Monday, May 27, 2019

βιολογικη αγορα ωραριο

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_99.html
μεθοδο μπεκα
βιολογικη αγορα ωραριο

Ο Πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνέντευξή του στη ΔΕΘ αναφέρθηκε στο επικείμενο συνέδριο. «Είναι ένα σημαντικό συνέδριο, στο οποίο θα συζητήσουμε τα μεγάλα προβλήματα της χώρας, τον οδικό χάρτη, το σχέδιο για την έξοδο από την κρίση», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων ότι το συνέδριο θα απασχολήσουν και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας του κυβερνητικού έργου.


Από την πλευρά του ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Ρήγας, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» αναφέρθηκε εκτενώς σε ζητήματα που άπτονται των διαδικασιών, της λειτουργίας και του ρόλου του κόμματος σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία, ενόψει μιας σειράς εξελίξεων που αναμένει η κυβέρνηση να τροχοδρομήσουν μια λύση στην βιωσιμότητα του χρέους, παράλληλα με τις προσπάθειες της για την επίτευξη και υλοποίηση μιας «δίκαιης ανάπτυξης».


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_119.html

εισοδηματικα κριτηρια για φοιτητικο επιδομα 2015

Ο κ. Ρήγας υπογράμμισε, ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ «παραμένει η οριστική έξοδος το 2018 από τη μέγγενη των μνημονιακών δεσμεύσεων και της επιτροπείας και η χάραξη του δρόμου μιας δίκαιης και βιώσιμης Ελλάδας», σημειώνοντας ότι «απαραίτητη προϋπόθεση όμως, είναι η υλοποίηση της δέσμευσης των Ευρωπαίων εταίρων μας για την απομείωση του χρέους». Επισήμανε δε, ότι καθ’ όλο αυτό το διάστημα «το κόμμα και η κυβέρνηση, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, έχουν συγκεντρώσει πολύτιμες εμπειρίες και έχουν διαμορφώσει νέα δεδομένα στην Ελλάδα και την Ευρώπη».


Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στις σχέσεις κυβέρνησης - κόμματος, τονίζοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε για να διαμορφώσει ένα νέο πρότυπο διακυβέρνησης και σχέσης με την κοινωνία», επισημαίνοντας περιπτώσεις που ο ΣΥΡΙΖΑ παρενέβη με απτό και θετικό αποτέλεσμα.




βιολογικη αγορα ωραριο

No comments:

Post a Comment