Friday, June 28, 2019

καμερα ασφαλειας αυτονομη

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_2.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html
κλοπη μπλοκ επιταγων

Το CNNi μεταδίδει ότι ένας βίντεο blogger είχε ενημερώσει την ομοσπονδιακή αστυνομία, το γνωστό σε όλους FBI, για έναν χρήστη που σχολίασε ανάρτησή του και είχε το ίδιο όνομα με τον δράστη.


Ο 36χρονος Ben Bennight παρατήρησε τον Σεπτέμβριο για ένα ανησυχητικό σχόλιο που εμφανίστηκε κάτω από βίντεό του στο YouTube.


Και όπως δήλωσε ο ίδιος ο άντρας στο CNNi, ενημέρωσε αμέσως το FBI. To σχόλιο έγραφε: «Θα γίνω επαγγελματίας σκοπευτής σε σχολεία».


Αυτή ήταν μια από τις δύο προειδοποιήσεις που είχε στη διάθεσή του το FBI, όπως αποκάλυψε αστυνομική πηγή. Και στις δύο περιπτώσεις, οι ομοσπονδιακές αρχές δεν μοιράστηκαν τις πληροφορίες αυτές με την τοπική αστυνομία.


180215084703 ben bennight warning of school shooter exlarge 169


Πηγή: CNNi


Ο Bennight έστειλε screenshot του σχολίου στο FBI - το οποίο μοιράστηκε και με το CNNi - σε email της ομοσπονδιακής υπηρεσίας και λίγες ημέρες αργότερα ενημέρωσε και τηλεφωνικά.


Έκτοτε, το σχόλιο έχει αφαιρεθεί από το YouTube. Ο άντρας είπε στο CNNi ότι πράκτορες από το γραφείο του FBI στο Μισισίπι επικοινώνησαν μαζί του και μάλιστα πήγαν στο γραφείο του για να του κάνουν μια μίνι συνέντευξη το επόμενο πρωί.


Τους είπε, όμως, ότι δεν γνώριζε τον χρήστη. Τα λεγόμενα του Bennight επιβεβαίωσε και ο πράκτορας του FBI Ρόμπερτ Λάσκι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.


Υπογράμμισε, επίσης, ότι στο σχόλιο δεν υπήρχαν άλλες πληροφορίες που θα αποκαλύπτουν το χρόνο, το σχολείο ή την πραγματική ταυτότητα του ανθρώπου που το έγραψε.




καμερα ασφαλειας αυτονομη
καμερα ασφαλειας αυτονομη
διαλογεασ ελαιων μεταχειρισμενοσ

No comments:

Post a Comment