Wednesday, February 20, 2019

ποιος ειπε κι ομως η γη γυριζει

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_45.html

Ο Fisher ήταν μέλος του πληρώματος της ομάδας Sun Hung Kai/Scallywag, η οποία συμμετέχει στο Volvo Ocean Race.


Παρά τις εκτεταμένες έρευνες στις εξαιρετικά δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην θαλάσσια περιοχή όπου εξαφανίστηκε, η ομάδα του δεν κατάφερε να εντοπίσει τον 47χρονο, ο οποίος, ευτυχώς, την ώρα της εξαφάνισής του ήταν σε υπηρεσία και φορούσε ειδική στολή προστασίας.


πηγαιο βικιλεξικο

«Αυτό είναι πολύ δύσκολο για όλους μας», είπε ο Richard Brisius, πρόεδρος της Volvo Ocean Race, σε δήλωσή του. «Σαν ιστιοπλόοι και διοργανωτές, το να χάσουμε ένα μέλος του πληρώματος στη θάλασσα είναι μία τραγωδία, την οποία δεν θέλουμε ούτε να σκεφτόμαστε».


«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και συναθλητές του John… θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τους στηρίξουμε αυτή τη δύσκολη ώρα», είπε ο ίδιος και σημείωσε:


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_70.html

«Δεδομένου το ότι η θερμοκρασία του νερού είναι χαμηλή, η κατάσταση που επικρατεί στη θάλασσα είναι ακραία και το ότι έχει περάσει χρόνος από τότε που έπεσε από το πλοίο, υποθέτουμε πως χάσαμε τον John στη θάλασσα».



An update on Team Sun Hung Kai/Scallywag crew member John Fisher, from Richard Brisius, the President of the Volvo Ocean Race ➡️ https://t.co/1dX7ZPlg7B pic.twitter.com/dH1uY9AGHw

— Volvo Ocean Race (@volvooceanrace) 27 Μαρτίου 2018


ποιος ειπε κι ομως η γη γυριζει
ποιος ειπε κι ομως η γη γυριζει
ενωση βενζινοπωλων

No comments:

Post a Comment