Friday, May 3, 2019

τιμες διοδιων αθηνα λαρισα

«Πιστός στις επιταγές των δανειστών ο κ. Μητσοτάκης αφού δηλώνει ότι οποιαδήποτε ενέργεια της κυβέρνησης ‘επιβάλλει συνεννόηση με τους εταίρους’ - δεν περιμέναμε και κάτι καλύτερο – ασκεί και κριτική γιατί η κυβέρνηση έδωσε χρήματα στους χαμηλοσυνταξιούχους και όχι σε άλλη κατηγορία πολιτών. Την κολοκυθιά όμως ας την παίξει με το επιτελείο του. Η κυβέρνηση έχει σοβαρότερα πράγματα να κάνει...», αναφέρουν οι πηγές και διερωτώνται:


καυστηρες δραμα


  • « Αυτά, όμως, γιατί δεν τα είπε στη Βουλή; Για να μην αποκαλυφτούν οι εντολές και η ταύτισή του με τους πιο ακραίους εκ των δανειστών;

  • Γιατί δεν έκανε εποικοδομητικές προτάσεις;

  • Γιατί ψήφισε κατά των χαμηλοσυνταξιούχων και σήμερα, εκ του ασφαλούς, κάνει κριτική;».


Κατηγορούν τον κ. Μητσοτάκη για σύμπλευση με τους πλέον ακραίους κύκλους με σκοπό την προώθηση και τονίζουν πως «ματαιοπονεί - με χιλιάδες απολύσεις σε δημόσιο και δήμους!»


νησιωτικα τραγουδια μουστακας

«‘Στη ΔΕΘ μίλησα για κόψιμο δαπανών. Υπάρχει λίπος στο κράτος’», λένε χρησιμοποιώντας το λόγια του και τονίζουν πως προαναγγέλλει χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο. Το λίπος είναι προφανώς οι χαμηλόμισθοι δημόσιοι υπάλληλοι. Αυτός είναι ο σεβασμός του σε όσους με κόπο βγάζουν τίμια το ψωμί τους...».


τιμες διοδιων αθηνα λαρισα

Υπενθυμίζουν την θητεία του στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και τις απολύσεις που έκανε και τον χαρακτηρίζουν άνθρωπο «των απολύσεων και της ανεργίας και για τους δήμους».


τιμες διοδιων αθηνα λαρισα



https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_73.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_85.html

No comments:

Post a Comment