Friday, May 10, 2019

καζακου αθλητικα

https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_133.html
επισκευή ρολογιών

Να σημειωθεί πως για σήμερα έχουν προγραμματιστεί δύο πρωινές τηλεδιασκέψεις οργάνων του ESM. Αρχικά θα συνεδριάσουν οι υπουργοί Οικονομικών της ζώνης του ευρώ με θέμα την έγκριση του Συμπληρωματικού Μνημονίου Κατανόησης του ESM με την Ελλάδα. Το Συμπληρωματικό Μνημόνιο (Supplemental Memorandum of Understanding) θα αναθεωρήσει ουσιαστικά το προηγούμενο Μνημόνιο, το οποίο ενημερώθηκε τελευταία φορά τον Ιούνιο του 2016. Αυτή η τηλεδιάσκεψη θα γίνει κανονικά και η επικύρωση δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα.


Για λίγο αργότερα έχει προγραμματιστεί τηλεδιάσκεψη των διευθυντών του ESM, στην οποία η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη. Η τηλεδιάσκεψη έχει ως αποκλειστικό θέμα την απελευθέρωση της δόσης των 7,7 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα, εκ των οποίων 6,9 δισ. ευρώ θα πάνε για την αποπληρωμή του χρέους - και θα επιτρέψουν την αποπληρωμή των ομολόγων 6,4 δισ. ευρώ που λήγουν από 17 έως και 20 Ιουλίου - και 800 εκατ. ευρώ θα πάνε για να αποπληρωθούν ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου.


Αυτή η τηλεδιάσκεψη είναι πιθανόν να μη γίνει σήμερα και να μεταφερθεί για την Πέμπτη προκειμένου να υπάρξουν κάποιες διευθετήσεις με κάποια προαπαιτούμενα που το ΔΝΤ θεωρεί ημιτελή, αλλά και κάποιοι πρόσθετοι χειρισμοί στο θέμα της δικαστικής περιπέτειας των ξένων εμπειρογνωμόνων του ΤΑΙΠΕΔ, θέμα που εξακολουθεί να θεωρείται ανοιχτό από τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς, παρά την αναίρεση του βουλεύματος της παραπομπής τους την προηγούμενη εβδομάδα από τον Άρειο Πάγο.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_137.html


καζακου αθλητικα
καζακου αθλητικα
7η υπε επικουρικο προσωπικο

No comments:

Post a Comment