Saturday, March 16, 2019

ιπποκρατειο λεανδρος

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_39.html
το τεστ εγκυμοσυνης βγηκε αρνητικο
ιπποκρατειο λεανδρος

Ο πρόεδρος της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος αναφέρθηκε στην τεράστια σημασία του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (ΓΕΜΗ) που θα δώσει λύσεις σε πολλά, μείζονα, καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύνολο των ελληνικών επιχειρήσεων στις καθημερινές του δραστηριότητες.


Ταυτόχρονα, αναφερόμενος στην ολοκλήρωση της δράσης «Αναβάθμιση των Ψηφιακών Δεξιοτήτων των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα» πρότεινε στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής να αναλάβει η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων την υλοποίηση των προβλεπομένων από τη σχετική δράση που αφορά στην εξοικείωση των εργαζομένων, στην τεχνολογική εξέλιξη και στον εκσυγχρονισμό των μεθόδων εργασίας.


Η προτεινόμενη παρέμβαση αφορά στην ενίσχυση 15.000 εργαζομένων σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα και περιλαμβάνει την υλοποίηση ενεργειών διάγνωσης των εκπαιδευτικών αναγκών των ωφελουμένων, την υλοποίηση στοχευμένων προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης σε επιλεγμένα θεματικά αντικείμενα (βασικές δεξιότητες χρήσης ΤΠΕ, e-commerce, digital marketing, εφαρμογές λογισμικού, ιστοσελίδες κ. α.) για την ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων και απόκτηση γνώσεων, καθώς και την πιστοποίηση των καταρτισθέντων από διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης.


Λαμβάνοντας το λόγο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς τόνισε ότι με χαρά υποδέχεται την πρόταση του προέδρου της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ για την κατάρτιση 15.000 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα στις ψηφιακές τεχνολογίες επισημαίνοντας ότι «τεχνολογίες χωρίς ανθρώπους είναι τεχνολογίες νεκρές. Αν αναπτύσσουμε τεχνολογίες, οι οποίες δεν διαχέονται στην καθημερινή λειτουργία του δημόσιου τομέα και των επιχειρήσεών μας, θα έχουμε κάνει μια τρύπα στο νερό.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_25.html


ιπποκρατειο λεανδρος
ψωμι για πιτες

No comments:

Post a Comment