Tuesday, March 5, 2019

μορφωτικο επιπεδο αμερικανων

χριστουγεννιατικο brunch 2015

Η επιστολή του υπουργού Οικονομικών περιγράφει αναλυτικά τις θέσεις της κυβέρνησης που θα μπορούσαν να κλείσουν ταυτόχρονα την δεύτερη αξιολόγηση, αλλά και την συμφωνία για την μεταμνημονιακή περιόδο από το 2018 κι έπειτα.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_16.html

Στο κυβερνητικό επιτελείο εμφανίζονται πιο αισιόδοξοι για το ξεμπλοκάρισμα της διαπραγμάτευσης καθώς όλο το προηγούμενο διάστημα και αυτό που απομένει έως την συνεδρίαση του Eurogroup την ερχόμενη Πέμπτη γίνονται παρασκηνιακές διαβουλεύσεις σε υψηλό επίπεδο για την επίτευξη συμφωνίας.


Μίας συμφωνίας, που εάν όλα κυλήσουν ομαλά, θα μπορούσε να σφραγίσει την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου δηλαδή λίγες ημέρες πριν από την συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΚΤ που θα αποφασίσει για την ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_30.html

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση της κυβέρνησης περιλαμβάνει τον κόφτη δημοσιονομικής διόρθωσης (ο οποίος θα νομοθετηθεί χωρίς εξειδίκευση των μέτρων) όπως επίσης και πρόταση για μείωση του αφορολόγητου με διάφορα πιθανά σενάρια που προβάλλονται ως εναλλακτικές αναλόγως της ενδεχόμενης απόκλισης από τους δημοσιονομικούς στόχους.


χοιρινο με δαμασκηνα και μηλα αργυρω


μορφωτικο επιπεδο αμερικανων
μορφωτικο επιπεδο αμερικανων

No comments:

Post a Comment