Saturday, May 4, 2019

κατασχεμενα αμαξια eurobank

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html
pmi vs hz διαφορα

Ο Ερντογάν υποστήριξε επίσης ότι «ορισμένοι ιστορικοί θεωρούν πως τα σύνορα του εθνικού συμβολαίου περιλαμβάνουν επίσης την Κύπρο, το Χαλέπι, τη Μουσούλη, το Αρμπίλ, το Κιρκούκ, το Μπατούμ, τη Θεσσαλονίκη, το Κίρτζαλι, τη Βάρνα και τα νησιά του Αιγαίου».


Ο καθηγητής Διεθνούς Πολιτικής, Χριστόδουλος Γιαλουρίδης, μιλώντας στο CNN Greece εκφράζει την ανησυχία του πως μετά την λεκτική αμφισβήτηση της συνθήκης της Λωζάννης, οι Τούρκοι θα προχωρήσουν σε πράξεις, όπως στημένα ή επεισόδια τύπου Ίμια και άλλες προβοκατόρικες ενέργειες κυρίως στο Αιγαίο. Χαρακτηριστικά λέει: «Αν συνεχιστεί ο επιθετικός βερμπαλισμός και συνοδευτεί από ενέργειες, θα οδηγήσει νομοτελειακά σε πολεμικές αντιπαραθέσεις».


κατασχεμενα αμαξια eurobank

«Αυτή τη φορά ο Τούρκος πρόεδρος επιχειρεί να θέσει θέμα αναβίωσης της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας υπό τη μορφή της σύγχρονης Τουρκίας», υπογραμμίζει ο κύριος Γιαλουρίδης και προσθέτει: «Δεν είναι η πρώτη φορά που θέτει τέτοιου είδους ζητήματα, ωστόσο για πρώτη φορά τα θέτει με τόσο έντονο και ξεκάθαρο τρόπο». Ο καθηγητής που αναμένει συνέχεια και κλιμάκωση των ενεργειών του Τούρκου Προέδρου διαπιστώνει πως δεν υπάρχει διεθνής παράγοντας που μπορεί να βάλει φρένο στον Ερντογάν και χαρακτηρίζει τη στιγμή που επιλέγει ο Τούρκος πρόεδρος ως timing που απευθύνεται στο εσωτερικό της χώρας και όχι μόνο. «Θέλει να κυριαρχήσει απόλυτα στην χώρα του μετά το πραξικόπημα και να διαμορφώσει μία ατζέντα αντι-Κεμάλ. Επίσης θέλει να παίξει ρόλο στην Μέση Ανατολή».





κατασχεμενα αμαξια eurobank
ευγενιδειο απολιθωμενο δασος
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_142.html

No comments:

Post a Comment