Saturday, May 18, 2019

διακοσμηση πιάτων

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_132.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_50.html
πως να δωσω στυλ στα μαλλια μου
διακοσμηση πιάτων

Ο δράστης είναι ο 48χρονος Μάθιου Βίνσεντ Ρέιμοντ, κάτοικος του Φρέντρικτον, ανακοίνωσε η αστυνομία χωρίς να δώσει στοιχεία για τα κίνητρά του.


Σε βάρος του δράστη, που τραυματίστηκε και νοσηλεύεται, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τέσσερις ανθρωποκτονίες εκ προμελέτης. Ο Μάθιου Βίνσεντ Ρέιμοντ θα παραμείνει υπό κράτηση αναμένοντας να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 27 Αυγούστου, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας του Φρέντρικτον.


Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα την ταυτότητα των δύο πολιτών, θυμάτων των πυροβολισμών: είναι δύο κάτοικοι του Φρέντρικτον, η 32χρονη Μπόμπι Λι Ράιτ και ο Ντόναλντ Άνταμ Ρομπισό, ένας 42χρονος ερασιτέχνης μουσικός ο οποίος εργαζόταν σε συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων και ήταν πατέρας τριών παιδιών, σύμφωνα με το δίκτυο CTV.


δικαιολογητικά για απαλλαγή φόρου πρώτης κατοικίας

διακοσμηση πιάτων

Η αστυνομία ανακοίνωσε την Παρασκευή τα ονόματα των δύο αστυνομικών που σκοτώθηκαν στο περιστατικό αυτό: ο Λόρενς Ρόμπερτ Κοστέλο, 45 ετών, και η συνάδελφός του Σάρα Μέι Μπερνς, 43 ετών.



Our deepest condolences to the families of our fallen members 45-year-old Lawrence Robert Costello and 43-year-old Sara Mae Helen Burns and the other victims in this morning's shootings. pic.twitter.com/9TeWn5OqWx

— Fredericton Police (@CityFredPolice) August 10, 2018

No comments:

Post a Comment