Friday, May 31, 2019

μηχανογραφηση ικα διευθυνση

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html
νόσος του peyronie

Ειδικότερα, η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό της Παναγίας στις Κάτω Αρχάνες στις 10 το πρωί, ενώ θα ταφεί στο κοιμητήριο Άνω Αρχανών.


Ωστόσο, σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε χθες, στις 6 το απόγευμα, και η κηδεία του αδικοχαμένου Βενιζέλου Στρατάκη, με συγγενείς και φίλους να βρίσκονται στη Ροδιά συμπαραστεκόμενοι στην οικογένειά του.


πολιτικο θεατρο μπρεχτ

μηχανογραφηση ικα διευθυνση

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Η τελετή ξεκίνησε μισή ώρα νωρίτερα, στις 5:30 χθες το απόγευμα, με τους γονείς του, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του γιου τους, να ζητούν από τον ιερέα να επισπεύσει την κηδεία δίνοντας τέλος στο μαρτύριό τους.


Μάλιστα, οι φίλοι του αδικοχαμένου Βενιζέλου δεν παρέλειψαν να φέρουν στην κηδεία και το αγαπημένο του άλογο, μιας και ο ίδιος εν ζωή ήταν δεινός καβαλάρης.


Υπενθυμίζεται πως, ο 35χρονος Βενιζέλος Στρατάκης από τη Ροδιά και η 35χρονη Κατερίνα Καναβάκη από τις Αρχάνες είναι οι γονείς «ήρωες» που πνίγηκαν την Τρίτη στην παραλία Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο, στην προσπάθεια να σώσουν τα παιδιά τους.


Το χρονικό της τραγωδίας



μηχανογραφηση ικα διευθυνση
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_97.html

No comments:

Post a Comment