Thursday, May 30, 2019

avenue ταχυδρομείο

Δεδομένης της πολιτικής κρίσης στην Βρετανία, η τελική έκβαση του Brexit παραμένει ασαφής και τα πιθανά σενάρια ξεκινούν από μία έξοδο με πρόσκρουση στα βράχια, δηλαδή, ένα Brexit άνευ συμφωνίας, μέχρι την διεξαγωγή δεύτερου δημοψηφίσματος για την συμμετοχή στην ΕΕ.


ιχθεις αντρας με κριο γυναικα

Η Τερέζα Μέι, η οποία επιβίωσε πραξικοπήματος που εκδηλώθηκε από τους σκληρούς ευρωσκεπτικιστές των Τόρις, ζήτησε από τους ηγέτες της ΕΕ κατά την διάρκεια της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής των Βρυξελλών πολιτικές και νομικές διαβεβαιώσεις που θα έπειθαν, όπως είπε η ίδια, τους βρετανούς βουλευτές να εγκρίνουν την συμφωνία του Brexit.


avenue ταχυδρομείο

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν απέκλεισαν το ενδεχόμενο επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας του περασμένου μήνα που επιδιώκει να διασφαλίσει μία ήπια έξοδο από το ευρωπαϊκό μπλοκ στις 29 Μαρτίου 2019 και την διαβεβαίωσαν ότι δεν θα δεσμεύσει επ΄αόριστον στην Βρετανία στο νομικό πλαίσιο της ΕΕ.


«Φαίνεται ότι η πρωθυπουργός απέτυχε στην προσπάθειά της να κομίσει σημαντικές αλλαγές στην συμφωνία της για το Brexit», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Εργατικού Κόμματος Κιρ Στάρμερ.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html

λαφαζανης καρδιολογος βεροια

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Η πρωθυπουργός θα πρέπει να επαναφέρει την ψηφοφορία για την συμφωνία την επόμενη εβδομάδα και να επιτρέψει στο Κοινοβούλιο να ανακτήσει τον έλεγχο», πρόσθεσε.


Οι βρετανικές εφημερίδες μιλούν για ταπείνωση της βρετανίδας πρωθυπουργού ενώ η στερλίνα έπεσε στο 1,2591 δολάριο.




avenue ταχυδρομείο
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_111.html

No comments:

Post a Comment