Saturday, May 25, 2019

συστηματα αλουμινιου ετεμ τιμες

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_11.html

Δύο διαδοχικά χαμηλά βαρομετρικά επηρεάζουν από την Τρίτη τον καιρό της Ελλάδας. Η κακοκαιρία θα διατηρηθεί μέχρι και την Κυριακή 27 Ιανουαρίου.


Παράλληλα, θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις νότιοι άνεμοι 8 έως 9 μποφόρ πνέουν στο Αιγαίο από το βράδυ της Τρίτης 22 Ιανουαρίου έως το Σάββατο 26 Ιανουαρίου.


συστηματα αλουμινιου ετεμ τιμες

Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει πτώση προς το τέλος της εβδομάδας, οπότε θα σημειωθούν χιονοπτώσεις και σε περιοχές σχετικά χαμηλού υψομέτρου της βόρειας χώρας.


GFS 2019012406Z


κοφτης λαχανικων izzy

Πηγή: meteo


GFS 2019012600Z result


Πηγή: meteo


Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 24 Ιανουαρίου αναμένονται νεφώσεις με βροχές, καταιγίδες και κατά τόπους χαλαζοπτώσεις κυρίως στις νησιωτικές και παράκτιες περιοχές, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά.


Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά στο Ανατολικό Αιγαίο, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη έως το πρωί, και στο Ιόνιο και τα δυτικά και νότια ηπειρωτικά από το απόγευμα.


Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το πρωί έως το απόγευμα.





συστηματα αλουμινιου ετεμ τιμες
κοσκινα ξυλινα
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_144.html

No comments:

Post a Comment