Wednesday, May 8, 2019

χαλβας δραπετσωνας χωρις ζαχαρη

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_95.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_55.html
χαλβας δραπετσωνας χωρις ζαχαρη

«Οποιαδήποτε προσπάθεια από την Ελλάδα να διευρύνει σταδιακά τα χωρικά της ύδατα θα απαντηθεί σκληρά από την Τουρκία», δήλωσε ο Τσελίκ, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.


Σημειώνεται ότι και ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου σχολίασε πριν από μερικές ημέρες με μια προκλητική δήλωση το ζήτημα της επέκτασης, διαμηνύοντας ότι η τουρκική κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιτρέψει κάτι τέτοιο στο Αιγαίο.


οφθαλμιατροι μεγαρα

Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Anadolu, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών είπε ως η χώρα μας έχει κάνει πολλές φορές «παρόμοιες δηλώσεις για τα 12 μίλια» ισχυριζόμενος παράλληλα ότι στην Ελλάδα πολλές φορές «προηγείται ο λαϊκισμός των δεδομένων».


«Εμείς θέλουμε να επιλυθούν όλα τα θέματα στο Αιγαίο με ειρηνικό τρόπο. Οι Έλληνες ξέρουν καλύτερα ότι δεν θα επιτρέψουμε επέκταση στα 12 μίλια» ανέφερε ο Τούρκος υπουργός, και συμπλήρωσε: «Η Ελλάδα όποτε κάνει δηλώσεις που προκαλούν εμείς δίνουμε τις κατάλληλες απαντήσεις και τους βάζουμε στη θέση τους… Πρέπει να σκεφτούν οι Έλληνες πώς μπορούμε να επιλύσουμε τα προβλήματα».



#BREAKING Any attempt from Greece to gradually widen territorial waters will be strongly responded by Turkey, says ruling AK party spokesman

— ANADOLU AGENCY (ENG) (@anadoluagency) 31 Οκτωβρίου 2018


χαλβας δραπετσωνας χωρις ζαχαρη
προτασεις νδ για ασφαλιστικο

No comments:

Post a Comment