Tuesday, March 19, 2019

ποσοστό λίπους στις γυναίκες

καρυδιες χορτο
ποσοστό λίπους στις γυναίκες

To Orange Grove είναι μια θερμοκοιτίδα νεοφυούς επιχειρηματικότητας που λειτουργεί από το 2013. Δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Ολλανδικής πρεσβείας στην Ελλάδα και υποστηρίζεται από ελληνικές και Ολλανδικές επιχειρήσεις.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_130.html

Στο Demo Day που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ, δέκα επιχειρηματικές ομάδες που προκρίθηκαν στο στάδιο της ενέργειας "Ideas That Change Us» μετά την ολοκλήρωση παρακολούθησης του προγράμματος επιχειρηματικής επιτάχυνσης από ειδικούς στην ανάπτυξη startups της Ολλανδίας, παρουσίασαν τις ιδέες τους σε κριτική επιτροπή ώστε οι τρεις νικήτριες να ενισχυθούν και να προχωρήσουν την ιδέα τους στο επόμενο στάδιο.

Ανοίγοντας την εκδήλωση ο πρέσβης της Ολλανδίας κ. Κάσπαρ Βέλντκαμπ, είπε ότι στόχος του Orange Grove είναι να ενισχύσει την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στην Ελλάδα, συνδέοντας της επιχειρήσεις της με όλο τον κόσμο. Τόνισε ότι στην Ολλανδία οι startups θεωρούνται πλέον πολύ σημαντικό κομμάτι της οικονομίας της χώρας.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ακούστηκαν πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες για υπηρεσίες στον τομέα της υγείας και της ευεξίας. Συγκεκριμένα:



ποσοστό λίπους στις γυναίκες

Brain
H ομάδα Brain παρουσίασε μια εφαρμογή – πρακτική για τον κλάδο των ασφαλιστικών εταιριών. Συγκεκριμένα μια πρόταση που μειώνει το χρόνο και το κόστος κατά 50% της έκδοσης ασφαλτικών συμβολαίων. Σήμερα γίνονται ετησίως στην Ευρώπη περίπου 5 εκατομμύρια ασφαλιστικά συμβόλαια υγείας


που να ψαρεψω καλαμαρια

Clicktotherapy
Η Clicktotherapy ασχολείται με το θέμα της ψυχικής υγείας. Δημιούργησε λοιπόν μια on line πλατφόρμα για απευθείας υπηρεσίες για θέματα ψυχικής υγείας. Ο χρήστης με βάση τα χαρακτηριστικά του και το πρόβλημά του θα έρχεται σε επαφή με τον ψυχολόγο ή ψυχοθεραπευτή που ταιριάζει καλύτερα στο προφίλ του. Η εφαρμογή θα έχει εβδομαδιαία συνδρομή η οποία θα παρέχει videoconference και ανταλλαγή μηνυμάτων.


Crowdwell
H Crowdwell δημιούργησε μια πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή ανθρώπους με γνώσεις σε θέματα υγείας και ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας. Στην ουσία δημιουργεί ια κοινότητα για ανταλλαγή ιδεών και γνώσεων. Στόνος να παρακινήσει να συμμετέχουν στην πλατφόρμα τόσο ιδιώτες όσο και επιχειρήσεις, οργανισμοί και ειδικοί.



https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_115.html

No comments:

Post a Comment