Tuesday, March 26, 2019

διεγείρομαι στα αγγλικά

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_62.html
χτένι σπάλας

Επικεφαλής της κυβέρνησης που αναγνωρίζει η διεθνής κοινότητα, ο Χάντι προέτρεψε τη Δευτέρα τους πολίτες της χώρας να «ανοίξουν μια νέα σελίδα» στην ιστορία της χώρας.


διεγείρομαι στα αγγλικά

«Ας ενώσουμε τις προσπάθειές μας για να τελειώνουμε με αυτές τις συμμορίες κακοποιών και να αρχίσουμε την οικοδόμηση μιας νέας, ομοσπονδιακής Υεμένης όπου θα βασιλεύει η δικαιοσύνη, η αξιοπρέπεια (...) η σταθερότητα και η ανάπτυξη», είπε ο πρόεδρος σε μια ομιλία του που αναμεταδόθηκε απευθείας από το Ριάντ.


Προχώρησε σε αυτή την έκκληση μετά τον θάνατο του Σάλεχ από πυρά ανταρτών Χούθι μερικές ημέρες μετά τη ρήξη της συμμαχίας ανάμεσα στις δύο συνιστώσες της συμμαχίας που έλεγχε τη Σαναά και το ξέσπασμα αιματηρών συγκρούσεων στην πρωτεύουσα.


Ο θάνατος του πρώην προέδρου της χώρας, στα 75 του χρόνια, έπειτα από 33 χρόνια στην εξουσία, ενδέχεται να αποτελέσει ένα σημείο καμπής στη σύρραξη στην Υεμένη, χωρίς όμως αυτό να οδηγεί τουλάχιστον άμεσα σε οποιαδήποτε βελτίωση της κατάστασης για τους αμάχους.


διεγείρομαι στα αγγλικά

Στη Σαναά, όπου οι εχθροπραξίες συνεχίζονταν το βράδυ της Δευτέρας, οι Χούθι έμοιαζαν να έχουν πάρει το πάνω χέρι έναντι των δυνάμεων που ορκίζονταν πίστη στον Σάλεχ, σύμφωνα με δημοσιογράφους στην πρωτεύουσα.


Ο πόλεμος στην Υεμένη, όπου εκτυλίσσεται η «χειρότερη ανθρωπιστική κρίση του κόσμου» σύμφωνα με τον ΟΗΕ, θεωρείται ένα από τα κυριότερα μέτωπα του πολέμου δι' αντιπροσώπων μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και του Ιράν, το οποίο κατηγορείται από το Ριάντ ότι στηρίζει τους Χούθι, κάτι που η Τεχεράνη διαψεύδει.




μορα λυκακια
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html

No comments:

Post a Comment