Tuesday, May 21, 2019

αφροδιτη αδαμη φωτο

στρατοπεδο σκαραμαγκας
αφροδιτη αδαμη φωτο
αφροδιτη αδαμη φωτο

Την Κυριακή, είχε τηλεδιάσκεψη με τα μέλη του υπουργικού της Συμβουλίου από την κατοικία της στο Τσέκερς, που διήρκεσε περίπου 90 λεπτά, κατά την οποία έκανε γνωστό ότι θα προσπαθήσει εκ νέου να βρει αποδεκτές αλλαγές όσον αφορά τη διευθέτηση του backstop, χωρίς να επεκταθεί αναλυτικά σε λεπτομέρειες.


Πάντως, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο Reuters, το ευρύτερο σκεπτικό είναι να φέρει σε συμφωνία τους βουλευτές του κόμματος της - και να προσπαθήσει να κρατήσει την συνοχή των Τόρις - αλλά και το μικρό βορειο-ιρλανδικό κόμμα DUP, που στηρίζει τους Συντηρητικούς στο κοινοβούλιο.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_28.html

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_94.html

τουβλο θερμομπλοκ

Επίσης, κατηγόρησε τον ηγέτη του μεγαλύτερου αντιπολιτευόμενου κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν για την αποτυχία των διακομματικών συνομιλιών, επειδή αρνήθηκε να συμμετάσχει σε αυτές.


Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η Μέι δεν πρόκειται να παρουσιάσει σήμερα στο κοινοβούλιο καμία ουσιαστική αλλαγή ως δεύτερο σχέδιο για την έξοδο, αντίθετα θα προσπαθήσει να καθησυχάσει τους ευρωσκεπτικιστές για το ιρλανδικό σύνορο.



No comments:

Post a Comment