Sunday, May 19, 2019

διαδρομη λευκαδα αθηνα

Στην ερώτηση που έχει καταθέσει ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνεται ότι «το τελευταίο χρονικό διάστημα παρακολουθούμε απαράδεκτα φαινόμενα: οχήματα και δημόσια κτίρια πυρπολούνται, αναρχικοί παρελαύνουν ένοπλοι στα Εξάρχεια, πολίτες και στελέχη πολιτικών κομμάτων ξυλοκοπούνται, αστυνομικοί δέχονται ένοπλες επιθέσεις, και μάλιστα με χρήση πολεμικών όπλων από παραφυάδες της τρομοκρατίας».


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_11.html

Κ. Μητσοτάκης: Είστε πρωθυπουργός ή προβοκάτορας;


Με σκληρή γλώσσα μίλησε κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη βουλή κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με «έξαρση των φαινομένων βίας κι εγκληματικότητας».


«Πόσο καιρό θα συνεχίσετε να ανέχεστε το παρακράτος των Εξαρχείων; Τα γκέτο στην δυτική Αθήνα; Πότε θα φέρετε ένα συγκροτημένο σχέδιο που θα αντιμετωπίζει την εγκληματικότητα; Τελικά κύριε Τσίπρα είστε Πρωθυπουργός ή προβοκάτορας;».


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_9.html

διαδρομη λευκαδα αθηνα

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, εξαπέλυσε επίθεση και στο σύνολο της κυβέρνησης, λέγοντας ότι «η Ελλάδα είναι μια ακυβέρνητη χώρα και η κατάσταση έχει ξεφύγει με δική σας ευθύνη».+


bouli1


Αλ. Τσίπρας: Είστε όμηρος της ακροδεξιάς σας πτέρυγας


Δεν είναι επίκαιρο το θέμα της εγκληματικότητας υποστήριξε ο πρωθυπουργός στη Βουλή και κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θέτει το ζήτημα προκειμένου να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από τα πραγματικά επίκαιρα θέματα, τα οποία, όπως είπε, είναι το κλείσιμο της αξιολόγησης αλλά και οι λόγοι που ο αρχηγός της ΝΔ πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Βερολίνο την ώρα που η χώρα δίνει τη μάχη της διαπραγμάτευσης.


«Δεν είπατε τίποτα για τις επιθέσεις στο σπίτι του Φλαμπουράρη γιατί έτσι δεν θα μπορούσατε να κολλήσετε την ιδεολογική ρετσινιά... Εγκληματικότητα υπάρχει σε όλο τον κόσμο και στην Γερμανία που ήσασταν προχθές», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι «μας ενδιαφέρει να έχουμε μια αστυνομία που δεν θα χτυπάει περαστικούς και δεν θα κλωτσάει 15χρονα που φοράνε χειροπέδες και αυτό το έχουμε καταφέρει με τον επαγγελματισμό της ηγεσίας της ΕΛΑΣ», πρόσθεσε


bouli tsipras





διαδρομη λευκαδα αθηνα
ποσα εκατοστα μακραινουν τα μαλλια
αποχωρηση βανας μπαρμπα

No comments:

Post a Comment