Wednesday, March 6, 2019

αλαντιν στολη

συσκευεσ διαχυσησ αιθερίων ελαίων με ψυχρό ατμό
αλαντιν στολη
αλαντιν στολη

Οι πολιτικοί αρχηγοί άφησαν αιχμές για την απουσία ενημέρωσης από τον πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγόρησαν ότι προχώρησε μόνος του στις διαπραγματεύσεις, τη στιγμή, μάλιστα, που δεν έχει εξασφαλίσει εθνική γραμμή ή επαρκή ανταλλάγματα, ενώ βρίσκεται σε διαφωνία με τον κυβερνητικό του εταίρο Πάνο Καμμένο σχετικά με τη χρήση του όρου "Μακεδονία". Εντούτοις, τόσο η κ. Γεννηματά όσο και ο κ. Θεοδωράκης άφησαν να νοηθούν ότι είναι πρόθυμοι να στηρίξουν μια λύση εφόσον αυτή περιλαμβάνει σύνθετη ονομασία και διασφαλίσεις εξάλειψης του αλυτρωτισμού από πλευράς πΓΔΜ.


οαεδ.γρ oaed.gr

Σημειώνεται ότι αυτή την ώρα στα Σκόπια πραγματοποιείται σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών της πΓΔΜ στην οποία θα εξεταστεί το πλαίσιο για την επίλυση του θέματος της ονομασίας, που παρουσίασε στις 17 Ιανουαρίου στη Νέα Υόρκη ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς.


Την Παρασκευή, ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον οποίο ενημέρωσε επίσης για το ίδιο θέμα.


Μητσοτάκης: Δεν θα διχάσουμε τους Έλληνες για να ενώσουμε τους Σκοπιανούς


Πρώτος πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης. Το τετ-α-τετ τους μπροστά στις κάμερες, ωστόσο, έγινε χωρίς ήχο, κατόπιν αιτήματος του επιτελείου του κ. Μητσοτάκη.


Ο κ. Μητσοτάκης εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό μετά την κατ' ιδίαν συνάντησή τους, σημειώνοντας πως ο κ. Τσίπρας επιδίδεται σε μικροπολιτικά παιχνίδια, δεν ενημέρωσε το κοινοβούλιο και τον ελληνικό λαό, προσήλθε στη διαπραγμάτευση δίχως να έχει εξασφαλίσει καν την στήριξη του κυβερνητικού εταίρου, δίχασε τους Έλληνες, περιφρόνησε τους πολίτες που εκφράζουν πατριωτική τους ευαισθησία. Έτσι, κλείνει ένα παράθυρο ευκαιρίας προς αξιοποίηση, όπως είπε.




https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_129.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html

No comments:

Post a Comment