Saturday, March 16, 2019

αδριανουπόλεως

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_63.html
αδριανουπόλεως

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας του 2016, ο Λίβανος είναι μια από τις 22 χώρες όπου οι νόμοι περί διακρίσεων λόγω εθνικότητας απαγορεύουν στις γυναίκες να μεταβιβάσουν την υπηκοότητα στα παιδιά τους, στερώντας τους δικαιώματα και ευκαιρίες, αφήνοντας πολλά απάτριδες.


αδριανουπόλεως

«Η κόρη μου έπρεπε να ξεχάσει το όνειρό της να γίνει αρχιτέκτονας και να σπουδάσει σχέδιο μόδας προκειμένου να αποφύγει να περάσει την επίπονη διαδικασία να βρει δουλειά μετά την αποφοίτησή της» λέει η μητέρα της Σάφα, Λιβανέζα που παντρεύτηκε Παλαιστίνιο. Όλες οι δουλειές, λέει, σε τομείς όπως η ιατρική, η μηχανική, η αρχιτεκτονική και η φαρμακοβιομηχανία είναι αποκλειστικά για Λιβανέζους πολίτες.


αγιοσ σαββασ περιφερειακο γενικο νοσοκομειο ελληνικο αντικαρκινικο ινστιτουτο αθήνα

Μια μελέτη που δημοσίευσε η καθηγήτρια πανεπιστημίου Φαμίγια Σαραφεντίν, αποκαλύπτει ότι μεταξύ 1996-2010 πραγματοποιήθηκαν περίπου 18.000 γάμοι μεταξύ γυναικών από τον Λίβανο και ξένων υπηκόων. Η αδυναμία των Λιβανέζων γυναικών να δώσουν την εθνικότητά τους στους συζύγους και στα παιδιά τους έχει αρνητικό αντίκτυπο σε ολόκληρη την οικογένεια. Οι σύζυγοι και τα παιδιά πρέπει να ανανεώνουν συνεχώς τις άδειες παραμονής και εργασίας και να πληρώνουν σχετικά τέλη για να ζήσουν και να εργαστούν νόμιμα στον Λίβανο.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html


στεφανου λαμπρινη

No comments:

Post a Comment