Thursday, May 2, 2019

γαστρεντεριτιδα μωρό

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βίτσας είχε εγκαλέσει τον κ. Φίλη για άγνοια μετά την κριτική που άσκησε ο πρώην υπουργός Παιδείας στο συμβόλαιο μαμούθ για την αναβάθμιση των F-16. Το περιστατικό στην κοινοβουλευτική επιτροπή ήταν το τελευταίο σε μια σειρά διαφοροποιήσεων του κ. Φίλη από την κυβερνητική γραμμή, καθώς και αντιπαραθέσεων του με στελέχη της κυβέρνησης, ακόμα και τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Το ερώτημα που θέτουν, πλέον, πολλά στελέχη της κυβέρνησης είναι «πού το πάει ο Φίλης».


Αποπομπή για τα Θρησκευτικά


Ο Νίκος Φίλης απεπέμφθη από την κυβέρνηση παρότι ο πρωθυπουργός τον είχε βαθμολογήσει με 10 το έργο του στο υπουργείο Παιδείας. Ο λόγος ήταν η κόντρα του με την Εκκλησία για τον τρόπο διδασκαλίας των Θρησκευτικών. Ο κ. Φίλης ήθελε να το απομακρύνει από τη χριστιανική κατήχηση. Ο πρωθυπουργός, όμως, έκρινε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να αντέξει ένα ακόμα ανοιχτό μέτωπο, και μάλιστα με την Εκκλησία. Στη θέση του κ. Φίλη τοποθετήθηκε ο κ. Γαβρόγλου ο οποίος έριξε τους τόνους και αποκατέστησε τις σχέσεις με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο. Ωστόσο, ο κ Φίλης επέμεινε στις απόψεις του, ανοίγοντας μάλιστα και το θέμα του χωρισμού Κράτους - Εκκλησίας.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_8.html

2606834


(Πηγή: Eurokinissi ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_55.html

αποστασεις google map

Έκτοτε, ελάχιστα είναι τα θέματα στα οποία ο κ. Φίλης έχει συμφωνήσει πλήρως με την κυβέρνηση. Πρόσφατα, την ώρα που η κυβέρνηση προσπαθούσε να πείσει για την αναγκαιότητα της αναβάθμισης των F-16, ο κ. Φίλης αναρωτιόταν για τη σκοπιμότητα μιας τόσο μεγάλης αγοράς «την ώρα που δεν έχουμε ανταλλακτικά για τα ασθενοφόρα και τα πυροσβεστικά αεροπλάνα». Επιπλέον, ενώ ο πρωθυπουργός έπλεκε το εγκώμιο του Ντόναλντ Τραμπ, ο πρώην υπουργός Παιδείας χαρακτήριζε τον πλανητάρχη ακροδεξιό.


Διαφοροποίηση εφ’ όλης της ύλης




γαστρεντεριτιδα μωρό
γαστρεντεριτιδα μωρό
φρικη στην κοζανη

No comments:

Post a Comment