Friday, March 22, 2019

μεντεσεδες ψυκτικων θαλαμων

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_103.html
ζωγραφισμενα ντουλαπια

«Είμαι σίγουρος πως αν δεν είχε γίνει αυτό, θα ξέραμε από απόψε το όνομα του προέδρου της Δημοκρατίας. Διακυβεύεται η ελευθερία μας», ανέφερε ο Μπολσονάρου σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook.


Ο ακροδεξιός πολιτικός έλαβε το 46% των ψήφων και θα αναμετρηθεί στον δεύτερο γύρο με τον κεντροαριστερό Φερνάντου Αντάτζι, ο οποίος έλαβε το 29%, σύμφωνα με τα σχεδόν τελικά αποτελέσματα.


υπολογισμος ποσου συνταξης εκπαιδευτικων

«Μας ανέφεραν πολλά προβλήματα με τα ηλεκτρονικά συστήματα ψηφοφορίας (...). Δεν μπορούσαμε να μην πούμε τίποτα. Θα απαιτήσουμε λύσεις από το Ανώτατο Εκλογοδικείο (TSE)», την εκλογική επιτροπή της χώρας, πρόσθεσε.


μεντεσεδες ψυκτικων θαλαμων

μεντεσεδες ψυκτικων θαλαμων

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των πρώτων αποτελεσμάτων, οπαδοί του πρώην λοχαγού του στρατού, νοσταλγού της στρατιωτικής δικτατορίας, συγκεντρώθηκαν μπροστά στην έδρα του TSE στην Μπραζίλια κραυγάζοντας το σύνθημα «νοθεία, νοθεία, νοθεία!».


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_143.html

Καθαρή επικράτηση Μπολσονάρου στις δύο πλουσιότερες Πολιτείες


Ο ακροδεξιός υποψήφιος Ζαΐχ Μπολσονάρου, ο οποίος κέρδισε καθαρά τον πρώτο γύρο των εκλογών, έλαβε πάνω από τις μισές ψήφους στις Πολιτείες Σαν Πάουλου και Ρίο ντε Ζανέιρο, τις πλουσιότερες της χώρας.


Ο κεντροαριστερός αντίπαλός του Φερνάντου Αντάτζι κέρδισε κυρίως φτωχές Πολιτείες στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας, προπύργιο του μέντορά του, του πρώην προέδρου Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα, ο οποίος έχει φυλακιστεί μετά την καταδίκη του για διαφθορά και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, κατηγορίες που αρνείται.


Συνολικά, ο Μπολσονάρου κέρδισε στις 17 από τις 27 Πολιτείες της χώρας, εξασφαλίζοντας πάνω από το 50% των ψήφων στις 9.



No comments:

Post a Comment