Friday, March 22, 2019

υποτονικός αντωνυμο

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html
κάρτα μέσων μαζικής μεταφοράς

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «έφτασε στο σημείο σε τηλεοπτική του συνέντευξη να δείχνει φωτογραφίες από το κινητό του και να ισχυρίζεται ότι υπουργοί της κυβέρνησης (Γ. Κατρούγκαλος και Ε. Κουντουρά) ήταν με τον υπόδικο Π. Μπαμπάμτση, ενώ εικονιζόταν άλλο πρόσωπο, πράγμα που και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μετά την κατακραυγή, αναγκάστηκε να παραδεχτεί».


Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «θλιβερή» τη στάση της ΝΔ και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη και διερωτάται: «Άραγε ως πότε θα υπερασπίζονται τον κ. Αυγενάκη και θα καταφεύγουν σε ανόητες χυδαιότητες και γκαιμπελισμούς;»


ντοκιμαντερ αγριων ζωων βιντεο

Νωρίτερα, και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, κατήγγειλε για χυδαιότητα και γκαιμπελισμό τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.


Μερικές ώρες αργότερα ο κ. Γεωργιάδης το ανασκεύασε μέσω Τwitter λέγοντας ότι πρόκειται για άλλο πρόσωπο, τον κ. Πιτταρά, σημειώνοντας όμως ότι οι φωτογραφίες είναι όλες από την ίδια εκδήλωση, και του Λ. Αυγενάκη και των υπουργών.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_73.html




Για να ήμαστε δίκαιοι δεν ήταν ο Μπαμπούτσης, αλλά ο Πιτταράς. Οι φώτο όλες είναι από την ίδια εκδήλωση. Και του Αυγενακη και των Υπουργών pic.twitter.com/aMoCGwDJ7w

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 5 Νοεμβρίου 2017


υποτονικός αντωνυμο
υποτονικός αντωνυμο

No comments:

Post a Comment