Thursday, May 16, 2019

διαγωνισμα στη τριβη

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_102.html
ναυτεμπορικη οικονομικες καταστασεις
διαγωνισμα στη τριβη

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η συνάντηση τους με τον πρωθυπουργό προκειμένου να συζητήσουν για το θέμα της θρησκευτικής ουδετερότητας και την αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας στο πλαίσιο της συνταγματικής αναθεώρησης.


Σύμφωνα με πληροφορίες, αργότερα, πιθανών να γίνουν και κοινές δηλώσεις.


διαγωνισμα στη τριβη

Το τετ-α-τετ έρχεται σε μια περίοδο που οι σχέσεις κυβέρνησης και εκκλησίας διανύουν μια ταραχώδη περίοδο, καθώς η ιεραρχία τηρεί στάση αναμονής για την αναθεώρηση του Συντάγματος.


Χτες, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών είχε ζητήσει από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξηγήσεις για το τι πραγματικά εννοεί με τη θρησκευτική ουδετερότητα, ώστε να γίνει σαφές πού αποσκοπεί η Συνταγματική Αναθεώρηση.



Όπως υπογράμμισε μετά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου:

«Ο Πρωθυπουργός δεν ξέρω τι εννοεί, θα μας πει τι εννοεί. Όταν λέμε θρησκευτικά ουδέτερο… είναι ένα κράτος, η Γερμανία. Θα ήθελα να ζήσω στη Γερμανία και να είμαι θρησκευτικά ουδέτερος. Είναι ουδέτερο το κράτος, βοηθάει την Εκκλησία, συνεργάζεται με την Εκκλησία άριστα. Θρησκευτικά ουδέτερη είναι η Γαλλία, αλλά είναι εχθρικές οι σχέσεις, δεν έχουν καμία σχέση κ. λπ. Δεν θα μου άρεσε… Το Βέλγιο, οι Βρυξέλλες, θρησκευτικά ουδέτερα, αλλά όλους τους μισθούς των θρησκευτικών λειτουργών τους πληρώνει το κράτος. Επομένως, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πρώτα τι εννοούμε ουδέτερο. Πιστεύω ότι θα δοθεί η δυνατότητα, θα συνεργαστώ, θα δουλέψουμε και αύριο».




αγωγοί και μονωτές ε δημοτικου
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_82.html

No comments:

Post a Comment