Wednesday, March 13, 2019

μηχανη που δεν πεφτει bmw

https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html
διαφημιστικα μολυβια τιμες
μηχανη που δεν πεφτει bmw

«Για μία ακόμη φορά, ο πρωθυπουργός δεν λέει την αλήθεια στους πολίτες. Προσεγγίζει την πραγματικότητα με λεκτικές ακροβασίες, επικοινωνιακά περιτυλίγματα και μια αισιοδοξία που γρήγορα αποδεικνύεται - από τα ίδια τα γεγονότα - ανεδαφική. Κάθε φορά, όμως, η ‘’πρόσκρουση’’ με την πραγματικότητα αποδεικνύεται οδυνηρή για τη χώρα και τους πολίτες. …η κυβέρνηση έχει ήδη ψηφίσει νέα μέτρα λιτότητας για μετά τη λήξη του τρέχοντος προγράμματος, έχει δεσμευτεί στην επίτευξη υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων για πολλά χρόνια μετά το 2018, ενώ η υλοποίηση των αναγκαίων παρεμβάσεων για τη ρύθμιση του χρέους όχι μόνο έχει μετατεθεί για μετά το καλοκαίρι, αλλά εκτιμάται ότι θα συνοδευτεί από κάποιον αυστηρό μηχανισμό επιτήρησης και εποπτείας», είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


βαλκυρίες μυθολογία

Ερωτώμενος για την καθαρή έξοδο από το πρόγραμμα ο κ. Σταϊκούρας είπε πως η κυβέρνηση «δημιουργεί απόθεμα προκειμένου να καλλιεργήσει τη νέα αυταπάτη της δήθεν ‘’καθαρής εξόδου’’ από τα μνημόνια. Εκτός όμως του ότι η πλήρης και καθαρή έξοδος, αν και επιθυμητή, δεν είναι σήμερα εφικτή, ο τρόπος δημιουργίας του ταμειακού αποθέματος δεν είναι ορθολογικός».


«Τρεις αριθμοί συμπυκνώνουν και αποτυπώνουν την επώδυνη πραγματικότητα: έχουν ψηφιστεί 14,5 δισ. ευρώ νέα μέτρα λιτότητας, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των ιδιωτών προς την εφορία ξεπέρασαν - για πρώτη φορά - τα 100 δισ. ευρώ και έχουν επιβληθεί κατασχέσεις σε 1 εκατομμύριο πολίτες. Οι δε μαζικοί ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί περιουσιών είναι ‘’προ των πυλών’’. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της ανερμάτιστης και αδιέξοδης οικονομικής πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ», είπε αναφορικά με την κατάσταση της οικονομίας.


Ο κ. Σταϊκούρας επεσήμανε πως τα στοιχεία διαψεύδουν τους ισχυρισμούς του πρωθυπουργού σε σχέση με την ανάπτυξη και διευκρίνισε πως η κυβέρνηση υπερκάλυψε τους δημοσιονομικούς στόχους «με την ανελέητη φορολογική και ασφαλιστική επιδρομή επί των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, με τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης και με τη διευρυμένη εσωτερική στάση πληρωμών. Με αποτέλεσμα να αποτυγχάνει στην επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων».


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html

«Win-win» το Σκοπιανό για την κυβέρνηση



μηχανη που δεν πεφτει bmw

No comments:

Post a Comment