Wednesday, March 13, 2019

φορεμα για βαπτιση θεσσαλονικη

νικος εγγονοπουλος ποιηση 1948

Η Παρί Σεν Ζερμέν, αποφάσισε να αναλάβει δράση καταγγέλλοντας την διαιτησία του Γερμανού, τουρκικής καταγωγής, Ντενίς Αϊτεκίν, στην ήττα (6-1) από την Μπαρτσελόνα.


Προχώρησε μάλιστα και σε επίσημη καταγγελία στην UEFA, καταθέτοντας έναν φάκελο στον οποίο περιγράφονται όλα τα λάθη του Γερμανού διαιτητή, τα οποία έβλαψαν την γαλλική ομάδα.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_63.html

Ειδικότερα, γίνεται λόγος για οκτώ συγκεκριμένα λάθη, ενώ ο φάκελος περιλαμβάνει ακόμη ένα βίντεο, τις απόψεις διεθνών διαιτητών, αλλά και δημοσιεύματα ακόμη και στον ισπανικό Τύπο.


Στην καταγγελία, διευκρινίζεται πως η Παρί Σεν Ζερμέν δεν αμφισβητεί την πρόκριση της Μπαρτσελόνα, ούτε ζητά την επανάληψη του αγώνα, αλλά εκφράζει τη λύπη της για την επιλογή ενός διαιτητή που θεωρεί ανεπαρκή, έχοντας επηρεάσει το αποτέλεσμα.


φορεμα για βαπτιση θεσσαλονικη

Τα οκτώ λάθη:


1. Το χέρι του Μασεράνο: ο διαιτητής ήταν στα 18 μέτρα και είχε καλή οπτική γωνία για να σημειώσει την παράβαση.
2. Η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Πικέ: ο γαλλικός σύλλογος πιστεύει ότι στο 41' σε μαρκάρισμα του Πικέ στον Καβάνι, ο Ισπανός έπρεπε να δεχθεί δεύτερη κίτρινη και να αποβληθεί.
3. Το πρώτο πέναλτι της Μπαρτσελόνα: ο αμυντικός της Παρί Σ. Ζ έπεσε με το κεφάλι κάτω χωρίς να μετακινηθεί, ενώ ο Νειμάρ σκόνταψε. Ο διαιτητής βρισκόταν στα 15 μέτρα όμως η ποινή επισημάνθηκε από τον βοηθό, με καθυστέρηση 17,20 δευτερόλεπτα.
4. Η κλωτσιά του Νειμάρ: ενώ το σκορ ήταν 3-1 ο Νειμάρ κλώτσησε από πίσω τον Μαρκίνιος. Ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη, αλλά οι Παριζιάνοι ισχυρίζονται ότι ήταν κόκκινη κάρτα. Ο Νειμάρ στη συνέχεια σημείωσε δύο γκολ.
5. Το πέναλτι που ζήτησε ο Σουάρες: ο Ουρουγουανός σε μία ελάχιστη επαφή με τον Βεράτι έπεσε κάτω. Ο διαιτητής του έδειξε κίτρινη. Ήταν η πρώτη εξαπάτηση του Σουάρες.



φορεμα για βαπτιση θεσσαλονικη
σε οσους εκανα καλο
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_144.html

No comments:

Post a Comment