Wednesday, June 26, 2019

ποναει η αγαπη στιχοι ροκκος

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_123.html
φαρμακεία θασος

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε ότι αυτή η συζήτηση γίνεται με μεγάλη καθυστέρηση για την οποία, πρόσθεσε, ευθύνονται ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας και ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης. Υπενθύμισε ότι η ΝΔ συναίνεσε για τη σύσταση της εξεταστικής που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως τώρα είναι υποχρέωση του κ. Τσίπρα να συναινέσει αύριο.


«Όσες φορές μίλησε γι' αυτό κατέφυγε σε διαφορετικούς και αντιφατικούς ισχυρισμούς. Αν δεν συμφωνήσει, θα ομολογήσει συμμετοχή και συνενοχή και πως επιδιώκει συγκάλυψη, κάτι που η ΝΔ δεν θα επιτρέψει. Η αναζήτησή της αλήθειας δεν θα σταματήσει» επισήμανε ο κ. Κουμουτσακος, ενώ αναφερόμενος στην ψηφοφορία στη Βουλή, την περασμένη Πέμπτη, ο εκπρόσωπος της ΝΔ μίλησε για ήττα του πρωθυπουργού.


«Τώρα, μετά την ήττα, όλα δείχνουν ότι θα καταφύγει στον διχασμό και στην χωρίς όριο λασπολογία. Πήραμε μια γεύση με τα άθλια υπονοούμενα για την κα Φώφη Γεννηματά» συνέχισε. Ο κ. Κουμουτσάκος υποστήριξε, επίσης, ότι ο κ. Τσίπρας «δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει και τη συνταγματική αναθεώρηση και το ίδιο το Σύνταγμα». Υπογράμμισε ότι η ΝΔ έχει αναπτύξει τους άξονες της συνταγματικής αναθεώρησης που χρειάζεται η χώρα και σημείωσε με έμφαση ότι χρειάζεται ριζική και όχι αποσπασματική αναθεώρηση.


ποναει η αγαπη στιχοι ροκκος

«Έτσι διαμορφώνονται οι πραγματικοί όροι της νέας μεταπολίτευσης. Όχι με μπαλώματα σκοπιμοτήτων. Η συνταγματική αναθεώρηση είναι κατεξοχήν συναινετική διαδικασία και επιχειρεί να τη μεταβάλει σε εργαλείο πόλωσης και διχασμού. Σκοπός του πως δεν θα μείνει ο ίδιος δια βίου στην αντιπολίτευση» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.




ποναει η αγαπη στιχοι ροκκος
fish oil pills consumer reports
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_1.html

No comments:

Post a Comment