρόνο


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_106.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_95.html

μηχανογραφηση ικα διευθυνση

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html
νόσος του peyronie

Ειδικότερα, η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό της Παναγίας στις Κάτω Αρχάνες στις 10 το πρωί, ενώ θα ταφεί στο κοιμητήριο Άνω Αρχανών.


Ωστόσο, σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε χθες, στις 6 το απόγευμα, και η κηδεία του αδικοχαμένου Βενιζέλου Στρατάκη, με συγγενείς και φίλους να βρίσκονται στη Ροδιά συμπαραστεκόμενοι στην οικογένειά του.


πολιτικο θεατρο μπρεχτ

μηχανογραφηση ικα διευθυνση

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Η τελετή ξεκίνησε μισή ώρα νωρίτερα, στις 5:30 χθες το απόγευμα, με τους γονείς του, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του γιου τους, να ζητούν από τον ιερέα να επισπεύσει την κηδεία δίνοντας τέλος στο μαρτύριό τους.


Μάλιστα, οι φίλοι του αδικοχαμένου Βενιζέλου δεν παρέλειψαν να φέρουν στην κηδεία και το αγαπημένο του άλογο, μιας και ο ίδιος εν ζωή ήταν δεινός καβαλάρης.


Υπενθυμίζεται πως, ο 35χρονος Βενιζέλος Στρατάκης από τη Ροδιά και η 35χρονη Κατερίνα Καναβάκη από τις Αρχάνες είναι οι γονείς «ήρωες» που πνίγηκαν την Τρίτη στην παραλία Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο, στην προσπάθεια να σώσουν τα παιδιά τους.


Το χρονικό της τραγωδίας



μηχανογραφηση ικα διευθυνση
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_97.html

τι ειπε σημερα η σκορδα για παντελιδη

ήθος και έθος

Οι πρώτοι που είχαν εντοπιστεί από τις Αρχές ήταν αυτοί που είχαν αναλάβει τη φύλαξη του Λεμπιδάκη μέσα στα κρησφύγετα. Συνολικά οι απαγωγείς είχαν στείλει 31 μηνύματα στην οικογένεια μέσω κινητού τηλεφώνου, πέντε μηνύματα με τη μορφή επιστολών και δύο βίντεο. Κατά τη διάρκεια της απαγωγής οι δράστες πολλές φορές έλεγαν στον Λεμπιδάκη ότι η οικογένειά του δεν μπορεί να βρει τα χρήματα και τον ρωτούσαν τι πρέπει να κάνουν οι συγγενείς του για να βρουν τα εκατομμύρια ευρώ σε λύτρα.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_90.html

Μέσα στα σπίτια των δραστών βρέθηκαν usb, κάρτες μνήμης που θα χρησιμοποιούνταν από τους δράστες για μετέπειτα βίντεο-απόδειξη ζωής του κρητικού επιχειρηματία. Η βασική ομάδα των απαγωγέων ήταν πέντε άτομα και στην πορεία οι απαγωγείς χρησιμοποίησαν δύο ακόμη άτομα για φύλακες, καθώς επίσης και την 16χρονη κόρη ενός από τους συλληφθέντες.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_88.html

τι ειπε σημερα η σκορδα για παντελιδη

τι ειπε σημερα η σκορδα για παντελιδη



sem seo social media

στοφες με ξυλα τιμες

κυβερνητικος επιτροπος
Μεγάλο Σάββατο - Πάσχα 2018: Με έκτακτες και προγραμματισμένες πτήσεις η μεταφορά του Αγίου Φωτός

Πάσχα 2018: Με τον προγραμματισμό εμπορικών και ειδικών έκτακτων πτήσεων Aegean Airlines - Olympic Air θα μεταφέρουν και φέτος το Άγιο Φως, μετά την άφιξή του από τα Ιεροσόλυμα, το απόγευμα (18:30-19:00) του Μεγάλου Σαββάτου, από το διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας σε όλη την Ελλάδα.


Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Εξωτερικών, τρεις θα είναι οι έκτακτες πτήσεις που θα μεταφέρουν το Άγιο Φως από Αθήνα σε Λάρισα, Λήμνο, Σάμο, Χίο, Κεφαλονιά και Ιωάννινα, ενώ με εννέα προγραμματισμένες πτήσεις θα γίνει η μεταφορά του προς Σαντορίνη, Μυτιλήνη, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ρόδο, Ζάκυνθο, Αλεξανδρούπολη, Ηράκλειο και Μύκονο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


H μεταφορά του Αγίου Φωτός προς Κέρκυρα, Κω και Κάρπαθο θα γίνει από την εταιρία «Sky Express» με μία προγραμματισμένη πτήση προς Κέρκυρα και μία έκτακτη (με ενδιάμεσο προορισμό) προς Κω και Κάρπαθο.


στοφες με ξυλα τιμες


στοφες με ξυλα τιμες
κατηγορίες μικροβίων
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_147.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_85.html

pluton travel & tours ltd

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html
pluton travel & tours ltd

Ειδικότερα, ο 70χρονος εντοπίστηκε χθες, Κυριακή, ενώ έχει γίνει ήδη ταυτοποίηση της σορού από τους οικείους του.


pluton travel & tours ltd

Ο 70χρονος αναζητείτο από τις 26 Ιουνίου, όταν είχε πάει για ψάρεμα και δεν επέστρεψε σπίτι του, με τον γιο του να ειδοποιεί τις Αρχές και να στήνεται μία μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.


Η ανακοίνωση του Λιμενικού


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_103.html

Αναφορικά με τον 70χρονο παράκτιο αλιέα, ο οποίος είχε μεταβεί πρωινές ώρες της 26/06/2018, στην περιοχή βορειοανατολικά αεροδρομίου Ηρακλείου, για διενέργεια παράκτιας αλιείας και έκτοτε αγνοείται, γνωρίζουμε ότι εντοπίστηκε η σορός του, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή ν. “ΨΕΙΡΑΣ” Λασιθίου. Η σορός ανασύρθηκε από πλήρωμα περιπολικού σκάφους Λ. Σ-ΕΛ. ΑΚ. Τ. και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους του.


σεισμός ημαθία


τρουφακια φλωρα

καρντασιαν δευτερο παιδι

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_65.html
ανθυπασπιστης στα αγγλικα
καρντασιαν δευτερο παιδι

Όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), ημερομηνία έναρξης ισχύος της νέας διάταξης είναι η 1η Ιανουαρίου 2017. Στην παρούσα ρύθμιση μπορούν να υπαχθούν ασφαλισμένοι που εισφοροδοτούνται με τις διατάξεις του άρθρου 39 του ν. 4387/2016, δηλαδή ελεύθεροι επαγγελματίες καιαυτοαπασχολούμενοι υπαγόμενοι στην ασφάλιση των π. φορέων ΟΑΕΕ, ΤΑΝΤΠ, ΕΤΑΑ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ. Οι απασχολούμενοι συνταξιούχοι δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της νέας διάταξης.


Προϋποθέσεις υπαγωγής


Τα ανωτέρω πρόσωπα μπορούν να υπαχθούν στην παρούσα ρύθμιση, εφόσον πληρούν αθροιστικά τις πιο κάτω προϋποθέσεις:


- Έχουν συμπληρώσει 40 έτη στον κλάδο κύριας ασφάλισης σε έναν ή διαδοχικά σε περισσότερους του ενός φορείς.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_141.html

- Έχουν εξοφλήσει τις ασφαλιστικές εισφορές του ανωτέρω χρονικού διαστήματος.


κοντινες εκδρομες απο αθηνα

Χρόνοι ασφάλισης


Για τη συμπλήρωση των 40 ετών, συνυπολογίζονται οι πιο κάτω χρόνοι ασφάλισης:


- Χρόνος πραγματικής ασφάλισης. Ο χρόνος πραγματικής ασφάλισης, δηλαδή ο χρόνος ασφαλιστέας απασχόλησης ή ιδιότητας στον ΕΦΚΑ ή στους εντασσόμενους στον ΕΦΚΑ φορείς, τομείς, κλάδους και λογαριασμούς, για τον οποίο έχουν καταβληθεί ασφαλιστικές εισφορές στον κλάδο κύριας ασφάλισης (σύνταξης). Δεν συνυπολογίζονται για τη συμπλήρωση των 40 ετών χρόνοι πραγματικής ασφάλισης που δεν λογίζονται ως συντάξιμοι (πχ λόγω υπαγωγής στις ρυθμίσεις του αρθρ. 8 παρ. 14 του ν. 2592/1999, όπως ισχύει).


- Χρόνος προαιρετικής ασφάλισης. Ο χρόνος προαιρετικής ασφάλισης, που έχει διανυθεί και έχουν καταβληθεί οι αναλογούσες ασφαλιστικές εισφορές, σύμφωνα με τις προϊσχύουσες διατάξεις των εντασσόμενων στον ΕΦΚΑ φορέων, τομέων, κλάδων και λογαριασμών, καθώς και επί ΕΦΚΑ, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 34 του ν. 4387/2016.


- Πλασματικοί χρόνοι ασφάλισης. Οι πλασματικοί χρόνοι του άρθρου 40 του ν. 2084/1992, της παρ. 18 του άρθρου 10 του ν. 3863/2010, του άρθρου 6 παρ. 12 και του άρθρου 17 του ν. 3865/2010 και των άρθρων 39, 40 και 41 του ν. 3996/2011, που έχουν αναγνωριστεί και εξαγοραστεί, καθώς και χρόνοι που έχουν προσμετρηθεί από προϋπηρεσία ή άλλη αιτία στους εντασσόμενους στον ΕΦΚΑ φορείς, τομείς, κλάδους και λογαριασμούς.


Στις περιπτώσεις που δεν έχει ολοκληρωθεί η εξαγορά τους, προσμετράται μόνο το τμήμα του χρόνου το οποίο έχει εξοφληθεί, κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για υπαγωγή στη ρύθμιση της κοινοποιούμενης διάταξης. Δεν συνυπολογίζονται χρόνοι πλασματικοί που αναγνωρίζονται, χωρίς εξαγορά ( πχ χρόνος επιδότησης, λόγω ασθένειας, χρόνος επιδότησης, λόγω τακτικής ανεργίας, κ. ά.).


Διαδοχική ασφάλιση


Για τη συμπλήρωση των χρονικών προϋποθέσεων και την απόκτηση του δικαιώματος, δύναται να προσμετρηθούν χρόνοι που έχουν διανυθεί διαδοχικά (και όχι παράλληλα) σε περισσότερους του ενός φορέα, τομέα, κλάδο και λογαριασμό κύριας ασφάλισης.



καρντασιαν δευτερο παιδι

παζαρι λιβαδειας 2017 ποτε ειναι

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_69.html
λουκας φαβαλι
ποια ειναι τα δυο μεγαλυτερα ψεματα στον κοσμο
παζαρι λιβαδειας 2017 ποτε ειναι

Ο Ρώσος κροίσος, ξεκίνησε τις διακοπές του στη Λευκάδα, συνέχισε σε Αντίσαμο και Αργοστόλι, ενώ αμέσως μετά βρέθηκε στις θάλασσες της Ζακύνθου.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_67.html

Όπως αναφέρει το imerazante.gr, το υπερπολυτελές γιοτ εθεάθη στη νότια πλευρά του νησιού και συγκεκριμένα στο Κερί μεταξύ Λίμνης – Μαραθία και Μαραθωνησίου. Η περίφημη θαλαμηγός του Luna έχει βρεθεί στο επίκεντρο για τους ντόπιους αλλά και τους τουρίστες που βρίσκονται στο νησί, το φωτογραφίζουν και το αναρτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.


Για άλλο ένα καλοκαίρι, ο 13ος πλουσιότερος Ρώσος και ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσέλσι, και η σύντροφός του, Ντάρια Ζούκοβα έδωσαν το στίγμα τους με το γιοτ “Luna”, χωρίς όμως να γίνουν αντιληπτοί, αφού δεν αποβιβάστηκαν σε κανέναν από τους προορισμούς που επισκέφθηκαν. Από εκεί και πέρα αρκέστηκαν να απολαυσουν την φυσική ομορφιά, το τοπίο και τα γαλαζοπράσινα νερά.


παζαρι λιβαδειας 2017 ποτε ειναι

ABRA 2


Ακολουθεί βίντεο από το πολυτελές γιοτ...




Thursday, May 30, 2019

πανεπιστημιο αιγαιου τηλ

πανεπιστημιο αιγαιου τηλ

«Οι δυνάμεις του καθεστώτος βομβάρδισαν τη νύχτα πολλές θέσεις του ISIS στον καταυλισμό Γιαρμούκ και στην αλ Χάτζαρ αλ Άσουαντ, προκαλώντας τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον τραυματισμό πολλών», επεσήμανε ο Ράμι Άμπντελ Ράχμαν επικεφαλής του Παρατηρητηρίου.


«Οι ρουκέτες και οι όλμοι συνέχισαν να πέφτουν ως τις 03:00 τα ξημερώματα (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας)», πρόσθεσε.


Ανταλλαγή πυρών μεταξύ του αυτοαποκαλούμενου "Ισλαμικού Κράτους" και του συριακού στρατού είχαν σημειωθεί και τη Δευτέρα το βράδυ, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένα παιδί στην περιοχή του καταυλισμού Παλαιστίνιων προσφύγων Γιαρμούκ που ελέγχεται από το καθεστώς, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, το οποίο πρόσθεσε ότι τουλάχιστον τέσσερις στρατιώτες του συριακού στρατού σκοτώθηκαν.


«Το καθεστώς αυξάνει την πίεση ενόψει μιας ευρείας επιχείρησης ή για να κάμψει το ISIS και να το αναγκάσει να φύγει από την περιοχή», εκτίμησε ο Άμπντελ Ράχμαν, σύμφωνα με τον οποίο «έχουν πραγματοποιηθεί έμμεσες διαπραγματεύσεις μεταξύ του καθεστώτος και του ISIS μέσω τοπικών μεσολαβητών».


πανεπιστημιο αιγαιου τηλ

Το Ντάες ελέγχει από το 2015 το μεγαλύτερο μέρος του παλαιστινιακού καταυλισμού, καθώς και κάποιες περιοχές των συνοικιών Χάτζαρ αλ Άνσουαντ, Τάνταμον και Κάνταμ, νότια της Δαμασκού.


Η απομάκρυνση των τζιχαντιστών από την περιοχή αυτή θα επιτρέψει στη Δαμασκό να ελέγχει το σύνολο της πρωτεύουσας και των περιχώρων της, για πρώτη φορά από το 2012.


Το Γιαρμούκ ήταν ο μεγαλύτερος καταυλισμός Παλαιστίνιων προσφύγων στη Συρία. Πριν από την έναρξη της σύγκρουσης εκεί ζούσαν περίπου 160.000 άνθρωποι, περιλαμβανομένων Σύρων.


Σήμερα έχουν παραμείνει μόλις μερικές χιλιάδες πρόσφυγες.



αεροπλανο ρεμος χατζης
ομορφος κοσμος ζακ στεφανου
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_2.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_75.html

avenue ταχυδρομείο

Δεδομένης της πολιτικής κρίσης στην Βρετανία, η τελική έκβαση του Brexit παραμένει ασαφής και τα πιθανά σενάρια ξεκινούν από μία έξοδο με πρόσκρουση στα βράχια, δηλαδή, ένα Brexit άνευ συμφωνίας, μέχρι την διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος για την συμμετοχή στην ΕΕ.


ιχθεις αντρας με κριο γυναικα

Η Τερέζα Μέι, η οποία επιβίωσε πραξικοπήματος που εκδηλώθηκε από τους σκληρούς ευρωσκεπτικιστές των Τόρις, ζήτησε από τους ηγέτες της ΕΕ κατά την διάρκεια της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής των Βρυξελλών πολιτικές και νομικές διαβεβαιώσεις που θα έπειθαν, όπως είπε η ίδια, τους βρετανούς βουλευτές να εγκρίνουν την συμφωνία του Brexit.


avenue ταχυδρομείο

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν απέκλεισαν το ενδεχόμενο επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας του περασμένου μήνα που επιδιώκει να διασφαλίσει μία ήπια έξοδο από το ευρωπαϊκό μπλοκ στις 29 Μαρτίου 2019 και την διαβεβαίωσαν ότι δεν θα δεσμεύσει επ΄αόριστον στην Βρετανία στο νομικό πλαίσιο της ΕΕ.


«Φαίνεται ότι η πρωθυπουργός απέτυχε στην προσπάθειά της να κομίσει σημαντικές αλλαγές στην συμφωνία της για το Brexit», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Εργατικού Κόμματος Κιρ Στάρμερ.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html

λαφαζανης καρδιολογος βεροια

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Η πρωθυπουργός θα πρέπει να επαναφέρει την ψηφοφορία για την συμφωνία την επόμενη εβδομάδα και να επιτρέψει στο Κοινοβούλιο να ανακτήσει τον έλεγχο», πρόσθεσε.


Οι βρετανικές εφημερίδες μιλούν για ταπείνωση της βρετανίδας πρωθυπουργού ενώ η στερλίνα έπεσε στο 1,2591 δολάριο.




avenue ταχυδρομείο
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_111.html

σελερι σουπα

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_11.html
πωσ να ριξω μια γκομενα
για τα μαλλια που πεφτουν

Οι ανάγκες χρηματοδότησης του χρέους της Ιταλίας μόνο για το 2019 ανέρχονται στο ιλιγγιώδες ποσό των 277 δισ. ευρώ. Υπάρχει όμως και συνέχεια. Για το 2020 η Ιταλία θα χρειαστεί, προκειμένου να εξυπηρετήσει το χρέος της, άλλα 197 δισ. και για το 2021 επιπλέον 181 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία.


Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εάν στην πορεία η Ιταλία λοξοδρομήσει και αναγκαστεί να ζητήσει τη βοήθεια της ΕΕ, ο ESM θα δυσκολευτεί να καλύψει ακόμη και τις δόσεις εξυπηρέτησης χρέους του πρώτου έτους.


Για αυτό την περασμένη εβδομάδα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προχώρησε σε μια κίνηση χωρίς προηγούμενο, καθώς κίνησε διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος κατά της Ιταλίας. Η Ρώμη είχε αρνηθεί να αλλάξει τις προβλέψεις για έλλειμμα το 2019 παρουσιάζοντας πρόβλεψη για 2,4% ως ποσοστό επί του ΑΕΠ. Η προηγούμενη κυβέρνηση πριν από τις εκλογές είχε κάνει λόγο για έλλειμμα 0,8% ως ποσοστό επί του ΑΕΠ.


Η κίνηση αυτή είχε αυξήσει σημαντικά το κόστος δανεισμού της χώρας με τα επιτόκια των 10ετών κρατικών ομολόγων να φτάνουν ακόμη και το 3,50%. Από τότε που παρουσίασαν τον προϋπολογισμό πριν από δύο μήνες, οι δύο κυβερνητικοί εταίροι, η Λέγκα και το Κίνημα των Πέντε Αστέρων, είχαν αρνηθεί σθεναρά να κάνουν αλλαγές, με στελέχη τους μάλιστα να εξαπολύσουν σφοδρές επιθέσεις κατά μελών της Κομισιόν περιλαμβανομένου και του προέδρου Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.



σελερι σουπα
σελερι σουπα
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_82.html

παπουτσια λατιν χορου αθηνα κεντρο

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν ομήρους 10 άτομα σε διαμέρισμα - Δράστης πήδηξε από το μπαλκόνι

Σοκ από την υπόθεση παράνομης κράτησης 10 ατόμων σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη – Στην προσπάθειά του να διαφύγει ένας δράστης πήδηξε από το μπαλκόνι


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν το Σάββατο (03/03/2018) δύο αλλοδαποί, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση παράνομης κατακράτησης δέκα αλλοδαπών υπηκόων, σε διαμέρισμα στην περιοχή των Διαβατών.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_135.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, σε βάρος των δύο συλληφθέντων, αλλά και τριών συνεργών τους, σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, παράνομη προώθηση και παροχή καταλύματος, αρπαγή και εκβίαση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, το μεσημέρι του Σαββάτου εντοπίστηκε διαμέρισμα στην περιοχή των Διαβατών, όπου κρατούνταν παράνομα οι δέκα αλλοδαποί. Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν οι δύο δράστες. Μάλιστα, ο ένας εξ’ αυτών, προκειμένου να διαφύγει, πήδηξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος με συνέπεια να τραυματιστεί και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πόλης για νοσηλεία.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_74.html

παπουτσια λατιν χορου αθηνα κεντρο

παπουτσια λατιν χορου αθηνα κεντρο

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι οι δέκα άνδρες κρατούνταν χωρίς τη θέλησή τους, μέχρι συγγενικά τους πρόσωπα να παραδώσουν χρηματικά ποσά, προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι, ενώ όλοι τους είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων στην υπόθεση συνεργών τους.

Πηγή: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Η «κόκκινη βίλα», τα χρέη χιλιάδων ευρώ και η «σχέση» του Μαδούρο με τη χήρα του Μητροπάνου

Στα χέρια του Ερντογάν η τύχη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών – Τα δύο σενάρια της αυριανής ημέρας



καιρος μετεο σιφνος
δροσερα γλυκα με γιαουρτι

κυριακατικο γευμα

Ο ίδιος εκτίμησε, ότι «παρά την αβεβαιότητα λόγω της καθυστέρησης στη δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος, για την οποία η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι υπεύθυνη, όπως αναγνωρίζεται και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η ελληνική οικονομία δείχνει καθαρά σημάδια βελτίωσης».


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_14.html

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, ο αναπληρωτής υπουργός μίλησε για σημαντική αύξηση των εξαγωγών (25,7% τον Μάρτιο 2017 σε σχέση με τον Μάρτιο 2016), στη βιομηχανική παραγωγή (24,5% τον Μάρτιο 2017 σε σχέση με τον Μάρτιο 2016) και στο λιανικό εμπόριο (9,6% τον Φεβρουάριο 2017 σε σχέση με το 2016) τους προηγούμενους μήνες, η οποία κατά τη γνώμη του είναι ενδεικτική ενός αναπτυξιακού μομέντουμ στην Ελλάδα.



«Παράλληλα, με την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης και τη συμπερίληψη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ, το κόστος δανεισμού αναμένεται να μειωθεί σημαντικά στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα» υπογράμμισε ο κ. Χαρίτσης, ο οποίος παρατήρησε ότι τα επιτόκια των ελληνικών ομολόγων βρίσκονται στα χαμηλότερα επίπεδα από το 2009.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html


Αναφερόμενος στις προτεραιότητες της ελληνικής κυβέρνησης, σε σχέση με τις προκλήσεις τις οποίες αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία, ανέδειξε ως στόχο τη δημιουργία ενός απλού και διαφανούς επιχειρηματικού περιβάλλοντος, περιλαμβάνοντας τα σχετικά πεδία της φορολόγησης, της αδειοδότησης, της χωροταξίας και της χρηματοδότησης.


καθαριστηρια κερκυρα

κυριακατικο γευμα

κυριακατικο γευμα


ασπιρινη βαυερ

εξαφανιση της αννυ

κοπη βινυλιου

Μετά την ιστορική νίκη του συνασπισμού του στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές επί του συνασπισμού του οποίου ηγούνταν στο παρελθόν, ο Μοχάμαντ δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου πως κάποια «σύγχυση» που επικρατούσε γύρω από τη διαδικασία ορκωμοσίας έχει διευθετηθεί και πως «αναμένουμε ότι θα ορκιστώ πρωθυπουργός σήμερα»


«Ελπίζουμε ότι ως τις 17:00 (τοπική ώρα, 12:00 ώρα Ελλάδας) σήμερα θα έχουμε πρωθυπουργό. Οποιαδήποτε καθυστέρηση σημαίνει ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση. Αν δεν υπάρχει κυβέρνηση, δεν υπάρχουν νόμοι και θεσμοί», προειδοποίησε.


Ο συνασπισμός της αντιπολίτευσης υπό τον Μαχάτιρ κέρδισε 121 έδρες στο κοινοβούλιο σε σύνολο 222, δηλαδή την απόλυτη πλειοψηφία. Ο απερχόμενος πρωθυπουργός Νατζίμπ Ραζάκ έχει ανακοινώσει ότι δέχεται την ετυμηγορία της κάλπης, υπογραμμίζοντας όμως ότι ο βασιλιάς είναι αυτός που θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο νέος πρωθυπουργός καθώς κανένα κόμμα από μόνο του δεν κέρδισε την πλειοψηφία. Η δημοτικότητα του Νατζίμπ είχε υποστεί ισχυρό πλήγμα εξαιτίας του αυξανόμενου κόστους ζωής στη Μαλαισία και ενός σκανδάλου πολλών δισεκατομμυρίων στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_11.html

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_51.html

μόνο μαζί σου ηλίας βρεττός στίχοι

εξαφανιση της αννυ

2018 05 10T054900Z 696336103 RC14E4EBF0E0 RTRMADP 3 MALAYSIA ELECTION NAJIB


εξαφανιση της αννυ

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός, Νατζίμπ Ραζάκ έχει ανακοινώσει ότι δέχεται την ετυμηγορία της κάλπης - REUTERS/Athit Perawongmetha


Ο Μαχαθίρ κυβερνούσε τη Μαλαισία επί 22 χρόνια – από το 1981 ως το 2003 οπότε παραιτήθηκε-- και η αναπάντεχη επιστροφή του στην πρωθυπουργία τερματίζει τη μέχρι πρότινος αήττητη ηγεμονία του Barisan Nasional, του συνασπισμού που βρίσκεται στην εξουσία από το 1957, οπότε η χώρα κέρδισε την ανεξαρτησία της από τη Βρετανία, και του οποίου ήταν παλαιότερα ο ίδιος επικεφαλής.


«Ναι, ναι, είμαι ακόμη ζωντανός», δήλωσε ο Μαχαθίρ στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ενώ διαβεβαίωσε ότι «δεν αποζητούμε εκδίκηση (…) αυτό που θέλουμε είναι να αποκαταστήσουμε το κράτος δικαίου», τόνισε, αναφερόμενος στη διακυβέρνηση του Νατζίμπ.


2018 05 10T044940Z 1822416583 RC155C949380 RTRMADP 3 MALAYSIA ELECTION MAHATHIR copy


Ο Μαχαθίρ κυβερνούσε τη Μαλαισία επί 22 χρόνια - REUTERS/Lai Seng Sin


Υπό την ηγεσία του Μαχαθίρ, η Μαλαισία έγινε μία από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες χώρες της Ασίας, όμως υπήρξε ένας αυταρχικός πρωθυπουργός, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε αμφιλεγόμενους νόμους για εξοντώσει τους αντιπάλους του. Μεταξύ τους ήταν και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησής του, ο Άνουαρ Ιμπραχίμ, ο οποίος αποπέμφθηκε αφού κατηγορήθηκε για διαφθορά και σοδομία, και αργότερα φυλακίστηκε βάσει της δεύτερης κατηγορίας, επειδή ζήτησε να γίνουν οικονομικές και πολιτικές μεταρρυθμίσεις.


Ο Μαχαθίρ ήταν επίσης μέντορας του Νατζίμπ, ο οποίος έγινε πρωθυπουργός το 2008.


ουρανε που περνας πασχαλης

αλφα το σοι μου
ουρανε που περνας πασχαλης

Υποδεχόμενος το Γερμανό ομόλογό του, Χάικο Μάας, στο ΥΠΕΞ, ο κ. Κοτζιάς τόνισε πως «η Συμφωνία μας έβγαλε από τη φυλακή από την οποία μερικοί ονειρεύονται να ξαναμπούμε, αλλά δεν θα τους ακολουθήσουμε».


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_85.html

Επισήμανε δε τη μεγάλη ευθύνη που έχουμε ως χώρα για την περιοχή και τη συμβολή της Ελλάδας στη μείωση των εντάσεων, παραθέτοντας στον Γερμανό ομόλογό του τις πρωτοβουλίες της ελληνικής διπλωματίας στην περιοχή. Υποστήριξε δε ότι τρεις είναι οι βασικοί τομείς της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής: τα ευρωπαϊκά, τα Βαλκάνια και η Α. Μεσόγειος.


Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο κ. Μάας από την πλευρά του εξήρε τη συμβολή του Νίκου Κοτζιά για την θετική κατάληξη της Συμφωνίας, χαρακτηρίζοντας τη στάση του ως «ένδειξη υπεύθυνης πολιτικής» καθώς, όπως είπε, αυτή θα συμβάλλει στην ασφάλεια της περιοχής αλλά και της Ευρώπης.


«Είναι μία ιστορική ευκαιρία και πρέπει να πω ότι χωρίς τη δική σου προσωπική δέσμευση και την υπομονή και επιμονή που επέδειξαν αμφότερες οι πλευρές δεν θα είχαμε φτάσει εκεί, κάτι που μπορεί να μη χαροποιεί όλους, ωστόσο αυτό είναι μια ένδειξη υπεύθυνης πολιτικής», είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός ΥΠΕΞ.


σκιτσα με μολυβι λουλουδια

Εξέφρασε δε την ελπίδα ότι αυτή η ιστορική συμφωνία θα υλοποιηθεί, διότι συμβάλλει στη συμφιλίωση των δύο λαών. Και ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι συμβάλλει στη σταθερότητα της ευρύτερης περιοχής.


Παράλληλα, ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το δημοψήφισμα στα Σκόπια θα κερδηθεί και θα έχει την απαραίτητη συμμετοχή. Εκτίμησε ότι η διαδικασία των συνταγματικών αλλαγών στη γείτονα χώρα θα ολοκληρωθεί προς τα μέσα με τέλη Γενάρη και στη συνέχεια θα έρθει η Συμφωνία προς κύρωση στην ελληνική Βουλή, όπως επίσης και η επικύρωση της απόφασης του ΝΑΤΟ για ένταξη της ΠΓΔΜ.


Ακόμα εξέφρασε την πεποίθησή του και για την υπερψήφιση της Συμφωνίας στην ελληνική Βουλή. Εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ, το Ποτάμι και μεμονωμένους βουλευτές, που έχουν δηλώσει την στάση τους υπέρ της Συμφωνίας, όπως είπε, θα ήλπιζε «ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ θα στήριζαν αυτή τη συμφωνία», επισημαίνοντας ότι «δυστυχώς σκέφτονται την εξωτερική πολιτική με το βλέμμα στραμμένο στην εσωτερική».


Ειδικότερα για τη ΝΔ είπε ότι έχει «το βλέμμα στραμμένο στα εσωτερικά του κόμματος, στο οποίο ακραίες φωνές που ήταν σε ακροδεξιά κόμματα παλαιότερα, το έχουν συμπαρασύρει σε μία πολιτική που δεν συνάδει με το παρελθόν του και τις διαπραγματεύσεις που κάνανε».


«Είναι μία συμφωνία που βλέπει στο μέλλον, μια καλή συμφωνία», κατέληξε εκφράζοντας την άποψη ότι θα ήταν καλό να περάσει με συντριπτική πλειοψηφία στη Βουλή.



ουρανε που περνας πασχαλης
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html

bane λεξικο

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_82.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_71.html
Δυνάμεις της Τουρκίας «περικυκλώνουν» τα Ίμια

Συνεχίζει και κορυφώνει τις προκλήσεις της η Άγκυρα απέναντι στην Ελλάδα.


Σε μια πρωτοφανή ανακοίνωση που εξέδωσε, το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας υποστηρίζει ότι τα Ίμια είναι υπό τουρκική κυριαρχία.


bane λεξικο

bane λεξικο



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Οι βράχοι των Ιμίων, τα χωρικά τους ύδατα και ο εναέριος χώρος βρίσκονται αποκλειστικά υπό την τουρκική κυριαρχία», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, πλοία της τουρκικής ακτοφυλακής, του Πολεμικού Ναυτικού και μονάδες Ειδικών Δυνάμεων με ταχύπλοα έχουν πάρει θέση γύρω από τα Ίμια.


η ταινια νεμο

Η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ

«Είναι εντελώς λάθος και απαράδεκτο το γεγονός ότι η ΕΕ έχει αναδειχθεί ως αρμόδιος διαιτητής και προσπαθεί να καταστήσει μια απόφαση υπό το πρόσχημα της "αλληλεγγύης της Ένωσης" όσον αφορά τις διαφορές που σχετίζονται με την κυριαρχία. Οι βράχοι των Ιμίων και τα χωρικά τους ύδατα και ο εναέριος χώρος του βρίσκονται αποκλειστικά υπό τουρκική κυριαρχία.

Η υποστήριξη που παρέχεται "εν λευκώ" από την ΕΕ προς τα κράτη-μέλη της σε διαφορές τους με τρίτες χώρες δεν συμβάλλει στην επίλυση αυτών των ζητημάτων, στο πλαίσιο των σχέσεων καλής γειτονίας και του διεθνές δικαίου. Μια τέτοια στάση έρχεται επίσης σε αντίθεση με τις αξίες της ΕΕ.

Οι δηλώσεις σχετικά με το Κυπριακό, δε, επαναλαμβάνουν τις ήδη γνωστές απόψεις της ΕΕ για το ζήτημα. Αυτές οι εκφράσεις αντανακλούν τη στάση των Ελληνοκυπρίων, που είναι ο βασικός λόγος για την αποτυχία της διαδικασίας των διαπραγματεύσεων και είναι ακόμη ένα παράδειγμα τού πώς εκμεταλλεύονται οι Ελληνοκύπριοι την ιδιότητα του μέλους της ΕΕ στις προσπάθειές τους για αδιέξοδο.

Το γεγονός ότι η ΕΕ εμμένει στην εν λόγω μονομερή και διαστρεβλωμένη κατάσταση αποκαλύπτει ότι όχι μόνο δεν διαθέτει στρατηγική για την ανατολική Μεσόγειο αλλά και ότι δεν έχει την ικανότητα να αναπτύξει ένα μακροπρόθεσμο όραμα για την περιοχή.

Είναι ασυνεπές το να ισχυρίζεται η ΕΕ ότι η Τουρκία απομακρύνεται από την ΕΕ, ενώ η ίδια εξακολουθεί να παρεμποδίζει την ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας με τεχνητά και πολιτικά εμπόδια».

Ηχηρή απάντηση ΥΠΕΞ: «Παραλογίζεστε - Τα Ίμια ανήκουν στην Ελλάδα»

Τη δέουσα απάντηση στο νέο τουρκικό «κρεσέντο» πρόκλησης έδωσε το πρωί της Τετάρτης το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, κάνοντας λόγο για «παράλογη στάση» και ζητώντας από την Άγκυρα «να συνέλθει».

Η ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών:

«Ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση καλεί την Τουρκία να σέβεται το ευρωπαϊκό δίκαιο, εκείνη απαντά με μία ανακοίνωση προκλητικής καταστρατήγησής του. Επαναλαμβάνει μία κατάφωρα παράνομη θέση, αγνοώντας ότι το νομικό καθεστώς του Αιγαίου είναι απολύτως κατοχυρωμένο από το διεθνές δίκαιο. Η ελληνική κυριαρχία επί των Ιμίων είναι σαφής και αναμφισβήτητη σύμφωνα με την Συνθήκη της Λωζάννης του 1923, των Ιταλο-τουρκικών Συμφωνιών του 1932 και της Συνθήκης των Παρισίων του 1947.

Για άλλη μια φορά η κριτική της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς την Τουρκία της προκάλεσε παραλογισμούς. Την καλούμε να συνέλθει και να αξιοποιήσει τις διαπιστώσεις της έκθεσης της Επιτροπής ως ένα χρήσιμο εργαλείο αυτοκριτικής προς βελτίωση της εικόνας της, τόσο έναντι της κοινής της γνώμης όσο και έναντι της διεθνούς κοινότητας».

Διαβάστε επίσης:

Οι Τούρκοι απειλούν να τινάξουν την ειρήνη στο Αιγαίο με βίντεο αρπαγής της ελληνικής σημαίας



internet banking ετε

περι τεχνης φροντιστηριο

περι τεχνης φροντιστηριο
περι τεχνης φροντιστηριο

«Για τον λόγο αυτό, καλούμε την κουρδική περιφερειακή κυβέρνηση να ακυρώσει τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος και να εισέλθει σε ένα σοβαρό και διαρκή διάλογο με τη Βαγδάτη, τον οποίο οι ΗΠΑ έχουν επανειλημμένως επισημάνει ότι είναι έτοιμες να διευκολύνουν», υπογράμμισε η ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html

νυφικα φορεματα στενα

Το κοινοβούλιο της αυτόνομης περιφέρειας του Ιρακινού Κουρδιστάν ενέκρινε την Παρασκευή, τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της περιοχής από το Ιράκ στις 25 Σεπτεμβρίου.


κορσες εγκυμοσυνης λητω


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html

νεμεα ταβερνα

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_94.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_48.html
προεδρος επο 2010

Η εορτή της 25ης Μαρτίου, η οποία εφέτος συμπίπτει την Κυριακή, από το νόμο έχει καθοριστεί ως υποχρεωτική αργία.


Στις ημέρες υποχρεωτικής αργίας απαγορεύεται η απασχόληση των εργαζομένων και η λειτουργία των επιχειρήσεων, εκτός από εκείνες που νόμιμα λειτουργούν Κυριακές και αργίες.


νεμεα ταβερνα

Όσοι από τους μισθωτούς απασχοληθούν σε επιχειρήσεις που νόμιμα λειτουργούν κατά τις Κυριακές και τις λοιπές απ' το νόμο αργίες, δικαιούνται τα παρακάτω:



  • Αν αμείβονται με ημερομίσθιο, το σύνηθες καταβαλλόμενο ημερομίσθιό τους και προσαύξηση 75% που θα υπολογισθεί στο νόμιμο ωρομίσθιό τους για όσες ώρες απασχοληθούν.

  • Αν αμείβονται με μηνιαίο μισθό, οφείλεται προσαύξηση 75%, που υπολογίζεται στο 1/25 του νομίμου μισθού τους για όσες ώρες απασχοληθούν.

  • Αναπληρωματική ανάπαυση (ρεπό): Εφόσον οι εργαζόμενοι απασχοληθούν Κυριακή άνω των πέντε ωρών, δικαιούνται πρόσθετα και αναπληρωματική ανάπαυση (ρεπό) σε άλλη εργάσιμη ημέρα της εβδομάδας.


Σε περίπτωση που ισχύουν ευνοϊκότεροι όροι (πχ από ΣΣΕ, κανονισμό εργασίας, επιχειρησιακή συνήθεια ή έθιμο) ως προς τις προσαυξήσεις της αμοιβής για την εργασία σε ημέρα Κυριακής, όπως και υποχρεωτικής αργίας, αυτοί υπερισχύουν.


κεχριμπαρι κοκκινο


νεμεα ταβερνα

τηλ εοπυυ αιγαλεω

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_70.html
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html
ζακυνθος ρομιρι
τηλ εοπυυ αιγαλεω

Πληροφορίες που μεταδίδει ο ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι οι ουσιαστικές εξελίξεις στην υπόθεση των δύο ανδρών αναμένονται στις 30 Μαρτίου, οπότε και έχει οριστεί η εν λόγω συνάντηση και αναμένεται να τεθεί επί τάπητος το θέμα της προφυλάκισης των Ελλήνων στρατιωτικών και να εξεταστούν όλα τα δεδομένα.


Υπενθυμίζεται ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί συνελήφθησαν σε τουρκικό έδαφος την 1η Μαρτίου.


Τζανακόπουλος: Πρώτο μέλημα της κυβέρνησης η επιστροφή των δύο στρατιωτικών


Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης πολιτικών συντακτών την Τετάρτη, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος υπογράμμισε ότι το θέμα της επιστροφής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών το συντομότερο δυνατόν παραμένει «πρώτο μέλημα της ελληνικής κυβέρνησης».


τηλ εοπυυ αιγαλεω

«Στο πλαίσιο αυτό παίρνουμε όλες τις αναγκαίες διπλωματικές πρωτοβουλίες, προκειμένου να διασφαλίσουμε τη γρήγορη επιστροφή των δύο αξιωματικών στη χώρα μας» επεσήμανε σχετικά.


Αβραμόπουλος: Περιττή κλιμάκωση


«Περιττή κλιμάκωση» που κινδυνεύει «να τεθεί εκτός ορίων», χαρακτήρισε τη σύλληψη των δύο Ελλήνων ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας στην ΕΕ, Δημήτρης Αβραμόπουλος.


Ο κ. Αβραμόπουλος, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα EUobserver, προέτρεψε τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να τους ελευθερώσει, λέγοντας: «Κανένα λογικό άτομο δεν θα ισχυριζόταν ότι κινδύνευσε η ασφάλεια της χώρας του επειδή δύο στρατιώτες έχασαν το δρόμο τους στα σύνορα».



γλωσσα γ δημοτικου τεστ 4 ενοτητα

μασκαρα oriflame volume build

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_59.html
μπατσελορ ταινια online
μασκαρα oriflame volume build

Το συνολικό ποσό που θα ζητηθεί και το οποίο θα πληρωθούν οι κάτοχοι Ι. Χ. ανέρχεται σε περίπου 1,2 δισ. ευρώ.



Τα ειδοποιητήρια για τα τέλη θα αναρτηθούν στο Taxisnet το αργότερο έως τα μέσα Νοεμβρίου και η εξόφληση των τελών θα γίνει έως το τέλος του έτους αποκλειστικά μέσω του τραπεζικού συστήματος .


αθηναιων πολιτεια facebook


Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου στην ΕΡΤ «δεν υπάρχει οικονομικός χώρος για την αλλαγή των τελών κυκλοφορίας. Αργότερα θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες ελαφρύνσεις».



«Δεν έχουμε δημοσιονομικό χώρο για να αλλάξουμε τα τέλη κυκλοφορίας. Πήραμε το δημοσιονομικό χώρο που υπήρχε για να δώσουμε κάποιες φορολογικές ελαφρύνσεις. Αποφασίζει ότι αυτές οι ελαφρύνσεις θα είναι συγκεκριμένες, τις οποίες ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε. Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλες κινήσεις σε αυτή τη φάση. Αργότερα θα μπορέσουμε να κάνουμε», πρόσθεσε η κ. Παπανάτσιου.


Συνεπώς τα τέλη κυκλοφορίας 2019 θα έχουν ως εξής:


«Α. Αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης



α) Επιβατικά αυτοκίνητα ταξινομημένα για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέχρι τις 31.10.2010 και μοτοσικλέτες με δύο μοτοσυκλέτες ανεξάρτητα από την ημερομηνία ταξινόμησής τους στην Ελλάδα , βάσει του κυλίνδρου του κινητήρα τους, ως εξής:



ΠΙΝΑΚΑΣ1



ΠΙΝΑΚΑΣ3ΠΙΝΑΚΑΣ2



β) Επιβατικά αυτοκίνητα ταξινομούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την 1η Ιανουαρίου 2010 και μετά, αποκλειστικά με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (γραμμάρια C02 ανά χιλιόμετρο). Λαμβάνουν υπόψη τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, όπως αυτές αναγράφονται στην άδεια του οχήματος, ως εξής:



ΠΙΝΑΚΑΣ4





μασκαρα oriflame volume build
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_137.html

σπορα βλητων

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_18.html
σπορα βλητων
σπορα βλητων

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Νουλέζαςη κα. Ρουγκλίου δεν έχει καμία ανάμιξη με τις δράσεις του Σώρρα καθώς και στην υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου του δικηγόρου και κουμπάρου τους Φώτη Λεπίδα, ο οποίος μήνυσε το ζεύγος.


vans greece καταστηματα

Ο συνήγορος υπεράσπισης του ζεύγους Σώρρα αναφέρει ότι η Βάια Ρούγκλιου δεν είναι ύποπτη διαφυγής ούτε ύποπτη για αξιόποινες πράξεις και για αυτό το λόγο έχει την πρόθεση να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, πιθανόν και στις 5 Απριλίου, όπου θα εκδικαστεί η αίτηση αναστολής της ίδιας και του συζύγου της. Παράλληλα, ο ίδιος αναφέρει πως η σύζυγος του Σώρρα δεν έχει καμία σχέση με τη δημιουργία εγκληματικής οργάνωσης. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:



Υπάρχει πραγματική πρόθεση να εμφανιστεί ενώπιον της δικαιοσύνης, να θέσει τον εαυτό της στη διάθεση της δικαιοσύνης. Έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και πιστεύει ότι θα κριθεί δίκαια, ανεπηρέαστα και αντικειμενικά. Ενδεχομένως στη δίκη στις 5/ 4 όπου θα εκδικαστεί η αίτηση αναστολής και των δύο. Δεν είναι ύποπτη διαφυγής ούτε ύποπτη για να τελέσει νέες αξιόποινες πράξεις.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_116.html


«Αυτή είναι η νομική μου συμβουλή. Εκτιμώ ότι λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη της τη συμβουλή μου. Νομίζω δεν έχει να φοβηθεί κάτι, είναι αθώα. Θα καταθέσει και τη γραπτή δήλωση του Αρτέμη Σώρρα που αναλαμβάνει την ευθύνη» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νουλέζας.


Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του συνήγορου:





τουτοι οι μπατσοι μπουζουκι

σάιμον τέμπλαρ

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_2.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_36.html
μπιελα innova γνησια
οικογενεια φλινστοουνς 1994

Για τουλάχιστον 15μήνες είναι αδιάκοπες οι επιχειρήσεις των Αρχών για την σύλληψη φερόμενων υποστηρικτών του Γκιουλέν οι οποίες και διενεργούνται καθημερινά. Ο Γκιουλέν αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο αποτυχημένο πραξικόπημα. Μόνο την προηγούμενη εβδομάδα περίπου 800 άνθρωποι συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι συνδέονται με το δίκτυό του.


Στο πλαίσιο της παρούσας επιχείρησης, που επικεντρώνεται στην πόλη Κόνια (Ικόνιο) αλλά ξεκίνησε ταυτόχρονα σε επτά επαρχίες, αναζητούνται δύο συνταγματάρχες, επτά λοχαγοί και 36 υπολοχαγοί, μετέδωσε το πρακτορείο Dogan. Εξήντα δύο ύποπτοι ανήκουν στην Πολεμική Αεροπορία, κάποιοι μάλιστα είναι πιλότοι, πρόσθεσε. Η αστυνομία διεξάγει έρευνες στα σπίτια και τους χώρους εργασίας τους.


Σημειώνεται πως περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι έχουν συλληφθεί και αναμένουν να δικαστούν για τη φερόμενη σχέση τους με τον Γκιουλέν, ενώ περισσότεροι από 150.000 ακόμη έχουν αποπεμφθεί ή τεθεί σε διαθεσιμότητα στον δημόσιο τομέα.



σάιμον τέμπλαρ
σάιμον τέμπλαρ

κυριακη θωμαιδου

φιλοζωική χαλανδρίου
κυριακη θωμαιδου

Πρόκειται να συλλέξει δεδομένα από έναν μικροσκοπικό κόσμο, ο οποίος απέχει περίπου 6,5 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα από τη Γη και βρίσκεται στην άκρη του ηλιακού συστήματος.


Επισήμως, το μυστηριώδες αντικείμενο ονομάζεται «2014 MU69», ωστόσο έπειτα του διαγωνισμού της NASA αποκαλείται και «Ultima Thule» («Έσχατη Θούλη») που σημαίνει «πέρα από τον γνωστό κόσμο».


κυριακη θωμαιδου

Το διαστημικό σκάφος θα πλησιάσει τον μικροσκοπικό κόσμο όσο πιο κοντά γίνεται μετά από 13 ολόκληρα χρόνια που του πήρε για να το φτάσει. Όταν αυτό συμβεί, η «Έσχατη Θούλη» θα χαρακτηριστεί ως τον πιο μακρινό κόσμο που έχει επισκεφθεί ποτέ ανθρώπινο αντικείμενο.


Εάν όλα πάνε βάσει σχεδίου, το New Horizons θα περάσει από τον «2014 MU69» με ταχύτητα 62.764/χλμ τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.


Μάλιστα, θα γίνει και live μετάδοση.



Got plans for #NewYears? Watch @NASANewHorizons make history as it reaches #UltimaThule, the farthest object ever explored by a spacecraft. https://t.co/Jn84tze2HY pic.twitter.com/j4LvhLmNz0

— Johns Hopkins APL (@JHUAPL) 22 Δεκεμβρίου 2018


εναλλαξ cafe αλεξανδρουπολη
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_47.html
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_6.html

σχεση μαζας ογκου

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html
σχεση μαζας ογκου
σχεση μαζας ογκου

Στο λογαριασμό του κ. Καμμένου στο twitter ανέβηκε η φωτογραφία μίας γραβάτας που πάνω της έχει ανδρικά μόρια. Αμέσως οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης το πρόσεξαν και τα σχόλια πήραν «φωτιά», καθώς συνέδεσαν τη φωτογραφία με την υπόσχεση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα να φορέσει γραβάτα όταν ρυθμιστεί το ζήτημα του χρέους.


youtube ζω μεγαλες στιγμες

gravata


Λίγη ώρα αργότερα όμως, ο Πάνος Καμμένος έσπευσε να υποστηρίξει ότι το τιτίβισμα δεν το έκανε ο ίδιος αλλά «το παιδί». «Πάλι χτύπημα από το παιδί στο λογαριασμό μου το κατεβάζω...» έγραψε, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει εάν αναφέρεται στο παιδί του ή εάν του χάκαραν τον λογαριασμό.




Πάλι χτύπημα από το παιδί στο λογαριασμό μου το κατεβάζω..

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 15 Ιουνίου 2017


υποδορια τι σημαινει
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_106.html

μπαταριες βλαχος πατρα

τροχαία θεσσαλονικη

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό στο ύψος των υπό κατασκευή διοδίων του Ωραιοκάστρου.


Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 55χρονος «καρφώθηκε» πάνω στα διόδια με αποτέλεσμα αυτός να εγκλωβιστεί τραυματισμένος μέσα στις λαμαρίνες.


θερινο ωραριο καταστηματων λαρισα 2016

Για τον απεγκλωβισμό του έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και συγκεκριμένα, έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα.


Δείτε την ενημέρωση της Πυροσβεστικής:



Με τη χρήση διασωστικής σειράς, ολοκληρώθηκε η επιχείρηση #απεγκλωβισμού τραυματισμένου άνδρα από Ι. Χ.Ε. όχημα, μετά από πρόσκρουση σε τοίχο, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 26, 2018


μπαταριες βλαχος πατρα
μπαταριες βλαχος πατρα
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_107.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_29.html

υπόψιν κ.κ

ακρυλικό τσιμεντόχρωμα
υπόψιν κ.κ

Κι αυτό γιατί διαπιστώνει ότι οι δημοσκοπήσεις – έγκυρες ή μη – διαμορφώνουν πολιτικό κλίμα, που εν προκειμένω δεν ευνοεί καθόλου την κυβέρνηση.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html

Το κυβερνητικό επιτελείο αποφεύγει να σχολιάσει την πιθανότητα η δημοσκόπηση της Αυγής να αποτελεί ένα προσυνεδριακό μήνυμα για το Μαξίμου.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_54.html

υπόψιν κ.κ

Κάποιοι πιστεύουν πως πράγματι η ηγετική ομάδα της εφημερίδας αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την επίμαχη δημοσκόπηση για να χτυπήσει καμπανάκια στην ηγεσία του κόμματος σε σχέση με την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή ακόμη και να την προτρέψει να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές για να μην χάσει κι άλλες δυνάμεις το κόμμα.


Άλλοι θεωρούν πως το ίδιο το Μαξίμου ζήτησε την προβολή της συγκεκριμένης μέτρησης προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για αποφάσεις που θα πάρει ο Αλέξης Τσίπρας το επόμενο διάστημα.


winx club ελληνικα παιχνιδια

Και κάποιοι άλλοι βλέπουν πίσω από την δημοσιοποίηση των καθ΄όλα αρνητικών στοιχείων της δημοσκόπησης για την κυβέρνηση μία πιθανή απερισκεψία του διευθυντικού δυναμικού της Αυγής, το οποίο ωστόσο ούτως ή άλλως δεν έχει την δυνατότητα να παρακάμψει ή να αποκρύψει κάποια στοιχεία του βαρόμετρου από την στιγμή που η εφημερίδα είναι συνδρομήτρια της Public Issue.


To πρόβλημα που δημιουργήθηκε μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και Αυγής δεν σχετίζεται με την δημοσιοποίηση των στοιχείων της μέτρησης που φανερώνει μία έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών απέναντι στην κυβέρνηση.


Κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν πως η Αυγή δεν προειδοποίησε την κυβέρνηση πως έρχεται δημοσκοπική καταιγίδα, ενώ δεν παραβλέπουν το γεγονός πως η εφημερίδα επέλεξε να αναδείξει ως κεντρικά θέματα αφενός την ανταπόκριση της πλειονότητας των ερωτώμενων στο αίτημα για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες και αφετέρου την διαπίστωση της πλειονότητας των πολιτών πως οι τηλεοπτικές άδειες θα έπρεπε να είναι περισσότερες από τέσσερις.


Με αυτόν τον τρόπο η εφημερίδα έδωσε τη δυνατότητα στην Νέα Δημοκρατία να επαναφέρει το αίτημα για πρόωρες εκλογές και αμφισβητώντας την κορυφαία κυβερνητική επιλογή που την έχει οδηγήσει άλλωστε σε σύγκρουση με μέσα και αντιπολίτευση, για τις τηλεοπτικές άδειες. Ουσιαστικά, αδυνατίζοντας και για τα δύο θέματα την κεντρική γραμμή του Μαξίμου που δεν είναι άλλη από το «εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2019» και «ο αριθμός των αδειών με βάση την διαφημιστική πίτα έπρεπε να είναι 4».


Ως εκ τούτου, το Μαξίμου επέλεξε χθες να υπενθυμίσει τα δημοσκοπικά ευρήματα διαφόρων εταιριών τον Σεπτέμβριο του 2015, πριν από τις βουλευτικές εκλογές που ανέδειξαν νικητή του ΣΥΡΙΖΑ, για να στείλει επί της ουσίας ένα μήνυμα προς τους ψηφοφόρους του ότι τίποτα δεν έχει κριθεί. Κι αυτό διότι με βάση τα ευρήματα το σύνολο των εταιριών που επικαλείται το Μαξίμου έπεσαν έξω με σφάλμα απόκλισης από 6,7%’εως 8%.


Η κυβέρνηση επέμεινε και χθες στο θέμα των δημοσκοπήσεων θεωρώντας το εξίσου προβληματικό με τον ψεκασμό συνταξιούχων με χημικά κατά την διάρκεια αντικυβερνητικής πορείας στην συμβολή Βασιλίσσης Σοφίας και Ηρώδου Αττικού.


Το Μαξίμου δεν βγάζει προς τα έξω ενόχληση για τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο είναι σαφές ότι ο Νίκος Τόσκας μπαίνει στο στόχαστρο του συριζαϊκού πυρήνα για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, μετά και τις καταγγελίες για κακοποίηση προσφυγόπουλων από αστυνομικούς στο Τμήμα Ομόνοιας.


φωτο απο αρκουδακια

σκορερ ισπανικο πρωταθλημα

Εξασθένηση των φαινομένων σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένεται από αργά το απόγευμα. Κανονικά θα διεξαχθούν τα δρομολόγια των πλοίων από τις 3 το μεσημέρι και μετά από το λιμάνι του Πειραιά.


Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία συμβατικού τύπου, ενώ από τη Ραφήνα κανονικά θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο στις 5:30 το απόγευμα. Από το λιμάνι του Λαυρίου το απογευματινό δρομολόγιο για Κέα δεν θα εκτελεστεί.


Κλειστές εξακολουθούν να παραμένουν οι γραμμές Ρίο-Αντίρριο, Κυλλήνη-Ζάκυνθος, Κυλλήνη-Κεφαλονιά, Αγ. Μαρίνα - Νέα Στύρα, Καβάλα, Πρίνου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη. Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχωρήσή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν ακυρώσεις η αλλαγές δρομολογίων.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_8.html

ταβέρνα του διοματάρη

φωτο απο αρκουδακια


φωτο απο αρκουδακια
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html

σκληρες κουβεντες

https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_103.html
ελαιολαδο για τα φρυδια

Σε αποχαιρετιστήριο δείπνο που παρέθεσε σε δημοσιογράφους ο κ. Καρβούνης ανέφερε πως τα χρόνια της ελληνικής κρίσης θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη του. «Ήταν η πιο δύσκολη, αλλά και η πιο ενδιαφέρουσα περίοδος της ζωής μου» ανέφερε.


Ο κ. Καρβούνης ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους για τη συμβολή τους στην προώθηση της εικόνας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην ελληνική κοινή γνωμη σε δύσκολες στιγμές, όταν η Ελλάδα όπως είπε «πίστευε ότι εβάλλετο από την ΕΕ». «Σας θεωρώ τους πιο καλούς συνεργάτες, ώστε αυτή η χώρα να μην μισήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εν μέρει σωστά, εν μέρει λάθος», τόνισε.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_110.html

Ο Πάνος Καρβούνης ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντά του, ως επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου 2010.


Η τοποθέτηση του τότε αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Επικοινωνίας της Κομισιόν, ως επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα κατέδειξε την ιδιαίτερη σημασία που απέδιδε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στη διατήρηση στενών σχέσεων εμπιστοσύνης με την ελληνική κυβέρνηση και τους Έλληνες πολίτες κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης.


σαπουνι προσωπου με ουδετερο ph

Οι νομικές σπουδές του κ. Καρβούνη και η σημαντική του εμπειρία στους διάφορους τομείς πολιτικής της ΕΕ, και ιδίως στον τομέα της επικοινωνίας, συνέβαλαν σημαντικά, αφενός στην ενίσχυση του ρόλου της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδα και στην ουσιαστική επικοινωνία με τους Έλληνες πολίτες και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και αφετέρου στην ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των εθνικών, περιφερειακών και τοπικών αρχών.


Ο κ. Καρβούνης, διορίστηκε στην Επιτροπή το 1982 και έγινε Διευθυντής το 1999. Το 2000 εργάστηκε ως Κύριος Σύμβουλος στην Υπηρεσία Τύπου και Επικοινωνίας της Επιτροπής. Ανέπτυξε και διηύθυνε την υπηρεσία που μόλις είχε συσταθεί.


Το 2005 επιφορτίστηκε με την άσκηση των καθηκόντων Γενικού Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Τύπου και Επικοινωνίας. Στο πλαίσιο αυτό, βοήθησε στην ανάπτυξη της επικοινωνιακής στρατηγικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ενίσχυσε τη συνεργασία μεταξύ της Γενικής Διεύθυνσης Επικοινωνίας στις Βρυξέλλες και των Αντιπροσωπειών στα κράτη μέλη.


Το 2006, ήταν αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Επικοινωνίας, με ειδική αρμοδιότητα για τις Αντιπροσωπείες της Επιτροπής στα 27 κράτη μέλη, για τα εργαλεία των πολυμέσων επικοινωνίας καθώς και για τον συντονισμό των σχέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με τα άλλα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα (Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Συμβούλιο) στον τομέα της επικοινωνίας.


Στη θέση αυτή παρέμεινε για τέσσερα έτη έως ότου έρθει στην Αθήνα για να αναλάβει για μια οκταετία τη θέση του επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.



σκληρες κουβεντες
σκληρες κουβεντες

πεδιλα για κοριτσια geox

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_35.html
καντηλι διαρκειας
Σάλος στη Λάρισα με ροζ σκάνδαλο! «Τσάκωσε» τον άνδρα της με τη μητέρα της

Σαν «βόμβα» έσκασε στη Λάρισα η «πικάντικη» ιστορία που κάνει το γύρο του Διαδικτύου.


Πρωταγωνιστής ένας 35χρονος, τον οποίο «τσάκωσε» η σύζυγός του στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα. Μάλιστα, η απατημένη γυναίκα υπέστη διπλό σοκ. Πέρα από την αποκάλυψη ότι ο άνδρας της διατηρούσε παράλληλη σχέση, διαπίστωσε ότι η γυναίκα που τον «ξεμυάλισε» ήταν η ίδια της η μητέρα, αναφέρει η εφημερίδα Star Press.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_42.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η αποκάλυψη έγινε όταν η γυναίκα αποφάσισε να τον παρακολουθήσει. Ο σύζυγός της, ο οποίος εργαζόταν σε κατασκευαστική εταιρεία, τον τελευταίο καιρό ήταν άνεργος, Ωστόσο, είχε αναλάβει κάποια μερεμέτια στο κέντρο της πόλης, μέχρι να βρει μία σταθερή εργασία.

Το γεγονός ότι αργούσε να γυρίσει κάποιες φορές στο σπίτι, αλλά και ότι ξόδευε τα χρήματα που έβγαζε, έβαλε σε υποψίες τη γυναίκα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, η γυναίκα αποφάσισε να πάρει άδεια από την εργασία της για να δει τι συμβαίνει. Η σύζυγος του 35χρονου τον είδε να μπαίνει στο σπίτι της μητέρα της. Ωστόσο, αργούσε πολύ να αποχωρήσει από το σημείο, γεγονός που θορύβησε τη γυναίκα, η οποία μπήκε στο σπίτι της μητέρας της να δει τι συμβαίνει.

Η αποκάλυψη του ένοχου μυστικού την άφησε με το στόμα ανοιχτό. Τσάκωσε τον άνδρας της στο κρεβάτι με τη μητέρας της. Στο σπίτι εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους και από τις φωνές κατάλαβε όλη η γειτονιά, αυτά που συνέβαιναν.

Διαβάστε επίσης:

Survivor - Spoiler: Μόλις έσκασε η διαρροή και έχουμε το νικητή στην αποψινή (21/3) μάχη ασυλίας

Καταιγιστικές εξελίξεις με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς: Τι ψάχνουν οι Τούρκοι στα κινητά τους



πεδιλα για κοριτσια geox
πεδιλα για κοριτσια geox
καπ επιταγες

προβλεψεις 2016 βικυ παγιατακη

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html
αγίας λαύρας 36 γουδή
κρακελε μανο
προβλεψεις 2016 βικυ παγιατακη

Όπως επισημαίνει ο κ. Σταϊκούρας, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών - Σαββατοκύριακο» που κυκλοφορεί εκτάκτως την Μεγάλη Παρασκευή, η κυβέρνηση έχει ήδη ψηφίσει νέα μέτρα λιτότητας (πρόσθετες περικοπές στις συντάξεις και μεγάλη μείωση αφορολόγητου) για μετά τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος, έχει δεσμευτεί σε υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα για πολλά χρόνια μετά το 2018, ενώ η υλοποίηση των αναγκαίων παρεμβάσεων για τη ρύθμιση του χρέους όχι μόνο έχει μετατεθεί για μετά το καλοκαίρι, αλλά θα γίνει στο βαθμό που αυτό κριθεί τότε αναγκαίο από τους θεσμούς και θα συνοδευτεί από κάποιον αυστηρό μηχανισμό επιτήρησης και εποπτείας.


Ερωτηθείς για την υπόθεση Novartis, ο κ. Σταϊκούρας επαναλαμβάνει τη θέση της ΝΔ για πλήρη διερεύνησή της, «με απόλυτη προσήλωση στο Σύνταγμα, στο πλαίσιο των νόμων και με αυστηρή τήρηση, από όλους της νομιμότητας στη διαδικασία αναζήτησης της αλήθειας» ενώ κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «με τακτικισμούς, δεν αφήνει τη Βουλή να ασκήσει πλήρως τα καθήκοντά της».


Τέλος, υπογραμμίζει ότι ο στόχος της ΝΔ είναι να αποτελέσει την ορθολογική επιλογή μιας πλατιάς κοινωνικής συμμαχίας, διαβεβαιώνοντας ότι «ακόμα και με αυτοδυναμία, θα αναζητήσει τις μέγιστες δυνατές κοινωνικές συναινέσεις και πολιτικές συνεννοήσεις».



προβλεψεις 2016 βικυ παγιατακη
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_114.html

mansfield park oxford

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_102.html
καλος πολιτης lyrics

Η ιστοσελίδα βρήκε «καταφύγιο» στο Σκοτεινό Διαδίκτυο, δημιουργώντας έναν ειδικό τύπο ιστότοπου χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Tor Project, ένα σύστημα που παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα της ανωνυμίας στο Ίντερνετ. Με την κίνηση αυτή, δημιουργήθηκαν εκ νέου προβληματισμοί σχετικά με την αμφιλεγόμενη τεχνολογία του Tor που παρέχει προστασία τόσο σε αντιφρονούντες σε καταπιεστικά καθεστώτα όσο και σε Ναζί, σε παράνομες συναλλαγές και παιδεραστές.


Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η βρετανική ειδησεογραφική εφημερίδα The Guardian, εκπρόσωπος του Tor Project δήλωσε σχετικά με τη δημιουργία της κρυφής υπηρεσίας της Daily Stormer ότι «είμαστε αηδιασμένοι, εξοργισμένοι και σοκαρισμένοι από την ιδεολογία και τις πράξεις αυτών των ρατσιστών. Αισθανόμαστε το ίδιο κάθε φορά που κάποιος χρησιμοποιεί το δίκτυο ή το λογισμικό του Tor για καταχρηστικούς σκοπούς».


Ίσως η πιο σημαντική χρήση του Tor, για μεγάλο αριθμό των χρηστών του, είναι η απλή πρόσβαση στο ανοιχτό Διαδίκτυο με προστατευμένο και ιδιωτικό τρόπο. Το λογισμικό του Tor δρομολογεί τη διαδικτυακή κίνηση ενός πελάτη μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου διακομιστών, σκοπός του οποίου είναι να αποκρύψει την τοποθεσία ή την κίνηση κάποιου χρήστη από οποιονδήποτε διεξάγει διαδικτυακή παρακολούθηση. Μέσω του Tor είναι δύσκολη η ανίχνευση της διαδικτυακής δραστηριότητας κάποιου χρήστη, όπως επισκέψεις σε ιστοσελίδες, διαδικτυακές αναρτήσεις, προγράμματα άμεσων μηνυμάτων και άλλων μέσων διαδικτυακής επικοινωνίας. Στόχος είναι η προστασία της ατομικής ελευθερίας, της ιδιωτικότητας και της δυνατότητας του χρήστη να διεξαγάγει εμπιστευτικές εργασίες χωρίς να καταγράφονται οι διαδικτυακές του δραστηριότητες.


mansfield park oxford

1234




mansfield park oxford
υδραγωγεια στην αρχαια ελλαδα

fender wikipedia espaᯬ͊κριτηρια για ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα

fender wikipedia espaᯬ͊κριτηρια για ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα
Μίκης Θεοδωράκης: «Βάρβαρο έθιμο» το σούβλισμα αρνιών

Mε άρθρο στην προσωπική του ιστοσελίδα σήμερα, Πέμπτη (29/03/2018) ο γνωστό μουσικοσυνθέτης, Μίκης Θεοδωράκης, ζητά – με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα – να σταματήσει το «βάρβαρο έθιμο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, της σφαγής των αμνοεριφίων.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_97.html

«Πλησιάζει και πάλι το Πάσχα. Πλησιάζουν οι μέρες της αθρόας σφαγής αθώων ζώων χάριν ενός βάρβαρου 'εθίμου' που θα έπρεπε να έχει προ πολλού εκλείψει», αναφέρει στο κείμενό του, επισημαίνοντας όμως πως «βεβαίως αυτή είναι απλά μια πτυχή του όλου θέματος».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αναφερόμενος στα περιστατικά κακοποίησης ζώων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κάνει λόγο για «περιστατικά φριχτά που "λογικά" δεν μπορεί να διαπράττονται από ανθρώπους και μάλιστα - πολλές φορές - από νέους ανθρώπους».

«Τι δείχνει άραγε αυτό για την κοινωνία μας;», διερωτάται και απαντά: «Τι άλλο παρά την γενικευμένη σε όλους τους τομείς σήψη!».

«Η Πολιτεία είναι ανεπαρκής έως εντελώς απούσα. Ενώ θα έπρεπε να είναι παρούσα όχι μόνο κατασταλτικά αλλά πρώτα απ’ όλα παρέχοντας την ανάλογη ΠΑΙΔΕΙΑ από την νηπιακή ακόμα ηλικία. Αν βεβαίως θέλουμε πραγματικά να απαλλαγούμε κάποτε οριστικά από αυτή την ‘εθνική μας ντροπή’», σημειώνει ακόμη ο κ. Θεοδωράκης και αναφέρεται στην προσφορά των ζωόφιλων «που αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους και από το υστέρημά τους κάνουν ό, τι μπορούν».

«Και φυσικά κανείς υπεύθυνος δεν μιλά για τα σφαγεία (που ίσως θα έπρεπε να είναι το πρώτο θέμα), για τα πειράματα, για την καταστροφή που έχει προκαλέσει ο άνθρωπος σε όλο το περιβάλλον του», παρατηρεί και καταλήγει υπογραμμίζοντας:

«Δεν ωφελεί να κάνουμε ότι δεν ξέρουμε. Ας αρχίσουμε αλλάζοντας τον εαυτό μας και ας αγωνιστούμε παράλληλα για να αλλάξει η απαράδεκτη αυτή κατάσταση γύρω μας. Είναι καιρός να κάνουμε κάτι. Είναι καιρός να πάψουμε να ντρεπόμαστε που είμαστε άνθρωποι!», σημείωσε ο Μίκης Θεοδωράκης.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για το Μίκη Θεοδωράκη



fender wikipedia espaᯬ͊κριτηρια για ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα
εγγλέζικα budgies
ανοιξε πετρα για να μπω
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html

Wednesday, May 29, 2019

σχηματα χειμωνα μπουζουκια

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html
σχηματα χειμωνα μπουζουκια
σχηματα χειμωνα μπουζουκια

Ο διευθυντής του αυτοτελούς τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Στεργιάδης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι το αίτημα υποβλήθηκε στις 4 Ιανουαρίου, οπότε και ξεκίνησαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, που διήρκησαν μέχρι τις 9 Ιανουαρίου. Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει διάρκεια για ένα μήνα, μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου.


Όπως επισήμανε ο κ. Στεργιάδης, ο δήμος Θεσσαλονίκης υπέβαλε σχετικό αίτημα για να καλύψει χρηματοδοτικά κενά που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας (για παράδειγμα η ενοικίαση μηχανημάτων) και για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν.


Επιπλέον, η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, διευκολύνει τον δήμο στις διαδικασίες στις οποίες θα πρέπει να προχωρήσει ενόψει του υπόλοιπου χειμώνα, όπως η προμήθεια αλατιού.


Να σημειωθεί, ότι τα προβλήματα που προκάλεσε ο χιονιάς των τελευταίων ημερών, σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες, σήμερα ξεπεράστηκαν σχεδόν σε ολόκληρο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.


λαμιακοσ τυποσ λαμια




σαιξπηρ αποσπασματα ρωμαιος και ιουλιετα
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_35.html

πως μπορω να δω αν το οχημα μου ειναι ασφαλισμενο

πως μπορω να δω αν το οχημα μου ειναι ασφαλισμενο
πως μπορω να δω αν το οχημα μου ειναι ασφαλισμενο

Πρόκειται για το εναπομένον ποσό της τέταρτης δόσης της χρηματοδοτικής συνδρομής του ESM που εγκρίθηκε στις 27 Μαρτίου 2018. Το ποσό θα εκταμιευθεί σε ειδικό λογαριασμό και θα χρησιμοποιηθεί για την περαιτέρω εκκαθάριση των υπερήμερων οφειλών του Δημοσίου.


Η χορήγηση της δόσης έγινε μετά από θετική αξιολόγηση των Ευρωπαϊκών θεσμών για την πορεία εξόφλησης των ληξιπροθέσμων χρεών του Δημοσίου και τη διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_2.html

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να σημειώσω ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει καταγράψει ικανοποιητική πρόοδο όσον αφορά στην εκκαθάριση των ληξιπροθέσμων οφειλών της προς τον ιδιωτικό τομέα», δήλωσε ο επικεφαλής του ESM, Κλάους Ρέγκλινγκ και προσέθεσε:


διαδικασια συγκομιδης ελιας


Αν η Ελλάδα παραμείνει αποφασισμένη να διατηρήσει τη δυναμική των μεταρρυθμίσεων και εφαρμόσει τις υπόλοιπες μεταρρυθμίσεις, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να ολοκληρώσουμε την τρέχουσα τέταρτη αξιολόγηση του προγράμματος του ESM και ότι η Ελλάδα μπορεί να πραγματοποιήσει μια επιτυχημένη έξοδο τον Αύγουστο, όπως είχε προγραμματιστεί.



Από την πλευρά του ο επικεφαλής του Eurogroup Μάριο Σεντένο δήλωσε τα εξής: «Η Ελλάδα συνεχίζει να εκπληρώνει τις δεσμεύσεις. Ένα ακόμη ορόσημο που αφορά στην αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων ολοκληρώθηκε και επιτρέπει στον ESM να εκταμιεύσει 1 δισ. ευρώ που εκκρεμούσε. Η σημερινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ESM είναι ένας καλός οιωνός για τις συζητήσεις στο Eurogroup της επόμενης εβδομάδας για την έξοδο από το πρόγραμμα».


Μετά την εκταμίευση που εγκρίθηκε σήμερα, η οικονομική βοήθεια του ΕSM προς την Ελλάδα στη βάση του τρίτου προγράμματος διάσωσης θα φθάσει τα 46,9 δισ. ευρώ, από τα 86 δισ. ευρώ του συνολικού δανείου.


Ο ESM και ο EFSF έχουν μέχρι στιγμής εκταμιεύσει σχεδόν 189 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα (συμπεριλαμβανομένου του ποσού που εγκρίθηκε σήμερα).



διατροφη για γραμμωση γυναικεια

τα προσωπικά μου στιχοι

job orientation clothes
τα προσωπικά μου στιχοι

Ο διεθνής σούπερ σταρ από την Ακτή Ελεφαντοστού αναμένεται να αποτελέσει την μεγαλύτερη… βόμβα της Super League για την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, μια και τα έχει βρει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και απομένουν μόνο τα τυπικά για την ανακοίνωσή του από τους Πειραιώτες.


Τις τελευταίες μέρες, το όνομα του Αφρικανού μέσου εμφανίστηκε σε σενάρια για άλλες ομάδες του εξωτερικού, ωστόσο, όπως σημειώνουν δημοσιεύματα από την Αγγλία, επόμενος… σταθμός στην καριέρα του θα είναι η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός, επιστρέφοντας σε γνώριμα λημέρια, έπειτα από 13 χρόνια.


Μάλιστα, οι αναφορές υποστηρίζουν πως ο Γιάγια Τουρέ θα δώσει το «παρών» στο «Γ. Καραϊσκάκης», το βράδυ της Κυριακής (2/9) στην αναμέτρηση των Πειραιωτών με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την δεύτερη αγωνιστική της Super League και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί επίσημα από τα μεγάφωνα του γηπέδου.


σιένα μίλερ υποψηφιότητες


τα προσωπικά μου στιχοι


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_33.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_17.html

τι γινεται τωρα στη λιβυη

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_70.html
λεωφορεια λευκωσια τηλεφωνο
τι γινεται τωρα στη λιβυη

Τα σχέδια παρουσίασαν εκπρόσωποι του Αρχιτεκτονικού Γραφείου του Αρχιτέκτονα Ρέντσο Πιάνο και του Νοσοκομείου Τζον Χόπκινς των Η. Π.Α., που έχει συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα υγείας στο έργο. Στην παρουσίαση των σχεδίων παραβρέθηκε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και οι συνεργάτες τους, ο Διευθυντής του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος Γιάννης Ζερβάκης και άλλα στελέχη του Ιδρύματος, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής Γεώργιος Φιλιππίδης, εκπρόσωποι της Τεχνικής Υπηρεσίας του υπουργείου Υγείας και της 4ης ΥΠΕ Μακεδονίας - Θράκης, καθώς και εκπρόσωποι της Internation Ηill – Project Manager του έργου και της Healthcare Initiative A. E. που έχει αναλάβει την εργοδοσία του.


γενικη διευθυνση βιομηχανικησ πολιτικησ

gn komoitnis5


Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη με τα αρχικά σχέδια κατασκευής του έργου. Μάλιστα, το χαρακτήρισε νοσοκομείο «πρότυπο» για τα δεδομένα της χώρας και δεσμεύθηκε ότι σύντομα θα υπογραφεί συμβόλαιο αποδοχής των αρχικών αυτών μελετών, με κάποιες πιθανές μικρές βελτιώσεις που θα γίνουν το αμέσως προσεχές διάστημα.


gn komotinis3


Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό, μετά την έκδοση των οικοδομικών αδειών. Ήδη, στο οικόπεδο στην Κομοτηνή άρχισαν να γίνονται οι πρώτες εδαφολογικές και περιβαλλοντολογικές μετρήσεις με τη συνδρομή και του Δήμου Κομοτηνής.


Όλες οι μελέτες που απαιτούνται για την κατασκευή των αναγκαίων υποδομών πέριξ του οικοπέδου του Γ. Ν. Κομοτηνής (έργα Οδοποιίας, Ύδρευσης και Αποχέτευσης) ύψους 162.000 ευρώ εκπονούνται με δωρεά από το Σύλλογο Διπλωματούχων Τοπογράφων Μηχανικών Ροδόπης και θα παραδοθούν στο Δήμο Κομοτηνής μέχρι τον Νοέμβριο του 2018, ενώ ο Δήμος και η ΔΕΥΑ Κομοτηνής έχει αναλάβει την υλοποίησή τους.




τι γινεται τωρα στη λιβυη
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_130.html

φιμε τζαμια στο αυτοκινητο

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_10.html
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_94.html
Διεθνή ΜΜΕ: Ιστορική συμφωνία μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων

Σε μια «ιστορική συμφωνία» που δίνει τέλος σε μια πολιτική διένεξη μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων που διαρκεί 27 χρόνια, αναφέρονται τo Reuters και το AFP με τηλεγραφήματά τους.


Το AFP επικαλείται δηλώσεις των πρωθυπουργών Τσίπρα και Ζάεφ και χαρακτηρίζει κομβικής σημασίας για τις σημερινές εξελίξεις την εκλογή του Ζάεφ στην πρωθυπουργία το 2017.


καλοκαιρακι μου την αγαπω



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το Reuters αναφέρεται και στην πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ, η οποία ναυάγησε, ενώ και τα δύο πρακτορεία παρακολουθούν με τηλεγραφήματά τους στενά τις εξελίξεις.

Την ίδια ώρα, πρώτο θέμα στη γερμανική FAZ είναι η υπογραφή της συμφωνίας στη λίμνη των Πρεσπών. «Μετά από ένα τέταρτο του αιώνα, Ελλάδα και πΓΔΜ υπέγραψαν συμφωνία για την επίλυση του ονοματολογικού» γράφει η FAZ , τονίζοντας ότι «οι Υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών υπέγραψαν μια ιστορική συμφωνία, που ανοίγει το δρόμο για τη Βόρεια Μακεδονία να ενταχτεί στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ».

«Η πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία θα πρέπει στο εξής να αποκαλείται Βόρεια Μακεδονία» γράφει η FAZ.

Η συμφωνία υπογράφηκε από τους υπουργούς Eξωτερικών των δύο γειτονικών κρατών στην παραμεθόρια περιοχή της λίμνης Πρεσπών. Παρέστησαν η επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ, Φεντερίκα Μογκερίνι , ο Επίτροπος Διεύρυνσης της ΕΕ Γιοχάνες Χαν και εκπρόσωποι των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ). Η τελετή μεταδόθηκε απευθείας στην τηλεόραση και από τα δύο γειτονικά κράτη.

Η γερμανική εφημερίδα σημειώνει τη ρήση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ότι «Κάναμε ένα ιστορικό βήμα», καθώς ανοίγει μια νέα εποχή συνεργασίας και σταθερότητας για τις δύο γειτονικές χώρες.

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ τόνισε ότι «πρέπει να ξεχάσουμε το παρελθόν και να κοιτάξουμε προς το μέλλον». Οι δύο ηγέτες τόνισαν ότι «η συμφωνία αυτή αποτελεί πρότυπο για το πώς θα μπορούσαν να ξεπεραστούν οι διαφορές αυτού του είδους» καταλήγει το δημοσίευμα της FAZ .

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Sputnik μετέδωσε την είδηση της υπογραφής της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων με τίτλο «Η Αθήνα και τα Σκόπια υπογράφουν ιστορική συμφωνία» και αναφέρθηκε στην απευθείας μετάδοση της τελετής υπογραφής από την ΕΡΤ.

Το ρωσικό πρακτορείο, μεταξύ άλλων, κάνει αναφορά στις πολιτικές διαφωνίες και στους λόγους που μπλόκαραν την υπογραφή συμφωνίας μέχρι σήμερα.

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA με τηλεγραφήματά του αναφέρεται στη συμφωνία της Ελλάδας με τα Σκόπια για το ονοματολογικό και στις δηλώσεις του πρωθυπουργού των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «είναι υπερήφανοι για την απόφασή τους».

«Σχεδιάζουμε το μέλλον», είναι η δήλωση του Ζάεφ, την οποία επικαλείται το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων, που έχει στην ιστοσελίδα του τρίτο θέμα την είδηση της υπογραφής.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


Διεθνή ΜΜΕ: Ιστορική συμφωνία μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων
01
Διεθνή ΜΜΕ: Ιστορική συμφωνία μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων









φιμε τζαμια στο αυτοκινητο
φιμε τζαμια στο αυτοκινητο
κουλουρακια με σουσαμι κρητικα

καρτες γενεθλιων με μουσικα οργανα

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html
καρτες γενεθλιων με μουσικα οργανα

Το ειδικότερο ζήτημα που ρυθμίζεται με την τροπολογία είναι ο τρόπος υλοποίησης μιας δωρεάς, όταν δεν προσφέρεται απευθείας το αντικείμενο της στον δημόσιο φορέα (δωρεοδόχου), αλλά ο δωρητής καταβάλει απευθείας το οικονομικό αντάλλαγμα στον προμηθευτή, πάροχο υπηρεσίας ή εργολάβο, τον οποίον έχει επιλέξει μετά από μία διαδικασία ο δημόσιος φορέας.


Η τροπολογία αναφέρει πως οι συμβάσεις προμήθειας αγαθών, παροχής υπηρεσιών ή εκτέλεσης έργων, οι οποίες συνάπτονται από φορείς του Δημοσίου τομέα για την υλοποίηση αντίστοιχων δωρεών αγαθών ή υπηρεσιών ή έργων από ιδιώτες προς τους δημοσίους αυτούς φορείς, δεν θεωρούνται δημόσιες συμβάσεις και δεν υπάγονται στον έλεγχο δημοσίων δαπανών και λογαριασμών.


ελληνικος ιχνηλατης του γραμμου

Συγκεκριμένα, αποσαφηνίζεται προς άρση κάθε πιθανής μελλοντικής, νομοθετικής ή ερμηνευτικής σύγκρουσης ότι «οι διαδικασίες αυτές δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής των δημόσιων συμβάσεων και δεν υπάγονται στον έλεγχο δημοσίων δαπανών και λογαριασμών, καθώς συνάπτονται για λογαριασμό τρίτου».


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_142.html

καρτες γενεθλιων με μουσικα οργανα

Η τροπολογία προβλέπει ότι σε κάθε σύμβαση δωρεάς μεταξύ δωρητή και δημόσιου φορέα, οι ανωτέρω συμβάσεις προμήθειάς αγαθών ή παροχής υπηρεσιών ή εκτέλεσης έργου, καθώς και η εξόφληση τιμολογίων και αποδείξεων που εκδίδονται αναφορικά με τις συμβάσεις αυτές, απαλλάσσονται από τέλη χαρτοσήμου και φόρο δωρεών.


Να σημειωθεί πως το δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης ήδη από το 1998 έχει κρίνει ότι όταν μια αναθέτουσα αρχή συνάπτει μια σύμβαση για λογαριασμό μιας επιχείρησης, η οποία δεν αποτελεί αναθέτουσα αρχή και φορέας αντικειμένου το οποίο εμπίπτει στο αντικείμενο της επιχείρησης αυτής, τότε δεν εφαρμόζονται οι κανόνες περί δημόσιων συμβάσεων.



κρισεισ ανωτατων αξιωματικων εδ