Thursday, April 11, 2019

μπαταρια λουτρου μπρονζε

υαλοπλακες δαπεδου τιμες
φεκ νεας κυβερνησης 2015

Η κεντρική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ είναι η έμμεση ή άμεση αμφισβήτηση της αξιοπιστίας των δημοσκοπήσεων, εντάσσοντας στο - προσφιλές στον ΣΥΡΙΖΑ - αφήγημα περί «διαπλοκής ΝΔ, ολιγαρχών, ΜΜΕ κι εταιριών δημοσκοπήσεων». Βασικό επιχείρημα που στηρίζει το συριζικό αφήγημα αποτελεί η πλήρης αποτυχία των δημοσκοπήσεων να προβλέψουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.


μπαταρια λουτρου μπρονζε

Η εναλλακτική ερμηνεία


Ωστόσο, υπάρχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που, σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις, υιοθετούν μια εναλλακτική ερμηνεία. Αν και εκτιμούν ότι πολλές από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις βγάζουν «τσιμπημένη» τη Νέα Δημοκρατία για να φτιάξουν «κλίμα αυτοδυναμίας» (υιοθετούν εν μέρει δηλαδή το βασικό αφήγημα), εντούτοις, θεωρούν ότι οι δημοσκοπήσεις δεν στερούνται ολοκληρωτικά αξιοπιστίας. Το εντυπωσιακό είναι ότι διαβάζουν στις εν λόγω μετρήσεις θετικά μηνύματα για την κυβέρνηση. Συγκεκριμένα, επισημαίνουν ότι:


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_105.html

- Όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις συγκλίνουν στο ότι η πτώση της δημοτικότητας του ΣΥΡΙΖΑ (που υπήρξε ραγδαία το προηγούμενο διάστημα) έχει ανακοπεί.


- Επίσης, οι δημοσκοπήσεις συγκλίνουν στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει να ανεβαίνει μετά το καλοκαίρι.


- Τέλος, σε όλες τις περιπτώσεις η εκτίμηση της εκλογικής επιρροής του κυβερνώντος κόμματος είναι σαφώς πάνω από το 20%, ενώ η διαφορά με το τρίτο κόμμα είναι στις 15 μονάδες.


SYRIZA1


Παγίωση του ρόλου του ΣΥΡΙΖΑ





μπαταρια λουτρου μπρονζε
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html

No comments:

Post a Comment