Wednesday, March 20, 2019

network one distribution

network one distribution

Οι τουρκικές δυνάμεις και φιλοτούρκοι Σύροι αντάρτες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA) ξεκίνησαν το Σάββατο επιχείρηση εναντίον της Αφρίν, προπύργιο στη βορειοδυτική Συρία της συριακής πολιτοφυλακής Μονάδες Προστασίας του Λαού (YPG).


η ψυχη κατα τον πλατωνα

Η επιχείρηση αυτή ξεκίνησε μετά την ανακοίνωση του συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ ότι θα δημιουργήσει μια συνοριακή δύναμη 30.000 ανδρών στο βόρειο τμήμα της Συρίας, η οποία θα αποτελείται κυρίως από τους μαχητές της YPG.


Η πολιτοφυλακή αυτή αποτελεί τη ραχοκοκαλιά των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), μιας συμμαχίας Κούρδων και Αράβων που στηρίζεται από την Ουάσιγκτον στη μάχη κατά του ΙΚ. Πρόσφερε μάλιστα στον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ την πρώτη του νίκη εναντίον των τζιχαντιστών καταλαμβάνοντας τη Ράκα.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_131.html

μαιευτηρια τιμες 2015

Όμως η Άγκυρα δεν επιθυμεί τη δημιουργία στα νότια σύνορά της μιας αυτοανακηρυχθείσας ομοσπονδίας από τους Κούρδους, της Ροζάβα, φοβούμενη για την ασφάλειά της. Παράλληλα κατηγορεί τη YPG ότι είναι το συριακό παρακλάδι του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK).


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_133.html

Για τους Κούρδους αξιωματούχους η ομοσπονδία αυτή μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για την υπόλοιπη Συρία, όταν η χώρα βγει από τον εμφύλιο πόλεμο.


«Κατά τη γνώμη μας οι ΗΠΑ έχουν ηθική υποχρέωση να προστατεύσουν τη δημοκρατία και το δημοκρατικό σύστημα στην περιοχή αυτή», δήλωσε από την Ουάσιγκτον η Σίναμ Μοχάμεντ, εκπρόσωπος της Ροζάβα, διαβεβαιώνοντας ότι ο PKK είναι εσωτερικό πρόβλημα της Τουρκίας.




network one distribution

No comments:

Post a Comment