Thursday, June 27, 2019

επιπλα ταρκαζικης πυργος

https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_62.html
επιπλα ταρκαζικης πυργος

Ο υπουργός σημείωσε ότι «το στίγμα της τελευταίας απόφασης του Eurogroup ήταν τα μέτρα να αποτελέσουν ένα ουδέτερο δημοσιονομικό πακέτο». «Εάν είναι και κοινωνικά ουδέτερα, θα περάσουν από τη Βουλή» εκτίμησε, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αληθινές Ειδήσεις».


general lee

Ο κ. Σταθάκης ερωτηθείς αν οι δανειστές «έχουν βάλει "απέναντι" την κυβέρνηση, ώστε στην επόμενη αξιολόγηση να πέσει "σαν ώριμο φρούτο"», απάντησε πως δεν υπάρχει οικονομικό μέτρο που να μην έχει ισχυρή πολιτική διάσταση, υπογράμμισε την ισχυρή μέριμνα της κυβέρνησης για την προστασία των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων και επισήμανε ότι οι εισηγήσεις ορισμένων θεσμών είναι πάγιες.


Ταυτόχρονα, είπε ότι μπορεί ορισμένα στοιχεία (της τακτικής των θεσμών) να ερμηνευθούν ως επιδίωξη πλήγματος στην κυβέρνηση, «αλλά θεωρώ ότι δεν είναι αυτό το πρωταρχικό στοιχείο στη σημερινή συγκυρία».


Ερωτηθείς για την εκπρόσωπο του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα, Ντέλια Βελκουσλέσκου, ανέφερε ότι ανταποκρίνεται στον ρόλο της καθώς εκπροσωπεί έναν οργανισμό με συγκεκριμένες απόψεις για το ελληνικό ζήτημα.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_1.html

κδαπ μορφωση πρεβεζα

Σε ό, τι αφορά τη ΔΕΗ είπε ότι με τη λύση που προωθείται η επιχείρηση εντάσσεται στην παρούσα συμφωνία στο σκέλος του ανοίγματος της αγοράς ενέργειας και της επίτευξης του στόχου μείωσης του μεριδίου της στην λιανική πώληση στο 50% έως το 2020.


Σημείωσε ότι μέχρι στιγμής έχει συμφωνηθεί ένας μηχανισμός με τον οποίο προωθείται η μείωση του μεριδίου της ΔΕΗ και πως συζητήθηκαν και άλλα σχέδια που προωθεί η ίδια η επιχείρηση, ενώ σε περίπτωση αποτυχίας «υπάρχει συμφωνία ότι θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα της αρχικής συμφωνίας για την παραχώρηση μονάδων». Ταυτόχρονα, ο υπουργός Ενέργειας εξέφρασε την πεποίθησή του ότι τελικά δεν θα χρειαστεί να παραχωρηθούν μονάδες.




επιπλα ταρκαζικης πυργος

No comments:

Post a Comment