Saturday, June 29, 2019

γατεσ δερματικεσ παθησεισ

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_64.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_120.html

Η επίθεση σημειώθηκε σε ένδειξη συμπαράστασης στον 29χρονο κατασκευαστή των τρομοπακέτων, Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.


4284328


πυργος ηλειασ καταστηματα ρουχων

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ


Η ομάδα που πραγματοποίησε την επίθεση ενημερώνει μέσω γνωστού σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου, ότι θα ακολουθήσει ανάρτηση με βίντεο και κείμενο.


συμβαση αποφυγης διπλης φορολογιας ελλαδα γερμανια

4284329


EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ



γατεσ δερματικεσ παθησεισ
γατεσ δερματικεσ παθησεισ

ακμη μπετον αε

καταπολέμηση συνώνυμα
δαναος βικιπαιδεια
ακμη μπετον αε

Η Ζαχάροβα προέβη στην υπενθύμιση αυτή με αφορμή την ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ στην σελίδα του στο Twitter στην οποία έγραψε ότι η κυβέρνησή του έκανε «μια άριστη δουλειά για την απελευθέρωση της περιοχής από το ISIS» την οποία ολοκληρώνει διερωτώμενος με την φράση «Που είναι το δικό μας 'Ευχαριστώ Αμερική;'».


Απαντώντας στο μήνυμα αυτό η Ζαχάροβα έγραψε: «Απλώς δεν έχουν ακόμη σταματήσει όλοι να ευγνωμονούν την Αμερική για το Ιράκ, όπου το Ισλαμικό Κράτος υπήρξε αποτέλεσμα της επέμβασης».



https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_49.html





Never said when an attack on Syria would take place. Could be very soon or not so soon at all! In any event, the United States, under my Administration, has done a great job of ridding the region of ISIS. Where is our “Thank you America?”

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 12 Απριλίου 2018


ακμη μπετον αε
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_65.html

ρινικος σταφυλοκοκκος

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html
ρινικος σταφυλοκοκκος

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, στο τέλος Ιουνίου διαμορφώθηκαν στα 2,016 δισεκ. ευρώ από 2,388 δισεκ. ευρώ που ήταν τον Μάιο, καθώς οι φορείς του Δημοσίου αποπλήρωσαν χρέη ύψους 372 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών:


1. Τα υπουργεία αποπλήρωσαν 6 εκατ. ευρώ και τα χρέη τους σε ιδιώτες μειώθηκαν από 136 σε 130 εκατ. ευρώ.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html

2. Ο ΕΦΚΑ και τα ασφαλιστικά Ταμεία αποπλήρωσαν για συντάξεις και προμηθευτές 167 εκατ. ευρώ και τα χρέη τους μειώθηκαν από 1,079 δισ. σε 912 εκατ. ευρώ. Ειδικά ο ΕΟΠΥΥ μείωσε τα χρέη των 385 εκατ. ευρώ που είχε τον Μάιο σε 281 εκατ. ευρώ το τέλος του περασμένου μήνα.. Επιπλέον και τα νοσοκομεία «τακτοποίησαν» χρέη 137 εκατ. ευρώ, τα οποία από 496 εκατ. ευρώ μειώθηκαν σε 359 εκατ. ευρώ.


3. Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των ΟΤΑ από 309 εκατ. ευρώ μειώθηκαν στα 275 εκατ. ευρώ.


η μεγαλη χιμαιρα μαρινα

Στο τέλος Ιουνίου, οι εκκρεμείς επιστροφές φόρου διαμορφώθηκαν στα 706 εκατ. ευρώ από 589 εκατ. ευρώ που ήταν τον Μάιο.



ρινικος σταφυλοκοκκος
ταξιαρχων ομαλη

μινεψραφτ παιχνιδια

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html
συνδέω την πρίζα
μινεψραφτ παιχνιδια

«Η κοσμοπολίτικη Νίκαια δεν ήταν πάντα Γαλλία. Την ιδρύσανε Έλληνες, την κατέκτησαν Γότθοι, την κυβέρνησαν Ιταλοί μέχρι που την πήραν οι Γάλλοι το 1860. "Μεγαλώνοντας" πήρε όλες τις αξίες του ελεύθερου κόσμου. Τη χαρά, τη δημιουργία, την αγάπη, την ανεκτικότητα, την ανεξιθρησκία, τη συνύπαρξη» έγραψε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε:


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_3.html

«Αυτές τις αξίες γιόρταζαν οι άνθρωποι χθες. Στην Promenade des Anglais, την Προκυμαία των Άγγλων - κοσμοπολίτικο όνομα και αυτό - γιόρταζαν τη μέρα που η Επανάσταση έκανε τους υπήκοους πολίτες.


Αλλά αυτές τις γιορτές δεν τις αντέχουν οι φανατικοί. Στο σκοτεινό τους κόσμο η χαρά είναι συνδυασμένη με τον θάνατο. Και άλλο δρόμο δεν έχουμε από το να τους πολεμήσουμε, χωρίς έλεος και χωρίς αστερίσκους.


μονταίνι τα δοκίμια

Γιατί όπως έγραψε στο Facebook και ο βραβευμένος Γάλλος σκηνοθέτης Μισέλ Αζαναβισιούς μετά το χτύπημα στο Παρίσι το Νοέμβριο: "Καταλαβαίνουμε ποιος είναι ο στόχος σας. Οι απλές μας αξίες. Αξίες που κάνουν τη ζωή να φαίνεται όπως είναι. Ατελή βέβαια, με τις αδικίες της. Αλλά είναι οι αξίες που μας κάνουν να ζούμε με αξιοπρέπεια όσο μπορούμε. (...) Εσείς όμως δε θα κερδίσετε. Και εμείς θα συνεχίσουμε να ερωτευόμαστε, να πίνουμε, να τρώμε μαζί το βράδυ και να θυμόμαστε αυτούς που πέθαναν"».



μινεψραφτ παιχνιδια

ικεα καταλογος 2013 βιβλιοθηκες

χολαργος μεζεδοπωλειο
ικεα καταλογος 2013 βιβλιοθηκες
Σητεία: Αγνοείται από την Τετάρτη 85χρονη που πάσχει από Αλτσχάιμερ

Για τρίτη μέρα αγνοείται μια 85χρονη από τα Πιλαλήματα της Σητείας, η οποία πάσχει από Αλτσχάιμερ και οι δικοί της άνθρωποι, κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να δώσει πληροφορίες.


Από χθες έχει γίνει γνωστό ότι η γυναίκα συνήθιζε να κάνει οτοστόπ και να ζητά να τη μεταφέρουν σε άγνωστες τοποθεσίες και οι δικοί της άνθρωποι υποψιάζονται πως μπορεί να ζήτησε από κάποιον να τη μεταφέρει σε μια κηδεία στις Λιθίνες που γινόταν περίπου την ώρα που χάθηκαν τα ίχνη της, και τώρα ίσως να φοβάται να μιλήσει.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με τις αστυνομικές αρχές, διότι η ζωή της ηλικιωμένης βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

Πηγή: radiolasithi.gr



ικεα καταλογος 2013 βιβλιοθηκες
περιτομη του πεους
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_15.html
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_72.html

Friday, June 28, 2019

χρονια πολλα χαραλαμπος

χρονια πολλα χαραλαμπος

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε, μέσω twitter, τις κυρώσεις χαρακτηρίζοντας τις ως τις «πιο δριμείς» που έχουν εφαρμοστεί.


«Οι κυρώσεις προς το Ιράν είναι σε ισχύ. Αυτές είναι πιο δριμείς κυρώσεις που έχουν εφαρμοστεί και τον Νοέμβριο θα φτάσουν σε άλλο επίπεδο», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος, συμπληρώνοντας:


συνεργεια καθαρισμου παλαιο φαληρο

bachelor of education ontario part time

«Όποιος συνεργάζεται με το Ιράν, δεν θα συνεργάζεται με τις ΗΠΑ. Αυτό που ζητάω είναι η παγκόσμια ειρήνη, τίποτα λιγότερο».


χρονια πολλα χαραλαμπος


The Iran sanctions have officially been cast. These are the most biting sanctions ever imposed, and in November they ratchet up to yet another level. Anyone doing business with Iran will NOT be doing business with the United States. I am asking for WORLD PEACE, nothing less!


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 7 Αυγούστου 2018


https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_86.html

μπόλιγουντ χορος

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html
sos πενταγωνο καλει μοσχα ταινια
αλλεργία ετυμολογία
μπόλιγουντ χορος

Στα επεισόδια που έλαβαν, εσχάτως, χώρα κατά τη διάρκεια αστυνομικών επιχειρήσεων σε βάρος μεταναστών στις Βρυξέλλες αναφέρεται, στο κύριο άρθρο της, η εφημερίδα De Standaard, εστιάζοντας το ενδιαφέρον της στις αντιδράσεις χιλιάδων πολιτών που επιχειρούν να προστατεύσουν με κάθε τρόπο τους μετανάστες, σχηματίζοντας ανθρώπινες αλυσίδες (2.000 ατόμων) και παρέχοντάς τους στέγη. Σημειώνεται, πως η σύγκρουση των αλληλέγγυων με την κυβέρνηση θα ενταθεί λόγω του νομοσχεδίου που προωθείται.


Αυτόν τον αμφιλεγόμενο νόμο προβάλλει, στο κεντρικό πρωτοσέλιδό της, και η De Morgen, αποκαλύπτοντας ότι η Ένωση Εισαγγελέων διατυπώνει αρνητική εισήγηση με το σκεπτικό ότι με τις κατ' οίκον έρευνες εγείρονται ζητήματα παραβίασης της ιδιωτικότητας τόσο των μεταναστών, όσο και εκείνων που τους φιλοξενούν.


Με συμπάθεια «βλέπει» τον ακτιβισμό των αλληλέγγυων και η De Morgen, στο κύριο άρθρο της, μιλώντας για μία αυθόρμητη πρωτοβουλία που γιγαντώνεται, στην οποία ήδη συμμετέχουν 30.000 άτομα. Η εφημερίδα επιχειρεί, κυρίως, να αναδείξει την υποκρισία των Βρετανών, οι οποίοι, ενώ εκμεταλλεύονται ασύστολα, όπως τονίζεται, το φτηνό εργατικό δυναμικό που τους παρέχουν οι μετανάστες, σπεύδουν παράλληλα να τους αποκηρύξουν, υψώνοντας «τείχη» στα σύνορά τους, με αποτέλεσμα οι τελευταίοι να χρησιμοποιούν κάθε τρόπο προκειμένου να καταφέρουν να βρεθούν στην υποτιθέμενη «Γη της Επαγγελίας», περνώντας μέσα και από χώρες, όπως το Βέλγιο.


Τέλος, η εφημερίδα La Libre Belgique τόσο στο κεντρικό πρωτοσέλιδό της, όσο και στο κύριο άρθρο της χαρακτηρίζει απαράδεκτο το σχετικό κείμενο του νομοσχεδίου, υποστηρίζοντας ότι η μεταναστευτική πολιτική θα πρέπει να είναι αυστηρή, αλλά ταυτόχρονα υποδειγματική και ότι αυτό που διακυβεύεται είναι «η διατήρηση της συλλογικής αξιοπρέπειας που χτίστηκε υπομονετικά από γενιές πολιτών, καθώς επίσης και το απαράβατο της κατοικίας, μίας εκ των σημαντικότερων αρχών του δικαίου μας, η οποία δεν μπορεί να παραβιαστεί παρά μόνο για σοβαρά εγκλήματα».


μπόλιγουντ χορος


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_1.html

τρυπανι κοβαλτιου 8

τοξοτης αντρας 2015
τρυπανι κοβαλτιου 8

Συνεχίζεται η κακοκαιρία στη χώρα μας και η επέλαση του «Τηλέμαχου» έφερε τα χιόνια σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.


Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από το κέντρο της Αθήνας, όπου πολλοί κάτοικοι βρίσκονται από νωρίς το πρωί της Τρίτης (08/01) αντιμέτωποι με ένα λευκό τοπίο, καθώς λόγω των χιονοπτώσεων το έχει στρώσει σε αρκετές περιοχές.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_20.html

Δείτε στη gallery του CNN Greece εικόνες από περιοχές της Αθήνας.


Καιρός Live: Δείτε ζωντανή εικόνα από τα σημεία της Αθήνας που χιονίζει (live camera)


Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στην Αττική


Σοβαρά προβλήματα σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Αττικής έχει προκαλέσει ο χιονιάς που σαρώνει το λεκανοπέδιο.


Νωρίς το πρωί της Τρίτης (08/01), λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, έκλεισε τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας, ενώ διεκόπη η κυκλοφορία και στη Λ. Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή.


Λίγες ώρες αργότερα, άνοιξε η Εθνική Οδός και στα δύο ρεύματα


Αναλυτικά, σύμφωνα με την Αστυνομία έχει σημειωθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων:


-Επί της Λεωφόρου Πάρνηθος από το ύψος του καταστήματος <> ρεύμα προς “REGENCY
CAZINO MONT PARNES”, (από ώρα 00:05).


- Περιφ. Οδός Πεντέλης – Ν. Μάκρης, από το ύψος του Άγιου Πέτρου έως το ύψος του Σ. Ν.
Πεντέλης «414» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


- 6η χ/θ Π. Ε.Ο Αθηνών – Θήβας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα περιοχή Μάνδρας για φορτηγά
άνω των 3,5 τόνων.


- Επί της Λ. Διονύσου από το ύψος του «Γηπέδου» έως την περιοχή Ανατολή και στα δύο ρεύματα
κυκλοφορίας.


- Επί της Λ. Χασιάς, από το ύψος του καταστήματος <> , ρεύμα κυκλοφορίας προς
Δερβενοχώρια, (από ώρα 00:10).


- Περιοχή Καλοπούλα ρεύμα κυκλοφορίας προς Υμηττό, (από ώρα 00:50)




τρυπανι κοβαλτιου 8
μαρκος αλεξιου wiki
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_21.html

μεταχειρισμενες οθονες για αυτοκινητα

μεταχειρισμενες οθονες για αυτοκινητα

Ταυτόχρονα εκφράζει τη δυσπιστία του, στη δήλωσή των δύο κομμάτων ότι «θα συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις των καιρών», αλλά και τον φόβο του ότι το μόνο ενδιαφέρον τους «είναι οι στρατιές των πελατών» καθώς όπως επισημαίνει «τό βλέπει κανείς στην αλαζονική τους συμπεριφορά κάθε φορά που κερδίζουν μισό πόντο στις δημοσκοπήσεις».


Ο κ. Θεοδωράκης ερωτηθείς για τις εκτιμήσεις του αναφορικά με την πορεία της οικονομίας και «τις ενδείξεις σταδιακής βελτίωσης της, όπως, προεξοφλεί η άνοδος του χρηματιστηρίου, η αποκλιμάκωση των ομολόγων, η μείωση της ανεργίας" κ. α., υπογραμμίζει ότι η όποια θετική πορεία δεν οφείλεται στην κυβέρνηση αλλά στους «Έλληνες που συνεχίζουν να προσπαθούν σε αντίξοες συνθήκες», αντιστεκόμενοι στον «κρατισμό». Αναρωτιέται για το «πόσο ακόμη θα αντέξουν» καθώς, όπως σημειώνει, δουλεύουν «επτά μήνες το χρόνο για την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία».


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html

Επιπλέον, κατηγορεί την κυβέρνηση για καθυστέρηση στους τομείς της αξιολόγησης, των αποκρατικοποιήσεων και στη λήψη περιοριστικών προς τη γραφειοκρατία μέτρων. Πράξεις οι οποίες θα άνοιγαν θέσεις εργασίας και θα επέτρεπαν τις επενδύσεις στη χώρα η οποία σε αυτή την περίπτωση θα συγκρατούσε το ποιοτικό ανθρώπινο εργατικό δυναμικό της.


Ο επικεφαλής του Ποταμιού αμφισβητεί την πολιτική της κυβέρνησης στα εθνικά θέματα όπως πχ. στο Σκοπιανό, όπου ο ίδιος παρατηρεί διχογνωμία μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.


Στην δε πρόταση της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Πάνο Καμμένο, δηλώνει δύσπιστος ως προς το αποτέλεσμα των εξεταστικών καθώς σημειώνει ότι «σε αυτή τη χώρα λειτουργούν ως άλλοθι για το πολιτικό σύστημα».


Τέλος, και με αφορμή την τοποθέτηση της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου στο γραφείο του πρωθυπουργού, ο κ Θεοδωράκης αμφισβητεί ευθέως το λειτούργημα της δικαιοσύνης αποδίδοντας «σκοπιμότητα και συναλλαγή στη σχέσεις της με την κυβέρνηση».



μεταχειρισμενες οθονες για αυτοκινητα
αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος
γιατι με τυραννας κοκοτας
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_94.html

μικυ μαους καρτουν

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_5.html
ψευτικα αιτηματα φιλιας
φθινοπωρινα νυχια 2015
μικυ μαους καρτουν
Πανελλαδικές εξετάσεις: Οι αριθμοί που καθορίζουν την τύχη των υποψηφίων

Το τέλος των μαθημάτων και η έναρξη των απολυτηρίων και πανελλαδικών εξετάσεων στα Λύκεια, είναι πλέον πιο κοντά στο... ημερολόγιο των υποψηφίων.


Μαζί με τους υποψήφιους μαθητές, αντίστροφα μετρούν και οι καθηγητές αλλά και οι γονείς τους.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αυτοί είναι οι αριθμοί - ορόσημα για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2018:

Φέτος, οι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν 74.692 θέσεις στα ΑΕΙ (46.663 στα πανεπιστήμια - πλην Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής-, 23.396 στα ΤΕΙ και 4.633 στο ΠΔΑ).

Οι εξετάσεις θα αρχίσουν στις 8 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια και στις 7 Ιουνίου για τα Επαγγελματικά Λύκεια, με το μάθηματης Νεοελληνικής Γλώσσας, όπως συνηθίζεται. Ωστόσο, η διάρκεια των Εξετάσεων φέτος θα είναι κατά δύο ημέρες μικρότερη για τα ΓΕΛ, εξαιτίας της κατάργησης της εξέτασης στα μαθήματα της Ιστορίας και των Μαθηματικών Γενικής Παιδείας.

Υπενθυμίζεται, ότι φέτος τα Επιστημονικά Πεδία θα είναι συνολικά 4, μετά την κατάργηση του Πεδίου των Επιστημών της Εκπαίδευσης και θα είναι αριθμημένα ως εξής:

1ο Επιστημονικό Πεδίο: Ανθρωπιστικές, Νομικές και Κοινωνικές Επιστήμες

2ο Επιστημονικό Πεδίο: Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες

3ο Επιστημονικό Πεδίο: Επιστήμες Υγείας και Ζωής

4ο Επιστημονικό Πεδίο: Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορική.

Έτσι, η πρόσβαση στα παιδαγωγικά τμήματα γίνεται, πλέον, από όλα τα επιστημονικά πεδία.

Οι υποψήφιοι για την εισαγωγή σε ένα Επιστημονικό Πεδίο, θα εξεταστούν σε 4 μαθήματα, ενώ οι υποψήφιοι για εισαγωγή σε δύο Επιστημονικά Πεδία, θα εξεταστούν σε ένα επιπλέον μάθημα, Γενικής Παιδείας ή Προσανατολισμού.

Γενικά, οι Πανελλαδικές των ΓΕΛ θα διαρκέσουν από τις 8 έως τις 19 Ιουνίου, ενώ για τα ΕΠΑΛ από τις 7 έως τις 21 Ιουνίου. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν από τις 22 έως και τις 30 Ιουνίου και οι πρακτικές δοκιμασίες και υγειονομικές εξετάσεις, για όσους επιθυμούν να εισαχθούν στα ΤΕΦΑΑ, θα διεξάγονται από τις 19 μέχρι και τις 29 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος, πριν από τις Πανελλαδικές, θα διεξαχθούν οι απολυτήριες εξετάσεις στα Λύκεια, σε τέσσερα μαθήματα: Γλώσσα και Λογοτεχνία (θα εξεταστούν μαζί), Ιστορία, Μαθηματικά και Βιολογία.

Εξάλλου, με τα μέχρι σήμερα δεδομένα, τα μαθήματα στα γυμνάσια και λύκεια της χώρας θα λήξουν την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου, ωστόσο, από μεριάς υπουργείου Παιδείας, εκκρεμεί η σχετική απόφαση για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες λήξης των μαθημάτων.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» από επιστήμονα: Ξεχάστε την Ελλάδα όπως την ξέρατε – Απίστευτο αυτό που θα συμβεί

Ο Άγιος Παΐσιος τρομάζει την Τουρκία – Η προφητεία που προκαλεί ανατριχίλα



μικυ μαους καρτουν
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_135.html

για μενα μονο στιχοι

αγιας ερμιονης

Ειδικότερα, την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, υπό την προεδρία της Βασιλικής Θάνου, την απασχόλησαν οι απολύσεις 5 εργαζομένων στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικής (οδηγοί και εισπράκτορες) οι οποίες έγιναν μετά την ισχύ του νόμου 4046/2012 και στο πλαίσιο εφαρμογής του άρθρου 5 της 6/2012 ΠΥΣ.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_56.html

Με την εν λόγω ΠΥΣ, καταργήθηκαν οι λεγόμενες «ρήτρες μονιμότητας» από όσους κανονισμούς εργασίας περιλαμβανόντουσαν τέτοιες ρυθμίσεις αυξημένης προστασίας των εργαζομένων από τις καταγγελίες των συμβάσεων εργασίας.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_81.html

Το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, κατά τις επίμαχες 5 απολύσεις, δεν εφάρμοσε τις διατάξεις του γενικού κανονισμού προσωπικού των ΚΤΕΛ, που περιλαμβάνει «ρήτρες μονιμότητας» για την προστασία των εργαζομένων με συμβάσεις εργασίας και περιορίζει τα δικαιώματα του εργοδότη για ελεύθερη καταγγελία των συμβάσεων εργασίας.


για μενα μονο στιχοι

Αντίθετα, εφήρμοσε τις εργατικές διατάξεις για τις απολύσεις, με το επιχείρημα ότι «ρήτρες μονιμότητας» του γενικού κανονισμού προσωπικού των ΚΤΕΛ έχουν καταργηθεί με την ΠΥΣ 6/2012.


Στην συνέχεια, οι απολυθέντες προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη και δικαιώθηκαν από το Μονομελές Πρωτοδικείο Χαλκιδικής, αλλά το ΚΤΕΛ άσκησε αναίρεση στον Άρειο Πάγο.


Κατόπιν αυτών, η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου έκρινε, ότι τόσο το Μνημόνιο ΙΙ, όσο και το άρθρο 5 της ΠΥΣ, το οποίο καταργεί τις «ρήτρες μονιμότητας» που προστατεύουν τους εργαζόμενους, δεν προσκρούουν στα άρθρα 26 και 43 του Συντάγματος.



για μενα μονο στιχοι
θρήνος της μάνας

γευστικο χημικο

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_38.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_68.html
κομμα πριν το για
γευστικο χημικο

Όπως αποφασίστηκε στην πανελλαδική αγροτική σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας, την Πέμπτη θα γίνει η πρώτη διαμαρτυρία και συμβολική κατάληψη στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Λάρισα.


γευστικο χημικο

Η κινητοποίηση διοργανώνεται από αγρότες του μπλόκου της Μελούνας και το ραντεβού δίνεται στο κόμβο του Αργυροπουλίου στις 11:00 το πρωί, όπου οι συγκεντρωμένοι αγρότες θα μεταβούν στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ.


Ανάλογες κινητοποιήσεις ανακοίνωσαν και για άλλους νομούς οι εκπρόσωποι από τα μπλόκα και τις επιτροπές αγώνα, οι οποίοι προετοιμάζουν τις διαμαρτυρίες τους έξω από εφορίες, υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ και του ΟΓΑ, αλλά και τραπεζών, ενώ οι αγρότες έδωσαν ραντεβού στην Αθήνα για τις 14 Φεβρουαρίου.


Θα έχει προηγηθεί η συνάντηση των αγροτών της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων με τους συναρμόδιους υπουργούς, η οποία «κλείδωσε» για την Παρασκευή 10/2.


Ειδικότερα, αγροτοκτηνοτρόφοι από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων Ελλάδας θα έχουν συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου και με στελέχη της κυβέρνησης, από τα υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας και Περιβάλλοντος, την Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι.


Όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο κ. Αποστόλου, το ραντεβού κλείστηκε ύστερα από σχετικό τηλεφωνικό αίτημα που έγινε και στη διάρκεια της συνάντησης θα τεθούν τα αιτήματα των αγροτών, προκειμένου να δοθούν λύσεις.



γιώργο μελισσανίδης

λιλιαν μηνιατη βικιπαιδεια

kino εφαρμογη
λιλιαν μηνιατη βικιπαιδεια

Είναι η δεύτερη φορά στα χρονικά που ένας Ποντίφικας επικοινωνεί με το διάστημα. Είχε προηγηθεί, τον Απρίλιο του 2011, ο προκάτοχος του Φραγκίσκου στο αξίωμα, ο Βενέδικτος ΙΣτ΄.


«Καλημέρα ή καλησπέρα, επειδή όταν είσαι στο διάστημα, ποτέ δεν ξέρεις» ξεκίνησε τη συζήτηση ο Φραγκίσκος. «Η αστρονομία μας ωθεί να μελετούμε τους απέραντους ορίζοντες του σύμπαντος και μας προκαλεί ερωτήματα: από πού ερχόμαστε, πού πάμε;» σχολίασε με φιλοσοφική διάθεση.


2017 10 26T144105Z 1709813324 RC151E321900 RTRMADP 3 POPE SPACE


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_34.html

λιλιαν μηνιατη βικιπαιδεια

Πηγή: Osservatore Romano/Handout via Reuters


«Με βάση τις εμπειρίες σας στο διάστημα, τι σκέφτεστε για τη θέση του Ανθρώπου στο σύμπαν;» ρώτησε κατόπιν τον Ιταλό αστροναύτη Πάολο Νεσπόλι, έναν μηχανικό που προσπάθησε στωικά να απαντήσει, επισημαίνοντας πόσο «περίπλοκο» είναι το ερώτημα που έθεσε ο Πάπας.


2017 10 26T144108Z 1574900399 RC1F0EE5B140 RTRMADP 3 POPE SPACE


Πηγή: Osservatore Romano/Handout via Reuters


2017 10 26T144111Z 868891191 RC1744314C90 RTRMADP 3 POPE SPACE


Πηγή: Osservatore Romano/Handout via Reuters




αντρια ραστη θα τρελαθω
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_60.html

ζορο ταινια στα ελληνικα

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_103.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_34.html
Κάνει θαύματα το σφράγισμα - Έτσι φτιάχνεται το κερί που σφραγίζει τον Πανάγιο Τάφο για την Αφή του

Από την Μεγάλη Παρασκευή φτιάχνουν στην Ιερουσαλήμ το σφράγισμα από κερί που θα σφραγίσει τις θύρες του Πανάγιου Τάφου ώσπου να γίνει η Αφή Του Αγίου Φωτός.


ζορο ταινια στα ελληνικα

Βρεθήκαμε στον χώρο που οι γυναίκες μαζί με αγιοταφίτες μοναχούς φτιάχνουν το βουλοκέρι το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες κάνει θαύματα




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


O πατέρας Παντελεήμονας 34 χρόνια ασχολείται με το σφράγισμα:

«Η Αγία Σφράγιση είναι από καθαρό κερί μέλισσας. Οι πιο παλιοί από εμένα μόνο τις πόρτες σφράγιζαν, αλλά εγώ άρχισα να φτιάχνω τα πιτάκια. Ξεκινήσαμε με 3.000 και τώρα ετοιμάζουμε 10.000. Κάνουν θαύματα πολλά αυτά τα πιτάκια, μέχρι γυναίκες στείρες αποκτούν παιδιά...».

Διαβάστε περισσότερα στο iEllada.gr



ζορο ταινια στα ελληνικα
ο καλος γιος
φασουλι το φασουλι γεμιζει το σακουλι

πονος στη μεση απο φτερνισμα

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_128.html
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_34.html
μυστηριο club περιστερι
πονος στη μεση απο φτερνισμα

«Είναι μεγάλες οι πιθανότητες να βρεθεί λύση σε ένα ζήτημα που διαρκεί 25 χρόνια», είπε ο Ζόραν Ζάεφ, ωστόσο δεν έδωσε απάντηση για το αν η αποδοχή του erga omnes θα ισχύσει για οποιαδήποτε άλλη πρόταση ονόματος πέραν του «Δημοκρατία της Ίλιντεν Μακεδονίας», ζήτημα που έθεσε στη Βουλή βουλευτής του εθνικιστικού VMRO-DPMNE, του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης.


Η βουλευτής Κουζμανόφσκα απηύθυνε στον πρωθυπουργό το ερώτημα για ποιο λόγο απορρίφθηκε το «Δημοκρατία της Ίλιντεν Μακεδονίας», για να λάβει την απάντηση:



«Για να ανακοινώσουμε τη "Μακεδονία του Ίλιντεν", συμφωνήσαμε με τον κ. Τσίπρα να συζητήσουμε την πρόταση στις χώρες μας. Κατά τη συνάντησή μας στη Σόφια, ήμουν πεπεισμένος ότι υπήρχε ελπίδα να περάσει το όνομα, αλλά η ελληνική πλευρά, απέρριψε την πρόταση, όπως άλλωστε και η αντιπολίτευση εδώ».



Επανέλαβε δε ότι η λύση στο ονοματολογικό «εγγυάται την ένταξή μας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και το μέλλον της χώρας».


πονος στη μεση απο φτερνισμα


σαμψων κινητα

επαρκεια ελληνικης γλωσσας

υπολογισμος κυβικο μετρο
ποια κομματα θα κατεβουν στισ εκλογεσ
επαρκεια ελληνικης γλωσσας
Θεσσαλονίκη: Επεισόδια στη διαδήλωση για τη Μακεδονία – Επιτέθηκαν σε περαστικό (Pics)

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία | Θεσσαλονίκη: Διαδήλωση κατά της συμφωνίας των Πρεσπών πραγματοποιήθηκε σήμερα 19 Ιουλίου το απόγευμα με αφετηρία τον Λευκό Πύργο, στη Θεσσαλονίκη.


poreia makedonia


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι διαδηλωτές κρατούσαν ελληνικές σημαίες ενώ ανάρτησαν και πανό με συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, φωνάζοντας παράλληλα συνθήματα κατά των πολιτικών.



Η πορεία κινήθηκε στις οδούς Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή, Αριστοτέλους, Εγνατία, Ίωνος Δραγούμη και στη συνέχεια μέσω της Λεωφόρου Νίκης και κατέληξε εκεί από όπου ξεκίνησε, στην πλατεία Λευκού Πύργου.

episodia poreia makedonia e1532027611858

Λίγο πριν τις 22:00 σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο όταν ομάδα διαδηλωτών άρχισαν να κυνηγούν έναν νεαρό άντρα στην Πλατεία Αριστοτέλους με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν.



Ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι του επιτέθηκαν καθώς εκείνος αντέδρασε επειδή κοιτούσαν την κοπέλα του.

Πηγή: Thesstoday.gr


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_59.html

Θεσσαλονίκη: Διαδήλωση για τη Μακεδονία στον Λευκό Πύργο – Επιτέθηκαν σε περαστικό (Pics)
01
Θεσσαλονίκη: Διαδήλωση για τη Μακεδονία στον Λευκό Πύργο – Επιτέθηκαν σε περαστικό (Pics)






























επαρκεια ελληνικης γλωσσας
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html

ψαρι παγκασιους σουβλακι

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_50.html

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έφτασε με μία μαύρη Rolls Royce, όπως παρατήρησαν οι «αετομάτηδες» ειδικοί που μελετούν κάθε βήμα του.


Συνήθως, ο Κιμ μετακινείται με μία Mercedes, περιτριγυρισμένος από τους σωματοφύλακές του οι οποίοι τρέχουν γύρω από το όχημα. Πρόκειται για μία θωρακισμένη λιμουζίνα, που κοστολογείται στο 1 εκατομμύριο δολάρια.


θεε μου τι σου καναμε

Όπως αναφέρει το CNNi, δεν έχει διευκρινιστεί το πώς ο Κιμ μπόρεσε να αποκτήσει αυτά τα οχήματα, καθώς η αγορά τους αντιβαίνει στις αυστηρές κυρώσεις που εφαρμόζουν τα Ηνωμένα Έθνη κατά της Βόρειας Κορέας.


kontra channel επανελληνισις

Συγκεκριμένα, απαγορεύεται η πώληση οποιουδήποτε είδους πολυτελείας στην κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας.


ψαρι παγκασιους σουβλακι



ψαρι παγκασιους σουβλακι
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_110.html

παιδικα ρουχα νεογεννητα

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_64.html
nba greece φακελος ντραφτ
Προανακριτική Novartis - Αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου

Τι «λένε» τα αστρολογικά δεδομένα για τον καθένα εμπλεκόμενο;


Η συζήτηση στην Βουλή για την υπόθεση της Novartis και τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής άναψε, βέβαια, μεγάλες φωτιές στο πολιτικό σκηνικό, μετατρέποντας πλέον την χώρα σε ένα απέραντο δικαστήριο.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Και τα δέκα πολιτικά πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται καλούνται πλέον να καταθέσουν για τα πεπραγμένα τους, έχοντας φυσικά το τεκμήριο της αθωότητας, μέχρι να αποδειχθεί το οτιδήποτε.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_73.html

Τι «λένε» όμως τα αστρολογικά δεδομένα για τον καθένα ξεχωριστά;


μπατε σκυλοι αλεστε μουστακας

Ξεκινώ με τους δύο πρώην Πρωθυπουργούς, επισημαίνοντας ότι όπως και για τους περισσότερους εκ των 10 δεν υπάρχει ώρα γέννησης και η εκτίμησή μου βασίζεται κυρίως στις όποιες ενδείξεις έχουν στα προοδευτικά συστήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr



παιδικα ρουχα νεογεννητα
παιδικα ρουχα νεογεννητα

μπανιερες τιμες μαντεμενιες

μασαζ προσφορα 10 ευρω
κλοουν για βαπτιση τιμες
μπανιερες τιμες μαντεμενιες

Σημειώνει, ότι η Ευρώπη «θα βρει τον δρόμο της» και υποστηρίζει ότι ο τρόπος για να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις είναι να βρεθούν άμεσα λύσεις στα πραγματικά και καθημερινά προβλήματα των Ευρωπαίων πολιτών.
Τέλος, ο κ. Σχοινάς επαναλαμβάνει ότι η «έξυπνη εφαρμογή του Συμφώνου» με βάρος στον πυλώνα της ανάπτυξης, όπως προτείνει ο κ. Γιούνκερ μπορεί να βοηθήσει τόσο άμεσα όσο και μεσο-μακροπρόθεσμα την Ελλάδα.


Τελικά που πάει η Ευρώπη; Μετά τη Μπρατισλάβα φαίνεται να υπάρχουν πολλές και διαφορετικές μικρές «Ευρώπες» που τέμνονται οριζόντια, κάθετα και διαγώνια... Όλοι έχουν διαφορετικές ατζέντες ανάλογα με τα τοπικά ή και εθνικά τους συμφέροντα... Μπορεί να υπάρξει ενιαία Ευρώπη μετά το Brexit;


Δεν είναι μυστικό ότι όντως στην τωρινή συγκυρία ακούγονται πολλές φωνές από όλα τα μήκη και πλάτη της ηπείρου. Και δεν είναι επίσης μυστικό ότι πολλές φορές αυτές οι φωνές δεν είναι πάντα στο ίδιο μήκος κύματος. Έχουμε διαφωνίες, άλλες απόψεις και διαφορετικές εθνικές επιδιώξεις. Έχουμε πολλούς πειρασμούς, εθνικιστικούς, λαϊκιστικούς, που πιστεύουν ότι υπάρχει ένας δρόμος πιο εύκολος, πιο απλός.
Η δουλειά μας ως Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν είναι να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά αλλά να βρίσκουμε λύσεις που φέρνουν τα κράτη κοντά αλλά και που φέρνουν απτά αποτελέσματα και για τη ζωή των ευρωπαίων πολιτών στην καθημερινότητά τους. Πέρασε η εποχή που η Ευρώπη άρεσε λόγω του αξιακού της περιεχομένου. Πρέπει πλέον να αρέσει γιατί φέρνει λύσεις στα υπαρκτά προβλήματα που έχουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.


Μιλήσατε για λύσεις... τελικά, όμως, ποιος ευθύνεται για το Brexit; Πόσο θα επηρεάσει την Ένωση; Μπορεί να αντιστραφεί η απόφαση των Βρετανών;


Πιστεύω ότι η απόφαση των Βρετανών, αν και μας λυπεί, πρέπει να γίνει σεβαστή. Οι Βρετανοί ανά τους αιώνες είχαν μια ιδιαίτερη σχέση με την Ευρώπη. Άργησαν πολύ να την ακολουθήσουν, μετά όταν μπήκαν εντός δεν αισθάνθηκαν πραγματικά άνετα και τώρα, κυρίαρχα, αποφάσισαν να αποχωρήσουν. Δεν νομίζω ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, κλονίζει περισσότερo την Ευρώπη από ότι τη Βρετανία. Απόδειξη είναι ότι πολλά από τα ερωτηματικά που συνδέονται με τη ψηφοφορία αποτελούν ακόμα πεδίο προβληματισμού στη Βρετανία. Η Ευρώπη θα βρει το δρόμο της, με την προϋπόθεση που είπαμε όμως: ότι θα συμφωνήσουμε σε συγκεκριμένα μέτρα που θα βοηθήσουν τους πολίτες και, την ίδια στιγμή, αυτά θα λειτουργήσουν ως συγκολλητική ουσία για την ενότητα των 27.


Ένα καίριο θέμα για την Ελλάδα είναι τo προσφυγικό θεωρείτε ότι είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί ενιαία; Μπορούν να θεσπιστούν όροι που θα τηρηθούν από όλες τις χώρες


Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις. Δεν μπορεί να ανοίξουν οι ουρανοί και να βρεθούν λύσεις που και το πρόβλημα θα λύσουν και θα είναι και του γούστου του καθενός. Φοβάμαι ότι η διαδικασία είναι πιο πολύπλοκη. Ο πρόεδρος Γιούνκερ ήταν από αυτούς που πολύ έγκαιρα και με τη βοήθεια του έλληνα Επιτρόπου, του κ. Αβρααμόπουλου, έχουμε φτιάξει ένα ολιστικό πλάνο αντιμετώπισης του προσφυγικού το οποίο αποδίδει. Ίσως αυτό να μην ακούγεται πάντα στην ελληνική κοινή γνώμη, όμως πρέπει να σας πω ότι ο Σεπτέμβρης μας βρίσκει σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι ήμασταν πέρσι τέτοιο καιρό.
Έχουμε τα hot spots που λειτουργούν κανονικά, έχουμε κοινούς τρόπους ελέγχους των εξωτερικών μας συνόρων, εκατομμύρια ευρώ που δίνονται ως βοήθεια στα κράτη μέλη της πρώτης γραμμής. Επιπλέον, σε λίγες εβδομάδες θα ξεκινήσει η λειτουργία της ευρωπαϊκής συνοριοφυλακής, ενός από τα πιο απτά μέσα προστασίας των εξωτερικών μας συνόρων.
Οφείλουμε, όμως, να πούμε και ορισμένες αλήθειες γύρω από το ζήτημα. Δεν πρέπει τα κράτη της πρώτης γραμμής να αφεθούν στην τύχη τους. Πρέπει να υπάρχουν μηχανισμοί αλληλεγγύης που θα επιτρέπουν την επανεγκατάσταση των προσφύγων που έχουν δικαίωμα στο άσυλο σε όλη την ΕΕ. Πρέπει να ξεκινήσει η διαδικασία αναθεώρησης της Συνθήκης του Δουβλίνου έτσι ώστε αυτοί οι μηχανισμοί αλληλεγγύης να έχουν πιο νόμιμο, πιο νομικό χαρακτήρα. Και τέλος, πρέπει να υπάρξει μια συνειδητοποίηση ότι πρόκειται για τη μεγαλύτερη μετακίνηση πληθυσμού στην Ευρώπη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν είναι κάτι απλό για την Ευρώπη. Πρέπει οι κυβερνήσεις να εγερθούν πάνω από τους εθνικούς εγωισμούς, τους οποίους πολύ συχνά βλέπουμε για να ακολουθήσουν την κοινή ευρωπαϊκή προοπτική.


Το θέμα αυτό επηρεάζει και την κοινή γνώμη των χωρών μελών... Πως ερμηνεύετε και σας ανησυχεί η άνοδος της ακροδεξιάς;


Η άνοδος των άκρων στο ευρωπαϊκό πολιτικό φάσμα, η άνοδος του λαϊκισμού δεν είναι κάτι μυστικό. Το βλέπουμε, άλλωστε, γύρω μας. Η μάχη κατά των φαινομένων αυτών, δεν μπορεί να γίνει μόνο σε ένα επίπεδο γενικό και αφηρημένο, σύγκρουσης ιδεών. Αυτή η μάχη μπορεί να κερδηθεί μόνο όταν οι κυβερνήσεις και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί συντεταγμένα δώσουν λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα. Ο λαϊκισμός κερδίζεται όταν οι πολίτες βλέπουν ότι οι μετριοπαθείς δυνάμεις είναι ικανές να λύσουν συγκεκριμένα προβλήματα. Τότε και μόνο αφοπλίζονται οι λαϊκιστικές δυνάμεις.
Το κάνουμε στο προσφυγικό, το κάνουμε με το επενδυτικό πακέτο Γιούνκερ, με τα μέτρα προώθησης της απασχόλησης των νέων. Έτσι κερδίζεται αυτή η μάχη. Με λύσεις και όχι απλώς με ιδεολογικά επιχειρήματα.



μπανιερες τιμες μαντεμενιες
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_74.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_32.html

οι βικινγκς στο παρισι

υπηρεσιεσ δημου πατρεων

Οι συγκεντρωμένοι εισέβαλαν στην αίθουσα και επιτέθηκαν στους συμβολαιογράφους με αποτέλεσμα να παρέμβει μια διμοιρία των ΥΜΕΤ, η οποία μπήκε στην μέση για να τους προστατέψει.


οι βικινγκς στο παρισι

Ακολούθησαν συμπλοκές μεταξύ τους, ενώ προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση, οι αστυνομικοί αποχώρησαν από την αίθουσα, κατόπιν συνεννόησης με τον διοικητή της διμοιρίας.


Οι πλειστηριασμοί τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν, καθώς οι συγκεντρωμένοι ανάγκασαν τελικά και τους συμβολαιογράφους να αποχωρήσουν.



οι βικινγκς στο παρισι
κατασταση χιονοδρομικου μπανσκο
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_60.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_44.html

σαλατα με φραουλες και κατσικισιο τυρι

hot oil treatment hair
σαλατα με φραουλες και κατσικισιο τυρι

Έγγραφο της ΑΑΔΕ με επικαιροποιημένα στοιχεία από τα συστήματα ELENXIS και TAXIS έως 31.12.2017 δείχνουν πως σε ότι αφορά στη λίστα Λαγκάρντ ολοκληρώθηκε ο έλεγχος στις 445 από τις 701 υποθέσεις, ενώ αναφορικά με τη λίστα Μπόργιανς ολοκληρώθηκε ο έλεγχος στις 135 από τις 333 υποθέσεις. Τα βεβαιωθέντα ποσά για τη λίστα Λαγκάρντ ανήλθαν σε 323.060.126,23 ευρώ, ενώ τα εισπραχθέντα ανήλθαν σε 44.622.731,89 ευρώ.


μουστακας καταστηματα τηλ

Σε ότι αφορά στη λίστα Μπόργιανς, ξεκίνησε έλεγχος σε 333 υποθέσεις και ολοκληρώθηκε για 135 υποθέσεις. Βεβαιώθηκαν 115.318.651,96 ευρώ, εισπράχθηκαν 16.895.210,18.


σαλατα με φραουλες και κατσικισιο τυρι

Στο σκέλος του ελέγχου εμβασμάτων, ξεκίνησε έρευνα για 2.400 υποθέσεις, ολοκληρώθηκε για 1.354 υποθέσεις, βεβαιώθηκαν 480.657.380,49 ευρώ και εισπράχθηκαν 45.788.234,18 ευρώ. Συνολικά για τις δύο λίστες και τα εμβάσματα, ξεκίνησε έλεγχος σε 3.433 υποθέσεις, ολοκληρώθηκε σε 1.934 υποθέσεις, βεβαιώθηκαν 919.036.158,68 ευρώ και εισπράχθηκαν 107.306.176,25 ευρώ.


Τα στοιχεία ήρθαν ως απάντηση σε ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.



https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_18.html
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_61.html

clermont ποδηλατα θεσσαλονικη

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_12.html

«Υπάρχει ένα σενάριο που επαναλαμβάνεται σχεδόν σαν τελετουργία, σε κάθε τέτοιου είδους καταστάσεις. Η αναζήτηση ενός επικοινωνιακού εξιλαστηρίου θύματος που θα πάρει πάνω του συνολικά το άγος. Σε ό, τι με αφορά πάντως οι εμπνευστές αυτής της παραπληροφόρησης είναι συγκεκριμένοι και στοιχίζονται ήδη από τις αρχές του 2014, όταν τότε έλεγαν ότι… προσέλαβα στην Περιφέρεια τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών. Σήμερα η παραπληροφόρηση θέλει να κουκουλώσει ποινικές και πολιτικές ευθύνες, αναμένοντας νομοτελειακά την επόμενη τραγωδία» αναφέρει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real News.


«Έσφιξα τα δόντια τόσες μέρες. Γρήγορα συνειδητοποίησα ότι για πολλούς δυστυχώς οι νεκροί είναι προς πολιτική κεφαλαιοποίηση» αναφέρει η περιφερειάρχης και τονίζει πως «επί σαράντα χρόνια είμαστε στο ίδιο έργο θεατές: νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων και λογικές που αδιαφορούν για το περιβάλλον σε μια λογική δήθεν ανάπτυξης που όμως γυρίζει μπούμερανγκ στους πολίτες. Πρόσφατο παράδειγμα: η αδιαφορία των προηγούμενων κυβερνήσεων για την κατάρτιση Σχεδίων Διαχείρισης Πλημμυρικού Κινδύνου στη βάση σχετικής Οδηγίας της ΕΕ του... 2007».


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_18.html

«Η δική μου λογική, όπως έχω αποδείξει, δεν είναι μικροκομματική. Επί κυβέρνησης Σαμαρά, στις πλημμύρες του Οκτωβρίου του 2014, παρότι δεν είχα κληθεί, όπως επιβαλλόταν, στη συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου, δεν βγήκα στα κεραμίδια να αρχίσω τις καταγγελίες και τα αναθέματα. Θεώρησα ότι πρέπει να κάνω ό, τι όφειλα απέναντι στους πολίτες. Tα ρέματα δεν μπαζώθηκαν μέσα σε τρία χρόνια, ούτε κτίστηκε το κέντρο της Μάνδρας πάνω στην κοίτη του ρέματος πέρσι ή πρόπερσι. Μιλάμε για ευθύνες διαχρονικές μεν που έχουν ονοματεπώνυμο δε. Και τα διάφορα ΜΜΕ, αντί να κάνουν κοπτοραπτική δηλώσεις μου για να αποδείξουν ότι η “Δούρου φταίει για όλα” , καλό θα ήταν να τις ψάξουν. Έχει μεγάλη σημασία και να απλοποιηθούν οι διαδικασίες, λέω συχνά ότι η γραφειοκρατία είναι άλλοθι διαφθοράς. Αλλά και ειδικότερα να υπάρξει ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο, ειδικά για αντιπλημμυρικά έργα, που να επιταχύνει τις διαδικασίες αδειοδοτήσεων, απαλλοτριώσεων, έτσι ώστε να μην πρέπει να περάσουν οκτώ χρόνια, στην καλύτερη των περιπτώσεων για ένα έργο υποδομής κρίσιμο για τη ζωή των ανθρώπων».


clermont ποδηλατα θεσσαλονικη


clermont ποδηλατα θεσσαλονικη
βιβλιοπωλειο κενταυρος παγκρατι τηλ
τοστιερα με αποσπωμενεσ πλακεσ σκρουτζ

διηγηματα ελληνων συγγραφεων

Στις 8 του Μάρτη γιορτάζουμε τις διεκδικήσεις των γυναικών, είπε ο πρωθυπουργός κατά τη συζήτηση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης «Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για τη Πρόληψη και την Καταπολέμηση της Βίας κατά των γυναικών και της Ενδοοικογενειακής Βίας και προσαρμογή της ελληνικής νομοθεσίας».


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_20.html

Η ημέρα αυτή πρέπει να μας θυμίζει όσα κατακτήθηκαν σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο από τους αγώνες των γυναικών, τόνισε, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη διεύρυνσης και κατοχύρωσης της ισότητας των δύο φύλων.


διηγηματα ελληνων συγγραφεων




διηγηματα ελληνων συγγραφεων
απεργια αυριο 23 δεκεμβριου
ougachallenge παολα
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_80.html

καμερα ασφαλειας αυτονομη

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_2.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html
κλοπη μπλοκ επιταγων

Το CNNi μεταδίδει ότι ένας βίντεο blogger είχε ενημερώσει την ομοσπονδιακή αστυνομία, το γνωστό σε όλους FBI, για έναν χρήστη που σχολίασε ανάρτησή του και είχε το ίδιο όνομα με τον δράστη.


Ο 36χρονος Ben Bennight παρατήρησε τον Σεπτέμβριο για ένα ανησυχητικό σχόλιο που εμφανίστηκε κάτω από βίντεό του στο YouTube.


Και όπως δήλωσε ο ίδιος ο άντρας στο CNNi, ενημέρωσε αμέσως το FBI. To σχόλιο έγραφε: «Θα γίνω επαγγελματίας σκοπευτής σε σχολεία».


Αυτή ήταν μια από τις δύο προειδοποιήσεις που είχε στη διάθεσή του το FBI, όπως αποκάλυψε αστυνομική πηγή. Και στις δύο περιπτώσεις, οι ομοσπονδιακές αρχές δεν μοιράστηκαν τις πληροφορίες αυτές με την τοπική αστυνομία.


180215084703 ben bennight warning of school shooter exlarge 169


Πηγή: CNNi


Ο Bennight έστειλε screenshot του σχολίου στο FBI - το οποίο μοιράστηκε και με το CNNi - σε email της ομοσπονδιακής υπηρεσίας και λίγες ημέρες αργότερα ενημέρωσε και τηλεφωνικά.


Έκτοτε, το σχόλιο έχει αφαιρεθεί από το YouTube. Ο άντρας είπε στο CNNi ότι πράκτορες από το γραφείο του FBI στο Μισισίπι επικοινώνησαν μαζί του και μάλιστα πήγαν στο γραφείο του για να του κάνουν μια μίνι συνέντευξη το επόμενο πρωί.


Τους είπε, όμως, ότι δεν γνώριζε τον χρήστη. Τα λεγόμενα του Bennight επιβεβαίωσε και ο πράκτορας του FBI Ρόμπερτ Λάσκι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.


Υπογράμμισε, επίσης, ότι στο σχόλιο δεν υπήρχαν άλλες πληροφορίες που θα αποκαλύπτουν το χρόνο, το σχολείο ή την πραγματική ταυτότητα του ανθρώπου που το έγραψε.




καμερα ασφαλειας αυτονομη
καμερα ασφαλειας αυτονομη
διαλογεασ ελαιων μεταχειρισμενοσ

Thursday, June 27, 2019

χυμος πορτοκαλι δυσκοιλιοτητα

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html

Από την πρώτη στιγμή είχε στηθεί επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τη διάσωση της νεαρής γυναίκας, και μολονότι οι 7 πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύργου και της 3ης ΕΜΑΚ κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο που βρισκόταν η βαριά τραυματισμένη ορειβάτιδα, η κατάσταση της υγείας της ήταν ήδη ιδιαίτερα επιβαρυμένη.


Όπως αναφέρει το cretapost.gr, άφησε την τελευταία της πνοή στο σημείο της πτώσης της έχοντας κοντά της τον σύντροφό της, ο οποίος και ενημέρωσε τις αρχές για το δυστύχημα όπως εξελίχθηκε.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_106.html


χυμος πορτοκαλι δυσκοιλιοτητα
χυμος πορτοκαλι δυσκοιλιοτητα
αναπτυξη υψους στα κοριτσια
mega tv ψιθυροι καρδιας

εστιατοριο κως

κακοηθες λιπωμα
αρης ηρακλης αμπελοκηπων video
εστιατοριο κως

Ο Τσαρλς Σάκλεφορντ, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Βόρεια Καρολίνα, σε ηλικία 50 ετών. Την είδηση επιβεβαίωσε η τοπική αστυνομία, ωστόσο τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.


2648441
(Ο Σάκλεφορντ με την φανέλα του Άρη - Πηγή: EUROKINISSI / ACTION IMAGES / ΘΩΜΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ)


Ο Αμερικανός σέντερ, με προϋπηρεσία και στο NBA, είχε αγωνιστεί στον Άρη τη σεζόν 1996/97 κατακτώντας το Κύπελλο Κόρατς και την επόμενη χρονιά φόρεσε τη φανέλα του «αιώνιου αντιπάλου» ΠΑΟΚ.


2668079
(Μονομαχία του Σάκλεφορντ με τον Φασούλα σε αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού - Πηγή: EUROKINISSI / ACTION IMAGES / ΘΩΜΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ)


Ωστόσο, μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Σάκλεφορντ αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με τον Nόμο, καθώς είχε μπλεξίματα με ναρκωτικά.



Θλίψη για τον θάνατο του Charles Shackleford https://t.co/TPhT4T5cOD

— ARIS B. C. (@ARISBCgr) January 27, 2017


εστιατοριο κως
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_137.html
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_29.html

σερβις αυτοκινητου χιουνται

σερβις αυτοκινητου χιουνται

Αυτό που κάνει ξεχωριστό τον αγώνα σε σχέση με όλους τους άλλους στο ιστιοπλοϊκό καλεντάρι, είναι ότι τα σκάφη είναι μονοθέσια και ο καπετάνιος καλείται να κάνει τον γύρο του κόσμου μόνος του, δίχως εξωτερική βοήθεια και καμμία στάση. Μια δοκιμασία που διαρκεί περίπου 3 μήνες και φέρνει στα όρια τους τους αθλητές.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html

2017 01 19T191849Z 353597388 LR1ED1J1HN2YE RTRMADP 3 SAILING VENDEE
(Το σκάφος του νικητή Αρμέλ Λε Κλεάκ - Πηγή: Reuters / Regis Duvignau)



A recap from one of the world's most grueling races -- the @VendeeGlobe

More ➡ https://t.co/SClwxh72LP pic.twitter.com/zMRfUuWUJ6

— CNN Sport (@cnnsport) January 23, 2017


σερβις αυτοκινητου χιουνται
κλεβεις ονειροκριτης
σφαγεία αργολίδας
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_44.html

ψυχικη βοηθεια

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_90.html
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_72.html
σχολη ηλεκτρονικων χανια

Αίσθηση μάλιστα προκάλεσε το γεγονός ότι ακόμη και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, όπως η Washington Post, μετέδιδαν την είδηση επικαλούμενα tweet της νέας υπουργού Πολιτισμού, Μυρσίνης Ζορμπά, η οποία λίγο πριν είχε αναλάβει τα νέα της καθήκοντα.


gavras


ψυχικη βοηθεια


Ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα έγινε γνωστό πως η "είδηση" κάθε άλλο παρά αληθινή ήταν, καθώς ο συγκεκριμένος λογαριασμός στο Twitter δεν είναι της κυρίας Ζορμπά, έχει δημιουργηθεί από Ιταλό δημοσιογράφο, ο οποίος είναι "διάσημος" για την διασπορά ψευδών ειδήσεων.


Την "είδηση" του "θανάτου" του σχολίασε μάλιστα μιλώντας ζωντανά στην ΕΡΤ-1 ο ίδιος ο Κώστας Γαβράς λέγοντας: «είναι περίεργα πράγματα αυτά».


Σημείωσε μάλιστα πως «κάποια κακά νέα που γίνονται ως αστεία από κάποιους, μέχρι να διερευνηθούν, γίνονται πιστευτά από την κοινή γνώμη».


Ο Κώστας Γαβράς, 85 ετών, έδειχνε να το... διασκεδάζει όλο αυτό λέγοντας «το υποδεχτήκαμε γελώντας. Το διασκεδάσαμε…», ενώ σημείωσε ακόμα ότι «πέρασα τους δυο τελευταίους μήνες στην Ελλάδα σαν τουρίστας» και έκλεισε λέγοντας: «είμαι πάρα πολύ καλά, σας διαβεβαιώνω».





ψυχικη βοηθεια
καπελα ρωσιας

καριερα.γρ κομοτηνη

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html

Η εκστρατεία, με τίτλο «Η Λάρνακα βάζει τέλος στο πλαστικό καλαμάκι», στηρίζεται από τον Δήμο Λάρνακας και περιλαμβάνει σχολεία, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία, ακόμη και σπίτια. Όπως ανακοινώθηκε, στόχος αυτής της προσπάθειας είναι η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας γύρω από θέματα περιβαλλοντικής ρύπανσης, η ανάδειξη της εθελοντικής προσφοράς από τα παιδιά με ειδικές ανάγκες, καθώς και η ανάδειξη της Λάρνακας ως πρώτης πόλης της Κύπρου που υιοθετεί αυτήν την πρακτική, με απώτερο σκοπό την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.


Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, οι υπεύθυνοι της εκστρατείας σημείωσαν ότι από τα καλαμάκια και μόνο έχει διαπιστωθεί ότι κάθε χρόνο εκατομμύρια θαλάσσια πουλιά και ψάρια πεθαίνουν σε όλον τον πλανήτη.


μάριος βερέττας

βαπτιστικα ρουχα πειραιας




καριερα.γρ κομοτηνη
καριερα.γρ κομοτηνη
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_74.html

ειμαι ακομα εδω στιχοι

https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html
ρινικες ταινιες για παιδια
Παρέμβαση του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ - Τουλάχιστον 20 προσαγωγές

Προσαγάγονται αυτή την ώρα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση τουλάχιστον 15 άτομα του Ρουβίκωνα όπου λίγο νωρίτερα πέταξαν φέιγ βολάν και φώναζαν συνθήματα σε εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία ήταν ομιλητής ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.


live maps of world

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας είχαν μπει λίγο νωρίτερα ένα-ένα στην εκδήλωση για να μην κινήσουν υποψίες, και όταν στο βήμα ήταν ο υπουργός Οικονομικών άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και να πετούν τρικάκια.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html

ειμαι ακομα εδω στιχοι



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αστυνομικοί ήταν μέσα στην εκδήλωση, καθώς υπήρχαν πληροφορίες ότι ο Ρουβίκωνας θα επιχειρήσει να κάνει παρέμβαση στη συγκεκριμένη εκδήλωση και αυτή την ώρα τα άτομα έχουν εγκλωβιστεί και θα μεταφερθούν στην ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



ειμαι ακομα εδω στιχοι

επιπλα ταρκαζικης πυργος

https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_62.html
επιπλα ταρκαζικης πυργος

Ο υπουργός σημείωσε ότι «το στίγμα της τελευταίας απόφασης του Eurogroup ήταν τα μέτρα να αποτελέσουν ένα ουδέτερο δημοσιονομικό πακέτο». «Εάν είναι και κοινωνικά ουδέτερα, θα περάσουν από τη Βουλή» εκτίμησε, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αληθινές Ειδήσεις».


general lee

Ο κ. Σταθάκης ερωτηθείς αν οι δανειστές «έχουν βάλει "απέναντι" την κυβέρνηση, ώστε στην επόμενη αξιολόγηση να πέσει "σαν ώριμο φρούτο"», απάντησε πως δεν υπάρχει οικονομικό μέτρο που να μην έχει ισχυρή πολιτική διάσταση, υπογράμμισε την ισχυρή μέριμνα της κυβέρνησης για την προστασία των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων και επισήμανε ότι οι εισηγήσεις ορισμένων θεσμών είναι πάγιες.


Ταυτόχρονα, είπε ότι μπορεί ορισμένα στοιχεία (της τακτικής των θεσμών) να ερμηνευθούν ως επιδίωξη πλήγματος στην κυβέρνηση, «αλλά θεωρώ ότι δεν είναι αυτό το πρωταρχικό στοιχείο στη σημερινή συγκυρία».


Ερωτηθείς για την εκπρόσωπο του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, Ντέλια Βελκουσλέσκου, ανέφερε ότι ανταποκρίνεται στον ρόλο της καθώς εκπροσωπεί έναν οργανισμό με συγκεκριμένες απόψεις για το ελληνικό ζήτημα.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_1.html

κδαπ μορφωση πρεβεζα

Σε ό, τι αφορά τη ΔΕΗ είπε ότι με τη λύση που προωθείται η επιχείρηση εντάσσεται στην παρούσα συμφωνία στο σκέλος του ανοίγματος της αγοράς ενέργειας και της επίτευξης του στόχου μείωσης του μεριδίου της στην λιανική πώληση στο 50% έως το 2020.


Σημείωσε ότι μέχρι στιγμής έχει συμφωνηθεί ένας μηχανισμός με τον οποίο προωθείται η μείωση του μεριδίου της ΔΕΗ και πως συζητήθηκαν και άλλα σχέδια που προωθεί η ίδια η επιχείρηση, ενώ σε περίπτωση αποτυχίας «υπάρχει συμφωνία ότι θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα της αρχικής συμφωνίας για την παραχώρηση μονάδων». Ταυτόχρονα, ο υπουργός Ενέργειας εξέφρασε την πεποίθησή του ότι τελικά δεν θα χρειαστεί να παραχωρηθούν μονάδες.




επιπλα ταρκαζικης πυργος

ψυχολογια κρητης μεταπτυχιακα

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_113.html
φιλοσοφιας παιδαγωγικης και ψυχολογιας απθ
ψυχολογια κρητης μεταπτυχιακα
Συγκινητικό βίντεο: Πτήση σωτηρίας για νεογνό 5 ωρών από την Αεροπορία Στρατού

«Φύλακες άγγελοι» για ένα μωράκι μόλις 5 ωρών αποδείχτηκαν τα μέλη της 1ης Ταξιαρχίας της Αεροπορίας Στρατού που έστησαν αερογέφυρα ζωής, προκειμένου να σωθεί η ζωή του.


Τη διακομιδή ενός νεογνού, μόλις πέντε ωρών, με ταχύπνοια, από την ΚΩ προς το Ηράκλειο της Κρήτης και το νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης πραγματοποίησαν με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια τα μέλη της 1ης Ταξιαρχίας της Αεροπορίας Στρατού που έστησαν μια πραγματική αερογέφυρα σωτηρίας, με ένα ελικόπτερο σινούκ.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δείτε το βίντεο:


ψυχολογια κρητης μεταπτυχιακα



που χιονιζει αυτη τη στιγμη στην αττικη

κουβερλι καλοκαιρινα

«Ο EASO (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Υποστήριξης Ασύλου) είναι μια από τις 41 υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Λειτουργεί και δραστηριοποιείται τουλάχιστον σε όλες τις χώρες της ΕΕ, ενώ εδρεύει στη Μάλτα. Διοικείται από διοικητικό Συμβούλιο που συγκροτείται από τους Διευθυντές των Υπηρεσιών Ασύλου κάθε κράτους – μέλους της ΕΕ, οι οποίοι και εκλέγουν τον πρόεδρο του Δ. Σ. και το Εκτελεστικό Συμβούλιο. Το Ελεγκτικό Συνέδριο της ΕΕ διαπίστωσε ζητήματα κακοδιοίκησης και πιθανής κακοδιαχείρισης στον Οργανισμό για τα έτη 2016 – 2017 και παρέπεμψε την υπόθεση στον OLAF, ενώ συγχρόνως το Δ. Σ. του EASO αντικατέστησε τον Εκτελεστικό Διευθυντή του. Ο OLAF κατέληξε σε πόρισμα, μέρος του οποίου ανακοινώθηκε. Την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις της συνεδρίασης του Δ. Σ. του EASO. Αυτή είναι η είδηση. Αναφέρεται στον EASO, αναφέρεται στη δράση και κακοδιοίκηση του Εκτελεστικού Διευθυντή του για όλη την Ευρώπη», επισημαίνει σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Βίτσας.


τερεζα επεισοδιο 31

κουβερλι καλοκαιρινα

κουβερλι καλοκαιρινα




στελλα η δια χριστον σαλη
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_119.html
https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_74.html

σταυρολεξα με εικονες

σε μια στιγμη μου γκρεμισεσ

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν μέλη:


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_91.html

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html


  • της κυβέρνησης και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης,

  • των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων της χώρας,

  • ξένοι πρεσβευτές και εκπρόσωποι πρεσβειών, εμπορικοί ακόλουθοι πρεσβειών και μικτών εμπορικών επιμελητηρίων διαφόρων χωρών,

  • οργανισμών και φορέων του δημοσίου,

  • μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Στόχος της εκδήλωσης είναι να στραφούν οι προβολείς της δημοσιότητας στις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις που αντέχουν στις συνέπειες της κρίσης εμφανίζοντας ανοδική πορεία. Η αξιολόγηση των επιχειρήσεων γίνεται βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων μεταξύ των οποίων είναι και οι: κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κλπ. Ταυτοχρόνως συνυπολογίζονται συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους στο ανθρώπινο δυναμικό καθώς επίσης και η αντίστοιχη σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης. Στόχος επίσης της εκδήλωσης είναι να αναδειχτούν: πρώτον, οι επιχειρήσεις και οι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης. Δεύτερον, τα «όπλα» που αξιοποιούν οι εν λόγω επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης. Τρίτον, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.


σταυρολεξα με εικονες


Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί η αγγλόφωνη έκδοση Diamonds of the Greek Economy 2017 στην οποία γίνεται αναλυτική παρουσίαση των εταιρειών της λίστας Diamonds 2017. Οι εταιρείες αυτές αφορούν όλο το επιχειρηματικό φάσμα από τους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού. Η εν λόγω έκδοση κυκλοφορεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.



σταυρολεξα με εικονες
λεωφορειο γ18

βέρες θεσσαλονίκη

καθηγητρια κολλεγιου σαμαρας

«Αργά αλλά σταθερά, τα αγγλικά χάνουν τη σημασία τους στην Ευρώπη», είχε δηλώσει ο Γιούνκερ τον Μάιο σε συνέδριο στη Φλωρεντία μιλώντας στα αγγλικά και μετά συνέχισε στα γαλλικά προκαλώντας χειροκροτήματα στο ακροατήριό του.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_92.html

βέρες θεσσαλονίκη

Ερωτηθείς σήμερα αν τα γαλλικά θα είναι πράγματι η μελλοντική γλώσσα της Ευρώπης, ο Γιούνκερ απάντησε στα αγγλικά: «Είναι πάντα επικίνδυνο να κάνει κανείς αστεία μ' αυτό».


ασχημα δαχτυλα διασημων

βέρες θεσσαλονίκη

«Έκανα μια ομιλία τον Μάιο στη Φλωρεντία και είπα πως, καθώς τα αγγλικά σιγά-σιγά εξαφανίζονται από την Ευρώπη, θα μιλήσω στα γαλλικά. Οι Γάλλοι χάρηκαν. Οι Βρετανοί - δέχθηκα έναν οχετό από την άλλη όχθη της Μάγχης», είπε σε φοιτητές στην πατρίδα του, το Λουξεμβούργο.


Το Brexit έχει δημιουργήσει ορισμένα ζητήματα σχετικά με τη μελλοντική θέση της αγγλικής γλώσσας μέσα στην ΕΕ καθώς, αφού αποχωρήσει η Βρετανία, δεν θα είναι η επίσημη γλώσσα κανενός κράτους μέλους της Ένωσης.


Η αγγλική είναι μητρική γλώσσα στην Ιρλανδία και τη Μάλτα, όμως κάθε χώρα μπορεί να ορίσει μόνο μία γλώσσα για να χρησιμοποιεί στην ΕΕ και οι χώρες αυτές έχουν επιλέξει την γκαελική και τη μαλτεζική αντιστοίχως.


Η ΕΕ αναγνωρίζει 24 επίσημες γλώσσες και τρεις, αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά, ως γλώσσες εργασίας.



https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html

μοτιφ λουλουδια για ρουχα

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_102.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_23.html
γιατι δεν μου φουσκωνει η ζυμη
ταινια ο χαρι ποτερ και η καμαρα με τα μυστικα
μοτιφ λουλουδια για ρουχα
Κρήτη: Συμμορία «άνοιγε» αυτοκίνητα λουόμενων στο Ρέθυμνο

Αυτοκίνητα λουόμενων σε παραλίες της Κρήτης «άνοιγε» μία συμμορία, αποτελούμενη από τρία άτομα, με τις διωκτικές αρχές του τόπου να βάζει τέλος στην δράση της.


Πρόκειται για ένα ζευγάρι – μία 25χρονη Ελληνίδα κι έναν 33χρονο Αλβανό – καθώς κι έναν 41χρονο με καταγωγή από την Αλγερία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι τρεις δράστες έβαζαν στο… στόχαστρό τους σταθμευμένα αυτοκίνητα που βρίσκονταν σε παραλίες των δήμων Ρεθύμνου, Αγίου Βασιλείου και Φαιστού αφαιρώντας από κοσμήματα, χρήματα και διάφορα αντικείμενα η συνολική λεία των οποίων ξεπερνά τα 10.000 ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμμορία των… τριών είχε χτυπήσει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα – και συγκεκριμένα από τις 21 Απριλίου μέχρι και 1 Ιουνίου – εννέα αυτοκίνητα λουόμενων.


μοτιφ λουλουδια για ρουχα

Οι αρχές, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, το πρωί της Παρασκευής (1/6) εντόπισαν τα τρία άτομα να κινούνται με ένα αυτοκίνητο σε δρόμο του Ρεθύμνου με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στην σύλληψή τους.

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο αλλά και το σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • κοσμήματα,
  • ηλεκτρονικές συσκευές (φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές-ταμπλετ),
  • είδη ενδύσεων,
  • διαρρηκτικό εργαλείο,
  • μικροποσότητα κάνναβης και αυτοσχέδιο τσιγάρο το οποίο περιείχε ποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό,
  • τρίφτης κάνναβης,
  • διάφορα χρηματικά ποσά, ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες, (330 ευρώ, 200 λεκ Αλβανίας, 1.020 ζλότι Πολωνίας, 30 λατς Λετονίας, 6 δολάρια Αμερικής)
  • τηλεφωνικές συσκευές

Σημειώνεται ότι μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων τα οποία ανευρέθηκαν στην κατοχή τους αποδόθηκαν στους παθόντες ενώ ερευνάται η συμμετοχή των δραστών σε ομοειδής πράξεις.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.


πετρος κωστοπουλος κορη

Η πρώτη κίνηση που θα πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων είναι να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο στο οποίο αναγράφεται ο κωδικός για την πληρωμή των τελών θα πρέπει να εισέλθουν στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή της ΑΑΔΕ και στην κατηγορία «οχήματα».


πετρος κωστοπουλος κορη

Με την Ταυτότητα Οφειλής που υπάρχει σε κάθε ειδοποιητήριο θα μπορείτε να κάνετε την εξόφλησή τους, μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου. Η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2019 μπορεί να γίνεται είτε στα γκισέ της τράπεζας είτε ηλεκτρονικά.


Για όσους θέλουν να τα εξοφλήσουν μέσω e-banking, θα χρειαστούν μόνον την Ταυτότητα Οφειλής που υπάρχει στο ειδοποιητήριο. Τα τέλη κυκλοφορίας μπορούν να εξοφλήσουν σε 12 δόσεις οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών. Σε κάποιες τράπεζες ακόμη και εάν ο οφειλέτης δεν έχει τον κωδικό πληρωμής, μπορεί να το πράξει απλά δηλώνοντας στην σχετική καρτέλα τον αριθμό κυκλοφορίας και το ΑΦΜ.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html

Πώς θα βρείτε και θα εκτυπώσετε το ειδοποιητήριο


Για την εκτύπωση του ειδοποιητηρίου για τα τέλη κυκλοφορίας 2019 δεν χρειάζεται να πληκτρολογήσετε του κωδικούς πρόσβασης. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:


- Στην Υπηρεσία προς τους Πολίτες επιλέξτε την ένδειξη Οχήματα


- Συμπληρώστε τον Α. Φ.Μ., που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας


- Συμπληρώστε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος, που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας


- Συμπληρώστε το έτος τελών κυκλοφορίας


- Επιλέγετε «Αναζήτηση»


- Επιλέγετε « Εκτύπωση» όταν εμφανιστεί το μήνυμα «Επιτυχής αναζήτηση»


Ανάλογα με τα κυβικά και το έτος πρώτης κυκλοφορίας τα τέλη κυμαίνονται:


- Από 22 – 1.230 ευρώ για οχήματα που κυκλοφόρησαν έως το 2000


- Από 22- 1.260 ευρώ για οχήματα που κυκλοφόρησαν από 2001 έως 2005


- Από 22 έως 1.380 ευρώ για οχήματα που κυκλοφόρησαν από 2006 έως 2010


πινακας1


πινακας2


πινακας3


πινακας4


Για τα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν από την 1η Νοεμβρίου 2010 και μετά τα τέλη κυκλοφορίας υπολογίζονται με βάση τις εκπομπές ρύπων.



πετρος κωστοπουλος κορη
おジャ魔女どれみドッカ~ン ファインクオリティフィギュア 瀬川おんぷ
ναι στο ευρω
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_15.html

life χυμοι επικοινωνια

μεγάλεσ περιβαλλοντικέσ καταστροφέσ

Όπως ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, κατά τη συνάντησή του με την ΠΟΕ-ΟΤΑ και σε δηλώσεις του, μέχρι να καλυφθούν οι κενές θέσεις με μόνιμο προσωπικό και για να μην υπάρξει πρόβλημα με την αποκομιδή των απορριμμάτων και μάλιστα σε καλοκαιρινή περίοδο, υπάρχει η δυνατότητα σύναψης δίμηνων συμβάσεων από τους Δήμους. Οι μόνιμες προσλήψεις αποτελούν αιτήματα των Δήμων από το 2016, ενώ ο υπουργός κάλεσε τους ΟΤΑ να καταθέσουν τα σχετικά αιτήματά τους, ώστε να μην υπάρξουν κενά.


Για τα δεδουλευμένα των συμβασιούχων των οποίων η σύμβαση αναγκαστικά λήγει, ο κ. Σκουρλέτης εξέφρασε την εκτίμηση ότι τα κλιμάκια του Ελεγκτικού Συνεδρίου που θα κρίνουν την εισήγηση της Ολομέλειας, δεν θα φτάσουν στο σημείο να αφήσουν τους εργαζόμενους απλήρωτους για δουλειά που έχουν κάνει.


φυσικοθεραπεια σπατα

Διαβεβαίωσε ακόμη, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό πρακτορείο, ότι «σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση θα εξασφαλίσει ότι αυτοί οι άνθρωποι θα πληρωθούν».


life χυμοι επικοινωνια

Ο υπουργός διευκρίνισε ότι η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου δεν σχετίζεται με άλλες κατηγορίες συμβασιούχων και επανέλαβε ότι η κυβέρνηση αναζητεί νομοθετική ρύθμιση για συμβασιούχους, οι οποίοι εδώ και «πάρα πολλά χρόνια» δουλεύουν είτε σε προγράμματα (Βοήθεια στο Σπίτι κλπ), είτε στα νοσοκομεία, στα πανεπιστήμια και στους Δήμους.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_44.html



life χυμοι επικοινωνια
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_120.html

δικαιολογητικα αναπληρωτων 2014-15

marine le pen s'exprime sur l'assouplissement quantitatif
Τραγωδία έξω από τη Θεσσαλονίκη: Τρένο παρέσυρε άνδρα

Τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Κυριακής (13/01) έξω από τη Θεσσαλονίκη.


Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ένας 50χρονος παρασύρθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από αμαξοστοιχία στο ύψος του Κορδελιού.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Κορδελιού – Ευόσμου.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_120.html

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html


δικαιολογητικα αναπληρωτων 2014-15
δικαιολογητικα αναπληρωτων 2014-15
λιλιπουπολη κατερινη

δημοτικος λαχανοκηπος χανια

χρηστος ιγνατιου

Ειδικότερα:


Σήμερα, Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 για το ρεύμα εξόδου και από τις 08:00 έως τις 13:00, ισχύουν οι εξής απαγορεύσεις:
α) Στη Νέα Εθνική Οδό (Ν. Ε.Ο.) και στην Παλιά Εθνική Οδό (Π. Ε.Ο.) Αθηνών - Κορίνθου - Πατρών, από τα Διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Διόδια Ρίου.


β) Στη Ν. Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας, από τη Λάρισα (Χ. Θ. 367+319) μέχρι τον κόμβο Λεπτοκαρυάς (Χ. Θ. 410+359) και στην Π. Ε.Ο. Ευαγγελισμού - Λεπτοκαρυάς (διαδρομή μέσω Κοιλάδας Τεμπών).


γ) Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_141.html

δ) Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου - Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν. Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ. Θ. 12+300).


ε) Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας από το 11ο χλμ (Χ. Θ. 11+340) έως την μέχρι τη γέφυρα του Στρυμόνα (Χ. Θ. 97+650).


στ) Στην Ιονία Οδό στο τμήμα από τη (Χ. Θ. 10+872) έως τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας (Χ. Θ. 106+197), από τη [(Χ. Θ. 134+435 (Σελάδες)] έως τη (Χ. Θ. 187+950 (Πέρδικα)] και στην Εθνική Οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων.


ζ) Στον Αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Πελοποννήσου, στο ρεύμα προς Καλαμάτα, από την Κόρινθο έως την Καλαμάτα και από Λεύκτρο έως τη Σπάρτη.


Τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017 για το ρεύμα εισόδου και από ώρα 16:00 έως 23:00, ισχύουν οι απαγορεύσεις :


α) Στη Ν. Ε.Ο. και στην Π. Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου - Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας.


β) Στη Ν. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από τον κόμβο Λεπτοκαρυάς (Χ. Θ. 410+359) μέχρι τη Λάρισα (Χ. Θ. 367+319), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας, από τη διασταύρωση του Μπράλου έως τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) και στην Π. Ε.Ο. Λεπτοκαρυάς - Ευαγγελισμού (διαδρομή μέσω Κοιλάδας Τεμπών).


γ) Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών - Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.


δ) Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας - Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ. Θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν. Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης.


ε) Στην Εθνική Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι το 11ο χλμ (Χ. Θ. 11+340) αυτής.
στ) Στην Ιονία Οδό στο τμήμα από τη [(Χ. Θ. 187+950 (Πέρδικα)] έως τη [(Χ. Θ. 134+435 (Σελάδες)] και τον ανισόπεδο κόμβο Αμφιλοχίας (Χ. Θ. 106+197) έως τη (Χ. Θ. 10+872) και στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων - Αντιρρίου.


ζ) Στον αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Πελοποννήσου, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την Καλαμάτα έως την Κόρινθο και από τη Σπάρτη έως το Λεύκτρο.



δημοτικος λαχανοκηπος χανια
δημοτικος λαχανοκηπος χανια
παρακλητικος κανονας αγιας αναστασιας ρωμαιας
https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_132.html

μαι μαρκετ συνταγες

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_41.html
μαι μαρκετ συνταγες
Συναγερμός: Ατύχημα με συρμό του προαστιακού στο Ζεφύρι
Eurokinissi

Το όχημα του προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο 1323 (Κιάτο-Πειραιάς) προσέκρουσε σε ελαστικά που είχαν τοποθετηθεί στη γραμμή, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στο σταθμό Ζεφυρίου.


μεταχειρισμενο ταταμι

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ AE, οι επιβάτες έχουν ήδη επιβιβαστεί σε άλλη αμαξοστοιχία, ενώ δρομολογείται η απόσυρση του ακινητοποιημένου οχήματος.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε επίσης:


επιλογη ασφαλιστικου φορεα ικα

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ο χιονιάς επιστρέφει σε λίγες ώρες - Θα το «στρώσει» και στην Αττική!



μαι μαρκετ συνταγες
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_2.html

δημοκρατικοί κόμμα

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_14.html
παλμος θεσσαλονικης

Απάντηση στο non paper της ΝΔ αναφορικά με τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αναθεώρηση του Συντάγματος έδωσαν πηγές της Κουμουνδούρου, κάνοντας λόγο για «εμμονή» από πλευράς του Κυριάκου Μητσοτάκη στο να κριθούν αναθεωρητέα όλα τα άρθρα που εισηγούνται τα κόμματα, «κάτι όμως που συγκρούεται με τη λογική του Συντάγματος».


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_111.html

Εντύπωση προκαλεί στην Κουμουνδούρου, η παράλειψη κάθε αναφοράς στο άρθρο 86 και στον νόμο περί ευθύνης υπουργών στο non paper της Πειραιώς «όταν τις τελευταίες ημέρες ο κ. Μητσοτάκης αυτοπαρουσιάζεται ως ο σύγχρονος Δον Κιχώτης που έδινε μόνος του «μάχες» κατά του συγκεκριμένου άρθρου, τις οποίες μόνο ο ίδιος θυμάται».


δημοκρατικοί κόμμα

«Η λογική Μητσοτάκη δεν εστιάζει στη σύνθεση και στη συναίνεση, αλλά ταιριάζει περισσότερο σε τζογαδόρο, ενώ εκφράζει τη θεσμική ανευθυνότητα του ίδιου, ακόμα και στο κορυφαίο ζήτημα της αναθεώρησης του Συντάγματος», αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.


δημοκρατικοί κόμμα

Η «τολμηρή αναθεώρηση» στην οποία αναφέρεται η ΝΔ, δεν είναι τίποτα άλλο παρά «η συνταγματοποίηση του ακραίου νεοφιλελευθερισμού» συνεχίζουν οι ίδιες πηγές. Για αυτό και ο κ. Μητσοτάκης «εχθρεύεται οτιδήποτε ενδυναμώνει τη λαϊκή παρέμβαση, όπως το αναλογικό εκλογικό σύστημα και τα δημοψηφίσματα, ή προστατεύει τους εργαζόμενους και τα δημόσια αγαθά. Για αυτό και έχει ως πρωταρχικό του στόχο την αναθεώρηση του άρθρου 16 και την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων».


φορεματα κοντα φαρδια

Πηγές της Πειραιώς άσκησαν νωρίτερα σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, αναφέροντας ότι ενώ η αναθεώρηση του Συντάγματος είναι από τη φύση της μια συναινετική διαδικασία, εργαλειοποιείται «για να αποκρύψει την πολιτική της αποσύνθεση και την παρακμή στην οποία έχει οδηγήσει τη χώρα».


Η ΝΔ κατηγόρησε χαρακτήρισε εμμέσως ως υποκριτική τη ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ για συναίνεση, εκτιμώντας ότι «αν πραγματικά ενδιαφερόταν για μια ευρεία, τολμηρή και συναινετική αναθεώρηση δεν θα την έφερνε στη Βουλή σε προεκλογικό χρόνο, όπου εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει ούτε ο χρόνος, ούτε οι πολιτικές προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο»


Απαντώντας στα περί «προεκλογικού χρόνου» της αναθεώρησης, η Κουμουνδούρου υποστηρίζει ότι τέτοιες αναφορές «μόνο θυμηδία προκαλούν, όταν εκστομίζονται από τον άνθρωπο που από το 2016 έχει ζητήσει εκατοντάδες φορές εκλογές, ενώ άλλες τόσες τις έχει κερδίσει κιόλας στο μυαλό του».


ελωνα εικονα

Αλλάζει ο νόμος για τα απλήρωτα κοινόχρηστα

Σε υποχρεωτική διαμεσολάβηση θα οδηγούνται πλέον και οι διαφορές για τα κοινόχρηστα που μένουν απλήρωτα, αφού εντάσσονται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για τη «Μεταρρύθμιση του θεσμού της διαμεσολάβησης».


Σύμφωνα με αναλυτικό οδηγό που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), πλέον καθιερώνεται ως υποχρεωτικό στάδιο προσφυγής στη Δικαιοσύνη η απόπειρα διαμεσολάβησης στις διαφορές ανάμεσα στους ιδιοκτήτες ορόφων ή διαμερισμάτων από τη σχέση οροφοκτησίας, οι διαφορές από τη λειτουργία απλής και σύνθετης κάθετης ιδιοκτησίας, οι διαφορές αφενός ανάμεσα στους διαχειριστές ιδιοκτησίας κατ’ ορόφους και κάθετης ιδιοκτησίας και αφετέρου στους ιδιοκτήτες ορόφων, διαμερισμάτων και κάθετων ιδιοκτησιών, ακόμη και για καθυστέρηση κοινοχρήστων, καθώς επίσης και οι διαφορές που εμπίπτουν στο ρυθμιστικό πεδίο των άρθρων 1003 έως 1031 του ΑΚ (γειτονικό δίκαιο).


επαυλισ χανια τηλ

ελωνα εικονα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html


ελωνα εικονα
κλειστά επαγγέλματα στα αγγλικά
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_37.html