Friday, June 28, 2019

γευστικο χημικο

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_38.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_68.html
κομμα πριν το για
γευστικο χημικο

Όπως αποφασίστηκε στην πανελλαδική αγροτική σύσκεψη στη Νίκαια της Λάρισας, την Πέμπτη θα γίνει η πρώτη διαμαρτυρία και συμβολική κατάληψη στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Λάρισα.


γευστικο χημικο

Η κινητοποίηση διοργανώνεται από αγρότες του μπλόκου της Μελούνας και το ραντεβού δίνεται στο κόμβο του Αργυροπουλίου στις 11:00 το πρωί, όπου οι συγκεντρωμένοι αγρότες θα μεταβούν στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ.


Ανάλογες κινητοποιήσεις ανακοίνωσαν και για άλλους νομούς οι εκπρόσωποι από τα μπλόκα και τις επιτροπές αγώνα, οι οποίοι προετοιμάζουν τις διαμαρτυρίες τους έξω από εφορίες, υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ και του ΟΓΑ, αλλά και τραπεζών, ενώ οι αγρότες έδωσαν ραντεβού στην Αθήνα για τις 14 Φεβρουαρίου.


Θα έχει προηγηθεί η συνάντηση των αγροτών της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων με τους συναρμόδιους υπουργούς, η οποία «κλείδωσε» για την Παρασκευή 10/2.


Ειδικότερα, αγροτοκτηνοτρόφοι από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων Ελλάδας θα έχουν συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλη Αποστόλου και με στελέχη της κυβέρνησης, από τα υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας και Περιβάλλοντος, την Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι.


Όπως είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο κ. Αποστόλου, το ραντεβού κλείστηκε ύστερα από σχετικό τηλεφωνικό αίτημα που έγινε και στη διάρκεια της συνάντησης θα τεθούν τα αιτήματα των αγροτών, προκειμένου να δοθούν λύσεις.



γιώργο μελισσανίδης

No comments:

Post a Comment