Friday, March 1, 2019

10 μικροι μητσοι ταξιτζης

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_6.html
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_85.html
θεματα συμβολαιογραφων 2011
10 μικροι μητσοι ταξιτζης

Μέχρι στιγμής οι αρχές έχουν λάβει περισσότερες από 2.000 εκκλήσεις από ανθρώπους παγιδευμένους σε σπίτια και αυτοκίνητα. Δύο συγκροτήματα διαμερισμάτων θα εκκενωθούν πλήρως.


μις μπλουμ φορεματα

"Μην βγαίνετε στον δρόμο. Μην υποθέτετε ότι η καταιγίδα πέρασε" τόνισε ο δήμαρχος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, όπως μεταδίδει το Reuters.


Τα δρομολόγια των λεωφορείων στο Χιούστον έχουν προσωρινά διακοπεί. Ο δήμος θα ανοίξει δύο νέα καταφύγια – εκ των οποίων το ένα σε ένα συνεδριακό κέντρο – για να στεγάσουν τους πληγέντες.


HOUSTON 2


Πηγή: Reuters


Νωρίτερα, οι υπηρεσίες διάσωσης κάλεσαν τους κατοίκους που κινδυνεύουν από την άνοδο της στάθμης των νερών να σκαρφαλώνουν στις στέγες των σπιτιών τους και όχι στις σοφίτες. Προειδοποίησαν επίσης τα 2 εκατομμύρια των κατοίκων του Χιούστον να μην βγαίνουν από τα σπίτια τους επειδή οι δρόμοι είναι πλημμυρισμένοι.


HOUSTON 3


Πηγή: Reuters


Ο λογαριασμός του σερίφη της κομητείας Χάρις στο Twitter είχε επίσης πλημμυρίσει από αιτήματα για παροχή βοήθειας. Ο σερίφης Εντ Γκονζάλες είπε ότι οι βοηθοί του ελέγχουν μια ανεπιβεβαίωτη ακόμη πληροφορία ότι μια γυναίκα και ένα παιδί βρέθηκαν νεκροί μέσα σε ένα όχημα που βυθίστηκε στα νερά σε έναν αυτοκινητόδρομο κοντά στο Χιούστον.


Ένας κάτοικος είπε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό abc13 ότι είδε το πτώμα μιας γυναίκας να επιπλέει σε έναν δρόμο στο δυτικό Χιούστον.


HOUSTON 4


Πηγή: Reuters


HOUSTON 5


Πηγή: Reuters



10 μικροι μητσοι ταξιτζης

No comments:

Post a Comment